81624
  • REALista
    Na meg ha Barca drukker lennék egy ilyen kijelentés után nyilván oda mennék ünnepelni...:D
  • Rockynhooo
    Elméletileg azért nem akarták Perezék hogy a Bernabeuban rendezzék a király kupa döntőt mert ha a Barca nyer nehogy a Cibelesre menjen ünnepelni a Barcas tömeg mert abból zavargások lehetnek. Erre berakták a Vicente Calderónba
  • Voyager5
    +1
  • bakkerman
    az a hír járja,Mourinho mindent megadna egy Iniesta autogrammért
  • Rockynhooo
    Azért ... :D Elém állna egy Puyol, Xavi vagy Iniesta szintű ikon akik ugyanazt jelentik a klubjuknak mint nekünk Raúl vagy Iker akkor lehet összehugyoztam volna a bokám :D
  • LasDen #70984
    én kértem volna autogrammot tőle is....jó pézé biztos ellehet adni :D
  • hugopareiros
    Mindenféle g*ciség nélkül, ha elém Iniesta állt volna ki, elmentem volna mellette.

Casillasnak pedig örültem volna, mint majom a farkának :)
  • bakkerman
    óóóóriáááásííííí :DDDDD mindenki azt kérdezte átverés-e :DDD ha elém állna így Andrés én valszeg szívinfarktust kapnék :DD
  • shala
    Remélem eljutnak arra a szintre is, hogy képesek lesznek hdban sugározni.
  • LasDen #70980
    "A Sport Televízió három évvel, 2015-ig meghosszabbította szerződését a spanyol bajnoki labdarúgó-mérkőzésekről szóló közvetítési jogát"

ez igazán jó hír :D
  • LasDen #70979
  • REALista
    Járókelőket sokkolt a Barca és a Real sztárja:DDDDDdd
  • Voyager5
    Ma 110 éves a Real Madrid! A futball történelmének legeredményesebb klubcsapatát 1902. március 6-án alapították.
  • karajjj
    áfás számla?
  • SLICK
    :_D?S_AD_:ADDD
  • LasDen #70974
    nm...egy ezres lesz...
  • Jack95
    igen, igazad van. Köszi az infót
  • LasDen #70972
    a bl-ben még nem sorsoltak így nem tudni mikor hol kerülnek össze, máshol meg már nem találkozhatnak....esetleg még a libertadores kupában....
  • Jack95
    A bajnoki ugye?
  • LasDen #70970
    2012. április 22.
  • Jack95
    Amúgy valaki nem tudja, hogy mikor lesz a következő Real-Barca meccs, vagy esetleg hol tudnék utánanézni? :) Én most újra elkezdtem várni az El Classicó-kat, mert úgy érzem, most már meg tudjuk fogni a Barcát. :) Legalábbis nagyon remélem!
    Köszi
  • Jack95
    Én is pont be akartam linkelni! :D
    2:02-nél mit művel Di Maria. Hihetetlen mit művelnek ezek a srácok... :D
    Hala Madrid! ;)
  • Rockynhooo
    Nem rossz :)
  • pzoli00
    25 meccsen az a 85 rúgott gól borzasztó sok
  • pzoli00
    a csapat bomba formában tolja és ez nagyon jó, CR pedig most van pályafutása csúcsán elképesztő a gyerek :), Kaká nagyon jól játszott tegnap , akárcsak Khedira, Carvalho papa már kiöregedett, ezt a formát kell folytatni és nagy baj nem lehet :D Az idei a mi évünk lehet, rekordokban és kupákban egyaránt, Hajrá!
  • szomferi
    ő honnan került elő amúgy?
  • LasDen #70963
    morataról jut eszembe, hogy kíváncsi leszek mi lesz ebből a Jesét felhozza a nagycsapathoz...ha elmegy azé nem, ha nem akkor meg azé....
  • horpeti
    Nyilván megvan Mou oka arra, hogy ne játszassa Sahint. Ha hasznosabb lenne a csapat számára, mint a többi pályán levő játékos, akkor tuti berakná. És ennek sok oka lehet. :)
  • Voyager5
    Én is szorítottam a srácnak :) Nem kellett volna sok neki, na majd legközelebb.
  • horpeti
    Jó meccs volt, Carvalhon kívül mindenki jól játszott. :)
    Hál istennek, Kaka is. A végére el is fáradt.
  • REALista
    Egy Morata gól mondjuk szép lett volna még a végén...:)
  • REALista
    Nagyon könnyed győzelem.Szép játék.Gyönyörű gólok.
  • Voyager5
    Na Pipita 2. gólja ma.
  • SLICK
    Kaká gól! Kellett már neki! :)
  • REALista
    Egyetértek.Mou tudja mit csinál és amíg az eredmények őt igazolják addig egy szavunk sem lehet...
  • LasDen #70954
    jah....Carvalhot már csak a piacra lenne szabad elküldeni és nem a pályára...
  • kazai21
    Carvalho harmatgyenge,Varanet be kéne állítani helyette:/
  • Voyager5
    Szegény Higanyon átok van :/ bár a gólpassza szép volt.
  • SLICK
    ez de cigány gól lett volna ha nem a keresztlécen landol :D
  • SLICK
    Khedira gól