Real Madrid Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Én inkább azt nem értem, hogy egyesek honnan veszik hogy Ramos világklasszis középsõ védõ, holott évek óta nem azon a poszton játszik... 😄

Voyager5
Nemtudom Te milyen meccseket néztél, de Pepét gyengén játszani idén alig láttam 😄.
Taki 122
ha szerinted nem így van indokold ne csak oltogass 😊 azt mindenki tud :| magyarázd el, hogy miért gondolod azt, hogy Pepe azon a szinten focizik mint mondjuk Ramos, Carvalho vagy Marcelo...és hogy a meccsek nagy részén odateszi magát. persze senki sem játszik mindig jó formában, de õ mióta itt van igen ritkán erõlteti meg magát :É

Real Madrid C.F. VIVIMOS POR TI...VENCE POR NOSOTROS! Raúl | Zidane | Guti | Cristiano Ronaldo | Sergio Ramos | Higuaín | Iker Casillas

Taki 122
Pepe szintû?? nem kell magyarázkodnom, elég ha nézed a meccseket...10-bõl nagyjából 2 meccsen odateszi magát, míg Lass-ot nem nagyon láttam szarul játszani :|

Real Madrid C.F. VIVIMOS POR TI...VENCE POR NOSOTROS! Raúl | Zidane | Guti | Cristiano Ronaldo | Sergio Ramos | Higuaín | Iker Casillas

LasDen
kaka egy szar ezt eddig is tudtuk.....CR meg...passz...nekem mindegy...😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

szerintem CR meg Kaká "nem real szintû játékos"

robotnyk
már csak a "nem real szintû játékos" duma hiányzik
miilann04
ha már így belementél, akkor kíváncsi lennék, hogy mit értesz a 'pepe szintû' kifejezés alatt.

realmadrid.alonso.eagles.spurs.

Taki 122
...errõl beszéltem (Y) ez kellett öreg! :|

robotnyk
akár Torghelle is lehetne kezdõ!
Taki 122
...bár nem egy poszton játszanak, azt akartam ezzel mondani, hogy akár Lass is lehetne kezdõ ember...reagálásként egybõl értelmes hsz-ek születtek, gondolom most se lesz ez másként :| -.-" én kérek elnézést, hogy véleményt nyilvánítottam, végtelen bölcsességetekhez nehéz felérni :ÉÉÉÉ

bakkerman
így kel fel,és egy picit vasal rajta,ennyi 😄

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

vajon zselézi, hajlakkozza, vagy reggel eleve így kel fel? 😄D

bakkerman
ejj de mikurvajó haja van ennek a coentrao srácnak

Még vannak jó épek a hivatalos weboldalon is 😊

LasDen
irány az éjszaka! 😄D

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

horpeti
Hm? Mit szíttá? 😄

robotnyk
Mourinho mosolya kurva ijesztõ.
Rockynhooo

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

SLICK
nájsz

fakkye

robotnyk
OFFICIAL ANNOUNCEMENT: Sergio Ramos and Pepe have extended their contracts with Real Madrid C. F. to the 2016/17 and 2015/16 seasons, respectively.
lehet keverem valakivel 😊

megmondom õszintén játszani még nem nagyon láttam, de kíváncsian várom hogy teljesít majd. azt tudom hogy Real nevelés...

Rockynhooo
nem emlékszem ilyenre szerencsére. jó kis kiegészítõ ember lesz Õ.

basszus de jó dolguk van! én már annak is örülnék ha tartalékos lehetnék a Madridnál... erre Lass meg itt pattog... persze nyilván a technikai adottságaink nem azonos szinten vannak, de azért na... 😄

gyerekek amúgy nem úgy volt hogy Callejónért bejelentkezett valami csapat és tovább is adjuk? <#fejvakaras> Mintha 1-2 hónappal ezelõtt olvastam volna valami ilyesmit...

Rockynhooo
bírom ezeket az életképeket edzésekrõl illetve utcáról vagy akárhonnan. mindig azt nézem ki kivel spanol , de általában az egy nemzetiségûek meg az egy nyelvet beszélõk együtt 😊

LasDen

Én kocsival megyek!

LasDen
Los Angeles-be utazó keret: Casillas, Adán, Tomás Mejías, Jesús; Arbeloa, Ramos, Albiol, Pepe, Varane, Carvalho, Marcelo, Coentrao, Casado, Nacho; Xabi Alonso, Khedira, Sahin, Callejón, Granero, Özil, Kaká; Cristiano Ronaldo, Benzema, Jesé és Joselu

egy pillanatra megijedtem hogy nincs higuain de eszembe jutott hogy õ a copan van...😄

-_-"

Rockynhooo
+1

ProGabe
nem is értem, hogy egy ideje miért nem olvasom át rendesen ezt a topikot...

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Taki 122
Ha egy Pepe szintû ember befér akkor nem értem, hogy Lass miért nem!

Olyan helyre akar menni, ahol nem kell küzdeni a kezdõért, hanem egybõl helye van!

SLICK
Lass 😞

Drenthe Pedro Leo és Lass úgy van h nem utazik!

kazai21
😄DDDDDDDDD

Mi equipo favorito: Real Madrid

LasDen
- A Marca szerint Villas Boas személyesen beszélt Pepével és Di Maríával, hogy hajlandóak lennének-e átigazolni a Chelsea-be. Pepe úgy tûnik mozdíthatatlan, azonban Di María esete nem reménytelen. Coentrao érkezésével a klub egy nagyon jó ajánlat esetén megfontolná a transzfert.

idióta marca....

nekem az tetszett, hogy sikerült kisírni a szolgáltatónknál másfél év után, hogy tegye már be a kínálatába a digisportot, rá bõ egy hónapra elindult a digisport+ olyanunk persze megint nincs
LasDen
biztos valam gonosz lélek lakik ott....😄

bakkerman
igen,ideje lenne,csak tudod ez a kedves román cég(rohadjanak meg ahol vannak),a mi utcánkban az 1. számtól kezdve a 110.-ig mindenhol elérhetõvé tette az optikai kábeles megoldását,KIVÉVE A MI lakóházunkban,valamilyen furcsa oknál fogva a mi lakóházunkat kihagyták...

na most már nekem is betöltötte a képet, eddig nem értettem, hogy mi lesz a digin 😄

amúgy ez azért van, mert gondolom beletartozik az MLS meccsek közvetítési jogába és azt meg a digi vette meg
ez a 21. század ideje áttérni digire o.o

Taki 122
Én honnan tudhatnám, hogy kinek milyen csatornák érhetõk el!? Csak beraktam, hogy akinek van DigiSport az tudjon róla.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nekem nem Digi tv van, hanem egy olyan kábelszolgáltató amely elérhetõvé tette a DigiSportot és a DigiSport Plus-ot is.

robotnyk
azaz 😄
július 16.

REAL MADRID

?
Casillas
fasza, mind a hárman nézhetitek, akiknek van digisportjuk az országban 😊

Vivimos por ti, vence por nosotros.