81624
  • morvaigaben
    "A Real Sociedad ellen Ramos, Özil, Lass, Mourinho és Faria mellett valószínűleg Pepe sem léphet pályára! A portugál védő az öltözőfolyosón azt mondta a bírónak: "Micsoda tolvaj, a k***a anyád!", ami miatt a Fegyelmi Bizottság valószínűleg egy mérkőzésre eltiltja."
    (penamadridista fb)

Remélem fel is képelte akkor már...
  • szomferi
    remélem Mou megóvja a meccset...
  • miilann04
    Özil piros lapjának valódi oka...

Özil a következő miatt lett kiállítva, azonnali piros lappal: "A játékos hangosan, cinikusságtól fűtötten megtapsolta az egyik döntésemet, miközben nagyon közel állt hozzám."

ja hát így azért mindjárt más, gondolom ti is megértitek a döntését.

• Amiga
    Mémet kell csinálni a bíróból Egy kis photoshop, és máris pirosat mutathat Obamától Darth Vaderig mindenkinek. Aztán el kell vele árasztani a netet.
  • karajjj
    aztán odament Pipita gratulálni, ő kapott egy sárgát, Pepe elrángatta onnan, ő nem kapott szerencsére semmit
  • morvaigaben
    Akkor most Pepe kapott pirosat, vagy nem? Odament gratulálni a bírónak :D
  • Taki 122
    A játékvezetés kritikán aluli volt, ráadásul ma sem ment úgy a játék ahogyan kellett volna, ennek ellenére meglehetett volna a három pont. Rettentően bosszant, hogy az elmúlt két meccsen 4 pontot vesztettünk. Kemény sorozat vár ránk a következő hónapban és nagyon remélem, hogy ez volt az utolsó megingás a szezon hátralévő részében. A Barcelona ellen már egy döntetlen is eredmény lenne, az elmúlt összecsapások alapján. [i](...természetesen nem akarom leírni a csapatot!)

Mindenesetre érdekes meccs várható a hétvégén, főleg, hogy Ramos, Xabi Alonso és Lass begyűjtötték az ötödik lapjukat, így ők eltiltásukat töltik a Sociedad ellen. Nagyon remélem, hogy di María bevethető lesz!
  • LasDen #71223
    doctor doom
  • szucsy89
    Sry az offért... a logod miből van? :D
  • karajjj
    nem szoktam a bírót szidni, de ez erősen kritikán aluli volt...
    szarok az X-re, de ez volt olyan hülye most, mint anno Övrebo (vagy hogyhívják) a Chelsea-Barca bl meccsen, nem rokonok véletlenül?
  • LasDen #71220
    RIP...meghalt a poén...
  • Ferrari23
    Hát szerintem keversz valakivel, mivel én ebbe a topicba az elémúlt 1 évben ha 4x beírtam a mai nap előtt, akkor sokat mondtam :D Bár lehet abból a 4-ből egyik ilyen tartalmú volt én nem emléxem rá :D:D
  • LasDen #71218
    a libertadores kupa előtt is ezt írtad és mégse kaptunk ki a barcától...hazudós vagy....
  • Tibi7
    És nézd meg, milyen meccsek várnak ránk ezentúl!
  • Ferrari23
    3 pont az a 6 mivel a barcátol menetrendszerint kifogunk kapni a gecibe sajnos.... Ezt mint realos írom, mert ez 99%....
  • SLICK
    a spanyol szövetségnél mostmár gondolkodjanak el a bírói ténykedéseken. Ilyen látványosan elfújni egy meccset.... Úgy látszik ennek a nyomorultnak fáj hogy a kis csapata hátrányban van...
  • shala
    Király meccs volt, bíró nekem is adott sárgát, pedig stadion környékén nem voltam.
  • morvaigaben
    Na végül Higuain is beszerzett egy kártyát...
  • LasDen #71212
    űristen...itt az armageddon....
  • REALista
    Na 6 pont a különbség.Hát ha valaki a szezon előtt elém tesz egy papírt hogy ekkora lesz az előnyünk a 28. forduló után, akkor röhögve aláírtam volna, de így azért hogy két meccsen 4 pontot buktunk na meg a következő meccsen kb a fél csapat eltiltott lesz...hát nem tudom...
    Nagyon necces lehet még a szezon vége...
  • horpeti
    Úristen. Nekem kb. ennyi a reakcióm. Úúúúúúúristen!!!
  • tobias88
    Ebben egyetértek veled. Hány lapot osztott ki? 20at?
  • SLICK
    Na jó, ez már szánalmas. Remélem a Jakuza féle trógerbarcás emberek állvapisilnek telifaszból...
  • morvaigaben
    Ez, ez ez miiiiiii?????
  • REALista
    Remélem ezt a bírót se látjuk többet meccset vezetni...
  • REALista
    Na ez már vicc két egymás utáni meccset is egy tetves szabad miatt bukunk el...
    Ráadásul be sem akarta fújni a bíró csak a közönség miatt ítélte meg.
  • SLICK
    nem hiszem el bazdmeg
  • morvaigaben
    ILYEN KOMOLYAN NINCS!!!
  • Balázs 17
    elvileg az elsőt Senna kapta
  • REALista
  • Amiga
    Az ilyen bírót örökre el kell tiltani. Csaló...
  • Balázs 17

az lenne a kemény, ha utólag se tiltanák el?:)
  • LasDen #71198
    jah....gyorsan le is kapta a villarreal...
  • Balázs 17
    nem nézem a meccset, de ez tényleg igaz?????:D

ekkora fail lehetséges? :O
  • Tibi7
    Egész meccsen szidom Özilt, erre tessék :)
  • REALista
    Gyönyörű passz egy csodás befejezéssel!
  • SLICK
    NA VÉGRE MÁR!!!
  • REALista
    Nagyon okosan kell játszani innentől..
  • REALista
    RONALDOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO DE KELLETT!!!!!!!!!!!!!!!!
  • SLICK
    ilyeneket eltiltanék a pályáról komolyan.

De Khedira hogy nem bírja eltalálni azt a tetű labdát? Most már muszáj lenne belőni egy kikúrt gólt meg mégegyet, mert azután izgulhatunk...