81624
  • ProGabe #70187
    én azt jobban tudnám szeretni, ha a többi csapat hozná azt, amit ők. az arsenal állt ehhez a legközelebb, csak ők nagyon fiatalok

sok fog múlni az UEFA szabályokon is, hála azoknak talán nem fogjuk úgy elszórni a fiataljainkat, ahogy azt XX éve tesszük. talán az FFT-ben volt egy kép egy raklapnyi (szó szerint!) trófeáról: az elmúlt heti Real-utánpótláscsapatok által megszerzett kupák voltak azok. elfecsérelt befektetések ezek! és akkor a csapat iránti elkötelezettségről még nem is beszéltem
  • LasDen #70186
    én úgy vélem még 2-3 az előzőekhez hasonló évük lesz mint legyőzhetetlenek aztán visszatérnek a többi csapatközé...
  • ProGabe #70185
    hát igen, az lett volna a meglepetés, ha nem nyernek

de jó lesz majd, amikor megfordul a kocka! remélem ez minél előbb bekövetkezik
  • LasDen #70184
    mostanában ez már nem olyan nagy dolog....
  • Dean Winchester
    most hallom ,hogy tegnap volt Pep 41.szülinapja :D baszki ennél nagyobb ajándékot nem is kaphatott volna mint ,hogy az ősi riválist idegenben megverje a csapat... :S
  • Sippie
    én is nevettem, simán fel kéne jelenteni a picsába, és eltiltani. Megköszönhetitek ;)
  • Jakuza001
    Miert kellene bezarni ? Szerintem egyaltalan nem lepte at senki azt a keretet, ami mar nem elfogadhato egy topicban.
    Az ilyen megjegyzesek inkabb artanak es tuzet szitanak, mint a tied.
  • ProGabe #70180
    inkább meg kéne nyerni egyet :|
  • karajjj
    el classico után 1-2 napra automatikusan lehetne zárni a topikot
  • Dean Winchester
    ezt nem is láttam az öf-ban.
    Ám pepét örökre eltiltanám! Számomra undorító féreg viselkedés az ,hogy a másik kezét megtapossuk. Countrao is mit nyomkodja messi fejét? Jó cou az még elmegy kategória de az amit pepe az utóbbi időben művel az már sok! Rohadtul utálom, sajnálom h a spori nem adott neki legalább 1 sárga lapot.
    Azt megint vicces,hogy a real már másodjára képes az 1 gólós előnyt teljes mértékben elkúrni.
    Barca 2 kapufát lőtt míg a real egyet. Puyol gólja szerintem sok barcás szívét melegséggel öntötte el :) Ez a védők estje volt :D
    A visszavágóra kíváncsi leszek de nem sok esélyt adok a realnak, szerintem ott is kikaptok...
    Pep ellen nincs orvosság :D Pepét meg remélem jól lerúgják, nem kívánok én neki semmi rosszat csak pár hónapig bevetés képtelen legyen mert az ilyen ember megérdemli...
  • [HUN]FaTaL
    Ja a #70157-ben szereplő videon is a Barca az ellenfél mi?
  • kazai21
    Most a bírókról már megint ki beszélt?-.-
  • Cabell
    az az aranyos, hogy nálatok kevesebb önkritikát gyakorló fórumozót itt még nem ltátam, ha a barcáról van szó...nem bírjátok felfogni, hogy nem azért kaptok ki a barcától állandóan, mert a bírók velük vannak.
  • kazai21
    :DDDDD

#70172: Most én nem kezdenék bele a videók linkelgetéseibe,pedig lenne egy pár...
  • Casillas
    ez nyilván faszság volt tőle, és nem is állítottam soha, hogy nem, de azért aranyos, ahogy próbálkozol.
  • Gaba94
    "annyit dobálják magukat állandóan"
  • Casillas
    A Barcelona nem fogja Pepét feljelenteni a RFEF-nél Messi kezének megtaposása miatt, mivel nem szeretnék megbolygatni a két csapat közt, az utóbbi időben kialakult harmóniát.

nevettem
  • Casillas
    csak a Barca ellen játszik "így", de ők meg megérdemlik, na bumm. annyit dobálják magukat állandóan, egy-két igazi rúgást is kaphatnak néha.
  • ProGabe #70169
    nem hiszem el, hogy 1-0 után nem tudtunk volna "mindent bele" alapon támadni. úgy játszunk a Barca ellen, mint valami magyar csapat: el sem hisszük, hogy tudunk nyerni. lett volna inkább 3-5 nekik, de könyörgöm, 5 kapura lövésünk volt!

