81624
-
#69786 köszi tesó. verjük a barcat és mást nem kérek :) -
#69785 Boldog névnapot neked és minden Ádámnak! (:
És persze ke-ke-ke....KELEMEN KABÁTBAN!
-
#69784 Köszönöm. csúsznak a sörök szépen :D reggel ahogy felkeltem gondolkoztam mivel kéne jól indítani a napot azt megnéztem a 3 bl döntőnk összefoglalóit :D -
Pukkka #69783 Boldog Karácsonyt mindenkinek!
Kellemes ünnepeket kívánnak az edzőpápák -
karajjj #69782 Boldog SzüleNévnapot Ádámkám! -
#69781 [center] -
#69780 Kellemes Ünnepeket! :) -
Neoncsoves #69779 boldog karácsonyt minden madridistának :) -
Dean Winchester #69778 KKÜK :) -
#69777 Kellemes Karácsonyi Ünnepeket mindenkinek! -
#69776 Boldog karácsonyt Mindenkinek!
Hala Madrid!
-
#69775 Minden Madridistának Boldog Karácsonyt Kívánok! -
#69774 Hatalmas lenne. -
bodajoci #69773 Sztem Raul simán hozná a válogatott szintet -
#69772 Raúl viszatérhet a spanyol labarúgó-válogatottba, és játszhat az jövő évi Európa-bajnokságon, legalábbis Vicente del Bosque szövetségi kapitány nem zárta ki ennek a lehetőségét.
"Nagyon jó kapcsolatban vagyok vele, és ismét fantasztikus formában van. A válogatott kapuja mindenki előtt nyitva van" - mondta a Marca spanyol napilapnak a spanyolok szövetségi kapitánya.
A 34 éves Raúl parádés formában játszik a Schalkéban, az idei 17 Bundesliga-meccsen tíz gólt lőtt és adott négy gólpasszt.
A spanyol válogatott elveszítette első számú csatárát, David Villát, aki sípcsonttörést szenvedett.
--------------------------
Nem nagyon hiszek a dologban, de nagyon jó lenne őt még látni a válogatottban. -
bodajoci #69771 Na azért nem kell erre mérget venni... A válogatottban meg meg lehet nézni és még felháborodott :D -
mindenkinek! -
#69769 Tehetséges, de a Busquets-Mascherano fokozatot még nem érte el... -
#69768 Van még mit tanulnia a "nagyoktól" . :DDD De ígéretes tehetség. -
#69767 egy kis karácsonyi hangulat nem árt...:D -
#69766 off
ohóóó micsoda logód van,elkapott a krisztmösz láz? :D -
#69765 nem színészkediket nem mondanám, mert még mindig szereti eldobni magát, de komolyabb lett és kevesebb van belőlük :D -
#69764 Barcasként azért megjegyezném,CR amióta Madridban van,nem szinészkedik -
bodajoci #69763 Cr melyik iskolába járt ? -
#69762 Jaj ne. Már a hideg kiráz a barca madrid meccsektől, mindig kiszopunk. -
#69761 Most egy ilyen kis csapat ellen játszanak,tuti a győzelem és még akkor is színészkednek.Volt mit tanulni a "nagyoktól" :DD -
#69760 Ez a múltkori Robbenes színészeten is túltesz. De amúgy nemmintha ezen múlott volna a győzelmük :D -
#69759 ő pont abba az iskolába jár, ahol ezt tanítják, szóval -
#69758 A Real Madrid ellenfele a kupa nyolcaddöntőjében a Malaga együttese. Az első meccset Malagában rendezik, a visszavágót Madridban. Amennyiben a csapat továbbjut és a Barca is, januárban két újabb el Clásico következik a kupa negyeddöntőjében! -
#69757 Azért ez már a pofátlanság határa :DDDD -
#69756 -
#69755 Sahin tegnapi góljával már 15-re emelkedett az idén gólt szerző mezőnyjátékosok száma. A 21 játékosból 15 szerzett már gólt. A legtöbbet Ronaldo (25), Higuaín (14), Benzema (13) és Callejón (9).
nem gondoltam volna, hogy ilyen jól fog játszani...önmagában nem túl sok gól, de ha azt nézzük mennyi játékpercet kapott, akkor bőven jó....espanyolban fele ilyen jó volt...csak meg is maradjon...:D -
#69754 done -
#69753 faszom ezt töröld már kérlek slick :D faszrágó barcas spanom itt van és mondta hogy beéget :D
de amúgy ezt hallgatom tényleg :( -
#69751 Callejón jól tolja! Sahi nis mekkora labdát adott!
Egy abszolút tökéletes kontra! -
karajjj #69750 aztakurva :D -
hugopareiros #69749 bazz :D ilyet is ritkán látni -
#69748 nagy lelkű:D -
de nagy :D -
#69746 Megnéztem Santos-Barca meccset,Neymar azért osztotta a népet:D