Real Madrid Fan Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mi equipo favorito: Real Madrid
marcelo mellett 3 perc alatt 3x mentek el....össze kéne szednie magát 😄
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
Vivimos por ti, vence por nosotros.
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
ASUS X550CC-XO227D, amir?l most ezt írtam :D BattleNet: Gabe#2489

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
A cikken meg nem unatkozik senki néhány smilet kihagytak belöle
Szerda (Szeptember 14.)
20:00
Labdarúgás (élõ)
Bajnokok Ligája, Dinamo Zagreb-Real Madrid
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Amúgy a BL-ben szerdán játszik a csapat ugye? 😊
nem úgy van, hogy 21 év alattit nem kell nevezni??? vagy keverem valamivel?? 😄DD
muhahahha szép álom 😊
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
realmadrid.alonso.eagles.spurs.
Elég érdekes dolgot találtam 😄 http://kapcsold.be/sport_hirek/barcelona-csodje-real-csillogasa/
"Elõször nem tûnt úgy, hogy ez gondot okoz a nagy csapatnak, a meccs 12. percében a Barcelona vezetett is kettõvel, azonban a második félidõben az ellenfél rögtön lõtt két gólt, majd egy figyelmetlenség miatt a harmadik is a kapuba talált. Így Spanyolország egyik büszkesége vereséget szenvedett, amire senki sem számított."
"Szombaton játszott a Villareal és a Valencia is, akik szintén hozták a formájukat. A Villarreal 2-2-re kivégezte a Sevillát , a Valencia pedig 1-0-ra legyõzte az Atlético Madridot."
Ez kész... xD
#68397: Szánalmas! 😄DD Érezte a vesztüket... xD
Real Madrid C.F. VIVIMOS POR TI...VENCE POR NOSOTROS! Raúl | Zidane | Guti | Cristiano Ronaldo | Sergio Ramos | Higuaín | Iker Casillas
Real Madrid C.F. VIVIMOS POR TI...VENCE POR NOSOTROS! Raúl | Zidane | Guti | Cristiano Ronaldo | Sergio Ramos | Higuaín | Iker Casillas
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!