ha jobb formában lettek volna a katalánok, megint kaptunk volna egy hatost. rohadtul idegesítő ez az egész. most írhatnám, hogy "majd egy hét múlva", de megint az lesz, hogy mindenki veri majd a nyálát, hogy jobbak leszünk, aztán amikor kimennek a pályára, kimegy az összes vér a f*szukból -.-
  • Pukkka
    Pepe egy állat, ezt tudjuk jól. De az hogy Messinek kb 2 perc jutott egész meccsen, nagyban neki köszönhető.
  • Jakuza001
    Eppen ezert nem ertem, mert egy Real Madrid lenyegesen tobbre hivatott ill. patinasabb klub annal, hogy egy ilyen elmebeteg jatszon naluk.
    Meg akkor is ketelyeket vetne fel mindenkiben, ha a posztjan magasan a legjobb jatekos lenne, mint peldaul C.R, na de kerem ennel a beteg allatnal, ezerszer jobb jatekosok vannak a piacon a posztjan. (lasd az elso golnal azt se tudta, hogy mit csinaljon, mire reagalt az otszor megeloztek) A Real helyeben mar szazszor megszabadultam volna tole.
  • vili 27
    Szégyen a Real Madridnak amit művelnek egyes játékosai. Egy ekkora múlttal rendelkező csapat színeiben hogy mer egy ilyen fajta agresszív, sportszerűtlen állat pályára lépni. Elvégre a klub szégyene (vagy Mourinho?), ők engedik pályára.
  • gabber_saviola
    szavakat nem találok .... ilyen "embert" miért engednek focipálya közelébe?
  • Shortstop
    Neki volt már eltiltása több hétre?
  • Narxis
    Nem igaz már, hogy nem lehet legyőzni ezt a Barcát!!!
  • horpeti
    Azért, mert 1 csapatot nem tudunk megverni a világon, nem kell mindenkit kirúgni.
    Jaj de szar, csak a világ 2. legjobb klubja vagyunk, szánalom.
    :D
  • kazai21
    És azokat majd szerinted megfogjuk nyerni ilyen játékkal?????

Bocs a 2 hsz-ért.
  • kazai21
    Már 1-2 éve bízunk a pozitív változásba:D

Nem tudom,hogy a tavalyi döntőben mért tudtunk jobban játszani? Mi változott?? Meg azért az előtte lévő meccseken is jobban voltunk,mint a barca...
  • shala
    En José számlájára írom a mostani vereséget.
  • pzoli00
    én nem vagyok a sárdobálás híve, tény hogy szarok voltunk és egy igazi Real szurkoló ezt belátja, és bízik a pozitív változásban, függetlenül attól, hogy ki milyen megjegyzéseket tesz
  • Jakuza001
    Ilyen jatekos egyaltalan hogy jatszhat egy Real Madridban ?

• LasDen #70156
    szerintem Pinto volt a köcsög...azt a labdát is hogy beengedte...kis pöcs...
    na meg Muniz Fernandez...az egyik hajszála nem simult tökéletesen a hajához...egész meccsen azt fixíroztam...és akkor Puyol lobogó hajáról ne is beszéljek. Ilyen körülmények között nem lehet meccset nézni.
  • pzoli00
    célszerű lenne más mentalitású játékosokat keresni, mert a jelenlegi keretben van pár arc akik soha nem fognak változni
  • pzoli00
    a mondás úgy tartja "többet ésszel mint erővel" és ez nekik folyamatosan bejön
  • Pukkka
    Én nem tudom, mit vagytok így kiborulva. Pepe elvégezte a dolgát. Az hogy emellett vesztes szituációba begőzöl, azt tudni lehetett hogy vele jár...
  • Balázs 17
    ma a real volt színész, amúgy meg simán 2-3piroslapot megérdemeltek volna

gusztustalan volt amit műveltek
  • tobias88
    még jó hogy a madridos ismerőseim nem ennyire elfogultak
  • Sippie
    a mai meccs után mondod? :D:D Fail
  • Gauge
    BARCELONA=SZINÉSZCSAPAT
  • LasDen #70148
    a jövő hetin túl még 2 meccset játszunk a barca ellen...azokat kell megnyerni nem ezeket.....(n_n)