81624
  • Taki 122
    [center]Abszolút egyetértek!
    Granerot, Albiolt és Callejónt is szívesen látnám gyakrabban kezdőként.
    Vagy legalább kaphatnának több lehetőség...

Nálam valahogy így nézne ki a csapat:
    (di María / Özil | Khedira / Granero | Pepe / Albiol | Higuaín / Benzema)

• SLICK
    valahogy így igen, ilyet elfogadok.
    Amit tényleg sajnálok hogy Albiol eltűnt a süllyesztőben... :( Pedig egy jó Albiolra szükség lenne a védelem közepén.
    Nálam így nézne ki:
    Ramos - Varane/Pepe - Albiol - Marcelo

A közzéppályán sztem lesznek majd kisebb változások. Főleg Alonsonál érzem azt, hogy mostanában kicsit gyengén és körülményesen játszik. A helyére mindenképp be kell építeni valakit mihamarabb... Sahinra kiváncsi leszek, ha úgy adná az ég, hogy több ponttal nyerjük a bajnokságot és akkor az utsó meccseken olyanok kapnának szerepet akik mellőzöttebbek voltak, akkor az embereknek lenne vmi képe arról, hogy kiben lehet még potenciál. Főleg Albiolban bízom, hogy a valenciai formáját hozza.

Granero nehéz eset, érződött a mecchiány rajta, de ő is egész jó meccseket hoz le mikor lehetőséget kap. Ha mégis megválnánk tőle akkor Parejot visszahozhatnánk Valenciából, nagyon feljavult a srác.
    Kaká is végre kezd magáratalálni. Callejónnak is jót tenne ha párszor kezdhetne, hátha méginkább feljavulna ő is. Amúgy is igazi madridista, nagy alázattal van a klub iránt.
    Így a jobb szél meg is lenne oldva vele meg Di Maríával. CR pótlására sem ártana valaki, Sarabiát vissza lehetne hozni és beépítgetni.
    Lass egyértelműen alapember a védekező kp-ként. Khedira is kezd vmi javulást mutatni, ettől függetlenül nem szivesen látom a csapatban, egyszerűen nem idevaló.
    Csatár poszton bőven van mit javulnunk. Benzema sérült volt, igaz azelőtt levolt eresztve kissé, pedig bíztam benne hogy tartja a bomba formáját. Higu-t nem tudom... nincs benne az a tűz mint ezelőtt. Nem azt mondom hogy jó lenne megválni tőle, de mindenképp jó lenne ha régi önmagát idézné na meg ne mlenne rajta az a nyomás mint a nagy meccseken általában jellemzi.
    Igazából sok ötletem nincs hogy kik kellenének csatárposztra vagy éppen kiket kellene beépíteni...
  • REALista
    De szép is lenne...
  • LasDen #71027
    szerintem ezzel ellent mondtál magadnak....Özil és Mária is fontosak voltak klubjaikban...főleg Mária...

amúgy a financial fair play hozhat valami változást, bár nem fűzök hozzá sok reményt...annyi biztos, hogy nem lesznek 90 millás transzferek :D
  • Rockynhooo
    Ja! Illetve ha igazolunk is akkor is olyan embereket akik nem CR-ek a saját klubjukban hanem ilyen Özil , Di Maria félék akik nagy ígéretek és tele vannak potenciállal.
  • SLICK
    Ha ez így van, akkor itt bizony kemény csapat fog épülni! Abban reménykedem hogy mostmár a saját nevelésekkel és nem más top játékosokat igazolunk...
  • Taki 122
    Nem Angliának! Mourinho marad a Real Madridban!

Mourinho: "Új szerződést fogok aláírni a Real Madriddal. Szeretném ha én is bekerülnék a klub történelmébe. A Real Madrid és én egy közös projekten dolgozunk, és véghez fogjuk vinni. Ez a világ egyik legnagyobb klubja, és boldog vagyok itt. Úgy érzem bíznak bennem, és megkapom a teljes támogatásukat."

Forrás: www.eurosport.com
  • Rockynhooo
    fele mint ha másnapos lenne...
  • LasDen #71022
    a csöves brigád....:D
  • hugopareiros
    Diarra jó, a videó jó, a zeneválasztás sz@r. :)
  • Taki 122
    Ma ünnepli 27. születésnapját Lassana Diarra. Isten éltesse!

