Real Madrid Fan Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
I\'m the best!
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
I\'m the best!
Mi equipo favorito: Real Madrid
http://goo.gl/gd6Zi5
Jujj...gondolom szoktatják a nagycsapathoz...😄
átment 6 nigéirain , rálõtte majd kapusról maria elé pattant õ meg beverte az üres kapuba 3 méterrõl 😄
NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
><#bohoc>#bohoc>
realmadrid.alonso.eagles.spurs.
mint írtam a végére kapcsoltam oda , ezek utan nyasges, sicc...
Vivimos por ti, vence por nosotros.
realmadrid.alonso.eagles.spurs.
mondom a végére estem be , szóval lehet én tévedek , sõt... õk tuti nem 😄
Aranycipõt esetleg. Azt meg 2x kapott
Bár a 29 mindkét esetben rossz 😄
De meg se lepõdök rajta, hogy ilyen gagyi mûsorban eleve rossz választ állítanak be helyesnek.
bele se merek gondolni mi történhet ha kiderül valami fürdési szokása xDDD
egyébként én is beszoktam kötni masnira és ugy dugom be oldalra (rejtem el)...
egyébként ma a széfben is CR volt a téma4
Kérdés valami olyasmi volt ,hogy hány bajnoki gólért kapta az Aranylabdát 😄
lehet tippelni ,vagy ha valaki tudja pontosan akkor javítson ki, mivel csak a végére kapcsoltam oda.. 😄
a 30 az rossz válasz volt
a lehetséges jó válasz spoilerben ->
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
persze ha teljesen új dizájnt akartok, akkor mindegy, de nekem tetszik a mostani, meg azt reméltem, hogy maradnak a hírek, ha már a múltkor többen is írtuk, hogy szoktuk olvasni õket.
Szvsz lehet új topikdizájn is, ezért is gyártottam ebben a színesebb és modernebb stílusban. Páran úgy is mondták, hogy szeretnének új dizájnt... én így képzeltem el. Persze mindent meg kell vitatni, tárgyalni és egy optimálisat létrehozni, amivel mindenki boldog 😊
- legyen világosabb (fakóbb) a háttér
- a betûk árnyékolására gondoltál? Mivel más nincs árnyékolva. Ezért is tettem rá ilyen nagyot hogy mégolvashatóbb legyen (számomra az végülis), de ha ennyi a panasz rá akkor visszaveszem az árnyékolást is, meg picit nagyobbraveszem a méretet.
Ami a fekete sávban van 14-es méret jó? Vagy annál is nagyobbra vegyem? A dátum meg a csapatok nevei 12-es csak azért.
aztán menjen bannerba 😊
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
más: az új bannert hogy gondoltad slick? szvsz magában kevés, a mostanihoz meg nem passzol dizájnban, túl színes szerintem. de egyébként valami eredményes/dátumos tényleg jó lenne.
Amúgy ha jól látom, akkor lehet berakni iframe-t.
Ha valaki megdesignolja, és kitaláljuk, hogy mik legyenek a fejlécen, + valahonnan szerzünk tárhelyet, akkor összedobhatok egy hasonló fejlécet mint ebben a topicban.
http://goo.gl/gd6Zi5
Lehet itt a fórumon iframe-t berakni a topic headerbe?
ez ugye bõvülni fog még, amint elkezdõdnek a BL Meccsek is azután a pontok is odakerülnek a csapatok neve mellé.
Igyekeztem nem túlcicomázni és egyszerûen hagyni.
Ötleteket, építõ kritikákat várok mindenkitõl. Vagy ha valaki jobbat csinál azt is szivesen fogadom 😊