Real Madrid Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bakkerman
nagyon jó játékos,3-4 meccset lefog nyomni,és utána bomba lesz

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

LasDen

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Special One
ugye idén már nem fog játszani a sérülése miatt, jövõre ha felépül esetleg párszor becseréli Mourinho, szerintem, de majd meglátjuk

I\'m the best!

LasDen
mire alapozod????

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Special One
sok vizet nem fog zavarni

I\'m the best!

LasDen
nem hinném.....de elõbb várjuk meg hogy felépül...

Special One
ez a Sahin gyerek arra a sorsra fog jutni, mint tavaly Canales, nem sokat rúg majd labdába a szezon során, persze ha felépül egyáltalán, jövõ nyáron meg visszamegy németbe

I\'m the best!

kazai21
Lapértesülések szerint Agüero Madridba szerzõdése még nem lezárt téma. A Real figyelemmel kíséri a támadó sorsát és jövõ nyáron Perez fõ célpontja lehet. Ezt egy hallgatólagos megállapodásra alapozzák, ami azért kötettet, mert nem akartak feszültséget a két madridi klub között.

Mi equipo favorito: Real Madrid

[HUN]FaTaL
Közvetítené a Barca Milant, de a TV2 választ elõbb és gondolom õk adják a PRO4en.

http://goo.gl/gd6Zi5

Jaj de jó a Digi Sport közvetíti a Dinamo-Real-t 😊 Végre egyszer nem a barcát,meg milant. Hala MAdrid!
Casillas
akkor nem Messi érdeme. ha lepasszolta volna, akkor igen.

Vivimos por ti, vence por nosotros.

LasDen
A Real Madrid csapata készül a Getafe elleni hazai bajnoki fordulóra. Méghozzá meglepetéssel: Enzo Zidane, Zinadine fia együtt edzett a nagycsapattal.

Jujj...gondolom szoktatják a nagycsapathoz...😄

2.gól messi érdeme...
átment 6 nigéirain , rálõtte majd kapusról maria elé pattant õ meg beverte az üres kapuba 3 méterrõl 😄
eZo
Argentína - Nigéria 3-1 G: Higuaín, Di María, Elderson (öngól) ill. Obasi

NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]

fejezzétek már be -.-
alig bírja levakarni 😞 😄D
bakkerman
uristen dean barátunk mekkora fikát kapott :/ 😄DDD

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

miilann04
miután fél nyáron át kopiztad a kamuhíreket hogy a city 380 millióért megveszi cr-t, már senki se vesz komolyan.

><#bohoc>

realmadrid.alonso.eagles.spurs.

yah xD
szerintem ne menj bele ugyse értenéd meg 😄

Casillas
mi az a nyasges? <#idiota>

bóhoc a tudod te kicsodád...
mint írtam a végére kapcsoltam oda , ezek utan nyasges, sicc...
Voyager5
Mondjuk ezektõl függetlenül számomra még mindig gagyi mûsor 😄
Casillas
ráadásul úgy kérdezték, hogy a második aranycipõt hány gólért kapta, szóval ebbe se lehet belekötni.

miilann04
ne higgy már ennek a bohócnak, lehetett választani, hogy a 40 a jó, de nem tudták, ennyi.

realmadrid.alonso.eagles.spurs.

akkor aranycipõ 😄
mondom a végére estem be , szóval lehet én tévedek , sõt... õk tuti nem 😄
Voyager5
Aranylabdát? <#wow3>
Aranycipõt esetleg. Azt meg 2x kapott
Bár a 29 mindkét esetben rossz 😄
De meg se lepõdök rajta, hogy ilyen gagyi mûsorban eleve rossz választ állítanak be helyesnek.
40 gólért kapta az aranycipõt -.-
vááá cr nem köti be fûzõjét és ebbõl micsoda beszélgetés tud kialakulni 😄
bele se merek gondolni mi történhet ha kiderül valami fürdési szokása xDDD

egyébként én is beszoktam kötni masnira és ugy dugom be oldalra (rejtem el)...

egyébként ma a széfben is CR volt a téma4
Kérdés valami olyasmi volt ,hogy hány bajnoki gólért kapta az Aranylabdát 😄
lehet tippelni ,vagy ha valaki tudja pontosan akkor javítson ki, mivel csak a végére kapcsoltam oda.. 😄
a 30 az rossz válasz volt
a lehetséges jó válasz spoilerben ->
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
29 a jó válasz elvileg)
Ennél már csak az lett volna jobb, ha nem irsz semmit! Nem kell ide hoznod a benned rejlõ feszültséget! Hagyd az eszetlen baromságot az ujságirokra! Majd 2 megoldják ha gondjuk van! Az meg h ki tett többet a Madridért szerintem senkit nem érdekel! A Multról ne beszéljünk, minket a jelen érdekel!A multból nem lehet itt megélni! Még egyszer mondom megoldják ha gondjuk van! Egyeseknél eindul a Random f.szgenerátor 😄DDD

ha lesz idõm, akkor csinálok újat, de más is hozzányúlhat, a kód ott van a forrásban
ha igaz akkor Mourinho leállhatna. birom mindkettejüket, de Casillas-t jobban és úgy érzem Casillas többet tett Madridért mint Mourinho valaha is fog

