Real Madrid Fan Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
síííírok 😄DDDD
Gago jó eséllyel megy az AS Roma-ba kölcsön, Pedro Leon pedig vissza a Getafe-be.
Kaka szerintem marad, és õszintén szólva örülök ennek is meg Lass maradásának is.
Csatárt nem igazoltunk, pedig szerintem kellett volna, habár állítólag Januárban jön Neymar..
Utóbbi City meccseket nézve viszont rohadtul sajnálom, hogy Aguerot nem hoztuk el.
😄DDDDDD
Mi equipo favorito: Real Madrid
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
http://goo.gl/gd6Zi5
Bum..bum..bum ivön brajter ten dö mun...mun..mun..
Vivimos por ti, vence por nosotros.
Real Madrid C.F. VIVIMOS POR TI...VENCE POR NOSOTROS! Raúl | Zidane | Guti | Cristiano Ronaldo | Sergio Ramos | Higuaín | Iker Casillas
Mégvalami! Benzemat kicsit szidjátok, de szerintem jól teljesit, nincs vele gond! Igaz löhetne gólokat is de, a legföbb feladata, h megtartsa a labdát ott elõl! Kemény dolga van ott 1edül! Fényévekkel jobban játszik, mint ezelött! Drukkolok neki!
Barcának meg fel van adva a lecke!!
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
Még megnézem a Sevilla-Malaga-t, de már most aztmondom, soha rosszabb vasárnapot 😄
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"