81624
-
#71230 "A Real Sociedad ellen Ramos, Özil, Lass, Mourinho és Faria mellett valószínűleg Pepe sem léphet pályára! A portugál védő az öltözőfolyosón azt mondta a bírónak: "Micsoda tolvaj, a k***a anyád!", ami miatt a Fegyelmi Bizottság valószínűleg egy mérkőzésre eltiltja."
(penamadridista fb)
Remélem fel is képelte akkor már... -
#71229 remélem Mou megóvja a meccset... -
#71228 Özil piros lapjának valódi oka...
Özil a következő miatt lett kiállítva, azonnali piros lappal: "A játékos hangosan, cinikusságtól fűtötten megtapsolta az egyik döntésemet, miközben nagyon közel állt hozzám."
ja hát így azért mindjárt más, gondolom ti is megértitek a döntését.
-
#71227 Mémet kell csinálni a bíróból Egy kis photoshop, és máris pirosat mutathat Obamától Darth Vaderig mindenkinek. Aztán el kell vele árasztani a netet. -
karajjj #71226 aztán odament Pipita gratulálni, ő kapott egy sárgát, Pepe elrángatta onnan, ő nem kapott szerencsére semmit -
#71225 Akkor most Pepe kapott pirosat, vagy nem? Odament gratulálni a bírónak :D -
#71224 A játékvezetés kritikán aluli volt, ráadásul ma sem ment úgy a játék ahogyan kellett volna, ennek ellenére meglehetett volna a három pont. Rettentően bosszant, hogy az elmúlt két meccsen 4 pontot vesztettünk. Kemény sorozat vár ránk a következő hónapban és nagyon remélem, hogy ez volt az utolsó megingás a szezon hátralévő részében. A Barcelona ellen már egy döntetlen is eredmény lenne, az elmúlt összecsapások alapján. [i](...természetesen nem akarom leírni a csapatot!)
Mindenesetre érdekes meccs várható a hétvégén, főleg, hogy Ramos, Xabi Alonso és Lass begyűjtötték az ötödik lapjukat, így ők eltiltásukat töltik a Sociedad ellen. Nagyon remélem, hogy di María bevethető lesz! -
#71223 doctor doom -
#71222 Sry az offért... a logod miből van? :D -
karajjj #71221 nem szoktam a bírót szidni, de ez erősen kritikán aluli volt...
szarok az X-re, de ez volt olyan hülye most, mint anno Övrebo (vagy hogyhívják) a Chelsea-Barca bl meccsen, nem rokonok véletlenül? -
#71220 RIP...meghalt a poén... -
Ferrari23 #71219 Hát szerintem keversz valakivel, mivel én ebbe a topicba az elémúlt 1 évben ha 4x beírtam a mai nap előtt, akkor sokat mondtam :D Bár lehet abból a 4-ből egyik ilyen tartalmú volt én nem emléxem rá :D:D -
#71218 a libertadores kupa előtt is ezt írtad és mégse kaptunk ki a barcától...hazudós vagy.... -
#71217 És nézd meg, milyen meccsek várnak ránk ezentúl! -
Ferrari23 #71216 3 pont az a 6 mivel a barcátol menetrendszerint kifogunk kapni a gecibe sajnos.... Ezt mint realos írom, mert ez 99%.... -
#71215 a spanyol szövetségnél mostmár gondolkodjanak el a bírói ténykedéseken. Ilyen látványosan elfújni egy meccset.... Úgy látszik ennek a nyomorultnak fáj hogy a kis csapata hátrányban van...
-
#71214 Király meccs volt, bíró nekem is adott sárgát, pedig stadion környékén nem voltam. -
#71213 Na végül Higuain is beszerzett egy kártyát... -
#71212 űristen...itt az armageddon.... -
#71211 Na 6 pont a különbség.Hát ha valaki a szezon előtt elém tesz egy papírt hogy ekkora lesz az előnyünk a 28. forduló után, akkor röhögve aláírtam volna, de így azért hogy két meccsen 4 pontot buktunk na meg a következő meccsen kb a fél csapat eltiltott lesz...hát nem tudom...
Nagyon necces lehet még a szezon vége... -
#71210 Úristen. Nekem kb. ennyi a reakcióm. Úúúúúúúristen!!! -
#71209 Ebben egyetértek veled. Hány lapot osztott ki? 20at? -
#71208 Na jó, ez már szánalmas. Remélem a Jakuza féle trógerbarcás emberek állvapisilnek telifaszból... -
#71207 Ez, ez ez miiiiiii????? -
#71206 Remélem ezt a bírót se látjuk többet meccset vezetni... -
#71205 Na ez már vicc két egymás utáni meccset is egy tetves szabad miatt bukunk el...
Ráadásul be sem akarta fújni a bíró csak a közönség miatt ítélte meg. -
#71204 nem hiszem el bazdmeg -
#71203 ILYEN KOMOLYAN NINCS!!! -
Balázs 17 #71202 elvileg az elsőt Senna kapta -
#71201 -
#71200 Az ilyen bírót örökre el kell tiltani. Csaló... -
Balázs 17 #71199
az lenne a kemény, ha utólag se tiltanák el?:) -
#71198 jah....gyorsan le is kapta a villarreal... -
Balázs 17 #71197 nem nézem a meccset, de ez tényleg igaz?????:D
ekkora fail lehetséges? :O -
#71196 Egész meccsen szidom Özilt, erre tessék :) -
#71195 Gyönyörű passz egy csodás befejezéssel! -
#71194 NA VÉGRE MÁR!!! -
#71193 Nagyon okosan kell játszani innentől.. -
#71192 RONALDOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO DE KELLETT!!!!!!!!!!!!!!!! -
#71191 ilyeneket eltiltanék a pályáról komolyan.
De Khedira hogy nem bírja eltalálni azt a tetű labdát? Most már muszáj lenne belőni egy kikúrt gólt meg mégegyet, mert azután izgulhatunk...