81624
  • Rockynhooo
    Van egy kis megtakarított pénzem amiből pont kijönne egy trip. Írtam a penamadridistának is egy mailt hogy mondják már el hogy lehet eljutni most várom a választ. Amúgy a szezon utolsó meccsére a mallorca ellen szeretnék sajnos ahogy néztem oda drágább is lesz a jegy de szállásom van ha minden igaz így azon spórolnék. Csak nem tudom mennyivel lehet meccs előtt megvenni a jegyet? akár már most is vagy cak majd pár héttel előtte..
  • SLICK
    KAN! Én névnapomra egy Madridos sálat kaptam barátnőmtől :)
  • LasDen #70827
    a mút héten fateromtól kaptam egy ilyentet...:D

zászló lenne, de megy majd a falra...
  • szoltan
    mi helyszínen vettünk annak idején (kisebb meccseken előtt 1-2 nappal általában még szokott lenni). Ha biztosra akarsz menni, akkor a madridista fórumon van 1 srác, aki kint él, és tud venni helyszínen korábban is
  • Rockynhooo
    Valaki tudja hogy hol és hogyan lehet venni jegyet Real meccsre? most nézem a hivatalos oldalt de csak a vip páholyba kínál vagy mi a franc nem értek hozzá. plz help
  • horpeti
    Korona blogon jó az utolsó cikk utáni videó :D
  • horpeti
    Gondolom arra értette, amikor az ellenfél támadott, akkor kellett volna védekezni jobban. :D
    Könnyű mondani, a 93. percben is kötél idegekkel figyelni, amikor egész meccsen pattogott jobbra balra a labda. De hát ők profik. :D

Még az előző témához: Én már előző évben is bizakodtam a Reál hengerben, de be kellett látni, hogy a Barcát még nem lehetett befogni.
    Most is nehéz, de aminek örülök, hogy legalább a bajnokságban sikerül -> mindig az volt az érzésem az elmúlt években, hogy a Barcának van egy domináns taktikája (80% labdabirtoklás, 1 kapu), amivel kétséget kizáróan 90 pert után nyer, míg a Madrid a nagy meccsekre oda tudja tenni magát (van benne potenciál), viszont a kicsik ellen hullajt, mert bevédekeznek, arra meg nincs módszer.

Most ebben sokat fejlődtünk, a kicsiket is verjük. Az persze más kérdés, hogy a Barca hullajt pontokat, az a madridi játéktól független.

Egymás ellen még mindig a Barcát tartom esélyesebbnek (majd kiderül, ha pl. BL kieséses kör lesz), mert a taktikájuk bírja dominálni a Reálét, de azért vannak jelek a megoldásra, csak nagyon nehéz 93 percig koncentrálni és hajtani. De hát profik.

Na ennyi. :)
  • SLICK
    ilyen idióták mindenhol vannak, amint korábban is írtam, nálunk is. Épp ugyanúgy felhúz egy idióta "realos" is akár egy barcás.
    Én nem is vitatom az elmúlt 3 év Barca dominanciáját, elismerem, hogy a legjobbak voltak ez idő alatt. Aki ezt nem látja be, marha. Most talán fordulni látszik a kocka és végre a Real is kezd elérni valamit.

Más:

"Mourinho megorrolt Kakára, mivel a CSKA elleni meccs utolsó percében, nem a védekezéssel törődött. A játékos lassan próbált a labda felé mozogni, azonban az edző korántsem ezt várta el tőle. A másik "bűnös" CR volt, aki szintén nem védekezett megfelelően. Utóbbi viszont már 93 perce a pályán volt."

Na most, 1 gólos előnyél mi a faszért kell védekezni? Tudhatná már ő is nagyon jól, hogy az 1 gól szart sem ér. Bármikor bemakkolhatnak egy gólt, főleg most amilyen jó formában van a hátvédsor...
  • pacclacc
    +1
  • Taki 122
    Főleg a "klasszikusok" előtt, amikor már előre kiírogatják az 5-6 gólos Real győzelmet...
  • horpeti
    Rajtad kívül még nem sikerült normálisan elbeszélgetni a fociról Barca drukkerrel. :D
    De sok az anti-Madrid drukker is, azokkal se lehet. :D
  • horpeti
    Ja, én magasról teszek mindenkire, aki netán szídja a Madridot, vagy valami. Egyszerűen nem mozgat az egész. :) A madridnak szurkolok spanyolban, és kívánom, hogy legyen minél több siker. A trollokat meg ignorálom. :D
  • szabii98
    ment a plusz:)
  • Rockynhooo
    Ugyanez igaz rám is a Real szurkolókkal kapcsolatban. A saját csapatom drukkerei tudnak a legjobban felbaszni az az igazság :D
  • bakkerman
    akik a 10 pontot csak a bírókra kenik,és a rózsaszín szemellőnzőtől nem látják a csapatom gyenge pontjait,szar meccseit,azok nem Barca szurkolók,hanem divat fasszopók,akik csak arra verik a nyálukat,hogy Messi hány gólt lő,de pont ezek az emberek nem nézik a meccseinket,nincsenek tisztában azzal ki az a Christian Tello,Marc Muniesa, Sergi Roberto,Gerard Deulofeu stb... és még sorolhatnám a B-s playereket. inkább beszélgetek én egy ŐS Realossal,mint egy divatBarcással. sajnos vannak ilyen emberek,amit pacclacc is ír.
  • Taki 122
    Rayo Vallecano - Real Madrid
    2012.02.26 (vasárnap), 16:00
    TV:

#70810: Abszolút egyetértek! Jót mosolyogtam a cikken... :D
  • kazai21
    Bocsi,*összjáték.
  • kazai21
    Ez nagyon szép össze játék volt:D

#70810: Hát igen,én is így gondolom...

