81624
-
#69866 Elég szépen üresen hagyták középen a srácot.. -
#69865 Ha 2-0-ról tudtunk fordítani, akkor most igazán nem kellene izgulni. Vagy igen ? :D -
#69864 na bazz.. ez gyors volt... 1-1 -
#69863 1-0 Benzema -
#69862 Az egy nagy zsuga volt! Benőőő! ^^ -
Barmatild #69861 Ma egy nagyon szép, fényes győzelmet várok a fiúktól, ez a Real jobb csapat,mint a Granada. Előre a bajnoki címért! -
karajjj #69860 melóban csináltam, ott meg sajna valóvilágosat játszunk, így a kamerák miatt nem nagyon volt időm ezzel szöszölni, majd ha lesz időm és kedvem, lesz jobb, addig ez is megteszi -
#69859 a hajaknál a kivágás eléggé...elsietett lett...
én se szeretek azzal szöszölni :D -
#69858 már olyan régóta itt játszik? tyűűűűűű apám
a bannerban miért néz úgy ki Cé mint Elvis? tök ugyanolyan a haja :D -
#69857 Holnap lesz pontosan 5 éve, hogy Marcelo debütált a Real Madrid színeiben a Deportivo ellen.
-
#69856 [center]MARCA.com
-
#69855 azért gondoltam így, mert Ramos szokott mindig Marcelo mellett játszani. Varane meg Pepe helyén.
-
#69854 Lass van jobb oldalon, Coentrão pedig bal oldalon, Marcelo helyén! :D -
karajjj #69853 mi van, ha ez balról jobbra van? :D -
#69852 az igen!
Lass miért nem maradhatott volna jobb oldalon? Coentrao meg balon?
Bár tuti, hogy helytállnak így is. -
#69851 Mourinho jelentősen átalakította a védelmet a szombati meccsre:
Coentrão - Varäne - Sergio Ramos - Lass -
karajjj #69850 kosárban elvertük a barcát: Real Madrid - Barcelona 78-74 -
#69849 Nagyot hajráztak a srácok, akár még 4 vagy 5 is lehetett volna. Özil nem hozott túl sokat, de Benzema és Khedira jó cseréknek bizonyultak. Számomra a meccs legjobbja Lass. -
mrroma #69848 Kurva jo mecs volt!!!, allitolag Mou a szunetbe azt mondta a jatekosoknak hogy, kar hogy nem lehet 11-et cserelni mert akkor mindenkit lecserelne. -
#69847 Nem akarták őt eladni. Ő rinyált, hogy elfog menni, mert keveset játszik. -
#69846 és ezt a Lassana Diarrát akartuk eladni?
Hihetetlen mennyi labdát szerez, megtart. Iszonyú munkabírása van és nagyon jól teljesít minden rá bízott poszton. Egyik legjobb a meccsen! -
#69845 nem találok szavakat. :-| -
#69844 3-2! BENZEMAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
#69843 PIPITAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!! -
#69842 és 2-2! Higu!
Gyorsan ment a fordítás! Igaz kellett a malagai védelem segítsége is! -
#69841 1-2
Na végre!
Benzema előtt pedig le a kalappal, ha az előző helyzete bemegy, sztem a forduló gólja lehetett volna. Ez a gól is részben az ő érdeme. Nagyon jól játszik! -
#69840 Ronaldo mi az isten faszáért nem képes lepasszolni azt a tetű labdát Benzemának?
Inkább belesarkazza a kapusba... Eszem megáll -
IXEMGabeo #69839 hálistennek:D:D -
#69838 Ronaldo hatalmasat esett vissza formában. Tényleg ideje lenne már néha a padon kezdetni. -
#69837 nyugodtan -
#69836 Az igen.Legalább döntetlenre menteni kéne ha tovább szeretnénk jutni. -
#69835 merjek Real győzelemre rakni? tuti sokat fizet :D -
#69834 0-2 hát ide csoda kell -
#69833 na erre nem számítottam... baj van itt hátul a pontrugásoknál.
de ez még mindig csak mák a vendégeknek. Bár a helyzeteiket megfelelően használják ki, ez tény. -
#69832 nem kell izgulni, volt egy szerencsés helyzetük, meg egy szögletük... azon kívül gyakorlatilag el van halva a Malaga. Mi uraljuk a meccset, már csak rendes helyzeteket kell kidolgozni. Több góllal is fogunk nyerni, ez tuti. -
#69831 Lass az jó...Nekem az emberfogással vannak bajaim:D -
Barmatild #69830 Sajnos ez eddig nagyon gyenge, kicsit aggódom. A Kaka-Diarra-Callejon hármas nagyon gyenge a jobb oldalon. De bízom benne,hogy kiszenvedünk egy döntetlent! -
#69829 Volt már ilyen párszor, hogy rögtön hátrányba kerültünk a meccs elején. Az nem mindegy, hogy fel tudunk-e elég jól pörögni. Akkor talán nem lesz gond :) -
#69828 ritkaszarokvagyunkeddig:D -
#69827 hát eddig gyengus... 0-1