Real Madrid Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kazai21
Most olyan érzésem van amikor játszottuk a Barcelona ellen,most mi vagyunk a Barca,Zagreb meg a Madrid:/

Mi equipo favorito: Real Madrid

White QVAS
Hadd ne mondjam mit gondolok az eddig mutatott játék színvonaláról. Pedig nem ültem le nagy elvárásokkal, de azért ettõl több kellene.

kazai21

Voyager5
Nagyon álmosan kezdünk..
LasDen
ezt a piros mezt még szokni kell...az elején meg a szögletnél is aszittem hogy a feket a madrid 😄D
marcelo mellett 3 perc alatt 3x mentek el....össze kéne szednie magát 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

kazai21
Jaja jó lenne😊

kazai21
A Real Madrid hivatalos kezdõcsapata: Casillas; Sergio Ramos, Pepe, Carvalho, Marcelo; Xabi Alonso, Coentrao; Di María, Özil, C. Ronaldo; Benzema. Cserék: Adán; Varane, Arbeloa, Khedira, Callejón, Lass és Higuaín.

WuFraZselic
3 órát csatangolt Zágrábban, mire észrevették, hogy otthagyták 😄

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Srácok, tud valaki adni a meccshez rendes streamet? Köszi!
Casillas
Zidane meg még a buszt is lekéste, ott búslakodik az ablakban

Vivimos por ti, vence por nosotros.

pzoli00
úgy tünik a vörös-kékek mélyrepülésbe kezdtek

REALista
Inkább olyan mint egy vak koldus...😄

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

miilann04
higuain meg amugyis azt nézi, hogy hová tûntek a lábai.

realmadrid.alonso.eagles.spurs.

a szemüvege többet ér 😄
LasDen
Lass sem telózik....😄 de olyanok mintha valami bkv buszon utaznának...😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

miilann04
mer neki nem telik wifis telóra

egyedül Granero élvezi a szánsájnt 😄
morvaigaben
Hát ez jó, talán Perez bácsi is a mobilját kuksolja? <#eplus2> 😄

ASUS X550CC-XO227D, amir?l most ezt írtam :D BattleNet: Gabe#2489

Rockynhooo
Megérkeztek a srácok Zágrábba. Majd rögtön posztolták állapotnak fészbukra <#hehe>

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

bakkerman
hendivel lazán mehet

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

<#eljen><#hehe> úgy ám

morvaigaben
Köszöntem =)

Jaja hisz minden barcelonas barátom ezzel jött h (b) csapat játszott! Mondtam neki hisz ez a (b) csapat vezetett 2-0ára! Mikor bejött Villa az (a) csapat tagja az meg golpaszt adott az elenfélnk! Messi meg mikor bejöt müugró vbre készült 16 belül! Hát sok mindenre lehet fogni ezt a boltlást!

A cikken meg nem unatkozik senki néhány smilet kihagytak belöle

ProGabe
igen!

Szerda (Szeptember 14.)
20:00
Labdarúgás (élõ)
Bajnokok Ligája, Dinamo Zagreb-Real Madrid

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

bakkerman
amúgy így végigolvasva ez egy full irõnikus cikk lett,nem gondolta komolyan srác

morvaigaben
Csak valahogy rábukkantam 😄
Amúgy a BL-ben szerdán játszik a csapat ugye? 😊

minek olvasol ilyen szart? 😄
LasDen
José Mourinho az idei Bajnokok Ligája kiírásába nevezte a Castilla új igazolását, Pedro Mendest is. A 20 éves védõ a Sporting csapatától érkezett.

nem úgy van, hogy 21 év alattit nem kell nevezni??? vagy keverem valamivel?? 😄DD

bakkerman
Guardiola a kispadra ültette a nagyokat, Puyol, Villa, Messi és Iniesta is csak a kispadról nézhette végig, ahogyan a csapata vereséget szenved a Real Sociedad ellen. Elõször nem tûnt úgy, hogy ez gondot okoz a nagy csapatnak, a meccs 12. percében a Barcelona vezetett is kettõvel, azonban a második félidõben az ellenfél rögtön lõtt két gólt, majd egy figyelmetlenség miatt a harmadik is a kapuba talált. Így Spanyolország egyik büszkesége vereséget szenvedett, amire senki sem számított.

muhahahha szép álom 😊

miilann04
látjátok, ennyit számít hogy a marca szorgosan fotosoppolja a meccsek képeit.

morvaigaben
Sziasztok!
Elég érdekes dolgot találtam 😄 http://kapcsold.be/sport_hirek/barcelona-csodje-real-csillogasa/
"Elõször nem tûnt úgy, hogy ez gondot okoz a nagy csapatnak, a meccs 12. percében a Barcelona vezetett is kettõvel, azonban a második félidõben az ellenfél rögtön lõtt két gólt, majd egy figyelmetlenség miatt a harmadik is a kapuba talált. Így Spanyolország egyik büszkesége vereséget szenvedett, amire senki sem számított."
"Szombaton játszott a Villareal és a Valencia is, akik szintén hozták a formájukat. A Villarreal 2-2-re kivégezte a Sevillát , a Valencia pedig 1-0-ra legyõzte az Atlético Madridot."
Ez kész... xD

kazai21
Madridistánál új hírszerkesztõ van vagy mi?😄 Kivan írva a hírekhez,hogy Mérkõzés utáni nyilatkozatok rámegyek erre az össze foglalást adja ki.

Szerintem ez rossz helyre jött! Nem kell nekünk ilyeneket nézni h tudjuk, mire képesek ennek a csapatnak a játékosai!

Taki 122
#68396-ra ment :S Sry!

#68397: Szánalmas! 😄DD Érezte a vesztüket... xD

Real Madrid C.F. VIVIMOS POR TI...VENCE POR NOSOTROS! Raúl | Zidane | Guti | Cristiano Ronaldo | Sergio Ramos | Higuaín | Iker Casillas

Taki 122
Remélem! Nagyon jó lenne...<#eljen> 😊

Real Madrid C.F. VIVIMOS POR TI...VENCE POR NOSOTROS! Raúl | Zidane | Guti | Cristiano Ronaldo | Sergio Ramos | Higuaín | Iker Casillas

kazai21
Szerintem erre mindenki tudja a választ😄DDD

LasDen
végre...még pár gól és újra a régi lesz....jajj de jó lenne....

REALista
Higany gól!szép volt!<#eljen>

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

SLICK
Pipita gól 😊

kazai21
Higuaaaaaaaaaaaaaaaín 4:2😛PPPPPPPPPP

White QVAS
Na majd Kaká megmutatja. 😊 Viccet félretéve, jó lenne minél kevesebb gólt kapni, arány szempontjából. De lényeg a 3 pont 😊

SLICK
ejjj, nem szabadna botlani.

kazai21
Na erre nem tudok mit mondani rossz nézni a védelmet:SS

SLICK
BENZEMAAAA!!!!!!!!! És nem a kapusba! ^^
Na csak magáratalál 😊

kazai21
ááááááj de szééééép kontra volt és a végén Benzama remekül helyezte a kapuba labdát😊)))))

kazai21
Azt benézte a bíró de nembaaaj😄DD

2:1 Ronaldoooo!!!!!😊

SLICK
Látszik nem a rendes helyén játszik Coentrao :|
Közben egy 11-es ami szabadrúgás lett volna

Carvalho fele annyit dolgozik ebben a szezonban, mint tavaly. legalábbis Pepe többet mozog középen, legtöbbször õ állítja meg a támadásokat

SLICK
Remélem a védelmet sikerül minél hamarabb összerázni, eddig nem olyan stabilak mint tavaly