Real Madrid Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kazai21
Fogd már fel,hogy Mourinho nem terrorizálja õket..😄DD Ne beszélj már ilyen hülyeségeket,hogy Mourinho miatt gyökerek a bírok😄

Mi equipo favorito: Real Madrid

Voyager5
Kit érdekel hogy mit csinál? De most õszintén? Toporzékolhat bármennyire, bárki, csak ezmiatt nemfogja fefüggeszteni a bíró(ka)t az UEFA.

A BL oda-visszavágót szerintem meg nyugodtan hagyhatjuk mert a színvonaltalan rugdosódós, színészkedõs meccsekért mindkét fél felelõs volt.
Jakuza001
Igen, a Barcelona a szerencsnek koszonhhet latatlaban mindent, nem annak, hogy iszonyat eros. 😄

Cabell
Én beszélek a BL-rõl wazze, mert szerintem az odavágó óta be vannak szarva fújni a bírók egy ilyen meccsen. Látom még mindig nem sikerül összerakni a képet.

Arsenal, Chelsea, Milan, Inter, Real, Barca Man Utd szurkoló

robotnyk
menjetek már aludni, a faszom ki van veletek -.-
kazai21
Kibeszél a BL-rõl?! Na mindegy hagyjuk ezt a témát,nyugodj meg JM nem terrorizálja a bírókat😊

Cabell
Arról beszélek, hogy nevetségesnek tartottam a tavalyi cirkuszt a BL párharcok alatt...
Egykét hibás bírói ítélet még nem jelenti azt, hogy csalnak valaki javára. Ha 2002-ben õ esik ki az olaszokkal Dél Kórea ellen akkor mit csinál?

A visszavágón is a BL-ben szanaszét rúgtátok a Barca játékosokat, és mitõl volt hangos a sajtó? Higuaín "meg nem adott góljától" amit már elõtte rég lefújtak, egy olaan szituban, amit meg tényleg be lehetett nézni.

Errõl beszélek, és szerintem eléggé gondolkozok is😄

kazai21
"Semmit nem mernek már csinálni az El Classicócon és ki miatt? Mourinho nevetséges cirkuszai miatt."

Faszság úgy ahogy van😄

"Röhejes, hogy ez a Pepe nevü gyerek ma a pályán maradhatott. Gratula hozzá, szimpi gyerek"

Mert nálatok nincsenek ilyen szimpi fazonok mi?😄

hedonist
egy dolognak köszönhetitek a 2-2-t.... Csakis fortunának, de neki kurvára!

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

Voyager5
De most komolyan, hogy írhatsz ilyen baromságot:
Semmit nem mernek már csinálni az El Classicócon és ki miatt? Mourinho nevetséges cirkuszai miatt.

Mondj már egy esetet amikor megbüntetették a bírót az esetleges rossz döntései miatt..
Csak egyet mondjál..
Ezek a bírók hosszú évek munkájával érnek oda, hogy classicot vezessenek... szerinted befolyásolja õket egy Mourinho cirkusz, vagy bárki másé?
Gondolkozzál már..
kazai21
Hát nem arról beszéltem,hogy melyik csapat volt a jobb.Szóval nincs mit átértékelnem😊

Rockynhooo
Én is így látom. Remélem Higany lenyomja.

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

Jakuza001
Ugy gondolom aki birozik, az nem latja a valosagot.
Kerlek ertekeld at a modanivalodat.

Cabell
jézusom, te jó tenyérbemászó gyerek lehetsz.

