Real Madrid Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tviktor91
Ja mert nyáron nem elég a nap.<#fejvakaras>

Bum..bum..bum ivön brajter ten dö mun...mun..mun..

SLICK
ki lett közösítve

bakkerman
szoliban,vagy kozmetikusnál SAD:ASF

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

tviktor91
Cé Er hét merre van?

Bum..bum..bum ivön brajter ten dö mun...mun..mun..

De ahogy nezem, ez valami gyerekmedence lehet 😄

REAL MADRID

REALista
😄DDDDddddd
Mourinho a víz alatt van?😄

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

<#taps><#taps>

REAL MADRID

Rockynhooo

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

SLICK
régi már, amúgy meg azt jelenti, hogy jó, király, fasza, stb...

robotnyk
annyira nem új :p
gondolom arra gondol hogy RAJ az összes

LasDen
de én tényleg nemtom mit akar...csak kérdem....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

hagyjad, csak sokat ivott<#idiota>

LasDen
ez valami új szleng????

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

SLICK
KAN az összes! (Y)

Di María 4-es 9-es... nem olyan szar ez a gyerek mint ahogy néha be van állítva. a Granero bomba is ütõs volt, az 1. helyezett pedig... huh nagyon nagy 😄

horpeti
Hogy nekirohant a csávó

Taki 122
elõbb végig kellett volna nézni .. xDD 😄DD de ahogy megláttam jöttem a géphez, hogy ide linklehessem befelé 😄

Real Madrid C.F. VIVIMOS POR TI...VENCE POR NOSOTROS! Raúl | Zidane | Guti | Cristiano Ronaldo | Sergio Ramos | Higuaín | Iker Casillas

LasDen
pár perces??? másodperces....😄D

Taki 122
A Sport 24-ben volt egy pár perces összeállítás a Real felkészülésérõl:
(2:57-tõl) DIGI Sport HD - Sport 24 (július 14.)

Real Madrid C.F. VIVIMOS POR TI...VENCE POR NOSOTROS! Raúl | Zidane | Guti | Cristiano Ronaldo | Sergio Ramos | Higuaín | Iker Casillas

ok

miilann04
viszont ilyen jó kis szakemberkbõl nagy hiány van, sztem keresd fel josét mielõbb!

realmadrid.alonso.eagles.spurs.

Neymar max szélsõként hozna valamit, de szélsõkbõl viszont tele vagyunk...

Taki 122
ha jól értem 'Rockynhooo' arra céloz, hogy senkit nem érdekel a hajviselete vagy a kinézete (Di María, Neymar...) ha a pályán azt hozza amit kell!

mit hoz? az hogy cigánymódjára majd agyontapos egy földönfekvõ embert? õ miért nincs miatta fikázva? Pepét mindenki oltogatja hogy milyen elmebeteg... meg Neymar amúgy is kevés lesz Európába, figyeld csak meg!

Rockynhooo
Ki a f*szt érdekel ki hogy néz ki ha a pályán hozza amit kell ? jézusom...

Taki 122
Mou: Ennyi hülyét egy rakáson! Pff... 😄DDD

Mielõtt még balhé lenne, csak poénnak szánom! 😄DD

omg a végét kicsit elkúrtam 😄 bocs csak 3 órát aludtam... tehát a viselkedésével bebizonyította, hogy normálisan is tud viselkedni ha kell (mondjuk a pályán) az meg nem nagyon érdekel pályán kívül mit csinál

egyébként megmondom õszintén, lehet büntit kapok érte, de Neymarra ránézek és egy pujárorajshávó jut eszembe, ehhez még jön a szokásos rajképûség, az agresszív magatartás... teljes a kép. lehet rasszista vagyok, de akkor is... DMaria is hiába néz ki úgy, a viselkedésével bebizonyította nálam hogy a viselkedése viszont nem olyan

Taki 122
Az igaz, én is láttam már Ramost úgy viselkedni ami focipályára nem igen való, de nem mindegy, hogy milyen gyakran produkál ilyet.

