Real Madrid Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

shala
na hajrá, hajrá -.-

non potest pluere aeternum

LasDen
dekurva nehezen akarják elkezdeni ezt a kurva meccset....agyam mingyá eldobom...😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

kazai21
Hala Madrid!

Mi equipo favorito: Real Madrid

Taki 122
na hala madrid! 😊

http://www.psntv.net/p/canal-1.html

Real Madrid C.F. VIVIMOS POR TI...VENCE POR NOSOTROS! Raúl | Zidane | Guti | Cristiano Ronaldo | Sergio Ramos | Higuaín | Iker Casillas

Casado? WHO THE FUCK IS HIM?

kazai21
Remélem én is😄

Taki 122
A Real Madrid hivatalos kezdõcsapata: Casillas; Arbeloa, Varane, Carvalho, Casado, Xabi Alonso, Granero, Özil, Jesé, Benzema és Callejón.

Remélem Benzema összeszedi magát...

Real Madrid C.F. VIVIMOS POR TI...VENCE POR NOSOTROS! Raúl | Zidane | Guti | Cristiano Ronaldo | Sergio Ramos | Higuaín | Iker Casillas

Taki 122
Természetes! 😄 Már a szezon vége óta vártam, hogy láthassam õket játszani, engem se érdekelne ha 2 napot kellene ébren lenni! 😄

1értelmü! Már olyan szinten hiányzott h lássam a csapatot, h azt se érdekelne ha 48 órát kéne fent lennem! Söt még ismétléseket is meg szoktam nézni 😄D

Taki 122
Biztos lesznek 😄 Most fenn maradok, bár az 5 órai meccs elõtt hunytam egyet de sikerült felkelni 😄 Ezt már tudtam reggel is, hogy 14:40-tõl lesz ismétlés...de élõben az igazi.

Nem neki szántam, hanem mindenkinek! Gondolom lesznek akik bealszanak! Én nagy éjjeli bagoly vagyok! Már hajnalba én is pislogok, ha nem Real meccset nézek!

Amúgy nagyon szivesen 😄

LasDen
emberibb idõpontban van mint az elõzõ...😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

shala
köszi/puszi

Taki 122
köszönjük! ;D

banok
foci éjszakai baglyoknak...

03.00 Philadelphia Union-Real Madrid
streamek: http://stream.forumx.hu/viewtopic.php?t=66&mforum=stream

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

shala
így van. marad a stream 😞

Taki 122
De ez már az ismétlés. "shala"-t pedig az érdekelte, hogy élõben melyik adja.

Köszi 😊

REAL MADRID

Digisport

Vasárnap 14:40

Labdarúgás
Felkészülési mérkõzés, Philadelphia Union-Real Madrid

banok
Majd rakok ki az oldalamra streameket rá addigra.

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Taki 122
Eddig a DIGI Sport és a DS Plus adta ezeket a meccseket, de ahogy néztem a honlapon a mûsort ezt most nem fogják. :S

shala
A vasárnap hajnali háromkor kezdõdõ meccset közvetíti valamelyik tv, nem tudjátok?

Rockynhooo
legyél boldog Gáborka 😄 csinájjá nekem új logóat :Ð

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

reklám <#vigyor1>

REAL MADRID

Köszönöm mindenkinek 😊

REAL MADRID

HBD

kazai21
hbd!

SLICK
HBD

ProGabe
boldo.... mi a f*szom ez a logo?

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

kareszvagyok
Boldogat!

Taki 122
Isten éltessen!

robotnyk
hbd2u
Köszkösz😊

REAL MADRID

LasDen
télleg....hápi bõszdéj....

Voyager5
HBD Monoton!
Rockynhooo
juhé <#taps>

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

Voyager5
HIVATALOS: a tegnapi igazgatósági ülésen a klub vezetése új szerkezeti felépítést hagyott jóvá: azaz José Ángel Sánchezre bízza a klub általános igazgatóságát, Manuel Redondóra az elnöki kabinetet, José Félix Mourinhót pedig a szakosztály sportmenedzserének nevezi ki.

Wow
Talán a kapusedzõ fárad el a legjobban! 😄

LasDen
keményen edzenek a csajok...😄D

Taki 122
hatalmas 😄DD mondjuk elõtte szép ladbát adott a szélre ...

wáá jajdejó 😄

DaniX14
Hertha BSC Berlin - Real Madrid barátságos meccset a Duna TV élõben közvetíti július 27.-én 18 órától.

Real Madrid C.F. || XBOXONE : dancsi93

horpeti
Ellenfélnek tényleg nem volt 1 helyzete sem? 😊

miilann04
gecinagy 😄DDDDDD

realmadrid.alonso.eagles.spurs.

apropó herbalife...

jaa<#whatever>

szerintem volt ott már egy lyuk és gondolta átrúgja rajta 😄

CR kajakra átszakította a hálót a 11esnél vagy ez csak valami tesco gazdaságos felhelyezés volt?😄

4:50-nél Marcelo szerencsétlenkedett a labdával, utána Mou h leteremtette! 😄 Kép alján lehet látni!