Real Madrid Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

REALista
Fújják már le rossz nézni ezt a szenvedést...

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

Voyager5
Jó szarok voltunk ma.
khedira megpróbált focizni (sajnos még mindig nem tud), kolompárt fellökték, színészkedett egy sort (nagyon undorító volt), aztán eljátszotta hogy kiszúrták a szemét, fetrengett, odament valamelyik levantei, khedira odament és fellökte, kapott még egy sárgát khedira aztán mehetett fürgyeni.

gyerekek, most értem haza, röviden-tömören mi a faszvan?
tobias88
Ahogy nézem, Pepe agyilag nem sokat fejlõdött. Amúgy annyira nem is álltak be védekezni a Levanteiek, mint vártam volna.
SLICK
ez a meccs viszi el a mixemet, hát a faszo meldobom komolyan

REALista
Na most már 11 emberrel fognak védekezni.😞

REALista
fasza...

Voyager5
megérdemeljük
White QVAS
A végén nem hogy 1 pontot, még annyit sem szerzünk. A Dinamo elleni játékot látom ismét.

pzoli00
Marcelo a pályán van egyáltalán? Mou észrevehetné már, hogy itt nem lehet pihentetni 2-3 alapembert

Voyager5
Kolompár egy vicc ma, Khedira-t nem is értem minek kezdette Mou. Benzema szokás szerint lassú, és megint kilométerekkel lövi a kapu mellé, vagy éppen abba az egy emberbe aki elõtte áll..
Jöhetne Higany, meg Özil
SLICK
Benzema le Ronaldo fel...

LasDen
ballesteros odament "segíteni" máriának, és ezt látva khedira egy mozdulattal a földre terítette....😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

SLICK
faszkalap módjára ellökte a levantei srácot...

tobias88
Nem Di Maria, azt láttam. Amúgy Di Maria és Ronaldo kapcsán nem hiszem hogy Busquetset fel kéne hozni, mert ennek a 2 játékosnak saját szimulálási technikájuk van.

A "legjobb" az Khedira, õ mit csinált?
SLICK
kicsit meglökték aztán olyan Busquets / Mascheranó style-ban összeesett

tobias88
Pont lemaradtam róla, mit alkotott a "legjobb" játékosotok megint?
pzoli00
nagyon harmat a meccs, be kell hozni CR-t és Özilt nincs mese

SLICK
Khedira te gyökér... Megint minek kellett kezdetni? Meg Máriácska is mit színészkedik?
Ha nem nyernek 2 góllal és elviszi a szelvényemet a meccs nagyon mérges leszek...

nagyon Pedro-s mozdulat volt tõle 😄 szánalmas... de a spori is befújhatta volna azt ahogy felrúgták

LasDen
és az eheti oscart kapja......Áááángeeell Dii Máááriaaaaaa.....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

khedira végre lemegy<#taps>

LasDen
fight....fight...FIGHT!!
KILL HIIIM!!!

jaj dejó vagy kaka

REALista
Jó lenne ha mindketten betalálnának...😊

Voyager5
Kaka, Coentrao ... kíváncsi leszek.
Real Madrid: Iker Casillas, Sergio Ramos, Pepe, Carvalho, Marcelo, Xabi Alonso, Sami Khedira, Di María, Ricardo Kakà, Fábio Coentrão & Benzema.
Taki 122
+1 <#hehe>

Real Madrid C.F. VIVIMOS POR TI...VENCE POR NOSOTROS! Raúl | Zidane | Guti | Cristiano Ronaldo | Sergio Ramos | Higuaín | Iker Casillas

Voyager5
Szerintem kamu.
SLICK
OMG :|
Minek már?

limperatore

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

lee86
áhh, csak egy ócska k&hs maestro-m van, meg egy visa v-pay, amivel csak az eurozónán belül lehet fizetni. mindegy, túl fogom élni valahogy. 😊 köszi az infókat!

&#161;Hala Madrid!

sima otp-s visa vagy mastercard elég
ProGabe
nem kell dombornyomott kártya. jó pár hónapja lehet visa electronnal (amelyikre rá van írva, hogy 'electronic use only", vagy valami ilyesmi) is vásárolni a neten

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

lee86
itt árulják. kéne egy ilyen, bizony. 😊 (meg mellé egy dombornyomott kártya, amivel rendelhetnék 😞 )

&#161;Hala Madrid!

áááááháh 😄
kell ilyen póló 😄
Rockynhooo

: DDD

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

miilann04
szégyen volt a bíráskodás, mint mindig. egy pillanatra azt hittem, hogy a barca ellen játszunk.

realmadrid.alonso.eagles.spurs.

pzoli00
nem láttam a tegnapi meccset, de megnéztem az összefoglalót, voltak helyzeteink, nem is kevés, de a horvát kapus elképesztõ miket mûvelt

Ja. realmadrid.comon van az összefoglaló. ott látszik h szarárugták a bokáját! Mecs után meg látszik h uszik a vérbe 😞 Persze kommentátoraink mit mondanak h hatalmasat szinészkedik!

Remélem hamar jobban lesz.

Ronaldonak meg össze kellet varni a lábát vagy a nadrágja szakadt ki?

kazai21
Grat a csapatnak😊)
Remélem azért a többi meccsen jobban játszunk..

Mi equipo favorito: Real Madrid

morvaigaben
Hááát picit nyögvenyelõsen ment, de megvan a 3 pötyi. 😊

ASUS X550CC-XO227D, amir?l most ezt írtam :D BattleNet: Gabe#2489

SLICK
piros mezhez piros lap 😄 kész...
de hihetetlen mennyi helyzetet elbaszunk már megint... horváth kapsu meg élete legjobb formájában van :|

SLICK
na még 2-t 😄

LasDen
odatette...

kazai21
deszééépvolt😊)

1:0 nekünk (Di María)😄

Mi equipo favorito: Real Madrid

morvaigaben
Na végre! Marika <#taps>

ASUS X550CC-XO227D, amir?l most ezt írtam :D BattleNet: Gabe#2489

SLICK
ha kapnánk egy gólt jót tenne... csipkednék magukat, na meg min 2-t kell lõni hogy nyerjenek és a tippmixemen is segítene 😄