81624
-
#69745 Callejón második gólja mindent visz! :D
-
#69744 Igen ez a para :D -
#69743 ;) -
#69742 középen Di Maria helyén :D -
#69741 kinek a helyén? -
#69740 Amikor bekapcsoltam az adást, pont akkor lőtte az első gólját, ilyen nem túl jó minőségű streammel kicsiben éppen láttam a gólt. Azt hittem C. Ronaldo lőtte, aztán kinagyítom, és látom, hogy ez nem az.
Amúgy olyan C. Ronisan robog előre :D -
#69739 Callejónt folyamatos kezdőnek! -
#69738 Callejón de szépen csinálta:) -
#69737 Khedira cselgáns órákat vett? :D -
#69736 Varane:D 3:0 -
#69735 Szép gólok -
#69734 lehet ez elindítja hogy újra összeszedje magát... -
#69733 2-0 Sahin fejesből :) -
#69732 Csak betalál Sahin is :) -
#69731 1-0 Calleti ;) -
#69730 Pepe mint jobb bekk és Altintop mint bal bekk, érdekes lesz :D
A köcsög digi TV meg kapja be amiért kivette a sport klubot, emiatt sose látom a kupa meccseket... -
#69729 valami van granero szemében....talán vérszemet kapott??? :D
-
#69728 A Real Madrid hivatalos kezdőcsapata: Adán, Pepe, Varane, Casado, Altintop, Nuri Sahin, Esteban Granero, Sami Khedira, Callejón, Mesut Özil és Karim Benzema.
Cserék: Pacheco, Nacho, Fábio Coentrão, Xabi Alonso és Joselu. -
#69727 :D te -
karajjj #69726 ááá, madridban ha vissza is vesznek játékost, az max a padot koptatja :D -
#69725 Ha jó lesz akkor majd visszavesszük mint a Barca Fabregast -
#69724 A Manchester City komolyan érdeklődik a Real Madrid korosztályos csapatában játszó Pozo iránt. Az angol csapat küldöttei Malagában megkeresték a játékos szüleit, hogy egyezzenek bele az átigazolásba. A City szeretne a Real Madriddal is megyezni, mielőtt elvinnék a játékost, bár erre jogilag nincsen szükség, hiszen a játékos még csak 15 éves.
valószínű oda is megy, hisz több pénzzel járna a váltás és a család meg gondolom ezt választja majd...de igazából mindegy hogy itt marad v oda megy....egyiknél sem játszana később a nagycsapatban...
Eközben Wenger ragaszkodik ahhoz, hogy az Arsenal leigazolja a Juvenil B tehetségét, José Rodriguezt. Bár a játékos tavaly írta alá a szerződését a Real Madriddal, Wenger szeretné, ha jövőre már az Ágyúsoknál játszana. A játékos eredeti posztja középpályás.
Kíváncsi vagyok menni fog e...nemtom milyen am :D -
karajjj #69723 -
#69722 -
#69721 del nido 7 évet kapott...
hoppá...erről nem is tudtam....jó kis bukta...kíváncsi leszek ez hatni fog e a csapatra... -
#69720 nem,mert veled együtt... -
hugopareiros #69719 iker már középen játszik -
#69718 néztem tegnap a Valencia meccsét és arra jutottam, hogy ez a Soldado gyerek simán beférne a keretünkbe, én a vezetőség helyében visszavásárolnám őt, és megint egy újabb hazai nevelésű minőségi játékost tudhatnánk a csapatban, mert ugye ő Real nevelés, augusztusban a Santander ellen mesternégyest rúgott ami nagy ritkaság a futballban -
karajjj #69717 persze, Ikerrel együtt... -.- -
#69716 a múlt és a jelen kor két spílere :)
-
#69715 Di Maríat középen kéne játszatni :D -
Neoncsoves #69714 Özil tavaly volt a legjobb, azóta valami problémája van... -
#69713 tudom :D, viszont Özil a jó szezon eleji formából nagyon visszavett , lásd CR vagy Di Maria, Özilnek legalább ilyen teljesítményt kellene nyújtania -
Neoncsoves #69712 de ha egyszerűen nem támadó szerepkörbe osztotta ki a führer, akkor mit csináljon szegény ember? :D -
#69711 azt nem vitatom, én inkább gólokat/gólpasszokat hiányolom egy olyan szintű technikás játékostól mint ő, még akkor is, hogyha ő inkább védekező játékos nem pedig támadó -
#69710 Nálam meg pont az hogy nagyon meg vagyok elégedve Coentraoval. Hihetetlen jó védő munkát végez és a pálya több pontján is bevethető. -
#69709 naná, amúgy nem is játszott olyan keveset, most, hogy utánanéztem, valamiért nekem ő egy amolyan "láthatatlan" ember, az eddigi teljesítménye valahogy nem maradt meg az emlékezetemben :)
Viszont a gólvágó szekció tökéletesen működik, CR-Higu-Benz-Callejón-Di Maria eddig 62 gólt produkált , ugyanennyi a tavaszi szezonban és a bajnokság, BL a zsebben lesz -
#69708 ettől ne félj, a Madridnál jut pénz Hammerite-ra is :D -
#69707 Coentrao - 30 millás igazolás, hát nem tudom... , az is igaz, hogy nem kap hú de sok lehetőséget Mourinho-tól, vagy az első év csak a beilleszkedésről szól?, eltudom képzelni, viszont így be fog rozsdásodni mint egy bádogember :) -
#69706 [center]Eredményességi táblázat (2011/12 szezon - ősz) - Bajnokság + Kupa + BL