Real Madrid Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Taki 122
*következõt! ...bocs, a fáradtság teszi 😄 mégis csak 4:20kor keltem :| a MU-bõl is néztem egy félidõt...

Real Madrid C.F. VIVIMOS POR TI...VENCE POR NOSOTROS! Raúl | Zidane | Guti | Cristiano Ronaldo | Sergio Ramos | Higuaín | Iker Casillas

Taki 122
azért a végére csak feltámadtak 😄 cr megmentett minket egy mesterhármassal 😉 benzema a két-három helyzetébõl egyet azért berúghatott volna...de összességében megérte felkelni, nem volt rossz meccs, várom a következõ

Real Madrid C.F. VIVIMOS POR TI...VENCE POR NOSOTROS! Raúl | Zidane | Guti | Cristiano Ronaldo | Sergio Ramos | Higuaín | Iker Casillas

kareszvagyok
Hello, tudnátok linkelni egy mûködõ streamet? ( nálam folyton kikapcsolnak 1 idõ után )

LasDen
mi a gondja mondja?

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Bealudt mindenki?

kazai21
128perc múlva😊

Mi equipo favorito: Real Madrid

Mikor lesz már 5 óra :@

kazai21
<#eljen>

Mi equipo favorito: Real Madrid

LasDen
A Real Madrid hivatalos kezdõcsapata: Adán; Arbeloa, Varane, Carvalho, Marcelo, Alonso, Granero, Kaká, Özil, Benzema és Cristiano Ronaldo.

fasza lesz...😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

szerintem az majd csak éjfél után lesz!

LasDen
jah...kérdezd banokot....

DaniX14
Tud valaki stream-et majd meccshez ?

Real Madrid C.F. || XBOXONE : dancsi93

jaj istenem, megint éjszakáznom kell? :|

LasDen
egy újabb hosszú napnak nézünk elébe....😄

LasDen
hát a lakesrnél nem jobbak....de Clippersnél már lehet....😄

bakkerman
de lehet hogy úgy értette, hogy a sok sportot nézve a legjobb a galaxy...szóval a baseball, a kosár, a hoki, a rögbi csapatok közül õk a legjobbak...😄

😄DD valszeg jobbak a kobe-gasol féle lakersnél is...SAD:ASD:as

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

regisztrálsz
Taki 122
Akinek esetleg elérhetõ a DIGI Sport Plus...
4:55 Labdarúgás (élõ)
Felkészülési mérkõzés, Chivas de Guadalajara-Real Madrid

LasDen
nem egészen mert Los Angelesben játszik a Chivas USA is, plusz rengeteg csapat van az alsóbb ligákban....bár a galaxy talán jobb náluk, de majd karajj megmondja õ szokott asszem mls-t nézni 😄
de lehet hogy úgy értette, hogy a sok sportot nézve a legjobb a galaxy...szóval a baseball, a kosár, a hoki, a rögbi csapatok közül õk a legjobbak...😄

A nap mondása

„A Galaxy a legjobb csapat Los Angelesben!”
Cristiano Ronaldo bókja a város egyetlen futballcsapatának
😄

Kösz megtaláltam csak épp letölteni nem tudom a torrent file-t 😞

rutracker.org
Meccsrõl nem tud valaki torrentet? Nagyon kellene.

Casillas
igen 😊
0:30-tól:

Vivimos por ti, vence por nosotros.

REALista
Nekem is egybõl az ugrott be, csak abból gól is lett ha jól emlékszem.

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

LasDen
ez a jelenet a gera féle mentésre emlékezetett...😄

pzoli00
- Coentrao nagyot játszott <#eljen>, és íme az ominózus mentés, amibõl még egy szögletet is sikerült kihoznia <#wow1>

atomjó meccs volt, még ilyet akarok! Coentraoval, Kakával kimondottan elégedett voltam. Ez a Callejón gyerek meg jelenleg határeset, az elsõ ziccer amit kihagyott annál majdnem kitéptem a hajam, csórikám belebikázta a kapusba, de a másodikat azért szépen bevágta... Joselu is elég jóó, de azért egy LA Galaxy ne legyen annyira mérvadó, bár jóval jobb meccs volt ez mint a tavalyi.

Ja és Özil 10es mezben<#vigyor2>

LasDen
pont a legjobbkor dõltél ki 😄 Fabio egész jól mozgott elsõ meccséhez képest....benzemanak gólpasszt is adott szóval nem volt kifogásolható....és az elsõ félidõben volt egy iszonyat szögletre mentése amirõl mindenki aszitte már ki fog menni....😄

de amúgy 2. félidõben néhány játékos mintha a pályán se lett volna....Verene nevét elõször valahol a 6x. percben halottam míg Jeséét a 7x. percben..😄

Rockynhooo
3:50kor aludtam be 😄DDD Coentrao milyen volt? Gólokat most néztem meg CR nem kicsit vágott.

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

LasDen
néhány gonosz tevõt el kellett intéznem korábban....szóval nem...😄

szucsy89
te le se feküdtél? 😄
LasDen
mondju Coentraot elõzetesen középre írták de szinte mindig a széleken vágtázik....😄

teljesen meglep a játékunk. elég könyed. tetszenek az ujak. pepet adjuk el mert tiszta béna és csunya a feje 😄

LasDen
hát ez nem volt rossz....Kaka egészen jól játszott bár az elsõ percek után kicsit beleszürkült a mezõnybe, de voltak nagyon jó passzai, meghát a gól elõtti passz is az övé...😄 Joselu Callejón viszont a gólon felül sokat nemtudott hozzátenni a meccshez eddig (bár azé ez se semmi 😄) Coentrao jól játszik és volt egy szép mentése....
am ezek az amcsi kommentátorok jól elvannak....eldumálgatnak mindenrõl ami a meccsrõl éppen eszükbejut....nem baj azé ellehet hallgatni õket (legalább nem olyan idióták mint egyes magyar kollégáik)

Bruce Arena meg maga a közöny...teljesen szarik a meccsre, legalábbis amikor mutatták ez jött le 😄

LasDen
érdekes felállásban kezdünk....😄

LasDen
háát nagy szerencséje volt...háát....😄

Casillas
Higu rendesen beverte a tizit az argentin meccsen 😄

Vivimos por ti, vence por nosotros.

á ez még csak este 😄

LasDen
valaki készül....de hogy esti....inkább hajnali...😄

valaki készül az esti meccsre? 😛

Am én is megnézem a meccset! Amúgy a többi meccsre nem adják tv-ben?

banok
abletonext
dettó 😄

szerencsére pár hónapja belerakták a TVcsomagba a Digi Sportot 😊 így TV-ben nézhetem

MSi CR620-617xhu Windows 7 prof. x64 / ubuntu 11.04 Egy szív - egy csapat - HALA MADRID!

LasDen
nálam az utóbbi valószínû...😄

Rockynhooo
lehet én is felkelek. vagy le sem fekszem 😄

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

White QVAS
Köszi az információt, ráveszem magam és felkelek. Kezd krónikus Real meccs hiányom lenni.

LasDen
hajnali 4-kor....

White QVAS
Meg tudja valaki mondani, hogy mikor kezdõdik a LA Galaxy elleni meccs? Elõre is köszi.