81624
  • LasDen #71110
    én nem lennék olyan biztos, hogy továbbjutunk :DD
  • szabii98
    szegény APOEL :(
    a portugálokat vagy akár a Chelsea-t is megfogná. Talán. Na, majd jövőre
  • horpeti
    Ill. simán elképzelhető lett volna szerencsétlenebb sorsolás is, pl., rögtön Barca :D
  • horpeti
    Ez akkor azt jelenti, hogy a Barcával csak a döntőben találkozhatunk, ugye?
    És az elődöntő és max. Bayern? :)

Ez így jól hangzik, persze meg kell csinálni.
  • shala
    ennél kedvezőbb, nem is nagyon lehetett volna
  • Taki 122
    Na megvan a sorsolás:

APOEL FC vs. Real Madrid CF
    O. Marseille - FC Bayern München
    SL Benfica - Chelsea FC
    AC Milan - FC Barcelona

Az első párosítás győztese, a második párosítás győztesével játszik az elődöntőben.
  • Taki 122
    Összességében nem volt rossz meccs. Az utolsó 10-15 percet leszámítva jól játszottunk, a kisebb védelmi hibákat leszámítva a meccs első féidejében. Remélem ezeket előbb utóbb kiküszöböli a csapat. A lényeg, hogy megvan a továbbjutás, irány a negyeddöntő!

Pénteken 12:00-kor Eurosport - UEFA Bajnokok Ligája, sorsolás.
  • SLICK
    túl hamar elkényelmesednek. Egész szezonban vannak bakik, nem értem miért nem kezd Mou ezzel vmit. Pedig általában a jó védekezés is jellemezte a csapatait...
  • REALista
    Nagyon sebezhető a védelmünk.:S
  • SLICK
    Miért van az, hogy rendre kapunk be ekkora löketeket?
  • SLICK
    BENZEMAA!!!! Mondjuk ez is mák volt bőven... :D De mindegy a lényeg hogy megvan a továbbjutás ^^
  • SLICK
    hát a kapus vastagon benne volt, de e zaz ő baja legyen. Innen nem lehet elbaszni már! :)
  • White QVAS
    Az gól :D
  • SLICK
    ne kiabáljuk el, 1-2 gól mindenképp kell ,mert egyet becumizunk aztán csak kapkodás lesz, ami meg nem tesz jót
  • horpeti
    Szerintem semmi esélye nincs a CSZKA-nak a továbbjutásra. :)
  • SLICK
    csak bent van :)
  • SLICK
    eléggé nyomogat a CSZKA
  • Taki 122
    A Betis ellen kritikán aluli teljesítményt nyújtott...
  • LasDen #71092
    hogy arbeloa mit keres a kezdőben....
  • Taki 122
    [center]Ismert a Real Madrid hivatalos kezdőcsapata:

MARCA.com & madridista.hu
  • banok
    streamek
  • Taki 122
    Real Madrid - CSZKA Moszkva (Bajnokok Ligája nyolcaddöntő)
    2012.03.14 (szerda), 20:45
    TV:
  • pacclacc
    Komoly? :D Irja mi volt edzésen?
  • LasDen #71087
    Sahin a twitter és facebook felelős....ő irogatja az állapotokat, mikor történik valami....
  • horpeti
    Legalább ott van Sahin! :D Bár valszeg úgyse fog játszani.
  • LasDen #71085
    taktika....
  • Rockynhooo
    A Real Madrid kerete: Kapusok: Casillas, Adán és Tomás Mejías. Védők: Pepe, Arbeloa, Varane, Albiol, Marcelo és Ramos. Középpályások: Sahin, Lass, Khedira, Xabi Alonso, Özil, Granero és Kaká. Támadók: Cristiano Ronaldo, Higuaín és Benzema.
    Kimaradt: Coentrao és Di María sérülés, Callejón, Carvalho és Altintop technikai döntés miatt.

Callejón :(
  • Taki 122
    A Sport1-en pár perce kezdődött a Fieszta, a spanyol labdarúgással foglalkozó show műsor. A mai adásban szó lesz többek között Spanyolország legnagyobb stadionjairól, teljes részletességgel bemutatva (Bernabéu), valamint megszólalnak Cristiano Ronaldo fodrászai és látható lesz a Butragueñoval készült riport is.

Fieszta, minden hétfőn 20:00-tól, a Sport1-en.
  • Jack95
    Ez szerintm nem kéz, mert a labda sokkal jobban hátra lökte voln a kezét, és különben is ha akezéről pattant volna el a labda, akkor valószínűleg nem így pattant volna el...
  • horpeti
    Hát én még ebből se tudom eldönteni. :DD térdről kar , és úgy.. :)
  • horpeti
    Ja, akkor csak én nem láttam, pedig skubiztam a visszajátszást :)
  • pacclacc
    No hand Ramos
  • Casillas
    Nem volt lesen, a bal kezénél kifelé ugró védő a fejes pillanatában egyvonalban van vele, a hátsó kamerából látszik.
  • horpeti
    Amúgy a 3. gólunknál akár le is fújhatta volna lesnek az egész esetet a bíró, mert a lefejelt labda előtt gyakorlatilag lesen zavart egy madridi, ahogy próbált elugrani a labda elől. Nem? :D
  • pacclacc
    Ma töltöm majd a meccset HD ban! Majd ott megnézem! Xabi Alonzo meg elismerte h rápattant a kezére! Ramos kezezése kérdéses, de majd meglátom HD ban :D

Én ugy vagyok ezzel a dolgokkal, hogyha kéz akkor kéz, ha nem akkor nem! Én itt nem akarom szépiteni a dolgokat, mert Real Madrid szurkoló vagyok!
  • Casillas
    Na igen, de az se rajta múlt... :) Ott is egyedül akarta befejezni, csak CR megunta a bénázást mindkét góljánál, és beverte inkább ő :D
  • horpeti
    Szerencsénkre az egyik ilyen megoldása végülis gólpassz lett Ronaldonak. :D
  • SLICK
    reflex szerűen rántotta hátra, nyílván nem akart kezezni.
  • pacclacc
    Én kezezésnek láttam :S Mozdult a karja is hátrafelé, na de ...
  • Casillas
    Az a baj, hogy 100-ból 99-szer csak majdnem. Nem az a baj, hogy feljön, hanem hogy amikor feljön, mindig be is akarja fejezni, csomószor 100%-os helyzet lehetne, ha passzolna egyet.