81624
-
Gauge #70147 Nos , igen. Aki sokat ugrál, az alól könnyen kicsúszik a talaj. Ha meg színézkedik is hozzá, akkor meg is érdemli (pl. Messi, Alves, Busquets és még sokan mások a Bacelonaból...) -
#70146 az biztos, meg lerúgó szellemben, gondolni kell a következő bajnoki classicóra is :P -
#70145 egyébként ez a taktika amit Mourinho játszat megállja a helyét, bármely más európai csapat ellen -
Gauge #70144 Most kellene bevezetni a 20%-os fizetéscsökkentést minden egyes elveszített classico után. Hát a faszom bekapják ezek a hercegnők. Óvodásokat szoktam látni így játszani: mindenki a labda után pozició tartás nélkül.
Mourinho is menjen a picsába. Hazai pályán hova védekezik? Eddig sem működött, most sem, a jövőben sem fog.
Mivel a jövő héten sok veszteni való nem lesz, talán támadóbb szellemben megy a csapat játszani. -
Neoncsoves #70143 Xabi-t el kéne felejteni Barca ellen, túl lassú, meg amúgyis ilyen gyors ellenfél ellen nincs idő szervezgetni, a legjobb passzolni a hozzád legközelebb álló emberhez és lehetőleg előrefelé, nem hátra Casillasnak... -
#70142 a higgadt védelem a legjobb védelem, Ramos és Pepe nekem már régóta szúrja a szemem, nagyon forrófejűek és ez egy védőnél nagy hátrány -
#70141 A lókötőket el kéne adni, ennyi, például Ramos és Pepe akik amúgy is idióták. A Barca ellen is tudna eredményesen focizni a Madrid, ha Mou nem hergelné fel a játékosait, bár érdekes módon ez Carvalho-ra nem hat, ő meg tudja oldani szépen is még ha fel is kell valakit rúgni. -
#70140 az a baj, hogy nyomás alatt szétesik a fejekben minden, viszont, az hogy 90 percen keresztül 5 percig volt nálunk a labda, az gáz :( rossz ez a taktika, labdatartás nélkül nem lehet legyőzni ezt a Barcát -
#70139 kezdjétek egy edzőváltással, szvsz. -
#70138 Csodát nem vártam CR gólja után sem. Ez a gusztustalan megmozdulások a részünkről teljesen felbasz. Mi szükség ezekre komolyan?
Tény hogy mind két csapat szar formában van, természetesen mi szarabban.
Nem is vártam győzelmet, max egy x-et. De megint csak kifingtunk...
Barcelonában ha jobb napot fog ki a barca, csúnyán éghetünk... -
Neoncsoves #70137 2 csatáros játék, 1 tkp, 1kkp 2szkp 4 védő + kapus :D -
#70136 Hát most a Barca csinálja azt. Annyira gyorsak és labdabiztosak, nem könnyű se elvenni tőlük, se aztán megtartani. Szinte lehetetlen is. Jók nagyon.
Majd biztos lesz egyszer ígyse :) -
#70135 szerintem stílust kéne váltani -
Neoncsoves #70134 ez volt az alapprobléma.. ebből következett az állandó frusztráció, hogy labdát KELL szerezni MEGINT. ezért lettünk favágók és idegesek... -
#70133 unprofesszionális viselkedés -
#70132 bő 10-15 évvel ezelőtt mi is ezt a rövidpasszos játékot játszottuk, mint most a Barca és sorra nyertük a BL-t és bajnokságot -
#70131 hát ha te csak ennyit mondasz a Madrid mai játéka után és nem veszed észre mi volt ez ma valójában (trágya) akkor grat -
Neoncsoves #70130 miért hátra fele kell játszani? előrejátékunk annyi hogy előrevágjuk a labdát -
#70129 egyébként a második félidőben még nem volt nálunk a labda és úgy nem lehet gólt lőni sajnos :( -
#70128 a bajnokság és BL szempontjából lehet, hogy jobb lenne ha kiesnénk a kupából -
#70127 barcafóbia ennyi! -
#70126 Hát ez...kurvaélet -
Neoncsoves #70125 egyszer beraknám a nagy színész futballistákat egy jégkorong meccsre ahol 10x durvább dolgokat kapnak amik még védőfelszereléssel is nagyon fájnak -
#70124 Ha ezt valaki megcsinálná nekem edzésen, simán nekimennék. Csak a bíró ugye arra van, hogy ezeket büntesse és hogy ne kelljen a játékosnak revansot venni. -
Neoncsoves #70123 pepe bazmeg... -
nagy hős #70122 még jó hogy ezt a sportot nők játsszák :( -
#70121 Madridban játékosokban valami elpattant. Ha nem megy ésszel próbáld erővel, de néha már-már gusztustalan ez a Madrid. Nem bánom ha nyer a Madrid néha a Clasicó-n, de Zidane-s játékkal tegye és ne Pepé-ssel akit már akkor ki kellett volna rúgniuk mikor ő kirúgta az ellenfele hátát 3szor... -
#70120 Pepét nem értem ezeket miért kell csinálnia. Teljesen jogosan tilthatnák el. -
#70119 KURVÁRA FELHÁBORÍTÓ EZ AZ EMBER. Hogy rátaposott már Messi kezére. -
#70118 ti nem szégyellitek, hogy ez a pepe még nálatok játszik? -
neogabe #70117 Na, ez az gyerünk, fog ez menni!!!!!! -
neogabe #70116 sajnos ez várható volt, most kell odatennunk magunkat
Hala Madrid -
#70115 banyek...jó még nyerhető bőven -
Neoncsoves #70114 beszarok bazmeg, 160 centis gnóm gólt fejel :D -
Pukkka #70113 SKysport shopcast csak nálam késik vagy 10 percet?=D -
#70112 áh csak egy icipici :D -
Neoncsoves #70111 ha jól emlékszem Benzema... :D -
#70110 Pique keze lefele mozgott, nehezen lehetne tockosnak nevezni. Pepe viszont szépen taposott de Busquets is jól eljátszotta a nagyhalált. Ki volt a Madridosoktól a 30. perc környékén a repülő kungfúharcos a tizenhatoson belül? Elég csúnya mutatvány volt. -
#70109 Skysportban Salgado ül.. SportTVn meg Hegyi Iván. Van minőségi különbség :D -
pacclacc #70108 Pepe miért kapott sárgát gyerekek? Azé mert mellé Bussszkeccc játsza a nagyhalált??? Komentátornak 3szor megmutatják, mind a 3szor mondja h megtaposta, mikor szinte hzzá se ér! Mikor Pepét lekönyöklik, kap egy tockost, erre meg azt mondjá, háát ez nem vol semmi!! :DD
Utálom a komentátort!!!