Mindenesetre sajnálom a real szurkereket, hogy ilyen eszeveszetten nagy kreténeknek kell szorítaniuk, egy Interben mondjuk megszokottak az ilyen emberkék mint Pepe, sõt el is várják, hogy legyen ott egykét hasonló mentalitású valaki, de Hegyi jól mondta, ez a real mítoszba nehezen illik bele

Nyilasival és a fiával találkoztam 10 évvel ezelõtt egy vendéglõben...😊 pontosabban a fater szólította le, mert nagy futball fan volt én meg nem...megkérdezte tõlem Tibi bácsi h szeretem e a focit én meg gyerek fejjel azt válaszoltam neki h nem érdekel😄😄

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

kazai21
Mellesleg ki ez a Valdes gyerek? Az ilyen mit keres a válogatottba.<--- Látod én is tudok ilyen faszságokat írogatni 😊

azért az is vicc volt ,hogy khedira fejrugásért nem kapott semmit majd pár perccel késõbb egy kis lerántásért sárgát 😄
valdes meg egyértelmüen egy büntetõt akart kiharcolni a realnak csak a bíró nem fujta be 😄
visszavágó 2-2 lesz megint és jön a hosszabbítás
Voyager5
Te már megint szokás szerint fasságokat írsz 😄
most se csalódtam 😊
kazai21
Haha,legyen JM a hibás,hogy a bíró egy balfasz.Sííírooooook😄DDDDDDDDDDDDDDD

kazai21
Minden új dolgot ki kell próbálni😄

[HUN]FaTaL
Story TV-n valamelyik humoristával? Ne röhögtess már 😄

Sport TV-n talán még Nyilasi a legnormálisabb, csak látszik rajta is, hogy nem mondhat amit akar (válogatott meccseknél pl.)

http://goo.gl/gd6Zi5

Benzema a Lyonban focizott jól utoljára...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

kazai21
Nem arról van szó,hogy ki volt a jobb vagy nem?! Ha nem itt arról,hogy a bíró rengeteget hibázott fõleg ott amit Valdes csinált..Jó Khedira is megérdemelte volna a büntetést,de hát akkor is...

Ivánka szurkolói nagykövet?😄 (#67437)

Cabell
Kár hogy az okosok azon kevés embereket kritizálják mint Hegyi Iván, aki legalább kimondja amit kell.

Sajnos erre a találkozóra kifogtatok egy hatalmas gyökér bírót. 2 nem megadott tizi (az elsõt nektek kellett volna kapnotok) plusz nem zavart le nálatok egykét embert.

Semmit nem mernek már csinálni az El Classicócon és ki miatt? Mourinho nevetséges cirkuszai miatt.

Röhejes, hogy ez a Pepe nevü gyerek ma a pályán maradhatott. Gratula hozzá, szimpi gyerek

[HUN]FaTaL
És 6v6, átköltöznek valamelyik madridi terembe és lenyomnak egy teremfoci meccset 😄

Rockynhooo
Szerintem már annyi ideje járok ide hogy tudd nem 12 éves vérpistike vagyok és vaktába nem írogatok faszságokat. Igen néztem felkészülésit meg elõtte éveken át szinte minden meccset és Benzema 2 éves teljesítménye alapján kurvára nem való ide. Tele vagyunk halál veszélyes gyors játékosokkal ezek elé még beraknának egy életveszélyes csatárt aki nem gyök2vel mozog és lassítja csak a támadásokat, illetve két nap kell neki hogy leforduljon valakirõl. Volt pár jó megmozdulása de összeségében lehetne ennél sokkal jobb ék is elõl mint a francia töketlenkedése. Majd most rúg kb santander szintû csapatnak pár gólt a bajnokságban aztán újra megkapja a bizalmat de nagyon nem tetszik ez nekem.

Voyager5
Persze nincsen. De azért nem kell átesni a ló túloldalára..

A storytv-n vagy hol, jobb team van mint a sporttv-n esküszöm..
Jakuza001
Bocsi de szemet es Realis leszek amig ilyen gondolkodasu szurkoloi lesznek az RMnek, addig sok fereg lesz a csapat mellett, mert ez a csapat nem errol szol.
Hegyi Ivannal nincs semmi gond, foleg ha ugy veszuk hogy o az RM magyarorszagi szurkoloi csoport nagykovete.

