Real Madrid Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

REAL MADRID

Rockynhooo
Ma 10 éve, hogy Zinedine Zidane a Juventustól a Real Madridba igazolt. Akkor a világ legdrágább igazolásának számított a francia középpályás.
Áldom a napot <#worship>

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

Rockynhooo
jaja. én úgy vagyok vele hogy luxus lenne hogy Özil vagy Pastore a padon üljön. mind2 kurva jó meg szeretem is mind2t. bár nem árt egy posztra két ember, de túl sok jó ember padozna szerintem.

WuFraZselic
Kaká helyett jó lenne, de 50 milláért kezdõbe szokás igazolni... mondjuk én jobb játékosnak tartom, mint Özil, bár ugye a törökkel ellentétben õ még nem játszott nagy csapatnál, szóval...

viszont a Malaga azért elég meredek állomás lenne 😄

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Rockynhooo
Zampapapa lenyilatkozta hogy Pastore közel áll hozzánk illetve a Malagahoz. Geci jó lenne, de szerintem felesleges.

horpeti
Õt direkt nem hoztuk szóba, nehogy lehessen oltani. De látod, megoldottad anélkül is. 😄

tviktor91
😄DD Nem,csak a csapatkapitányi karszalagról volt szó,gondoltam szóba jöhet cr7 is elõbb utóbb...és ha esetleg megkapná akkor még tovább nõne a feje.

Bum..bum..bum ivön brajter ten dö mun...mun..mun..

robotnyk
sok volt a gandzsa, mi? Ronaldoról szó sem esett ebben a témában.
tviktor91
Ha CR7 kapna meg murinnyotol akkor meg meg tovabb nöne a feje...jovan az a kapuson.

Bum..bum..bum ivön brajter ten dö mun...mun..mun..

Voyager5
Coentrao érkezését mostmár borítékolni lehet, szerintem a héten be is jelentik.
Rockynhooo
Iker a kapitány. Igaz madridistán kell hogy legyen a karszalag 😄 Ramos jó lenne csak neki elgurul a gyógyszere ha olyan van és az nem kapitányhoz méltó.

abletonext
Casillas maradjon csak a CSK, nem kell váltani.

MSi CR620-617xhu Windows 7 prof. x64 / ubuntu 11.04 Egy szív - egy csapat - HALA MADRID!

robotnyk
Ramos lökött ahhoz, ha már mindenképp cserélni akar akkor inkább Alonso, de szerintem nem kéne.
Az edzõ jobban szeretné, ha mezõnyjátékos viselné a kapitányi karszalagot: Sergio Ramos és Xabi Alonso a lehetséges alternatívák; hatékonyabb kapcsolatot keres a bírókkal a pályán.

kiváncsian várom a véleményeteket.

Lehet fujjogni mert amikor én régebben mondam akkor ez volt 😄

Persze! Szép estét akartam nektek, de ti pik pakk lelövitek a poént :S Erre vagytok kihegyezve? 😄

horpeti
Néztem a brazil meccset, szar volt Neymar, már Venezuela ellen se volt területe. 😄
Amúgy a brazilok is elég szétszórtak voltak, bár nekem tetszik az ilyen full improvizációs játék, csak hát nem is lett gól.

robotnyk
aaaaa, ezt én akartam kontrázni erre a hírre...

😄
Rockynhooo
The Sunday Mirror publishes an interview with me today. All that content is false. I have never spoke with the newspaper, and never made those statements

Rockynhooo
Nekem Benzema annyira nem hiányzik :|

Egy kis hír az NSO-ról!

C. Ronaldo Mourinho miatt nem igazolt a Man. Cityhez

Cristiano Ronaldo egy angol napilapnak adott nyilatkozatában elismerte, hogy a Manchester City valóban ajánlatot tett érte, sõt õ el is gondolkozott a váltáson, de végül José Mourinho személye miatt úgy döntött, marad a Real Madridnál.
Cristiano Ronaldo ígéri, ne igazol Manchesterbe – egyelõre

A nyár elején felröppent az átigazolási pletyka, miszerint az anyagi javakban dúskáló Manchester City világcsúcsot jelentõ összegért szerzõdtetné Cristiano Ronaldót, a Real Madrid szélsõjét. A portugál labdarúgó most elismerte, a pletykának volt alapja, de leszögezte, nem hagyja ott a „királyi gárdát”.

„Hízelgõ volt a City évi 20 millió fontos fizetési ajánlata, ami nagyon jó, de beszéltem az ügynökömmel, és úgy gondolom, jobb, ha maradok Madridban, mert a következõ szezonunk lesz az eddigi legjobb. Ebben az idényben még nagyobb erõvel fogunk küzdeni” – mondta a támadó a Sunday Mirror újságírójának, majd meg is indokolta a döntését.

„José Mourinho marad Madridban, így én is maradok. Ha visszament volna a Chelsea-hez, akkor én is eligazoltam volna a Manchester Cityhez, de õ nem távozik, így én sem” – tett hûségesküt honfitársa mellett a portugál.

Ronaldo arról is beszélt: ha a jövõben továbbáll a spanyol fõvárosból, könnyen elképzelhetõ, hogy ismét Angliában köt ki.

