Real Madrid Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

REALista
Na látom bekezdtünk...

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

#68631, #68630: jó de hazai pályán minimum 3mal meg kéne szórni õket, erre már az elsõ 10 percben 1 góllal mennek

SLICK
OMG! Ilyen túlzott negatívumokat ne írjál már be, mert már kezd szánalams lenni.

Voyager5
Amúgy Rayo Vallecano sztem jó kis csapat. Mindig is szimpatikusak voltak, sajnáltam mikor kiestek.
Most is elég jól tolják.
ha ezektõl is kikapunk akkor liga adelanteban van a helyünk<#nevetes1>

SLICK
közben ismételték, emgnéztem :S hát nagy szopás rögtön az elején ilyen gyorsan bekapni egy gólt

Voyager5
Kezdésnél elaludtak, eladtak egy labdát.. Casillasról rossz helyre pattant ki, a kipattanót pedig bevágták
SLICK
na mi volt lemaradtam az elejérõl :S

White QVAS
Ezért legalább 5-öt kell hinteni. De gyorsan hamarjában.

Voyager5
Na b+ ez jól kezdõdik... 0-1
dragon11
szép volt real madrid..

Voyager5
Casillas; Ramos, Varane, Albiol, Marcelo; Alonso, Lass; Di María, Kaká, C.Ronaldo; Higuaín.

Wáá ...😊 Végre Higany kezd
ProGabe
"Bernabéu mindkét oldalát kibõvítik mintegy két és fél méterrel és átépítik egy"

ráépítenének a mostani szerkezetre, nem új stadionról van szó

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

és mivel ezt mind a te pénzedbõl fedeznék + a gazdasági tanulmányaid miatt tökéletesen ki tudod számolni, hogy ez a beruházás hosszú távon is mínuszba tolná a klubot
ezért neveted ki az ötletet 😊

Sok mindent lehet mondani Perezrõl, de az biztos, hogy eddig akármilyen döntést hozott annak GAZDASÁGILAG pozitív hatása volt. Azt pedig, hogy kell e új stadion...ne egy barcelona drukker döntse el 😊

Én is imádom a Bernabeut, sõt...de van az a tervezet, amit szívesen látnék megvalósulni.
Egyébként is, egy teljesen új korszakba lépett a Madrid. Ha új stadiont szeretnének, akkor tökéletes hozzá az idõzítés.

pzoli00
remélem este nyer mindkét Madridi csapat <#eljen>

dragon11
HALA MADRID !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

miilann04
nem, az meszköünklöbb!

egyébként agüerohoz annyit, hogy amikor a citybe igazolt voltak olyan hírek, hogy van olyan kitétel az eligazolásába, hogy legalább 2 évig nem igazolhat a realhoz. remélem a rákövetkezõ évben rárepülünk. 😊

realmadrid.alonso.eagles.spurs.

bakkerman
nem az hogy vicces,hanem simán nem lenne éppeszû döntés,a Bernabeu-val semmi probléma nincsen,még a legújabb stadionokhoz mérve is szép,egyedi,és legendás stadion,persze ha csak annyit akarna Perez,hogy itt-ott felújítgatni,akkor no probléma,de hogy újat húzzon fel...jaja,tudom hogy nálunk is volt már errõl szó,de felújításon kívül másra nem nagyon futná,vagyis persze meglehetne oldani egy új stadiont,ha újabb 100 évre adósságba basszák a klubot a vezetõink...

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

ProGabe
ezt már jó pár éve tervezi, már az elsõ elnöksége alatt is meg akarta valósítani. nem tudom, mi ebben a nevetséges

nem mellesleg barcelonában is újítani akarnak. akkor az is vicces?

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

White QVAS
Valahogy úgy ahogy mondod. Nem tudom mit vár, milyen nagy csapatok fognak még érte versengeni, már az eddigi összegek is az egekbe rúgtak, remélem nem megyünk bele egy licitálós játékba, bár nem az én pénzem, meg semmi közöm hozzá, de nehogy már ez a gyíktestû érjen 100 milliókat.

remélem inkább õt hozzák, mint a nagyképû flegma Neymart, aki arra vár hogy még több nagy klub jelentkezzen be érte 😄 vicc az az ember.

kazai21
istenem😄DD

Mi equipo favorito: Real Madrid

LasDen
amilyen jól megy neki mencseszterben az nem mostanában lesz....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

bakkerman

Voyager5
Pár napja azt írta valami Brazil Blikk, hogy napokon belül bejelentik hivatalosan 😄

Lehet, hogy van valami titkos szerzõdés már vele, és télen jön.. vagy jövõ nyáron. Fene sem tudja.

