81624
-
#70949 Azt hiszem két kölcsön adott játékosról van szó akik elmentek egy másik csapatba hogy ott tovább fejlődjenek majd visszatérjenek. Szóval nem értem miről beszélsz hogy Murinnyo a nagy játékos elherdáló.... Épp az hogy szinte mindenkinek megadja a lehetőséget ami nagyon tetszik benne. Ez a Sahin téma érdekes de hagy tudja ő jobban hogy mit csinál én úgy vagyok vele amíg jönnek az eredmények. -
#70948 hoppá Puskás Hungary zászló :) -
#70947 Kölcsön van Valenciában 2évre, de valamikor Novemberben vagy mikor lesérült elég huzamos időre. -
#70946 CR:DDDD 1:0:D -
Neoncsoves #70945 P.León is ígéretes lehetett volna( bár őt pont hogy utáltam), de ott van Canales is akinek végül az lett a sorsa hogy kölcsön lett adva a picsába... vagy eladva? nem tudom... -
zsotesz #70944 a kosarasok -
#70943 Mert kiket kaszált még el? -
Neoncsoves #70942 jó de ő a "Namber van" -
#70941 Madridi betegség... Nagyon sok jó játékost csesztek már itt el különböző edzők. -
#70940 Valaki légyszi tudna dobni egy streamet? köszönöm -
Neoncsoves #70939 jaja az egykori Real utánpótlás játékos:D -
#70938 a túloldalon meg jól hallottam hogy Kiko Casilla véd??? kik elő nem kerülnek....:D -
Neoncsoves #70937 carvalho remélem elhúz a nyáron, elég meredek helyzetet csinált az Espanyolnak... -
#70936 Azt olvastam hogy úgy van vele nem abban a szakaszában járunk már az idénynek hogy tesztelgessen. Ha marad akkor úgy sejtem nyáron beépíti. Bár ez sem válasz arra hogy mikor 2-3 góllal megyünk miért nem dobja be. -
#70935 kik voltak ezek a jól öltözött akárkik azzal a kupával???? az elejéről lemaradtam :D -
#70934 Hala Madrid! -
Neoncsoves #70933 Mou már engem kezd kicsit irritálni, nem az első ígéretes játékosunkat kaszálja el. -
#70932 Ami dühít Sahin ügyében, hogy sztem szépen elbasztuk a karrierjét... Igaz sokat volt sérült és most sincs 100%-os formában, na de hogy ennyire ne bízzon benne Mou.. -
hugopareiros #70931 Hajreal Madrid -
#70930 Tőlem lehetne Adán is a csatár ha nyerünk. -
Neoncsoves #70929 a lényeg hogy nyerjünk -
#70928 Az Espanyol elleni kezdőcsapat: Casillas, Arbeloa, Ramos, Carvalho, Marcelo, Khedira, Alonso, C. Ronaldo, Özil, Kaká és Higuaín.
Kispadon: Adán, Varane, Albiol, Granero, Lass, Callejón és Morata. Természetesen Sahin most sincs ott. -
#70927 [URL=http://www.madridista.hu/web/index.php?site=hirolvaso&id=12904]Mourinho: "Higuaín a legjobbak egyike. Csak egy őrült adná el az egyik legjobb játékosát."[/URL]
„Mourinho ma esti sajtótájékoztatója igazán pikánsra sikeredett. A mester megvédte Higuaínt és Granerót is, miután kijelentte: a magánélete tabu.”
(madridista) -
#70926 Kimaradt az Espanyol elleni keretből sérülés miatt Angel di María, Karim Benzema és Fábio Coentrão.
Remélem Higu bizonyít :) -
#70925 csak heti 1x gyakorolja, 25 labdával :PPP -
#70924 Tök jó volt. :DDD
Végignéztem. Meg is jött a kedvem a focihoz, csak kár, hogy a térdem miatt nem léphetek pályára. :(
No de majd nézni. :D -
pacclacc #70923 De gyakorohatná többet, mert elég ritkán jön össze neki mstanában :S -
#70922 Sajnos úgy néz ki, hogy Kaká ismét megsérült...
Kaká tegnap nem tudott edzeni így kétséges, hogy egyáltalán az Espanyol elleni keret tagja lesz-e. A brazil játékmesternek a talpában és a sarkánál vannak fájdalmai és amennyiben a ma délutáni edzésre nem javul az állapota biztos, hogy kihagyja a találkozót.
(madridista) -
#70921 Real Madrid - Espanyol
2012.03.04 (vasárnap), 21:30
TV: -
#70920 Nagyon komolyan kielemezték:D
Szabadrúgás technikája se semmi.:D -
hugopareiros #70919 megnézném ezt a tesztet még pár játékossal :) -
#70918 Számomra a sötétben is tudom hova érkezik a labda meg gólt szerzek dolog volt a legdurvább. Bár az sem semmi hogy kevesebb a test zsír százaléka mint a top modelleknek :D -
hugopareiros #70917 fasza :O nem rossz hogy a Madridban játszik :) -
#70916 Mancini: "Higuaín egy remek játékos, de Agüerót nem akarjuk eladni semmiért. Nincs rá lehetőség, hogy eladjuk. Nálunk fog maradni, de ha Higuaín jönni akar, akkor boldogak leszünk."
Ennyit erről:D
#70912: Hmm...Érdekes -
#70915 tl;dw :D -
#70914 Én is így vagyok ezzel!
#70911: +1 -
#70913 Én örülnék Agüeronak, ha Higuain is maradna. -
#70912 nézzétek végig mind az 5 videot. érdekes meg sok újdonság volt benne. -
#70911 Szerintem Higuaint pont nemkéne eladni. Régóta ittvan és tulképp a padról játszotta be magát a stabil kezdőbe.
Most egy kicsit formán kívül van, de nem csodálom. Szar lehet azt látni, hogy az edző egy olyan játékost preferál aki 2évig labdába is alig ért, miközben ő meg szállította a gólokat. -
#70910 én is!