• Voyager5
    Szerintem ezen a fórumon nem kéne foglalkoznunk néhány Barcelona drukker doxazmájával.
  • pacclacc
    Gyerekek. Erre ne szivjátok a fogatok! Persze h nagyitoval figyelnek, de csak azokat a szituáciokat, ami minket segitettek! A többi nem érdekes.

Lényeg a lényeg. A sok topa agyu nem látta egyetlen egy mecsünket se végig, és fogalmuk sincs, hogy mi hogy játszottunk.

Mi is rengeteget foglalkoztunk velük, de adja isten, hogy ez többet ne legyen! Legyen ugy mint rég! Maradjanak meg magnak :D

Örüljünk annak, hogy bennünk keresik a szálkát, a sajátjukéban meg nem érzik a gerendát...

Tisztelem azokat a Barcelona szurkolokat, akiket a Barátomnak tudhatok, és normálisan alkotnak véleményt az én klubomról is. Elismerik, hogy a 10 pont az nem holmi biráskodáson uszott volna el, hanem a saját játékukon!
  • SLICK
    egyéb rajongói oldalakra is gondolok, ahol több százan írnak. Jó mondjuk ezek mind magyarok, ebből jó adag divat... De akik megrögzött fanatikusok, és "értenek" a focihoz, mert néhányszor meccset néznek, olyan marhaságokat írnak, hogy egyszerűen hatalmas lelkierő kell visszatartson, hogy leoltsam az ilyeneket és ráébresszem a valóságra.
    Felesleges meggyőzni az ilyeneket. Nem azt mondom, hogy 1-2 esetben nem fújtak a mi javunkra, de szándékosságot ebben nem láttam. Téves bírói ítéletek mindig lesznek... De ahhoz hogy 10 pont előnyre tegyünk szert, semmi támogatásunk nem volt a bírók részéről, minden esemény amit megítéltek jogos volt.
  • REALista
    Lényeg ami lényeg, remélem még bírózni fognak jó pár évig, esetleg évtizedig...:D
  • gabi89
    Megérdemeljük amúgy ezt a bírózást :DDD mert mi is ezt csináltuk (tisztelet a kivételnek persze) éveken át, hogy a bírók miatt nyert a barca ennyi címet. Nyilván volt rengeteg hibás döntés de a Barca igen jó volt az elmúlt pár évben ez vitathatatlan és ezért nyerte a címeket főleg nem pedig a bírok miatt.
  • horpeti
    Jó hát beszélünk 3-4 emberről SGn, meg még maradék 10-20on egyéb magyar fórumokon.

Elég kicsi az össz Barca drukker aránynak.
    Mondjuk eddig én is csak nyomi barca drukkerrel találkoztam, de nem hinném, hogy mindenki az. :D
    Itt is van jónéhány kivétel.
  • SLICK
    Vicc az egész! Barca topikban is olyan buta csőlátásúak vannak, hogy nem igaz. Nehéz megemészteni, hogy nem ők vannak elől, pedig most pár évig megint csak a hátunkat leshetik. Ezért kreálják az ostobaságokat. Utálom már a beképzelt beszédjét jó pár barca drukkernek, nem csak itt a fórumon, hanem más helyeken is. Legszivesebben felképelnék jó párat belőlük.
  • kazai21
    A bírók tolják előre a Realt

Nevetségesek:D

#70803: Picsába:/
  • miilann04
    A Marca ma címlapon közölte a rossz hírt, miszerint Di Maríának újabb egy hónapot kell kihagynia.

• SLICK
    nekem nagyszerűen elvitte a tippmixemet is.
    Csalódott vagyok az X miatt, mivel megint az volt mint régen, rajta voltunk az 1 gólos előnyön, majd tuti hogy a végére befosnak a semmiből egy gólt
  • Rockynhooo
    Nem a parádé hanem a túlélés volt a cél szerintem. Előnyből várjuk a visszavágót amit hazai pályán játszik a csapat. Hova többet...?!
  • Hobehto
    Én össz 4 helyzetet számoltam amiből 1 gól lett....ez nem sok sztem egy Madridtól
  • horpeti
    Volt azért sok helyzet szerintem, be lehetett volna lőni párat. Az ellenfél sem csinált sokkal többet, pedig nekik hazai pálya volt, ismerték a műfüvet:P
  • Hobehto
    várható volt ez, Madrid elképzelés nélkül játszott ismét...1-2 kidolgozott helyzet alakult ki, de a kapuig nem ment el a labda, amiből pedig a gól született, az is kipattanó labda volt.
  • Voyager5
    Annyira tudtam, hogy ezek a szerencsétlenek bekotornak egyet.
    Megint rögzített helyzetből természetesen.
    A helyzetkihasználásunk meg egy rakás szar volt.
  • Rockynhooo
    Jó az X idegenben. Így is mi vagyunk előnyben. Otthoni körülmények között meg legalább 2vel kellene nyerni , reméljük megtelik a stadion és nagy lesz a hangulat. Kb azt várom mint tavaly a lyon elleni visszavágón.
  • pzoli00
    ettől féltem
  • hugopareiros
    Idegenben bőven jó az X. Otthon sima 2-0 :) aztán csőő
  • horpeti
    Lőhettünk volna 5öt, erre 1-1. Végülis legalább túléltük 1 sérüléssel, remélhetőleg az se komoly.
  • Voyager5
    Callejon passzolhatna néha
  • horpeti
    Hát ahogy pattog a labda, simán bennevan mindkét oldalon 1-1 talált gól.
    A szinte sima műfűn elég jól gurul a laszti. :)
  • pzoli00
    nehogy visszanyaljon a fagyi, remélem nem állunk be 10 emberrel védekezni