LasDen

SLICK
a hírek megmaradnának ugyanúgy, csak a dizájn lenne más, mondjuk ezzel sincs bajom végülis, csak páran jelezték, hogy lehetne új is.

horpeti
Én szeretem a híreket!! 😊

Casillas
hát sztem úgy lenne jó, ha a mostani alá vagy fölé menne ez, hozzáillõ kinézettel 😊
persze ha teljesen új dizájnt akartok, akkor mindegy, de nekem tetszik a mostani, meg azt reméltem, hogy maradnak a hírek, ha már a múltkor többen is írtuk, hogy szoktuk olvasni õket.

kazai21
Jaja legyen új dizájn😊

SLICK
hogy érted, hogy magában kevés? Mi hiányzik róla?
Szvsz lehet új topikdizájn is, ezért is gyártottam ebben a színesebb és modernebb stílusban. Páran úgy is mondták, hogy szeretnének új dizájnt... én így képzeltem el. Persze mindent meg kell vitatni, tárgyalni és egy optimálisat létrehozni, amivel mindenki boldog 😊

SLICK
Tehát akkor:
- legyen világosabb (fakóbb) a háttér
- a betûk árnyékolására gondoltál? Mivel más nincs árnyékolva. Ezért is tettem rá ilyen nagyot hogy mégolvashatóbb legyen (számomra az végülis), de ha ennyi a panasz rá akkor visszaveszem az árnyékolást is, meg picit nagyobbraveszem a méretet.
Ami a fekete sávban van 14-es méret jó? Vagy annál is nagyobbra vegyem? A dátum meg a csapatok nevei 12-es csak azért.

ProGabe
nyugodtan vedd vissza a háttér opacity-jét, mindenki tudja, hogy az a címer. csökkentsd az árnyék (out. glow?) méretét, kicsit növeld a betûk méretét. magyarul legyen olvashatóbb

aztán menjen bannerba 😊

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

kazai21
pöpec.<#eljen>

Casillas
vééééégre 😊

más: az új bannert hogy gondoltad slick? szvsz magában kevés, a mostanihoz meg nem passzol dizájnban, túl színes szerintem. de egyébként valami eredményes/dátumos tényleg jó lenne.

[HUN]FaTaL
PHP-t nyílván nem, mivel szerveroldali. De iframerõl volt szó 😊

Voyager5
PHP-t tuti, hogy nemlehet 😊, ezért kell egy másik tárhely ahol fut PHP. Azon a tárhelyen legenerálódna a tartalom és azt lehetne itt megjeleníteni a legegyszerûbben iframe-el.

Amúgy ha jól látom, akkor lehet berakni iframe-t.
Ha valaki megdesignolja, és kitaláljuk, hogy mik legyenek a fejlécen, + valahonnan szerzünk tárhelyet, akkor összedobhatok egy hasonló fejlécet mint ebben a topicban.
szerintem weblap nem kell külön hozzá, aki esetleg ért C++hoz az írhat hozzá programot amivel kézileg meg lehet adni ezeket az infokat aztán gombnyomásra elküldené a szervernek az infot az meg lecserélné a következõ ciklusban. vagyis valami ilyesmit lehetne, de lehet ehhez is kéne külön weblap 😄

[HUN]FaTaL
Úgy tudom, hogy lehet, bármilyen kódot, sajnos js-t is, ezért léptet ki ha változik az ip-d.

SLICK
jótól kérdezed, mondtem ehhez a részéhez hülye vagyok mint a segg 😄

Voyager5
én webprogramozó vagyok, úgyhogy nekem sima ügy megírni egy ilyen scriptet. Csak egy weblap kell, ahol fent vannak az infok 😛, valamint egy tárhely ahol fut php, meg valahogy be kell varázsolni a fejlécbe, az eddigiek alá vagy valahova, ezt talán iframe-el a legegyszerûbb.
Lehet itt a fórumon iframe-t berakni a topic headerbe?
SLICK
fejtsd ki bõvebben mire gondolsz 😊
ez ugye bõvülni fog még, amint elkezdõdnek a BL Meccsek is azután a pontok is odakerülnek a csapatok neve mellé.

Igyekeztem nem túlcicomázni és egyszerûen hagyni.
Ötleteket, építõ kritikákat várok mindenkitõl. Vagy ha valaki jobbat csinál azt is szivesen fogadom 😊

LasDen
jogos...😄DD akkor meg viszont kicsi...van még hely egy kis körítés elfér még..😄