Real Madrid Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LasDen
hát õõ jah...tényleg.....

nem

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Taki 122
Végre nem kell a gépen nézni 😄 A DigiSport most ki tesz magáért...

Forrás: PORT.hu

Real Madrid C.F. VIVIMOS POR TI...VENCE POR NOSOTROS! Raúl | Zidane | Guti | Cristiano Ronaldo | Sergio Ramos | Higuaín | Iker Casillas

tviktor91
Pedig tök jó csipkelõdni.<#idiota>
De amúgy real mezem is van,na nem mintha szurkoló lennék vagy ilyesmi,de megtûröm õket.<#bohoc>

Bum..bum..bum ivön brajter ten dö mun...mun..mun..

Ja nagyon jó 😄

Rockynhooo
Hogyan jött létre a megállapodás a Madriddal?

Egészen különleges pillanat volt. Egy nap ügynököm, Reza Fazeli otthonában pihentem, mivel meghívott, hogy beszélgessünk bizonyos, sporttal kapcsolatos kérdésekrõl. Egyszer csak megemlítette, hogy egy madridi személy majd telefonon hívni fog. Öt perccel késõbb döbbenten telefonálok. Mondom:"Igen, tessék." És hallom: „Helló. Mourinho vagyok." Gondoltam, csak tréfálnak velem, a beszélgetés azonban tovább folytatódott. Mourinho azt mondta, hogy az egész szezonban figyelt engem a Dortmundban, és hogy szeretné, ha a csapatához csatlakoznék.

Az a hívás meglepte. De beszélt azóta a jövendõbeli edzõjével?

Igen. Rám bízta a középpálya szervezésének feladatát.

Ez jópofa :😄

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

Rockynhooo
Annyira unalmas már ezeket olvasni mind2 részrõl.

robotnyk
cserélj lemezt már.
miilann04
lehet.. vagy majd hívtok ide is saját bírót, és kiállítanak valakit, aki nem is szabálytalankodott. mondjuk egy évben kétszer is eljátszani.. kicsit uncsi lenne, bár ki tudja..

realmadrid.alonso.eagles.spurs.

tviktor91
Ki tudja....lehet megkapjátok tõlük szánalomból mint a spanyol kupát.😄

miilann04
jah, arra gondoltam milyen durva lesz odavissza picsázni a barcát már augusztusban, szorri ha nem voltam egyértelmû <#rolleyes>

tviktor91
Ja,megint jöttek újak .. ,,nincs összeszokva a csapat" és jön a zakó.Hagy ne írjam le hogy hány 0.😄D

miilann04
A Spanyol Szuperkupa visszavágóját augusztus 17-én rendezik 23.00(!) órás kezdettel. Az elsõ meccsen a Bernabeuban lesz augusztus 14-én 22.00 órás kezdettel.

SS:

remélem legközelebb hajnal 3ra teszik a meccset, má' csak a vicc kedvéért.
azért durva lesz két barca elleni meccsel kezdeni.

bakkerman
jó,de az azért túlzás hogy mindegyik ugyanazt nyilatkozza 😄 nyilatkozhatnának olyat,hogy "ez egy remek lehetõség,hogy egy ekkora klubban játszhatok,óriási múlttal rendelkezik,boldog vagyok stb..." ilyeneket mondhatnának,de hogy mindegyik azt mondja,hogy már gyerekkorától ott akar játszani...😄D ha a real nem viszi,akkor elviszi egy chelsea például,és ottis elmondja hogy gyerekkorom óta a chelseaben akarok játszani,láttam még zolat meg viallit,és nagyon tetszett a csapat 😄DD

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

REALista
Azért ha azt nyilatkozná hogy minden álmom a Barcelona volt de onnan nem kaptam ajánlatot akkor nem biztos hogy nagyívû pályafutása lenne nálunk...😄

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

robotnyk
¯\_(ツ😉_/¯
bakkerman
valaki megmondhatná azoknak a játékosoknak,akik ilyeneket nyilatkoznak,hogy már fölösleges nyaldosni,amikor már alávannak írva a papírok,akkor már bármit nyilatkozhat 😄

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Oziris666
Mily meglepö szavak.... 😛

<#szeret>

REAL MADRID

robotnyk
Coentrao: "As a child I used to imagine I played for Real Madrid"
csak a diósgyõr
LasDen
MTK?? 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Rockynhooo
Na mi volt Coentrao álma mikor még kis 5 éves cipõ takarítóként tengett lengett Portugália utcáin ? <#idiota>

szucsy89
😄DDDDD ott a pont
hogy nehogy máshova menjenek
szabii98
felkészülünk a háborúra.

I met God. She's black

LasDen
Mert a szerelembõl sosem elég...mindig csak az kéne, Úgy szeretem,úgy kívánom,élek,halok érte.....😄

Effe88
minek nektek ennyi játékos????

Voyager5
Rooney-t kihagytad <#idiota>
LasDen
Fabregas amekkora fasz idén nyáron sem megy sehova, mert vagy nem képes normális nyilatkozatra (ergo megmondani, hogy a fradiban akar játszani) vagy kussol mint a szar....

SLICK
feleslegesnek tartom...

Na már csak, Aguero, Neymar, Pastore és Fabregas hiányzik. <#banplz>

REAL MADRID

horpeti
Hát én csak a közelmúltra emlékszem, sry 😊
Én örülnék a legjobban, ha rotálna.

Voyager5
Garay-t 10 misiért passzolták el? 😄
Az kemény
eZo
Ezequiel Garay
Real Madrid -> Benfica 10 millió euró

Royston Drenthe
Real Madrid -> Benfica kölcsön

NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]

Rockynhooo
nem francia 😄

az, hogy leigazoltuk 😄
"Mourinho nem egy nagy rotamûvész"

persze, anno õ kezdte el a chelsea-vel azt, hogy két hasonló erejû csapatot is ki tudott állítani a keretbõl, de áááá, tényleg nem szokása...
LasDen
nah neked mi bajod vele???

SLICK
not

LasDen
héten jövõ héten meg majd jön a Marcelo interjú benne, hogy nem féltem a helyem és nagyon örülök neki meg blablabla mély a csapat blbabla....😄

horpeti
Hát igen, tavaly nem nagyon volt rotáció, Mourinho nem egy nagy rotamûvész, de azért most mégis fog majd tudni, és talán ez jobb lendületet is ad a csapatnak, egy egy minõségi csere átlendítheti a csapatot a holtponton, amikor mindenki szar formában van, és nyomi csapat ellen nem megy a gól. 😄

ejnye defasza igazolás 😄

Rockynhooo
mi lenne? Lesz versenyhelyzet... Coentrao kurva jó Di Maria helyén is. Illetve Marcinak semmi helyettese nem volt idén meg Di Marinak is voltak szar meccsei. Lehet majd varriálgatni faszán. SZerintem lesz olyan is hogy Coentrao védõbe elõtte meg Marci Kp-ba, vagy fordítva 😄 jó lesz az. Tavaly pont ez volt a baj hogy nem voltak jó cseréink.

Voyager5
Na ez az ami engem is érdekel 😄
Ezzel együtt Garay és Drenthe ment a Benficaba.

REAL MADRID

hedonist
És mi lesz szegény Marcival?😄

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

basszus már, Mourinho olyan embereket hoz, hogy jövõre FM-ben nem tudok majd kit hozni mert akit akarok az már itt fog játszani 😄

Rockynhooo
BREAKING NEWS: Benfica confirms transfer of Fabio Coentrao to Real Madrid.

Rockynhooo
Di Maria - Coentro szárny nem kicsit volt zúzós anno Benficaban.