Real Madrid Fan Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Real Madrid C.F. VIVIMOS POR TI...VENCE POR NOSOTROS! Raúl | Zidane | Guti | Cristiano Ronaldo | Sergio Ramos | Higuaín | Iker Casillas
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
AFD_S?SD_SD?😄_DA?S_:f_f,d
Arsenal, Chelsea, Milan, Inter, Real, Barca Man Utd szurkoló
Ellenben a Levantenek volt a vegen ket ziccere, amibol az egyik gol lett, a masik csak azert nem, mert a gyerek elonzozte es nem passzolta be kozepre, a ket teljesen uresen allo jatekosnak.
Mi equipo favorito: Real Madrid
I\'m the best!
Jól védekeznek,támadó szellemûek az ilyen meccsek a nehezebbek igazán egy Barcának is😊
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Mindegy kár ezen rágódni, bajnokság eleje van, alakul ez még. Bár az engem is zavar, hogy a játékosok akik lehetõséget kaptak a kezdõben, nem igazán éltek vele...
nem tudom fogtátok-e hogy a Barcába ment egy Sanchez és egy Fabregas akik nem olyan rossz játékosok, tehát a rotálással se lesz ott már probléma. amúgy meg , hiába is leszünk jobbak a Barcánál bizonyos esetekben, hogyha közben Zaragoza - Levante duó elleni meccseken szopunk?
1 kikúrt pont, a Barca hegemónia sem tarthat örökké, idén úgyis mi leszünk bajnokok. Akinek nem tetszik tehet egy szivességet
I\'m the best!
Hát akkor legyél Barca drukker ennyi az utolsó mondatodhoz a hozzászólásom😊
Viszont Khedirát sose értem meg a csapatnál, volt pár jobb meccse de amúgy észrevétlen gyerek javarészt.
I\'m the best!
I\'m the best!
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Real Madrid C.F. VIVIMOS POR TI...VENCE POR NOSOTROS! Raúl | Zidane | Guti | Cristiano Ronaldo | Sergio Ramos | Higuaín | Iker Casillas
khedirát meg adjuk el mondjuk NB1-be vagy valahova jó messzire Spanyolországtól, mert nagyon buta és béna az emberünk.
EGY
SZAR.... :S
Igaz a fiúk sem álltak a helyzet magaslatán a kiállítás után.
ASUS X550CC-XO227D, amir?l most ezt írtam :D BattleNet: Gabe#2489
hihetetlen h ilyen szarokon megy el a meccs.. a végén ez megint számítani fog..
pfejj de bosszantó az ilyen..
Madridista hasta la muerta!! Érdemes tanulni,mert a tanulás előbb-utóbb meghozza gyümölcsét,és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!! nyamm:D
Nemértem Mou miért hagyta Özilt a padon. Sérült volt vagy mi? Pihentetni akarta?
Lehetett volna Khedira helyett hátul Coentrao, Coentrao helyén pedig Özil.
Mindegy mostmár végülis.
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
európai topcsapat pedig nem állhat ennyit támadásban. a labda nélküli emberek szinte alig mozogtak 😞
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Amúgy bírót is jól kifogtukDD Lett volt egy büntetõnk is,aztán amit mondott a kommentátor,hogy a María kezezett az nem volt szándékos.Végül amikor felrúgták Ronaldot hátulról szvsz.pirosat ért volna😊