Az RM jol jatszott ma, nem volt egyszeruen szerencsejuk.
Mint Barcelona szurkolo ma azt mondom, hogy jatekban az RM jobban jatszott, ellenben taktikailag Guardiola jobban , ill. sikeresebben alkalmazta a taktikat , amit jatszatni akart, ennek koszonheto a 2:2.

Egy dolog derult ki ebbeol a merkozesbol, hogy egyenrangu ellenfele kuzdotte fel magat a Real Madrid, es komolan kell venni, nem ugy mint pl ket eve.

Hegyi Iván durván oltotta a Madrid játékosait:d mondjuk Pepé és Ramos tényleg túllõ a célon minden szezonban van valami brutális idõszakuk...

kazai21
Ja még Valdest is ki lehetett volna simááán😄

shevy
utána meg Pepét, Alonsot, meg Marcelot

Voyager5
facebookról:

ennél a hegyi ivánnál nagyobb divatdrukkert még nem láttam... a sport tv csak égeti magát, hogy ilyen embert hív meg "szakkommentátornak"... "aki szereti a focit örül, h nem a real nyert", hogy lehet ilyet mondani... grrrrrrrrrrrrrrrrrr

😄DDDDD
kazai21
Utána kiállíthatták volna Abidalt kezelés miatt és akkor 10v10😊

Attila8805
Ha nem veszitek meg a bírót akkor nyerünk 😄
Ennyi téma lezárva!

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

[HUN]FaTaL
Csak Magyarországon egy szakértõ sincs.

REALista
Tét nélküli meccsen könnyû jól játszani.Benzema tényleg hajlamos elbaszni a helyzeteket ha van ideje gondolkozni.Sajnos ha eddig Mou-nak nem sikerült ezen segítenie akkor ez után se fog de lehet bízni a csodában.Az biztos hogy ma benne maradt minimum 2 gól megint...

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

kazai21
Ez valami tompa ember😄D Hogy kerülhet egy ilyen a TV-be?:/

[HUN]FaTaL
Ha Khedirát kiállítják Abidal fejbetalpalásáért, akkor az egész meccs nem így alakul, lehet ezt ragozni csak értelme nincs.

kazai21
És még egyszer bocsánatot is kért.😄DDD

Attila8805
Ha a Real 11-est befújják nem biztos hogy lett volna olyan szituáció hogy barca 11-est nem adnak meg 😉

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

SLICK
Iván megint nem tudja mit beszél...
Pepének szezononként 25 ulyen belépõje van. Majd ezután: Meccsenként 3-4 ilyen belépõje van.
Na jó ez tényleg húzzon már a faszba!

hedonist
Mint a kommentátornak ugye?😄

amugy ma kivételesen többször is normalisan beszélt az eseményekrõl.

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

kazai21
Látom nem érted😄D

Voyager5
Tudom én nagyon jól.. A Zomborival karöltve akkoriban a Real seggét nyalták.
Pontosan az ilyen embereknek nincs helye ebben a mûfajban szerintem.

Pártatlannak és objektívnak kéne lennie egy "szakértõnek".
kazai21
Mondjuk nem tudom,Kakát megnézném😄

[HUN]FaTaL
Aha persze 😄DDD

Pedro magától esett el.

hedonist
elsõ gólt azért õ csinálta meg.

Sztem jó volt ez jobb volt a Real ma!

SLICK
néztél felkészülési meccset... Faszságokat ne írjál már! Bár tény ma nem volt a legjobb.

Rockynhooo
Benzemat felejtsük már el. megint egy éven át kell majd nézni a bénázását. baromi erõs csapatunk van csak elõre valami vérbeli gólvágó kell.

kazai21
Az biztos😄DDDDDDDDDD
Jó meccs volt igen,hát remélem sikerült még jobban össze szedni magunkat és nem kapunk gólokat szerdán..:/