Real Madrid Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Taki 122
H A L A M A D R I D !

Real Madrid C.F. VIVIMOS POR TI...VENCE POR NOSOTROS! Raúl | Zidane | Guti | Cristiano Ronaldo | Sergio Ramos | Higuaín | Iker Casillas

banok
22.00 Real Madrid-Barcelona Szuperkupa 1. meccs
tv: Sport1 hu
streamek: http://stream.forumx.hu/viewtopic.php?t=66&mforum=stream

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Köszi! A madridistán szoktam mindig megnézni,h. hol közvetítik a köv. meccset! Még nem volt kiírva semmi azt hittem csak stream lesz....

köszi még1szer
robotnyk
sport1
Kedves Madridisták! Melyik tv csatorna közvetíti a szuperkupa meccset? Vagy csak stream en lehet majd nézni? Ezesetben köszönettel vennék cool linket a stream-el kapcsolatosan! Elõre is köszi!

Hala Mourinho!!!!!!!!!!
LasDen

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

ROCKnROLLA
De a dagadt Ronaldo.

miilann04
balszélen ronaldo van.

realmadrid.alonso.eagles.spurs.

ROCKnROLLA
Jaja, igazából 2. számú kapusnak hozták. 😄

LasDen
coentrao multifunkcionális és bárhova lehet rakni...😄D

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Oziris666
Nem bal szélen?

az ujságirok igy gondolják! Vajon Mou s igy gondolja? Még szerencse h õ fog dönteni!

bakkerman
konszentrálj!

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

abletonext
Mivel hazai pályán leszünk, ezét jobban szeretném ha mi irányítanánk.
Kolompár jobban tudná segíteni a támadásokat, ezért én õt raknám be a mostani meccsre.

Viszont a visszavágón sanszosabban többet kell védekeznünk, oda pedig Coentrao-t kezdetném.

MSi CR620-617xhu Windows 7 prof. x64 / ubuntu 11.04 Egy szív - egy csapat - HALA MADRID!

LasDen
A Marca szerint, a Barca elleni kezdõcsapatban már csak egy poszt kiadó. A kérdés az, hogy Di María vagy Coentrao kezdjen-e a jobb szélen? Az argentín mellett szól a sebesség és a jó cselezõképesség, ellene viszont a kiegyensúlyozatlansága, míg a portugált a sokoldalúsága tenné ideális kezdõjátékossá.

én Konszentraót 😄 raknám be...😄

tviktor91
gif-et nem szúrunk be.

Bum..bum..bum ivön brajter ten dö mun...mun..mun..

LasDen
szemét volt egy picit...😄D de ez az U-zás...tök hülyén hangzik...

miilann04
tviktor91
Azért is beszúrtam a barcás topikba^^

LasDen
egy barcás barátod tudta mit hova kell, mert õ az el clásico topikba rakta...biztos tud valamit amit te nem....

tviktor91
Linkben tessék..szerinted EZ flémkeltõ? Érdekes..

Voyager5
Vicces látni a vergõdésed, hogy beszúrsz egy-egy topikba egy-egy flémkeltõ hsz-t, aztán gondolom az F5-re tapadva vered a f.szod, hogy melyik idióta áll le veled vitatkozni 😄

Szegényes szórakozás, dehát tudod.. kinek mi jut 😊
tviktor91
Szmájlit azért szúrhatok nem? <#mf1>

Igen csak neked nem lehet, szia.

REAL MADRID

tviktor91
Más rakhat gifeket csak én nem?@160 pl .
Köze nincs a topik témájához.

robotnyk
nem, semmilyen formában nem szeretném õket, sem a flamekeltõ, okoskodó, saját értékrended szerint viccesnek szánt beszólásokat
tviktor91
Szóval akkor spoilerbe szeretnéd a vicces gifeket?

robotnyk
nem, viszont te mindenképp itt éled ki magad, és már az elsõ 5 perc elég volt belõled anno.
tviktor91
Baszki mi volt ebben a bántó? xDD Rakjam spoilerbe? Vagy csak simán itt éled ki magad ?

robotnyk
viktorka, a szarjaid bepakolgatásáról mondj le már most, mert kibannoltatlak a picsába záros határidõn belül. remélem két betépés között fel tudod fogni amit írtam.
[HUN]FaTaL
Megnyerhetitek, de azért azt igencsak kétlem, hogy 5-0 lenne. Tavaly egyetlen meccs sem volt, ahol 1-nél többet rúgtatok volna.

http://goo.gl/gd6Zi5

LasDen
nem kell ez a ha elverjük õket 100, 500, 3252232-0-ra, mer minden más esetben pár idióta ide talál és magyaráz, hogy megin keménykedtünk meg mittom én és megin csak fasságok mennének a topikban....

én optimistán várom a mérkõzést és úgy érzem, hogy megnyerhetjük, mert biztató volt, amit láttam, de majd kiderül, mikor mindenki derül...😄D

ja ha meg a bajnokságban vernénk meg õket akkor jönne a szöveg hogy tartalék csapattal álltak ki, guardiolának hasmenése volt, vagy valami

miilann04
sztem benne van még a tavaly õszi tüske 😄

a vicc, hogyha tényleg nyernénk 5-0ra hogy menne a herpegés katalán részrõl h ez csak szuperkupa meccs, nem is igazi clasico 😄

realmadrid.alonso.eagles.spurs.

Azittem kapusmez.

[HUN]FaTaL
5-0 😄DDDDD

Szerintem nagyon be volt állva, mikor ezt a nyilatkozatot tette.

LasDen
Paco Buyo, a Real Madrid korábbi kapusa szerint a fõvárosi alakulat a Szuperkupa esélyese. Az elsõ mérkõzésre 5-0-ás a Real, a visszavágra pedig 3-1-es katalán gyõzelmet jósol.

Paco nem nézett tv-t vagy csak kurva optimista....5-0 mondjuk télleg nem lenne rossz...😄

ennyi erõvel lehetne rózsaszín is hello kitty logoval az elején

LasDen
mivel az elsõ számú szereléssel nem csinálhatnak semmi radikálisat, ami eltér a klub színeitõl ezért a többi mezen próbálnak meg ezt-azt....elõször jó ötletnek tartottam, de így tiszta pirosan nem a legjobb.....😄

robotnyk
lol what? O.o
LasDen

[HUN]FaTaL
Ráadásul a premiumok elvileg még csökkentik is a bevételt. Ha jól tudom idén nálunk is több lett volna a bevétel, ha nem nyerjük meg a BL-t.

bakkerman
09/10-ben az Inter triplázott,a Real trófea nélkül maradt,és mégis a legnagyobb bevételekre tett szert,jócal nagyobbra mint az Inter. a trófeák utáni pénzdíjak csak kiegészítések a jogi meg marketing bevételekhez

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Ezeknek a kluboknak nagy pénzekbe fáj 1-1 kupa megnyerése! Mivel Minusba vannak! Mior mennek behajtani, viszik a stadiont a kupákkal 1üt! 😄 Tudom kicsit erõs...

Voyager5
Én meg azokon röhögök akik szerint a bevétel a kupák számától függ 😄
horpeti
Cool. Ezért röhögök azon, aki lehúzza a csapatot csak azért, mert sokat költ... Sokat beruház. 😊
Mostanában a focira is összpontosítva, ennek kell örülni.

LasDen

LasDen

kazai21
Végén is elvannak😄DDDDD

Mi equipo favorito: Real Madrid