81624
  • LasDen #70909
    és ezt büszkén vállalom is :DDD
  • Rockynhooo
    Jóvan azt tudom hogy te Higuaínba vagy szerelmes
  • Takezó
    Hát csak Suarez ne. Iszonyat jó játékos, de legalább annyira piszkos és alattomos is.
  • LasDen #70906
    kezdesz elhülyülni rocky...:DD
  • Rockynhooo
    Átérzem :D 2 évig rettegtem én is. Most meg ki vagyok bukva ha nem ő kezd hanem Higany. Pl barca elleni visszavágón is teljesen ki voltam rajta.
  • horpeti
    Benzemánál még mindig idegesít, hogy baromi sok labdát olyan sután vesz át, és ad tovább, hogy sírok... :D Mindamellett meg csodálatos gólokat is tud vágni.
    Szóval én előre félek, amikor Benzema felé megy a labda, hogy most mi lesz. Nem jó érzés. :D
  • Rockynhooo
    Mondjuk ha nem is Agüero pont de mondjuk egy Suárez vagy bárki aki veszélyesebb játékos mint Higany. Nem az Aügero dolognak örülnék konrétan hanem ha lenne egy jobb csatárunk mint Higuain. Mikor jól nyomja szerintem akkor sem elég jó meg meghatározó. Bár az is igaz hogy én már elmarasztalnám mint anno Benzemat akartam aztán láss világ csodát mi lett belőle :)
  • SLICK
    lehetséges :D
    Én már csak azért is ellenezném Agüerot mert riválisnál játszott, na meg jó helye van Cityben, megint minek fizessünk horror összegeket egy játékosért? Fiatalokat kéne beépíteni végre, ahogy a barcánál is teszik. Na meg nem árt ha több a spanyol a csapatban...
  • Rockynhooo
    Szerintem én vagyok az egyetlen Madridista aki örülne ennek.
  • kazai21
    A Real Madrid vezetői már eldöntötték, hogy amennyiben Higuaín nyáron távozna, Agüero lesz az első számú célpontjuk. A játékosért Perezék bármit megadnának, és tudják, hogy a játékos sem zárkózna el a váltástól, ha elég jó ajánlattal állnának elé.

:/
  • Taki 122
    Végülis, reklámnak sem utolsó egy ilyen szóváltás...
    Nekem elsőre nem ez jött le, de igazad lehet!
  • LasDen #70898
    a nike nem hagyná, hogy egy relatíve senki egy fontos programjukon bárkit is fikázzon....
  • Taki 122
    Nem hinném...
    De megeshet. Harsányi minden lehetőséget megragad, ha a Barcelona és Messi fényezéséről van szó.
  • horpeti
    Jaja, simán lehet. :)
  • LasDen #70895
    valsz az egész meg volt beszélve...
  • horpeti
    Ám lehet pont erre ment ki amúgy is a Levente, hogy jó sok magas labdát adott, szerencse, hogy Szalainak van humorérzéke. :D
  • Taki 122
    Jah, szerintem a közönségnek is szimpatikusabb volt. :D
  • horpeti
    Jó fej volt Szalai Ádám. :DD
  • Taki 122
    Harsányi Levente ismét bebizonyította, hogy mekkora gyökér!
    Szerencsére, Szalai Ádám nem hagyta magát...

• LasDen #70890
    Sahin próbál bekerülni a csapatba...:DDD
  • LasDen #70889
    szerintem ma este is elfog menni....bo ho ho...
  • pacclacc
    Tuti hogy el fog menni, csak azt nem tudni, hogy hova és mikor :D
  • horpeti
    A sportgézás hírben láttam ma, hogy Mourinho már a 4. lakást nézte meg Londonban és tuti hogy azért, mert a Chelseahez megy. vagy valami másik londoni klubhoz. :D
  • Taki 122
    „A személyzet tagjainak nagy része Chelsea szurkoló, engem is beleértve, így kérdeztük tőle, hogy visszatért-e a klubhoz.”
    „Sajnos azt mondta, hogy nem. Mindannyian csalódottak lettünk, mivel nagyszerű edzője volt a csapatnak. Bárcsak visszajött volna.”

