81624
  • hugopareiros
    Tehát csak akkor szabad örülni, ha meglett a bajnoki cím?

Bazz akkor én nagyon elbaszarintottam ezt az utóbbi években :S egy sikeres Madridi meccs képes volt a legratyibb napomat is jobbá tenni...
  • pzoli00
    CR-nek nagyon kellett ez a mesterhármas, Di Maria szenzációs volt ez az eredmény rengeteg lelki erőt ad a csapatnak a tavaszi szezonra
  • Barmatild
    Szép meccs, de örülni kár, egy győzelem, csak egy lépés a bajnoki cím felé, ami még nagyon messze van...
  • Taki 122
    Szerintem a meccs két legjobbja Casillas és Di Maria. Negatív hőse pedig Pepe. Értelmetlenül állíttatta ki magát, ráadásul Callejón látta kárát, mivel a tervezettnél hamarabb cserélte le Mourinho. CR hozta a formáját, aminek egy mesterhármas lett az eredménye.
    Amúgy jó kis meccs volt, szép gólokkal és a lényeg, hogy megvan a 3 pont előny! Valami hasonlót jövőre is, ¡Hala Madrid!
  • kazai21
    :DDDDDDD
  • pacclacc
    Di Maria, most nem a szokott helyén játszott! Ő volt az irányitó középpályásunk Özil helyett! Ez volt első meccse talán amit ilyen szerepkörbe játszot! Erre ad két golpaszt meg rug egy golt! Hihetetlen ez a srác :DDD Özil azt hiszem gondolkodhat erősen :S
  • LasDen #69699
    jó lenne szezont is így zárni meg egy bllel.....:D
  • Rockynhooo
    Real Madrid hivatalos facebook oldalának állapot frissítése:

"Real Madrid C.F. end 2011 as leaders of la Liga BBVA with 3 points clear at the top. Thank you very much to all of our players who defended our crest tonight especially Cristiano Ronaldo. ¡Hala Madrid!"

• Casillas
    Arról nem is beszélve, hogy szerintem az uefa nem engedné, hogy CR helyett 2-3 jó játékos legyen a pályán a többi 10 mellett.
  • zsotesz
    LOL, Di Maria góljánál hogy röhög a kommentár
  • miilann04
    kikre gondolsz? mert azért cr gólátlaga mellett nem lehet elmenni. kíváncsi lennék arra a 2-3 (mondjuk inkább 2) játékosra akik így tudnák termelni a gólokat.
  • Neoncsoves

úgy csinálsz mintha nem értenéd mire gondolok... az ő fizujából kábé 2-3 igen jó játékost el tudnánk tartani
  • miilann04
    nem is tudtam h a te bankkártyádról veszik le a fizetését minden héten.
  • Neoncsoves
    ahhoz túl magas a fizetése, hogy ilyen lószar ellenfelek ellen tartsuk a csapatban...
  • DopeBob
    a kifogás most is ugyan az, a fontos meccseken nem teljesít megfelelően.
  • Amiga
    Na, nemrég kottában szídtuk Ronaldot a Barca elleni meccs miatt, de azért valljuk be, meg tudja hálálni a bizalmat. :-)
  • hugopareiros
    1 percen belül 2 full ziccer és Altintop gól :)
  • DaniX14
    1-6 Alti
  • kazai21
    5:1,CR mesterhármas:D
  • szomferi
    juj Marcsa ezt keményen bevágta külsővel
  • kazai21
    4:0 Di María:D Mindjárt jön Higu ő is lő egyet azt cső:D
  • LasDen #69684
    callejón bizonyítja hogy lassan helye van a kezdőben....
  • Voyager5
    Ezt a kretén Pepét igazán eladhatnánk már.
  • DaniX14
    Jó nagy kifli volt :D
  • hugopareiros
    de az édes jó kukim, ezt mé nem tudta a barca ellen!?!?!? -.-'
  • REALista
    nem semmi...
  • karajjj
    fubazmeg milyengól
  • kazai21
    mekkora góól ronaldoo:D
  • DaniX14
    0-3 RONALDOOOOOOOOO hoppáá
  • szomferi
    na Callejon megérdemelte az esélyt Moutól
  • DaniX14
    0-2 Callejon
  • Voyager5
    Mekkora balf*szok ezek ma :D
  • LasDen #69673
    azé horváth feri milyen köcsög volt Cé gólja után...."Ez is rangadó. Nem az el clásicó de rangadó. Itt parádézhat." :DD
  • Voyager5
    Amúgy Raul ma 3 gólt lőtt a Werder ellen.
  • szomferi
    pont nem láttam a gólt, hogy sikeredett összehozni? bal szélről beadta Marcsa és Cé befejelte?
  • Voyager5
    Hát gyerekek, ez a Di Maria srác kurvajó vétel volt :D
  • kazai21
    RONALDOOO:D 1:0 ideD:

(Cristiano Ronaldo 1 gólra van a házi örök ranglistán Juanítótól, aki madridi pályafutása alatt 85 gólt szerzett a ligában. A legendás hetesnek ehhez 10 szezonra volt szüksége, bár igaz, hogy az ő játékstílusa teljesen eltért Ronaldóétól.):D
  • Rockynhooo
    Elég gyengusz mostanában.
  • LasDen #69667
    özil figyelmeztetve lett, hogy kapja össze magát....fejben helyre kell tennie magát vagy nemtom....
  • kazai21
    Hala Madrid!