„Azt hiszem, ha elmegyek Spanyolországból, akkor ismét a Premier League-ben játszom majd – de most még nem. Az elsõ, hogy itt nyerjek Bajnokok Ligáját. Ha visszamennék a PL-be, akkor az egy északnyugati klub lenne. Nem szeretem Londont” – mondta a 2003 és 2009 között a Manchester Unitedben szereplõ CR7.

horpeti
De a két csatárosnál természetesen valamelyik szélen lenne.. 3 csatárosnál meg eleve a szélen van, csak elõrébb.
Majd kiderül. De azért tényleg soknak tûnik egy Higu, Benzema, Neymar, Aguero.

Neymar is csatár? Nem inkább õ is szélrõl betörõs lehetne?

horpeti
3 csatáros taktikánál valszeg nem a középpályás 3asban lenne Ronaldo... 😊

miilann04
ronaldo még mindig nem csatár, ha pedig átállunk a 2 (neadjisten 3) csatáros felállásra akkor kell a 4 csatár.

realmadrid.alonso.eagles.spurs.

LasDen
kabát....kabát??? Kabát?? KABÁT???? O_O

😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

😄 na, õ pont jó helyen lesz az Asztanában
ROCKnROLLA
Torghelle most elég olcsó... 😄

pontosan😄
Fabregashoz én sem ragaszkodnék azért, és valóban egy igazán veszélyes csatárra lenne szükség fõleg
horpeti
Beszélj a fejével. 😊

Rockynhooo
Perez inkább ne.

horpeti
Majd Perez és Mourinho eldönti, hogy ki kell és ki nem. Azért agyvérzést ne kapjatok már!! 😄D

Rockynhooo
Pont Fabregas? 😄 Én azt mondom egy igazolás kell egy életveszélyes csatár és kalapkabát.

miért nem kell? mert azt mondtad? 😄
ROCKnROLLA
Fabregas mi az istennek? Középen a Sahin - Xabi- Özil 3-asnak igen biztos a helye.

Agüero nem kell, Neymar és Fabregas viszont jó lenne.
robotnyk
Neymar lesz az új kapus.
hát akinek Maradona az apósa, az komoly család lehet 😄
bakkerman
de ha neymar igazolása is 98%,akkor lesz egy cr-aguero-benzema-higuain-neymar támadósor?

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

LasDen
Bár Kun Agüero úgy nyilatkozott, hogy a Copa America alatt nem szeretne foglalkozni az átigazolásával, a játékos családja biztos benne, hogy az argentin csatár jövõre a Real Madridban folytatja.

anyám borogass.....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

igen agyvérzést kapok!

A Real Madrid offenzívát indít Cesc Fabregasért, a kezdõajánlatuk már most jóval nagyobb, mint amennyit a Barca kínál érte és a hírek szerint az Ágyúsok hajlandóak asztalhoz ülni a madridiakkal.

Most lehet h én vagyok a hülye! Aguero az Atleticoban 7 millat keres! A kivásárlási árak szerintem kb megegyeznek! Neymar azért mert 19 éves nem = azzal hogy nem tudj mi az a labda! Meg ezek a faszságokat hallgatni h elnyomják meg felrúgjak! Ha jön Neymar az csak Mou-n mulik, és ha itt lesz az edzõ dolga megnevelni! Akkora hülyeséget csinált ez a klub egy kiégett Kaka ide hozatalával, h egy ilyen vételt simán megkockáztathatnánk! Tudni illik kedvencem Kaka! Mindkét igazolásnak örülnék, Aguerot is szeretem, csak unom már ezt a hülye szöveget, h ez (Neymar) 19 éves kis hülye és semmit nem tett le az asztalra, meg blabla bla!

(befejeztem...)

horpeti
Mondjuk fölösleges itt vitatkozni ezen, nemsokára kiderül melyik lesz, és akkor azt kell szeretni. Én mindkettõnek örülök, mert legalább jött valaki ahelyett, hogy elment volna. 😄

Voyager5
Lehet, hogy most hülyeséget fogok mondani de szerintem Aguero bõven jobban keres mint Neymar.
ja csak az egyik egy 23 éves (valamennyire tapasztalt), spanyol ligában éveket játszott játékos, alacsonyabb fizetéssel, a másik meg 19 éves forrófejû tinédzser aki azt se tudja mit akar és vékony mint a nádszál, úgyhogy csatárnak nem nagyon férne el, plussz még semmit sem bizonyított európában... ja meg a 6millás fizuról meg el ne feledkezzünk...

horpeti
Kösz. Akkor majd keresek egy streamet, úgyis rég láttam brazil meccset. Copa Americat sose néztem. 😄

bakkerman
holnap este fél 9

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

horpeti
Mikor lesz a köv. brazil meccs? 😊

Láttam a meccset hajnalban! Mert Gólt lött okvetlen vegyük meg xD! Neymarnak 4 meccsét láttam, és elkell h mondjam elég veszéles õ is!

horpeti
Hja, már gondolkodtam is, hogy mibõl fogok pizzát és popcornt venni a Madrid meccsekre, ha megvesszük. 😞

túl drága

WuFraZselic
és ha holnap Neymar is gólt szerez? <#idiota>

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio