81624
  • Rockynhooo
    Van benne valami. Valenciaban nagyon jól játszott még többször is írtam milyen jó lenne ha leigazolnánk. Egyébként nagyon kell ennek a csapatnak Di Maria. Nélküle nagyon nehéz lesz a bl-ben menetelni. Illetve remélem Benzema se sérül meg újra ha visszatér.
  • SLICK
    Albiolnak az a baja, hogy nem játszatja, nem rossz védő pedig. Meccshiánnyal meg persze hogy hibázik néha.
  • Rockynhooo
    Nem ártana. Aztán középre meg akkor vagy Kárvájjo vagy merje bedobni Varanet. Albiolt nem kell erőltetni :D
  • pzoli00
    azért CR fontos helyzetekben elég ha csak egyet villan és meccseket nyer a csapatnak, lásd a mai mérkőzést, vagy a szerdait a BL-ben. Szóval RESPECT!
  • pacclacc
    Védelemről annyit, hogy nagyon nem jó! Ezzel azért nagyon nehéz lesz BL-t nyerni. Sürgösen el kell gondolkodni! Nagyon szereetném ha Ramos visszakerülne a jobb szélre. Itt ahol most játszik nagyon ... más (nem részletezném)
  • horpeti
    Én is ajánlom nekik! :D Ha nem is nyerünk BLt, akkor valami nagyon komoly ellenfél, komoly meccsén búcsúzzunk. A Moszkva nem ilyen, verni kell őket! :D
  • Rockynhooo
    Moszkva ellen remélem rendben lesz minden jó lenne őket legalább 2vel verni.
  • pzoli00
    CR mit művelt, te jó ég
  • horpeti
    Most a csapat úgy ahogy van szar volt. Pár hete meg tök jó, meg előtte is. Ugyanazokkal az emberekkel. :)

De persze jó lenne felpörögni, talán egy kisebb hullámvölgy, biztos az oroszok is kivettek sokat.
  • kazai21
    Szvsz. fejben nincs meg valahol:/

Nem Arbeloa a baj ha nem az egész védelem szét van esve....:SS
  • Rockynhooo
    Illetve Arbeloa helyett is jó lenne kukázni valakit.
  • Rockynhooo
    Fél éve érlelődik már bennem ez de már ott tartok hogy ha Higanyt nyáron elviszi valaki full leszarnám. Nem rossz játékos de valami hiányzik belőle.
  • horpeti
    Remélhetőleg nekik is izgis meccsük lesz. Én nézni fogom! :D
  • kazai21
  • SLICK
    köszönjük! :)
  • banok
    A gól
  • SLICK
    csak megint a butaságot
  • pacclacc
    Legalább tudnak beszélni róla a szomszédba!
  • horpeti
    Jah, de sorozatosan hibázott a bíró, nagyobbnál nagyobbakat, mindkét oldalra.
  • horpeti
    Aztaqrva, rég volt már ilyen izgalmas. :D
    A bíró nevetséges volt.
  • SLICK
    Forduló gólja meg is van :D

CR sarokkal
  • SLICK
    Ramosnak csak a könyöklésért járt volna a sárga, nem a szereléséért amit a 3. percben követett el, mert ott a labdát is eltalálta, az más hogy nem változtatott irányt.
  • horpeti
    Sporttv is lol. Szünetben nyomja a Barca gólparádét, miközben írja, hogy 0-0. :P Paprikázza még a madrid szurkolókat :D
  • horpeti
    Nem csodálkozom azon, ha tele van színészkedéssel, de azon se, hogy alattomos könyöklések, lépések vannak (Ramos már bent se kéne legyen), mert a bíró teljesen töketlen, és nem tudja, mit csináljon.

Lehet, pont ezzel teszik izgalmasabbá, ez kell a népnek, a temperamentum? :)

Mert az biztos, hogy így 10x olyan stresszes egy meccs.
  • horpeti
    Gyerekek, szánalom ez a spanyol játékvezetés.
    Nem csodálom, hogy egy eleve paprikás hangulatú meccsen, percenként rossz bírói döntésekkel tiszta ideg az összes játékos, a közönség, mindenki...

