81624
-
#70187 én azt jobban tudnám szeretni, ha a többi csapat hozná azt, amit ők. az arsenal állt ehhez a legközelebb, csak ők nagyon fiatalok
sok fog múlni az UEFA szabályokon is, hála azoknak talán nem fogjuk úgy elszórni a fiataljainkat, ahogy azt XX éve tesszük. talán az FFT-ben volt egy kép egy raklapnyi (szó szerint!) trófeáról: az elmúlt heti Real-utánpótláscsapatok által megszerzett kupák voltak azok. elfecsérelt befektetések ezek! és akkor a csapat iránti elkötelezettségről még nem is beszéltem -
#70186 én úgy vélem még 2-3 az előzőekhez hasonló évük lesz mint legyőzhetetlenek aztán visszatérnek a többi csapatközé... -
#70185 hát igen, az lett volna a meglepetés, ha nem nyernek
de jó lesz majd, amikor megfordul a kocka! remélem ez minél előbb bekövetkezik -
#70184 mostanában ez már nem olyan nagy dolog.... -
Dean Winchester #70183 most hallom ,hogy tegnap volt Pep 41.szülinapja :D baszki ennél nagyobb ajándékot nem is kaphatott volna mint ,hogy az ősi riválist idegenben megverje a csapat... :S -
#70182 én is nevettem, simán fel kéne jelenteni a picsába, és eltiltani. Megköszönhetitek ;) -
#70181 Miert kellene bezarni ? Szerintem egyaltalan nem lepte at senki azt a keretet, ami mar nem elfogadhato egy topicban.
Az ilyen megjegyzesek inkabb artanak es tuzet szitanak, mint a tied. -
#70180 inkább meg kéne nyerni egyet :| -
karajjj #70179 el classico után 1-2 napra automatikusan lehetne zárni a topikot -
Dean Winchester #70178 ezt nem is láttam az öf-ban.
Ám pepét örökre eltiltanám! Számomra undorító féreg viselkedés az ,hogy a másik kezét megtapossuk. Countrao is mit nyomkodja messi fejét? Jó cou az még elmegy kategória de az amit pepe az utóbbi időben művel az már sok! Rohadtul utálom, sajnálom h a spori nem adott neki legalább 1 sárga lapot.
Azt megint vicces,hogy a real már másodjára képes az 1 gólós előnyt teljes mértékben elkúrni.
Barca 2 kapufát lőtt míg a real egyet. Puyol gólja szerintem sok barcás szívét melegséggel öntötte el :) Ez a védők estje volt :D
A visszavágóra kíváncsi leszek de nem sok esélyt adok a realnak, szerintem ott is kikaptok...
Pep ellen nincs orvosság :D Pepét meg remélem jól lerúgják, nem kívánok én neki semmi rosszat csak pár hónapig bevetés képtelen legyen mert az ilyen ember megérdemli...
-
#70177 Ja a #70157-ben szereplő videon is a Barca az ellenfél mi? -
#70176 Most a bírókról már megint ki beszélt?-.- -
#70175 az az aranyos, hogy nálatok kevesebb önkritikát gyakorló fórumozót itt még nem ltátam, ha a barcáról van szó...nem bírjátok felfogni, hogy nem azért kaptok ki a barcától állandóan, mert a bírók velük vannak. -
#70174 :DDDDD
#70172: Most én nem kezdenék bele a videók linkelgetéseibe,pedig lenne egy pár... -
#70173 ez nyilván faszság volt tőle, és nem is állítottam soha, hogy nem, de azért aranyos, ahogy próbálkozol. -
Gaba94 #70172 "annyit dobálják magukat állandóan"
-
#70171 A Barcelona nem fogja Pepét feljelenteni a RFEF-nél Messi kezének megtaposása miatt, mivel nem szeretnék megbolygatni a két csapat közt, az utóbbi időben kialakult harmóniát.
nevettem -
#70170 csak a Barca ellen játszik "így", de ők meg megérdemlik, na bumm. annyit dobálják magukat állandóan, egy-két igazi rúgást is kaphatnak néha. -
#70169 nem hiszem el, hogy 1-0 után nem tudtunk volna "mindent bele" alapon támadni. úgy játszunk a Barca ellen, mint valami magyar csapat: el sem hisszük, hogy tudunk nyerni. lett volna inkább 3-5 nekik, de könyörgöm, 5 kapura lövésünk volt!