Amúgy Pereztõl nemrég megkérdezték, hogy miért nem igazolta le nyáron Aguerot. Aztmondta 90M euró lett volna, és ennyit nem akartak kifizetni érte, de nem zárta ki annak lehetõségét, hogy a jövõben mégis leigazolják..
LasDen
õ francia emmeg belga...nemugyanaz..:😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Voyager5
Õ lenne Benzema2 😄
LasDen
tavasszal volt hír róla talán, hogy zidane ajánlgatta vagy mi....de ugye másik 99 klubot is hírbe hoztak vele...😄

kazai21
Az igen😊

bakkerman
én nagyobb tehetségnek tartom mint Neymart,(most még) a feléért meglehetne venni,Európában bizonyított,idén a BL-ben is bizonyíthat,és nincs baj az agyával

horpeti
Nem semmi. 😊

na mivan a Neymar üggyel?

egyébként boldogabb lennék ha mondjuk Eden Hazardra mennénk rá, hasonló sebességgel és dinamikával rendelkezik mint Messi, testfelépítése is majdnem ugyanaz, technikás és szerintem összjátékhoz is több köze van mint Neymarnak.

fuh a Madrid 4-3 Espanyol meccsre emlékszem 😊 nem keveset ordibáltam örömömben a második félidõ alatt 😄

White QVAS
8:13-nál ha azt a mozdulatsort újra láthatnám...

http://www.youtube.com/watch?v=r-fDAzg0LnU

Reménykedjünk, hogy az idei év is hasonlóan izgalmas lesz. (Vagy nem 😄 )

kazai21
kb.😄

bakkerman
c.ronaldos csukló szorító 25.990 Ft
hervis csukló szoritó 990 Ft

kazai21
Csuklószorító mi más?😊
Még múltkoriban így árulták a netten: C.Ronaldos csukló szorító😄DDD

ki a halál f*szát érdekli, hogy minek van az ott? 😄
ez olyan, mint mikor a rózsafüzér volt a nyakába, akkor minden hülye azt hordta
de ez csak tipp volt ,lehet tényleg valami orvosi dolog. majd ha megjön valamelyik okosabb illetõ, õ tuti meg tudja mondani pontosan mi is ez.

TLD Robi
jah oké köszi😊

GBC {TLD}Robi http://gbcclan.uw.hu/

szerintem sima egyszerû csuklópánt, csak ugye koszos lett a sok csúszkálástól, eséstõl, stb 😊

TLD Robi
ja😄😄 és még annyi lenne h szted ez mi? szigszalag vagy vmi orvosi kötés?😄

lehet megégette a kicsi kezét fõzés közben, esetleg ujjazás közben meghúzódott, vagy egyszerûen csak divatból hordja 😄

TLD Robi
Ez mi lehet??és mire jó?? Elõre is köszi a választ!

Pepe az egyik legjobb védõ a világon jelenleg, nem értem hogy az agresszivitásán kívül mi problémád van vele. nála gyorsabb és jobb védõk nem nagyon vannak a piacon és rengetegszer húzta ki a védelmet a szarból. Benzema meg tényleg elég impotens eddig, Falcaoval nagyon jól jártunk volna.

Effe88
dik a jakuza

UUUU
Benzema egy pocs, mar pardon, tetmerkozesen teljesen impotens.Nem felkeszulesi merkozesen kell kinai csapatok ellen golt szerezni. Mar reg el kellett volna felejteni mint Pepet. Falcao mert ket merkozesen tobbet bizonyitott, mint Benzema ket ideny alatt a Madridban. Latszott mar elozo idenyben is hogy Falcao sokkal jobb jatekos mint Benzema. Ilyen jatekosok hianyoznak a Madridbol.

Mas. Nem hiszem el azt sem, hogy nem veszi senki se eszre, hogy Pepe nem Madrid szintu jatekos ? Oszinten, miert nem kuldik el ? Hiszen csak lejaratja a Madridot, valamint szerintem egy nagyon gyenge hatved raadasul.

2 jatekos hianyat hosszutavon pedig barmilyen csapat megerzi, nem kell sztarcsapatnak lenni hozza.

Voyager5
Szerintem is kellett volna csatárt igazolni, nyáron írtam is.

Amúgy ma Florentino elismerte, hogy Mourinho leakarja igazolni Neymart.
shala
Barcelona kikapna, megnyugodnék csöppet 😊

non potest pluere aeternum

egyébként emlékeztek Mou "poénjára" hogy a 40 pontot kell elõször elérni??? Lehet hogy nem is vicc volt<#nyes>