Real Madrid Fan Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Cöh !
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
Kiváncsi leszek, mit hoz a 2. félidõ, vagy most hirtelen 90%ban birtokolja a labdát a Barca, és bealáznak, vagy hajtunk egy nagyot.
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
szerintem jön Coentrao...
de amúgy faszért kell leengedni 1 gól után? :S
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
Fene egye meg, pedig annyira jó volt nézni az elsõ 25 percet, hogy totál friss, és jó csapat... mondjuk ez attól még így van, eredménytõl függetlenül, csak hát jobb lenne, ha vezetnénk. 😊
Benzemára rá se ismertem, igaz nem néztem a felkészülésiket..
non potest pluere aeternum
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!