81624
  • Rockynhooo
    Azt hiszem két kölcsön adott játékosról van szó akik elmentek egy másik csapatba hogy ott tovább fejlődjenek majd visszatérjenek. Szóval nem értem miről beszélsz hogy Murinnyo a nagy játékos elherdáló.... Épp az hogy szinte mindenkinek megadja a lehetőséget ami nagyon tetszik benne. Ez a Sahin téma érdekes de hagy tudja ő jobban hogy mit csinál én úgy vagyok vele amíg jönnek az eredmények.
  • SLICK
    hoppá Puskás Hungary zászló :)
  • Voyager5
    Kölcsön van Valenciában 2évre, de valamikor Novemberben vagy mikor lesérült elég huzamos időre.
  • kazai21
    CR:DDDD 1:0:D
  • Neoncsoves
    P.León is ígéretes lehetett volna( bár őt pont hogy utáltam), de ott van Canales is akinek végül az lett a sorsa hogy kölcsön lett adva a picsába... vagy eladva? nem tudom...
  • zsotesz
    a kosarasok
  • Rockynhooo
    Mert kiket kaszált még el?
  • Neoncsoves
    jó de ő a "Namber van"
  • Voyager5
    Madridi betegség... Nagyon sok jó játékost csesztek már itt el különböző edzők.
  • morvaigaben
    Valaki légyszi tudna dobni egy streamet? köszönöm
  • Neoncsoves
    jaja az egykori Real utánpótlás játékos:D
  • LasDen #70938
    a túloldalon meg jól hallottam hogy Kiko Casilla véd??? kik elő nem kerülnek....:D
  • Neoncsoves
    carvalho remélem elhúz a nyáron, elég meredek helyzetet csinált az Espanyolnak...
  • Rockynhooo
    Azt olvastam hogy úgy van vele nem abban a szakaszában járunk már az idénynek hogy tesztelgessen. Ha marad akkor úgy sejtem nyáron beépíti. Bár ez sem válasz arra hogy mikor 2-3 góllal megyünk miért nem dobja be.
  • LasDen #70935
    kik voltak ezek a jól öltözött akárkik azzal a kupával???? az elejéről lemaradtam :D
  • kazai21
    Hala Madrid!
  • Neoncsoves
    Mou már engem kezd kicsit irritálni, nem az első ígéretes játékosunkat kaszálja el.
  • SLICK
    Ami dühít Sahin ügyében, hogy sztem szépen elbasztuk a karrierjét... Igaz sokat volt sérült és most sincs 100%-os formában, na de hogy ennyire ne bízzon benne Mou..
  • hugopareiros
    Hajreal Madrid
  • Rockynhooo
    Tőlem lehetne Adán is a csatár ha nyerünk.
  • Neoncsoves
    a lényeg hogy nyerjünk
  • Rockynhooo
    Az Espanyol elleni kezdőcsapat: Casillas, Arbeloa, Ramos, Carvalho, Marcelo, Khedira, Alonso, C. Ronaldo, Özil, Kaká és Higuaín.

Kispadon: Adán, Varane, Albiol, Granero, Lass, Callejón és Morata. Természetesen Sahin most sincs ott.
  • Taki 122
    [URL=http://www.madridista.hu/web/index.php?site=hirolvaso&id=12904]Mourinho: "Higuaín a legjobbak egyike. Csak egy őrült adná el az egyik legjobb játékosát."[/URL]

„Mourinho ma esti sajtótájékoztatója igazán pikánsra sikeredett. A mester megvédte Higuaínt és Granerót is, miután kijelentte: a magánélete tabu.”

(madridista)
  • kazai21
    Kimaradt az Espanyol elleni keretből sérülés miatt Angel di María, Karim Benzema és Fábio Coentrão.

Remélem Higu bizonyít :)
  • horpeti
    csak heti 1x gyakorolja, 25 labdával :PPP
  • horpeti
    Tök jó volt. :DDD
    Végignéztem. Meg is jött a kedvem a focihoz, csak kár, hogy a térdem miatt nem léphetek pályára. :(

No de majd nézni. :D
  • pacclacc
    De gyakorohatná többet, mert elég ritkán jön össze neki mstanában :S
  • Taki 122
    Sajnos úgy néz ki, hogy Kaká ismét megsérült...

Kaká tegnap nem tudott edzeni így kétséges, hogy egyáltalán az Espanyol elleni keret tagja lesz-e. A brazil játékmesternek a talpában és a sarkánál vannak fájdalmai és amennyiben a ma délutáni edzésre nem javul az állapota biztos, hogy kihagyja a találkozót.

(madridista)
  • Taki 122
    Real Madrid - Espanyol
    2012.03.04 (vasárnap), 21:30
    TV:
  • kazai21
    Nagyon komolyan kielemezték:D
    Szabadrúgás technikája se semmi.:D
  • hugopareiros
    megnézném ezt a tesztet még pár játékossal :)
  • Rockynhooo
    Számomra a sötétben is tudom hova érkezik a labda meg gólt szerzek dolog volt a legdurvább. Bár az sem semmi hogy kevesebb a test zsír százaléka mint a top modelleknek :D
  • hugopareiros
    fasza :O nem rossz hogy a Madridban játszik :)
  • kazai21
    Mancini: "Higuaín egy remek játékos, de Agüerót nem akarjuk eladni semmiért. Nincs rá lehetőség, hogy eladjuk. Nálunk fog maradni, de ha Higuaín jönni akar, akkor boldogak leszünk."

Ennyit erről:D

#70912: Hmm...Érdekes
  • LasDen #70915
    tl;dw :D
  • Taki 122
    Én is így vagyok ezzel!

#70911: +1
  • Casillas
    Én örülnék Agüeronak, ha Higuain is maradna.
  • Rockynhooo
    nézzétek végig mind az 5 videot. érdekes meg sok újdonság volt benne.
  • Voyager5
    Szerintem Higuaint pont nemkéne eladni. Régóta ittvan és tulképp a padról játszotta be magát a stabil kezdőbe.
    Most egy kicsit formán kívül van, de nem csodálom. Szar lehet azt látni, hogy az edző egy olyan játékost preferál aki 2évig labdába is alig ért, miközben ő meg szállította a gólokat.
  • miilann04
    én is!