Real Madrid Fan Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
internél coutinhonak pl unokatesója írogat fb-n, twitteren meg saját maga 😄
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
cesc fábregas
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Real Madrid C.F. VIVIMOS POR TI...VENCE POR NOSOTROS! Raúl | Zidane | Guti | Cristiano Ronaldo | Sergio Ramos | Higuaín | Iker Casillas
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
CSak elfelejtetttem mondani 😄
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
Real Madrid C.F. VIVIMOS POR TI...VENCE POR NOSOTROS! Raúl | Zidane | Guti | Cristiano Ronaldo | Sergio Ramos | Higuaín | Iker Casillas
hát a BL... Picit csalódott vagyok a sorsolást illetõen, a Lyont kezdem unni már nagyon. Bár tény, hogy jobb most összekerülni velük mint mondjuk a 8-ad döntõben.
Az Ajaxxal lesznek jó meccseink úgy érzem, bár õket se vártam ebbe a csoportba.
Zagreb meg a tipikus kiscsapat, ami lehet okoz meglepetést, mondjuk õket vártam is hogy összekerülünk.
Amit szivesen láttam volna:
Real Madrid
Benfica
Zenit vagy Leverkursen
Zagreb
Végülis nem így alakult, de sztem a csoportelsõség megvan. A 8-ad döntõben meg szivesen megnéznék egy MU - Real harcot. Ott is lenne idegtépõ hangulat, az szent 😄
Mi equipo favorito: Real Madrid
Bum..bum..bum ivön brajter ten dö mun...mun..mun..
non potest pluere aeternum
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
húbasszus de jó lenne kimenni 😞( mindegy, marad a szokásos városi jégkorong, az legalább aránylag olcsó 😄
aztán meg bilibe lóg az ujjam....😄