81624
-
#71110 én nem lennék olyan biztos, hogy továbbjutunk :DD -
#71109 szegény APOEL :(
a portugálokat vagy akár a Chelsea-t is megfogná. Talán. Na, majd jövőre -
#71108 Ill. simán elképzelhető lett volna szerencsétlenebb sorsolás is, pl., rögtön Barca :D -
#71107 Ez akkor azt jelenti, hogy a Barcával csak a döntőben találkozhatunk, ugye?
És az elődöntő és max. Bayern? :)
Ez így jól hangzik, persze meg kell csinálni. -
#71106 ennél kedvezőbb, nem is nagyon lehetett volna -
#71105 Na megvan a sorsolás:
APOEL FC vs. Real Madrid CF
O. Marseille - FC Bayern München
SL Benfica - Chelsea FC
AC Milan - FC Barcelona
Az első párosítás győztese, a második párosítás győztesével játszik az elődöntőben. -
#71104 Összességében nem volt rossz meccs. Az utolsó 10-15 percet leszámítva jól játszottunk, a kisebb védelmi hibákat leszámítva a meccs első féidejében. Remélem ezeket előbb utóbb kiküszöböli a csapat. A lényeg, hogy megvan a továbbjutás, irány a negyeddöntő!
Pénteken 12:00-kor Eurosport - UEFA Bajnokok Ligája, sorsolás. -
#71103 túl hamar elkényelmesednek. Egész szezonban vannak bakik, nem értem miért nem kezd Mou ezzel vmit. Pedig általában a jó védekezés is jellemezte a csapatait... -
#71102 Nagyon sebezhető a védelmünk.:S -
#71101 Miért van az, hogy rendre kapunk be ekkora löketeket? -
#71100 BENZEMAA!!!! Mondjuk ez is mák volt bőven... :D De mindegy a lényeg hogy megvan a továbbjutás ^^ -
#71099 hát a kapus vastagon benne volt, de e zaz ő baja legyen. Innen nem lehet elbaszni már! :) -
#71098 Az gól :D -
#71097 ne kiabáljuk el, 1-2 gól mindenképp kell ,mert egyet becumizunk aztán csak kapkodás lesz, ami meg nem tesz jót -
#71096 Szerintem semmi esélye nincs a CSZKA-nak a továbbjutásra. :) -
#71095 csak bent van :) -
#71094 eléggé nyomogat a CSZKA -
#71093 A Betis ellen kritikán aluli teljesítményt nyújtott... -
#71092 hogy arbeloa mit keres a kezdőben.... -
#71091 [center]Ismert a Real Madrid hivatalos kezdőcsapata:
MARCA.com & madridista.hu -
#71090 streamek -
#71089 Real Madrid - CSZKA Moszkva (Bajnokok Ligája nyolcaddöntő)
2012.03.14 (szerda), 20:45
TV: -
pacclacc #71088 Komoly? :D Irja mi volt edzésen? -
#71087 Sahin a twitter és facebook felelős....ő irogatja az állapotokat, mikor történik valami.... -
#71086 Legalább ott van Sahin! :D Bár valszeg úgyse fog játszani. -
#71085 taktika.... -
#71084 A Real Madrid kerete: Kapusok: Casillas, Adán és Tomás Mejías. Védők: Pepe, Arbeloa, Varane, Albiol, Marcelo és Ramos. Középpályások: Sahin, Lass, Khedira, Xabi Alonso, Özil, Granero és Kaká. Támadók: Cristiano Ronaldo, Higuaín és Benzema.
Kimaradt: Coentrao és Di María sérülés, Callejón, Carvalho és Altintop technikai döntés miatt.
Callejón :( -
#71083 A Sport1-en pár perce kezdődött a Fieszta, a spanyol labdarúgással foglalkozó show műsor. A mai adásban szó lesz többek között Spanyolország legnagyobb stadionjairól, teljes részletességgel bemutatva (Bernabéu), valamint megszólalnak Cristiano Ronaldo fodrászai és látható lesz a Butragueñoval készült riport is.
Fieszta, minden hétfőn 20:00-tól, a Sport1-en. -
Jack95 #71082 Ez szerintm nem kéz, mert a labda sokkal jobban hátra lökte voln a kezét, és különben is ha akezéről pattant volna el a labda, akkor valószínűleg nem így pattant volna el... -
#71081 Hát én még ebből se tudom eldönteni. :DD térdről kar , és úgy.. :) -
#71080 Ja, akkor csak én nem láttam, pedig skubiztam a visszajátszást :) -
pacclacc #71079 No hand Ramos -
#71078 Nem volt lesen, a bal kezénél kifelé ugró védő a fejes pillanatában egyvonalban van vele, a hátsó kamerából látszik. -
#71077 Amúgy a 3. gólunknál akár le is fújhatta volna lesnek az egész esetet a bíró, mert a lefejelt labda előtt gyakorlatilag lesen zavart egy madridi, ahogy próbált elugrani a labda elől. Nem? :D -
pacclacc #71076 Ma töltöm majd a meccset HD ban! Majd ott megnézem! Xabi Alonzo meg elismerte h rápattant a kezére! Ramos kezezése kérdéses, de majd meglátom HD ban :D
Én ugy vagyok ezzel a dolgokkal, hogyha kéz akkor kéz, ha nem akkor nem! Én itt nem akarom szépiteni a dolgokat, mert Real Madrid szurkoló vagyok! -
#71075 Na igen, de az se rajta múlt... :) Ott is egyedül akarta befejezni, csak CR megunta a bénázást mindkét góljánál, és beverte inkább ő :D -
#71074 Szerencsénkre az egyik ilyen megoldása végülis gólpassz lett Ronaldonak. :D -
#71073 reflex szerűen rántotta hátra, nyílván nem akart kezezni. -
pacclacc #71072 Én kezezésnek láttam :S Mozdult a karja is hátrafelé, na de ... -
#71071 Az a baj, hogy 100-ból 99-szer csak majdnem. Nem az a baj, hogy feljön, hanem hogy amikor feljön, mindig be is akarja fejezni, csomószor 100%-os helyzet lehetne, ha passzolna egyet.