Real Madrid Fan Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

REAL MADRID
Áldom a napot <#worship>#worship>
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
viszont a Malaga azért elég meredek állomás lenne 😄
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
Bum..bum..bum ivön brajter ten dö mun...mun..mun..
Bum..bum..bum ivön brajter ten dö mun...mun..mun..
MSi CR620-617xhu Windows 7 prof. x64 / ubuntu 11.04 Egy szív - egy csapat - HALA MADRID!
kiváncsian várom a véleményeteket.
Lehet fujjogni mert amikor én régebben mondam akkor ez volt 😄
Amúgy a brazilok is elég szétszórtak voltak, bár nekem tetszik az ilyen full improvizációs játék, csak hát nem is lett gól.
C. Ronaldo Mourinho miatt nem igazolt a Man. Cityhez
Cristiano Ronaldo egy angol napilapnak adott nyilatkozatában elismerte, hogy a Manchester City valóban ajánlatot tett érte, sõt õ el is gondolkozott a váltáson, de végül José Mourinho személye miatt úgy döntött, marad a Real Madridnál.
Cristiano Ronaldo ígéri, ne igazol Manchesterbe – egyelõre
A nyár elején felröppent az átigazolási pletyka, miszerint az anyagi javakban dúskáló Manchester City világcsúcsot jelentõ összegért szerzõdtetné Cristiano Ronaldót, a Real Madrid szélsõjét. A portugál labdarúgó most elismerte, a pletykának volt alapja, de leszögezte, nem hagyja ott a „királyi gárdát”.
„Hízelgõ volt a City évi 20 millió fontos fizetési ajánlata, ami nagyon jó, de beszéltem az ügynökömmel, és úgy gondolom, jobb, ha maradok Madridban, mert a következõ szezonunk lesz az eddigi legjobb. Ebben az idényben még nagyobb erõvel fogunk küzdeni” – mondta a támadó a Sunday Mirror újságírójának, majd meg is indokolta a döntését.
„José Mourinho marad Madridban, így én is maradok. Ha visszament volna a Chelsea-hez, akkor én is eligazoltam volna a Manchester Cityhez, de õ nem távozik, így én sem” – tett hûségesküt honfitársa mellett a portugál.
Ronaldo arról is beszélt: ha a jövõben továbbáll a spanyol fõvárosból, könnyen elképzelhetõ, hogy ismét Angliában köt ki.
„Azt hiszem, ha elmegyek Spanyolországból, akkor ismét a Premier League-ben játszom majd – de most még nem. Az elsõ, hogy itt nyerjek Bajnokok Ligáját. Ha visszamennék a PL-be, akkor az egy északnyugati klub lenne. Nem szeretem Londont” – mondta a 2003 és 2009 között a Manchester Unitedben szereplõ CR7.
Majd kiderül. De azért tényleg soknak tûnik egy Higu, Benzema, Neymar, Aguero.
Neymar is csatár? Nem inkább õ is szélrõl betörõs lehetne?
realmadrid.alonso.eagles.spurs.
😄
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Fabregashoz én sem ragaszkodnék azért, és valóban egy igazán veszélyes csatárra lenne szükség fõleg
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
anyám borogass.....
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
A Real Madrid offenzívát indít Cesc Fabregasért, a kezdõajánlatuk már most jóval nagyobb, mint amennyit a Barca kínál érte és a hírek szerint az Ágyúsok hajlandóak asztalhoz ülni a madridiakkal.
(befejeztem...)