ha jobb formában lettek volna a katalánok, megint kaptunk volna egy hatost. rohadtul idegesítő ez az egész. most írhatnám, hogy "majd egy hét múlva", de megint az lesz, hogy mindenki veri majd a nyálát, hogy jobbak leszünk, aztán amikor kimennek a pályára, kimegy az összes vér a f*szukból -.- -
Pukkka #70168 Pepe egy állat, ezt tudjuk jól. De az hogy Messinek kb 2 perc jutott egész meccsen, nagyban neki köszönhető. -
#70167 Eppen ezert nem ertem, mert egy Real Madrid lenyegesen tobbre hivatott ill. patinasabb klub annal, hogy egy ilyen elmebeteg jatszon naluk.
Meg akkor is ketelyeket vetne fel mindenkiben, ha a posztjan magasan a legjobb jatekos lenne, mint peldaul C.R, na de kerem ennel a beteg allatnal, ezerszer jobb jatekosok vannak a piacon a posztjan. (lasd az elso golnal azt se tudta, hogy mit csinaljon, mire reagalt az otszor megeloztek) A Real helyeben mar szazszor megszabadultam volna tole. -
vili 27 #70166 Szégyen a Real Madridnak amit művelnek egyes játékosai. Egy ekkora múlttal rendelkező csapat színeiben hogy mer egy ilyen fajta agresszív, sportszerűtlen állat pályára lépni. Elvégre a klub szégyene (vagy Mourinho?), ők engedik pályára. -
#70165 szavakat nem találok .... ilyen "embert" miért engednek focipálya közelébe? -
#70164 Neki volt már eltiltása több hétre? -
#70163 Nem igaz már, hogy nem lehet legyőzni ezt a Barcát!!! -
#70162 Azért, mert 1 csapatot nem tudunk megverni a világon, nem kell mindenkit kirúgni.
Jaj de szar, csak a világ 2. legjobb klubja vagyunk, szánalom.
:D -
#70161 És azokat majd szerinted megfogjuk nyerni ilyen játékkal?????
Bocs a 2 hsz-ért. -
#70160 Már 1-2 éve bízunk a pozitív változásba:D
Nem tudom,hogy a tavalyi döntőben mért tudtunk jobban játszani? Mi változott?? Meg azért az előtte lévő meccseken is jobban voltunk,mint a barca... -
#70159 En José számlájára írom a mostani vereséget. -
#70158 én nem vagyok a sárdobálás híve, tény hogy szarok voltunk és egy igazi Real szurkoló ezt belátja, és bízik a pozitív változásban, függetlenül attól, hogy ki milyen megjegyzéseket tesz -
#70157 Ilyen jatekos egyaltalan hogy jatszhat egy Real Madridban ?
-
#70156 szerintem Pinto volt a köcsög...azt a labdát is hogy beengedte...kis pöcs...
na meg Muniz Fernandez...az egyik hajszála nem simult tökéletesen a hajához...egész meccsen azt fixíroztam...és akkor Puyol lobogó hajáról ne is beszéljek. Ilyen körülmények között nem lehet meccset nézni. -
#70155 célszerű lenne más mentalitású játékosokat keresni, mert a jelenlegi keretben van pár arc akik soha nem fognak változni -
#70154 a mondás úgy tartja "többet ésszel mint erővel" és ez nekik folyamatosan bejön -
Pukkka #70153 Én nem tudom, mit vagytok így kiborulva. Pepe elvégezte a dolgát. Az hogy emellett vesztes szituációba begőzöl, azt tudni lehetett hogy vele jár... -
Balázs 17 #70152 ma a real volt színész, amúgy meg simán 2-3piroslapot megérdemeltek volna
gusztustalan volt amit műveltek -
#70151 még jó hogy a madridos ismerőseim nem ennyire elfogultak -
#70150 a mai meccs után mondod? :D:D Fail -
Gauge #70149 BARCELONA=SZINÉSZCSAPAT -
#70148 a jövő hetin túl még 2 meccset játszunk a barca ellen...azokat kell megnyerni nem ezeket.....(n_n)