#66831: Nem is olyan régen linkelt valaki egy képet amint Neymar épp nekiront egy földön fekvõ játékosnak.

de most mondhatnám, ha jönne Neymar õ se lenne az a nagy madridista magatartású...

LasDen
néha eltud szállni ez igaz, de ez ramosra is igaz....

fogadjunk Ronaldo a kedvenc játékosod...
Taki 122
Pepe szerzõdéshosszabbítása nem ment könnyen

A Confidential szerint Pepe szerzõdéshosszabbításában Mourinho kulcsszerepet játszott. Nélküle lehet, hogy meg sem történt volna. Az egyik gond az volt, hogy a vezetõség néhány tagja nem akarta meghosszabbítani a szerzõdését, mondván Pepe nem azt képviseli a pályán, amit egy Real Madrid játékosnak kell.

Forrás: madridista

Taki 122
Olvasd el mit írtam! 😊 (#66820) Tudom, hogy nem pozitívan gondolt a kilógásra...én viszont írtam, hogy ha ki is lóg akkor is inkább pozitívan mint negatívan...ez szerény véleményem.

Rockynhooo
Annyira jó kis játékos csak attól tartok hogy ez a sérülékenység kisírni is fogja és áldani fogjuk az eget ha nem a tornateremben lesz.

szerintem meg inkább most kéne egészségesnek lennie, új playernek elég fontos az elsõ felkészülés a csapattal... kár hogy nem év közben sérült le...

LasDen
inkább még most.....

Sahin lesérült :/ 2-3 hét !!!

Casillas
egészen biztos vagyok benne, hogy nem dicséretnek szánta a kilógást.

Vivimos por ti, vence por nosotros.

horpeti
Úristen, durva futballszakma vonult fel ma este. 😄
Pepét én se szoktam látni kitûnni, egyszerûen csak helyzete nincs az ellenfélnek mellette... Lehet azért nem veszem észre. 😄

Taki 122
Az elejével abszolút egyetértek! <#eljen> Marceloval kapcsolatban pedig ha ki is lóg, akkor is pozitív irányban! Idén számomra nagy meglepetés volt, jól teljesített az egész idényben.

#66818: Én nem ugatlak le csak azért mert ebben nem értünk egyet. Megoszlanak a vélemények. Én még mindig többet várnék tõle, inkább fejben mint technikailag.

miilann04
láttam már eleget játszani pepet, szerintem a top középhátvédek közé tartozik.
egyébként pepe és lass is ugyanúgy odateszi magát a meccseken szvsz. azt meg nem is értem, h lass miért nem stabil kezdõ, ahelyett, hogy azon megy a huzavona, hogy kinek adjuk el.. nc..
és ha már megemlítetted ramost, carvalhot és marcelot, szerintem marcelo az, aki kilóg ebbõl a védelembõl, remélem coentrao jobb teljesítményt hoz majd magával.

realmadrid.alonso.eagles.spurs.

Tévedni emberi dolog! Pepevel nincs semmi gond. Teszi a dolgát!

Taki 122
nem posztom senkit bírálni, sõt azt sem mondtam, hogy igazam van. én csak egy egyszerû véleményt alkottam, akit érdekel elolvashatta, esetleg reagált rá (ki így, ki úgy) azt gondoltam, hogy lehet ilyenekrõl beszélgetni, de úgy látom ha nem egyezik a nézetem a tiéddel vagy még pár emberével itt, akkor egybõl jön az oltogatás mivel ezzel belegázoltam a lelki világodba :| 😄 szóval tényleg hagyjuk... 😊

Voyager5
Jól van. Hagyjuk.
Taki 122
persze.. ezt nem is mondtam 😄 de a állítólag õ is védõ csak õ nem jobboldalon tolja mint Ramos

Taki 122
remélem ez vicc 😄DDD a 2-3 Barca elleni meccset kivéve nem sok vizet zavart