• Taki 122
    Betis - Real Madrid
    2012.03.10 (szombat), 22:00
    TV:
  • LasDen #71018
    ha lerobbanna nem is lenne mit elvinni, hisz mások elvinnék :D
  • Voyager5
    Autómentő platóján végezte C. Ronaldo százmilliós Lamborghinije

Kéne a francnak ilyen Lambo, ha lepukkanna pl a Hungária közepén :D
  • LasDen #71016
    photoshop :D
  • Rockynhooo
  • horpeti
    Del Bosque így is magasan veri a mezőnyt, szerintem is jogosan. :) Ez a lényeg.
  • ProGabe #71013
    http://thyroid.about.com/b/2011/02/16/ronaldo-brazilian-soccer-football-hypothyroidism.htm
  • Rockynhooo
    Del Voszke
  • shevy
    jézusom, kik szavaztak??? Mouririnho a 2., úgy hogy mindössze 1 spanyol kupát nyert??? Ez nevetséges! Mielőtt lehurrognátok, tudom, hogy ő a világ egyik legjobb edzője, ha nem a legjobb, meg azt is hogy még csak két éve van itt, de akkor is egyetlen egy kupa elég a 2. helyhez?
  • LasDen #71010
    A Marca szavazásán a madridisták minden idők legjobb Real Madrid edzőjére voksolhattak. A szavazók döntő többsége szerint (59.4 százalék) Del Bosque a csapat történelmének legjobb edzője. A második helyen Mourinho áll (19.1), akinek kevesebb, mint 2 év kellett a 2. hely elérésére. A harmadik Munoz lett (14.5).

érthető hogy a frissebb emlékek közül kerül ki a győztes, de szerintem elvitathatatlan Muñoz 15 címe 14 év alatt...
  • karajjj
    mindjárt gondoltam :D
  • hugopareiros
    Ő az :)
  • karajjj
    igazi? miért? van hamis is?
  • Neoncsoves
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    mai Barca - Leverkusen meccs után mondja valaki hogy a Barca nem Messi függő :D 4 vagy 5 gólt ő lőtt... azért nálunk nem CR szokta lőni az összeset :\
  • tobias88
    Hát kb. C. Ronaldo helyett simán az igazit tenném be a Madridba. Rendben hogy most lövi a gólokat, de a régi szerintem jobb volt. Amúgy Ramos mit keres bent?
  • LasDen #71004
    én is dagadt vagyok....nekem szabad :DD
  • Rockynhooo
    Ez nekem nagyon kimaradt. Plz valami linket vagy írd már le kíváncsi vagyok.
  • ProGabe #71002
    most már tudjuk, hogy betegség miatt hízott el. nem tehetett róla
  • Dean Winchester
    No mivel az arsenal kiesett a bl-ből így most már Hala Madrid :D
    Remélem JM a tavalyi (hosszú idő után a nyolcaddöntőn túl jut a csapat) év után idén megnyeri a Bl-t...
  • LasDen #71000
    fizetett hogy benne legyen....
  • Effe88
    komoly kis csapat
    főleg Puskás,Zidane,Di Stefano
    de ramos helyett nem találtak valaki mást azért az vicces:D
  • LasDen #70998
    megette a mezét, így nem fér be....
  • limperatore
    és hol van az igazi Ronaldo? ne vicceljünk már :D
  • banok
    Ramosnál nem volt jobb az elmúlt 110 évben? Na ne...
  • miilann04
    most komolyan kérdezem ilyen hszek után egyáltalán hogy várod el hogy az itteni madrid szurkolók ne menjenek át a barca topikba és hányják tele faszságokkal?
    mondjuk csak ismételni tudom magam, egyáltalán nem kéne átjárni egymás topikjaiba, de főleg nem ilyen retardált képekkel, és az is egymilliószor el lett mondva, hogy az ilyenekre ott van az el clasico topik.
  • Neoncsoves
    rossz topicba tetted
  • karajjj
    a padon meg ilyen nevek ülnének, hogy Gento, Beckham stb... :D
  • LasDen #70991
    A Marca szerint a Real Madrid elmúlt 110 évének álomcsapata: Casillas, Ramos, Hierro, Roberto Carlos; Míchel, Zidane, Redondo, Puskás; Cristiano Ronaldo, Di Stefano és Raúl.

egy ilyen csapatot megnéznék a pályán :D
  • Casillas
    elfogyott a vécépapírja? :D