Mindkét oldalra nagyon durván folyamatosan tévednek a bírók, partjelzők.. Úristen....
  • kazai21
    Nekem is van,kint vettem Madridban 27 euróért :D

#70841: Lassal mivan???:/
  • horpeti
    Ja, az utazáson kevésbé parázom, voltam párszor Madridban, de a Bernabeut még csak kívülről sem csodálhattam meg. Szóval minden vágyam, hogy eljussak, és minél előbb.
    Csak egyedül nem akarok, madridista ismerősöm nincs :)
  • horpeti
    Én is ki akarok menni már Madrid meccsre. Szívesen társulnék, ha nem is most, de legközelebb. :)

Meg egy Milan meccsre is. :P
  • Rockynhooo
    A Real Madrid hivatalos kezdőcsapata: Casillas, Arbeloa, Pepe, Ramos, Marcelo, Alonso, Khedira, Özil, Kaká, C. Ronaldo és Higuaín.

A cserepadon: Adán, Carvalho, Albiol, Coentrao, Granero, Callejón és Joselu.
  • SLICK
    bwint hagyd a picsába. bet365 jobb. Ha már komolyan gondolod a netes fogadást...
  • Neoncsoves
    aha, hát akkor mától indul a bwin és a bet365, hátha szezon végére összejön a pénz
  • Rockynhooo
    ja és létezik a couchsurfing nevű oldal ami arról szól hogy az utazók befogadják egymást ingyen. Na most ha kihozod a jegyet 15ből bár én ezt kétlem meg ingyen szállás akkor elég jó árban kijön.
  • Rockynhooo
    Nem olyan vészes. Wizzairrel ki lehet hozni 30ból a repjegyet oda-vissza. Mondjuk 2éjszaka 3 napra tervezem az egészet. Mondjuk hogy kinézek egy olcsó hostelt kb 4ezer per éjszaka azaz 38nál tartok. Ezen felül csak attól függ mennyit költesz. Nem árt számolni a tömegközlekedéssel akkor kaja meg a pia amit iszol. Ami durván rákombóz az a meccs belépő mert szerintem az is biztos lesz még 30. Kb 70en lesz a kötelező költség ezen felül amit felélek olyan 90ből jön majd ki szerintem. Végülis nem kevés ez de úgy vagyok vele hogy minek melózok meg minek gürcülök rakok félre ha nem azért hogy jól érezzem magam meg valóra váljanak az álmaim. Ha nem sikerül meccsre menni akkor meg ilyen 60ból kijöhet. De persze az nem lenne az igazi. De mint írták 15ből is meg lehet a repjegy én erről nem is tudtam majd utánanézek még.
  • Neoncsoves
    egy ilyen trip hányszázezer forintba kerülhet?
  • LasDen #70835
    felkelltetted az érdeklődésemet...úgyis most benne vagyok az utazgatásban...:D
  • Rockynhooo
    háát. tegnap találtam ki ezt az egészet de ja egyedül. aztán ott már úgyis jönnek majd a kontaktok. lehet nem is az ismerőshöz megyek szállásért hanem vmi hostel ott mindig jó arcok pörögnek. igazából nem tudok még semmit csak meg kell vennem a repjegyet majd a héten azt akkor nincs visszaút. a skandináv utazásnál is ez volt hogy 3 hónappal előre és így nem volt variálás :D
  • LasDen #70833
    gondolom tudod, hogy minél korábban veszed annál olcsóbb...:D
    am egyedül mész?
  • Rockynhooo
    wizzairen gondolkozom. dániába azzal voltam igazából elég szar de egy pár órás útra teljesen jó. ha kiderül a meccs belépős téma akkor veszem csak a repjegyet. de remélem egy héten belül pont kerül az egész végére. De azon gondolkozom ha még meccsre nem is tudok menni akkor is az utcán hatalmas fieszta van (már ha bajnok lesz a csapat) meg a cibelesen. és akkor fizetem a repcsit meg a kaját piát nem is lenne húzós. de persze jó lenne bejutni.
  • LasDen #70831
    a ryanair talán az egyik legszarabb fapados...pont most repültünk vele és igazán szar :D
    az alapár mellé viszont minden szarér felszámolnak még pénzt....
  • szoltan
    Kijutni talán most a Ryanair akcióival a legolcsóbb (talán már 15ezerrel megúszhatod oda-vissza repülővel, de csekkold le a honlapjukon). Jegyet nem tudom sajnos mennyivel előtte lehet venni, de talán a srác tudja akinek írtál