81624
-
#70227 Hala Madrid! -
#70226 streamek itt -
#70225 Kézilabda miatt..3-4 perc és már közvetítik a meccset.. -
#70224 10 perce megy -
pacclacc #70223 Találkozó mikor kezdödik 10 kor ugye? -
#70222 nem rossz de a jobb oldalon gyenge volt és sebezhető az oldalán a védelem.... -
#70221 Nem tudom én sem,épp írni akartam...
Másik meg,hogy nem tudom úgy mond mi bajotok van Altintoppal,szerintem nem rossz játékos... -
#70220 Granero , Özil , Kaká együtt :D elég Attacker felállás. -
#70219 Hivatalos kezdő:
Starting XI: Iker Casillas, Sergio Ramos, Cristiano Ronaldo, Ricardo Kakà, Karim Benzema, Mesut Özil, Esteban Granero, Marcelo, Xabi Alonso, Álvaro Arbeloa, Varane.
Bench: Adan, Fábio Coentrão, Altintop, Albiol, Higuain, Callejon & Lass. -
pacclacc #70218 Miért kell ennyire komolyan venni, a marca kezdöcsapatát?? A hivatalos kezdő csapat hirdetés nem sokkal a meccs kezdete előtt van!
A marca csak tippel, ugyan úgy mint ahogy te tennéd! Lehet h eltalálja de nem szentírás! -
#70217 Nem jött be, de Madrid még nyerhet :DD -
#70216 Úúú azt a kannibál fajtáját:D -
#70215 Állítólag Di Maria rögtön elővette a bökőt -
#70214 Egy kis vita volt edzésen:D -
#70213 remélem nyer ma a Málaga meg mi is. -
#70212 nálama védelem így nézne ki:
Ramos - Varane - Albiol - Marcelo
Ramos is megmondta jobban szeretne szélen játszani. Nem hiszem el hogy Albiol olyan fos lenne. -
#70211 Altintop mi a faszt keres ott már megint??????
Varane alap kezdő lenne nálam. Szépen, tisztán játszik. A jobb hátvéd poszt a kérdőjel mindig.Inkább játszon ott lass csak ne támadjon, mert azt mindig elbassza. Védekezésbe nagyon ügyes.
Hajrá MADRID! -
#70210 "The numbers speak for themselves," he told reporters. "Since the start of 2012 we've conceded two set piece goals against Malaga, one against Mallorca and one to Barcelona. That's too many. We're aware of our mistakes and also of Athletic's set-piece potential," he added.
josé @goal.com -
#70209 [center]MARCA.com
Real Madrid - Ath. Bilbao
2012.01.22 (vasárnap), 21:30
TV:
-
Neoncsoves #70208 -
#70207 -
#70206 -
Neoncsoves #70205 bocs a 3. posztért..
(Rubén De la Red ?) -
Neoncsoves #70204 kiről van szó? nem ugrik be nekem :\ -
Neoncsoves #70203 KP-ra nincs ötletem... esetleg ezt az M'Vila gyereket meg lehetne nézni, de róla nem tudok semmit :D -
#70202 Olvastam,hogy Benzamanak tetszett ahogy szerdán az első félidőben játszottunk:DDDD -
#70201 én a közeljövőben Soldado-t visszahoznám Valenciából -
#70200 igazából sikerült....csak rossz a szive...(u_u) -
#70199 Akkor mát Khedira helyére is nézzünk valakit:DDDDDD -
Neoncsoves #70198 látod nem sikerül... vele pedig előretudnánk lépni szerintem. csak az óriási kérdés az, hogy Dortmund hánycsillió euroért engedné el. -
#70197 nem venni kéne, hanem kinevelgetni ilyen játékosokat... :| -
#70196 Ronaldoval el sarkazgatnának:D -
Neoncsoves #70195 óriási tehetség ez a srác... akkor cselez amikor muszáj, fiatal, gyors, és igazi csapatjátékos. ha van rá lehetőség inkább lepasszolja a labdát. Kaká helyére jöhetne is...
-
#70194 Ja, végülis az idei bajnoki góljaiknak csak a ~40%-át szerezte Soldado, biztos nélküle is ott lennének valahol a 8-10. hely környékén, az meg tényleg majdnem ugyanaz mint a dobogó. -
#70193 A Valenciat ? Erdekes lenne. -
#70192 ez az idei év nagy vízválasztó nekünk,akár mit nyerünk,ha egyáltalán nyerünk valamit,a lényeg az lesz,marad-e Guardiola. Asszem Lasden írta lentebb,hogy még 2-3 évünk lehet ilyen magas szinten,és utána visszacsúszunk az "átlagba",én így nem határolnám be ezt a kérdést,ameddig olyan edzőnk van,vagy lesz,aki előszeretettlen hozza fel a La Masiaból a tehetségeket,akik mindent megtesznek a címerért,addig nem lehet gond. Pénzügyileg nem áll úgy a Barca,hogy ha kimegy a Puyol-Xavi féle generáció,akkor pénzért pótoljuk őket. -
karajjj #70191 Csókolom, Madridban is világszínvonalú az utánpótlás képzés, csak itt eltartják a Getafét meg a Valenciát belőle... -
paj01 #70190 Rosszul látod...a Barca iskola, az utanpotlas elkepesztoen magasszintu. Belenvelik az ifikbe ezt a hihetetlen labdajaratast. Gyors passzok, nem pattan el akarmilyen eros a passz, gyors gondolkodas ez a lelke ennek a csapatnak. Régen az volt a meno meg nyero, hogy csilliokert megvetted a legdragabb jatekosokat aztan tehetsegukbol kifolyolag hoztak a meccseket. Ma már ez nem elég, barca ellen biztos nem. Barca meccseket mikor neha nezek olyan kis "noname" golvagokat latok akik sajat nevelesuek, hogy csak pislogok. Madrid hiaba szorja a penzt...A madrid kiváló játékot tud produkálni a barca meg professzionálisat...ennyi. -
#70189 nem hiszem, hogy változni fog...a barca magának (főként) termeli a játékosokat...mi meg a ligának... -
#70188 Pont ezen gondolkodtam a minap. Jelenleg nem látok semmi arra mutató jelet, hogy ez a kocka fordulna.
Sok múlhat azon, hogy marad-e Guardiola, és ha marad akkor még mennyire tudja majd motiválni őket.