penamadridista.hu - José Mourinho nem a Chelsea miatt volt Londonban
  • Taki 122
    A mai edzésen Lass és Altintop ismét a csapattal edzett, és akár már az Espanyol ellen is bevethetőek lehetnek. Marcelo és Varane, miután kedden játszottak a nemzeti válogatottjaikban, ma csak a tornateremben dolgoztak.
  • Rockynhooo
    Coentrao lesérült bár lehet nem fog ártani neki egy kis kihagyás.
  • Taki 122
    Németország - Franciaország
    20:30, Barátságos mérkőzés, Bréma (ÉLŐ)
    TV:

(Német válogatott: Özil, Khedira)
  • hugopareiros
    Uhh szörnyű rémálmom volt ma :O

Rákattintottam a livescore.com oldalra. Megnéztem a spanyol eredményeket, és kibökte a szemem, hogy a Barcelona 11-0ra nyert valaki ellen. Nézem tovább, Real Madrid 7-9 Malaga.

Már 2-0ra is vezetett a Madrid, amikor is megfordította a meccset a Malaga.

Nem akartam hinni a szememnek, ezért megnéztem még 2 oldalon. Ott is ezt írták. Csalódottságomra elkezdtem leállítani a gépet és biztos emlékeztek a régi üzenetre "Most már kikapcsolhatja a számítógépet". Nah ugyanígy megjelent a spanyol bajnoki tabella és 38 forduló után a Barcelona vezetett 1 ponttal :O
  • pacclacc
    Hát jó müsor volt :)
  • Taki 122
    Lipcsei beszámolója a képekkel, rendkívül érdekes volt. Érdemes megnézni!
  • pacclacc
    Lekéstem :( majd megnézem este 23.00 kor
  • Taki 122
    DIGI Sport
    14:45 - Real Madrid TV

Mourinho és ami mögötte van – a Real Madrid TV-ben
  • horpeti
    Előtte csak sorfal van. :DD
  • SLICK
    szezon végén van :)
  • Rockynhooo
    Jól emlékszem hogy ha bajnok a csapat akkor mindig az utolsó meccs után van a nagy banzáj? vagy már akkor mikor matematikailag bajnok csapat teszem azt még 3 meccs hátra van de már tuti bajnokok és akkor van az ünneplés? Bebaszna ha kimennék egy tök érdektelen meccsre úgy hogy senki sem partyzik :D de szerintem ahogy hivatalosan véget ér a szezon akkor van az ünneplés.
  • morvaigaben
    Igazad van, maga a becsúszás nem volt olyan durva már a visszajátszás után, de a szándékért mehet a lap. Ami tegnapról meg lemaradt, a gól valami elképesztő volt! Fel is ordítottam örömömben :D Ronaldo már sokkal kevesebbet önzőzik, bár itt nem volt sok gondolkodási lehetősége, hogy esetleg lepasszolja érkezőnek. Nagyszerű helyzetfelismerés volt (meg merész is 0-0-nál eljátszani ilyet :D de megérte!)
  • pacclacc
    Khedira utáni belépő, hátulról való becsuszás volt! Amit azonnal lappal kellene mindig jutalmazni. Azért van ez mert a játékos egyáltalán nem tud rá felkészülni és sulyos sérülést okozhat!
    Nyilván igy visszajátszva nem volt olyan veszélyes, de ha nem lett volna kamera, akkor nem nagyon gondolkodtunk volna a Piros lap megkérdöjelezhetöségén.

szvsz de lehet ti máshogy gondoljátok.
  • morvaigaben
    Gondoltam, hogy nehéz meccs lesz, de azért ennyire... rég izgultam már Real meccsen. :D Ez nagyon fontos 3 pont volt szerintem. A bíróról megint nem tudok mit mondani, a világ legjobb bajnokságába nem ilyen játékvezetők kellenének. Volt rossz döntés mindkét fél számára. (és most Pepe meg Ramos megnyilvánulását félretéve) azt a Diego Costa gyereket párszor leküldhette volna a pályáról. Kezezés, labdaelrúgás, Ramos lerántása, Pepe után rúgás. Jó nem kell félteni őket sem de na :D A Khedira elleni belépő meg szerintem semmi sem volt. A lényeg az újabb idegen-beli győzelem. HALA MADRID!
  • horpeti
    Ha jól látom, Barca is behúzza, de ő is csak 1gyel. Meccset nem láttam, lehet végig domináltak. Akkor maradt a 10 pont :)
  • SLICK
    reméljük a legjobbakat.
    Egyébként elég sok dolog kering bennem a csapatról és a játékosokról. De így este nincs kedvem már leírni...
    talán majd holnap.