81624
  • Rockynhooo
    Bízom bennük de attól tartom hogy a barca nagyon szarrá akar verni minket úgy mond egy végső pecsétet nyomni erre az el classico dologra. Félek hogy nagy zakó lesz. De titkon ott van bennem hogy valahogy megverjük őket :D
  • neogabe
    Az esti meccs amolyan Missoin Impossible küldetés lesz, de hinni Kell a csodákban, mert csodák márpedig vannak!!! Kérlek higgyétek el, hogy képesek lehetünk rá,minden Madridista erejére, energiájára szükség lesz, ha meg akarjuk nyerni a "csatát"!

Az igazi Madridista minden körülmények között kitart a csapat mellett, és ez most sem lesz másként. A legfontosabb szerintem,hogy Mourinho velünk maradjon, jövőre is...

Hala Madrid!
  • kazai21
    Jó lenne ha végre már Higu kezdene:D
  • karajjj
    a schalke hivatalosan cáfolta az egészet
  • Rockynhooo
    Ezt én is olvastam egy helyen de máshol meg azt hogy cáfolták na majd kiderül. Én örülnék neki ha újra együtt játszana a két ikonunk. Így is megnézem minden Schalke meccs összefoglalót ha úgy engedi időm egész meccseket is de így még nagyobb örömmel tenném.
  • karajjj
    baszki, ez tényleg fájdalmas
  • Jakuza001
    Bar nem Raulrol szol a hir, de nagy respektem Raulnak.
    A Ruhr videken is egy ikon lett. Nagyszeru sport ember es nem veletlenul kedveltek meg ott sem. Gutirol mas velemenyen vagyok, Raulnak biztos jobb lesz hogy egy spanyollal lehet egy csapatban, aki raadasul csapattarsa is volt sokaig, ellenben a habitusa miatt a csapatnak inkabb karara lesz, mint elonyere valik. Persze ez szigoruan maganvelemeny.
  • neogabe
    Guti ismét Raúl mellett a Schalkéban.

Egyébként sajnálom Rault "3." számú csatárnak bőven jó lett volna, Higu és Benz mellé. Egyikük lesérül már már nincs csere csatár. Ezért i s kellett tavaly Adebayor mikor Higany lesérült,ahelyett, hogy marasztalták volna a Real Hőst. Egyébként pont ez hiányzik a Barca ellen,a Real nevelések vért izzadtak a pályán, Clasico alkalmával,
  • Rockynhooo
    ezt fáj végig olvasni. nagyon eröltetett :D
  • miilann04
    A tegnapi mérkőzés 84. percében a Real Madrid ultrái elkezdték skandálni José Mourinho nevét, ám erre a publikum egy része füttyszóval válaszolt. Ez talán azt jelentheti, hogy az edző többé nem érinthetetlen a nézők számára. Az ultrák ezen kívül a "terrorista újságírók" rigmust is skandálták!

szóval vszeg mindkettő igaz, bár a tvn keresztül csak josé nevének skandálása jött át. :)
  • LasDen #70257
    am azt írtátok, hogy tegnap éltették mout a meccsen, de mindenhol az van hogy kifütyülték....másik meccset néztem így csak képem volt hang nem szóval én nemtom :DD
  • REALista
    A katalán Sport értesülései szerint....
  • LasDen #70255
    "Az As meglepő hírről számolt be. Siro Lopez tegnap éjjel a Punto Pelota című műsorban kijelentette klubhoz közeli forrásokra hivatkozva, hogy Mourinho nem tölti ki szerződését és annak lejárta előtt egy évvel távozik a klubtól."

kamu....
    bár...
  • kazai21
    Jó kis meccs volt Özil és Marcelo keményen hajtottak:) Callejónt többet kéne játszatni:D
  • Rockynhooo
    Ja jó volt hallani. Meg előtte ahogy Callejón nevét skandálták :)
  • Rockynhooo
    Ramos az egyik kedvenc játékosom de tényleg egy beképzelt vadbarom de hát kell a házhoz egy ilyen is :D (barcasoknak nem kell beírniuk hogy nem csak 1 van).
    Calleti meg nagy pléja lehet , nem hittem volna hogy valaha is visszahozzuk az Espanyolbol de alapból örültem neki mikor még nem lehetett tudni be válik e?! Talán a jövendőbeli Raul vagy Guti :)
  • hugopareiros
    vagy akár 3-3 is
  • szabii98
    rohadt nagy arc :D
    ebben a meccsben egy komoly 6-7 - 1 is lehetett volna :D
  • SLICK
    Callejón!!!!!! Ez de gyönyörű volt!
    És Mou-t éltetik! Azért csak bíznak benne...
  • hugopareiros
    aztak** Callejónt el ne merjük adni :O fantasztikus ez a srác
  • LasDen #70247
    pogózik....nem szabad?? :D
  • szabii98
    Lasson még röhögtem, na de amit Ramos művel..vagy csak nekem nem tetszik? van pár jó mozdulata, de úgy nekiugrál az embereknek hogy csak na..
  • miilann04
    vagy nekem.
  • SLICK
    +1
  • limperatore
    Azért Ronaldo átadhatta volna a 11-est Benzemának
  • LasDen #70242
    de úgy látszik nem ők szerkesztik a sporttv-t...:DD
  • SLICK
    nyugtat azért, hogy nem egyedül vagyok a véleményemmel :D
  • LasDen #70240
    a te véleményed szerint....viszont a többség szerint az és még nem egyetlen vélemény a mérvadó...(n_n)
  • SLICK
    a kézilabda nem sport. Ratyiság :)
  • kazai21
    Na nem rossz az össze játékunk csak még mindig nem értem mit akarunk az ilyen felesleges előre lőtt labdákkal:/
    Eddig özil jól tolja:D
  • kazai21
    Olyan szépen felhoztuk a labdát erre belelövi az emberbe......
  • LasDen #70236
    egy EB fontosabb mint egy mezei bajnoki....
  • SLICK
    Marcelo nagyon harcos volt! Gól örömben minden benne volt szerintem.
  • kazai21
    Özil szépen megcsinálta:D
  • kazai21
    MARCELOOOOOOOOOOOO 1:1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • miilann04
    hihetetlen hogy granerot a kezdőben kell látnom.
  • Rockynhooo
    Nem semmi hogy Mourinho mennyire rotálja a csapatot. Szinte soha nincs kettő ugyanolyan kezdő. Van pár állandó ember azt ennyi. Majd kiderül ez jó vagy sem.
  • White QVAS
    Az utóbbi meccseken rendre hátránnyal nyitunk, ami mindaddig nem baj, míg fordítani is tudunk, de legalább 1-2x lehozhatnánk a meccset bekapott gól nélkül :S
  • kazai21
    Még reklámoznak-.-

#70228: Nem tudom mi van a csapattal:/
  • SLICK
    na már 0-1 Lorrente...
    Köcsög kézilabdát kell adni, mert miért ne...