Real Madrid Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

limperatore
max twittereznek, v van vmi emberük akik irogatnak v hozzátartozó
internél coutinhonak pl unokatesója írogat fb-n, twitteren meg saját maga 😄

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

ja meg Sergio Ramos 😊)

szerintetek Facebookon akiket most a RealMadrid CF kilinkelt (egy-két játékos aki fent van FB-n) azokat tényleg a játékosok írják ? ha igen akkor a legnagyobb facebook buzi a csapatból Casillas Coentrao és CR 😄

SLICK
na jól van gyerekek nem kell a vita megint...

biztos az Unicef miatt...

cesc fábregas

bakkerman
ígyvan,a miénk mindig irányított sorsolás,valszeg a milan ellen kapunk majd egy kamu büntetõt,meg kiállítanak valakit a milánból,hogy fix csoportelsõk legyünk.

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Taki 122
Csak a szokásos! Akár csak az elõzõ szezonban: FC København, Rubin Kazany, Panathinaikosz...

Real Madrid C.F. VIVIMOS POR TI...VENCE POR NOSOTROS! Raúl | Zidane | Guti | Cristiano Ronaldo | Sergio Ramos | Higuaín | Iker Casillas

limperatore
jaaaaa 😄 oda mehet

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

Attila8805
Ja én bl csoportra gondoltam 😄
CSak elfelejtetttem mondani 😄

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

limperatore
kivéve barca ellen, oda a piros lap mehet 😄

miilann04
hendivel

realmadrid.alonso.eagles.spurs.

Attila8805
Akkor mehet minden Real meccsre ALL in ? 😄

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

emlékeztek hogy anno De Jong ezért nem kapott semmit a VB döntõn? 😊

kazai21
Jaja,sõt az Ajaxot idegenben vertük 4:0ra😄 Itthon csak 2:0ra😊

Mi equipo favorito: Real Madrid

Rockynhooo
Szerintem sima liba a csoport. Tavaly gyengébb kerettel simán vertük oda-vissza az Ajaxot. A lyonnal sem volt végre semmi gond. Ami necces lehet az a Lyon idegenben meg valamiért a Zágrábi idegen meccstõl félek minimálisan ennyi 😄

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

Általában igy van!

kazai21
Szvsz.Zagreb fogja a legnagyobb meglepetést okozni😊

meg sokkal könyebb is 😄 Pl. barca... nekik valahogy elég sima útjuk van a nyolcaddöntõben..
Taki 122
Valahogy én is így vagyok vele, kicsit unom a Lyont és az Ajaxot is. De nem vagyok elégedetlen, lehetett volna rosszabb is. 😄

Real Madrid C.F. VIVIMOS POR TI...VENCE POR NOSOTROS! Raúl | Zidane | Guti | Cristiano Ronaldo | Sergio Ramos | Higuaín | Iker Casillas

SLICK
Na tegnap nem tudtam gép közelben lenni.
hát a BL... Picit csalódott vagyok a sorsolást illetõen, a Lyont kezdem unni már nagyon. Bár tény, hogy jobb most összekerülni velük mint mondjuk a 8-ad döntõben.
Az Ajaxxal lesznek jó meccseink úgy érzem, bár õket se vártam ebbe a csoportba.
Zagreb meg a tipikus kiscsapat, ami lehet okoz meglepetést, mondjuk õket vártam is hogy összekerülünk.

Amit szivesen láttam volna:

Real Madrid
Benfica
Zenit vagy Leverkursen
Zagreb

Végülis nem így alakult, de sztem a csoportelsõség megvan. A 8-ad döntõben meg szivesen megnéznék egy MU - Real harcot. Ott is lenne idegtépõ hangulat, az szent 😄

nem hogy buszod, még agyad sincs...
tviktor91
😄DD

Bum..bum..bum ivön brajter ten dö mun...mun..mun..

inkább gyaloglok

Taki 122
jójó....viszlát!

kazai21
Inkább kihagyom akkor ha veled kéne menni,kitudja hova vinnél minket😊

tviktor91
Nekem van buszom jöttök? De csak azzal a feltétellel hogy a horvátok közé fogunk állni!

Bum..bum..bum ivön brajter ten dö mun...mun..mun..

shala
Nem. Igazi madrid fan, és még a viszkit is szereti. Szóval tényleg igazi nõ. 😊

non potest pluere aeternum

áh az igazi madridisták szívében csakis Messinek van hely 😄D

kazai21
Na közben olvasom,hogy Mourinho azt mondja,hogyha Sahin felépül õ lesz a rajongók kedvence😄D

LasDen
biztos csak bekamázta...😄D

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

barátnõd is madridista? igazi nõ 😄

szerezni én is tudok csak a határon való átjutás illetve a rendõri üldözés miatt necces lenne a kijutás! 😄DDDDD

LasDen
én tudnék szerezni buszt amúgy...😄DD

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

shala
én meg barátnõm mennénk 95 % :Ö

kazai21
Akkor most induljunk el😄

vagy tekerjünk ki biciklivel. friss levegõ, egy kis testmozgás! senkinek sem ártana szerintem 😄

kazai21
De tényleg szervezzünk egy buszt,jelentkezzünk minél többen mert annál olcsóbb😄

meg Ramosnak vihetnél egy ilyen kis játékbuszt ami épp maga alá gyûri a kupát 😄Dd

húbasszus de jó lenne kimenni 😞( mindegy, marad a szokásos városi jégkorong, az legalább aránylag olcsó 😄

😄:d

LasDen
jah...tv-be meg ott integetnék Mou mellett aki meg végig helyeselne....😄d

aztán meg bilibe lóg az ujjam....😄

de akkor ha már megtennéd legalább az SG-s taktikai szakik hozzászólásait elvihetnéd és kioktathatnád murinnyót hogy kedira mekkora fos 😄

kazai21
Ami azt jelenti,hogy az a VIP jegy 3040Ft😊

LasDen
jah....

aztán lenyúlod mi, Lasden? 😄D és egyedül kiutazol és veszel egy VIP jegyet

LasDen
vagy esetleg a topikba összedobja mindenki a pénzt...😄D

hát mivel nekem nincs fix keresetem max néha alkalmi meló becsusszan, diákként nem tudok semmit sem ígérni sajnos. de annak örülnék ha legalább nektek összejönne a kiutazás, csinálhatnátok egy-két SG-s képet 😄

kazai21
Hát igen,nálam is ez a kérdés mert én meg most jöttem onnan Horvátból haza nem rég szóval nem állok túl jól.:/

kazai21
Hát szerintem szerveznek,de én úgy gondoltam,hogy itteniek kitalálunk valamit.Mert lehet,hogy õk 2 busszal mennek és ha fullon van te vagy az aki pont nem fér rá..Gondolom kis busszal mennék pl: IVECO Daily 😄D Szóval ittenieknek kéne össze jönni és akkor úgy kimenni😊

én még élõben sajnos egyszer sem láttam õket 😞 viszont ennyi pénzt nem tudom összetudok-e szedni a meccsig, de nagyon jó lenne! ha most nem majd egyszer ha lesz sok pénzem kinézek Madridba 😊

shala
Én is szívesen megnézném õket játszani megint. A tavalyi meccset is nagyon élveztem.
Ha esetleg lesz busz, szóljatok nekem is.