Real Madrid Fan Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
90s EURODANCE MINDÖRÖKKÉ!!! GO MAN UNITED!!! HALA MADRID ! 80s évek rock zenéi és napjaink rock-ja 80s stilusban
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
kurva anyját! 😄 hagyták volna meg a diginek
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
akkor még ma bekopog 2 Messi-mezes albán verõember, és szétkennek a falon.
köszönöm szépen ezt a 10 percet,amióta ezen a mondaton kacagok 😄DDDDDD zseniális,most komolyan mondom 😄DDDDDDD
köszönöm szépen ezt a 10 percet,amióta ezen a mondaton kacagok 😄DDDDDD zseniális,most komolyan mondom 😄DDDDDDD
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Az elsõ pontra még sosem gondoltam, nem hittem volna hogy ilyen egyszerû a magyarázat!
Még lehet azért egy 3. opció is: egy hangyányit nekik fújnak.
Még lehet azért egy 3. opció is: egy hangyányit nekik fújnak.
Erre 2 magyarázat lehet:
1. A Barca játékosai kevesebbet szabálytalankodnak
2. Szinte minden meccsen 70-80%-ban náluk van a labda
1. A Barca játékosai kevesebbet szabálytalankodnak
2. Szinte minden meccsen 70-80%-ban náluk van a labda
majd pénteken adja felvételrõl a digi, ha jól emlékszek
Realos vagyok, dehogy akarlak keresztrefeszíteni, sõt, ha megadod a bankszámlaszámod, akkor még pénzt is utalok. 😄
ja 😊 de hagyjuk, ott az el clasico topik ha errõl akarunk beszélni 😊
de azért jó látni hogy vannak még emberek akik nem akarnak keresztrefeszíteni egy barca fikázás miatt
de azért jó látni hogy vannak még emberek akik nem akarnak keresztrefeszíteni egy barca fikázás miatt
Jó hát a Barcáról hadd ne mondjunk semmit... Mert ha kijelented, hogy nekik fújnak, akkor még ma bekopog 2 Messi-mezes albán verõember, és szétkennek a falon.
Azon még jókat nevetek, amikor eszembejut, hogy a Barca az elmúlt 2 évben 1 (egy, one, uno) piroslapot kapott, míg a Barca ellenfelei 38-at... (1-2 hónapja 38 volt)
Azon még jókat nevetek, amikor eszembejut, hogy a Barca az elmúlt 2 évben 1 (egy, one, uno) piroslapot kapott, míg a Barca ellenfelei 38-at... (1-2 hónapja 38 volt)
vitázni tényleg nem éri meg, de így zárásképp annyit, hogy a barcáról nem is nagyon szoktak ilyen médiabotrányok lenni.
valamiért úgy érzem, ha most ez a Real Madrid lenne, akkor baszottnagy címlapokat kapnánk hogy lesgól, etc 😄
de ezt lehet csak bemesélem magamnak, meg a franc se tudja mi történne akkor 😊
na mindegy, ez a bajnokság úgyis a 2 clasico-n fog eldõlni
valamiért úgy érzem, ha most ez a Real Madrid lenne, akkor baszottnagy címlapokat kapnánk hogy lesgól, etc 😄
de ezt lehet csak bemesélem magamnak, meg a franc se tudja mi történne akkor 😊
na mindegy, ez a bajnokság úgyis a 2 clasico-n fog eldõlni
Tisztában vagyok a les fogalmával, és tudom hogy ha zavarja a lesen álló az ellenfelet, de nem ér labdába akkor is les, csak itt nem igazán volt belõle reklamáció, és még a médiában sem nagyon áradoztak róla, ezért mondom én is azt inkább, hogy nem volt les. De mondjuk, hogy az volt, lényegtelen, nem éri meg ezen vitázni. 😊
nem az érdemeiteket csökkentettem. szép volt, de azért az Atletico sem állt a helyzet magaslatán
akkor csak 4 gombócba szaladt bele az atletico <#shakehead>#shakehead><#shakehead>#shakehead>
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
nem, de úgymond játékba avatkozott a testcsellel. ezt a helyzetet úgy kell elképzelni hogy elõtte állt volna egy védõ, és ugyanezt csinálja, akkor gátolta volna a védõt a mozgásban, így játékba avatkozott volna és simán les lett volna. de ez szerintem ettõl még ugyanúgy les, csak az a különbség hogy nem volt ott védõ.
nem csak az számít, hogy beleért-e...
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
Messi elsõ gólja nagyon nem volt les, amire te gondolsz az az öngól. Viszont az sem volt les, mert nem ért bele Messi.
LOL! Messi elsõ gólja kábé 1 méteres les volt 😄Dd
Persze azért látszott az ellenfelen, hogy lelkes nagyon, de hát nem túl masszív, fõleg, amikor már jöttek elõre, simán átszaladtunk rajtuk. 😊 De volt sok gyors pontos labdajáratás, fõleg felállt védelem ellen, és az tetszett, mert meg lehetett bontani az ellent.
Ezt a Varane gyereket nagyon meg kell tartani és beépíteni Karvaj helyett. Remélem vége a gyenge formának. Nem kerültünk egy nagy hátrányba szerencsére de nem akarok többet lelketlen játékot látni... Özil meg hát assist man <#worship>#worship><#szeret>#szeret>
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
Kaka nagyon jó volt! Végre... 😊 Bár, amíg szenvedett a csapat addig nem, de addig senki nem volt jó. Aztán átszakadt valami gát...a fejekben.
http://www.youtube.com/watch?v=Nv0r6UvVPq0&feature=player_embedded#!
a bal felsõ sarkot tessenek figyelni rögtön az elején 😄
a bal felsõ sarkot tessenek figyelni rögtön az elején 😄
beszarok, hogy már a barca meccs megy, de a kedves szakértõ úr, még mindig képes a madridot szidni 😄
non potest pluere aeternum
Jó meccs volt, ez. A Rayo fog még kellemetlen perceket okozni egykét csapatnak ebben biztos vagyok.
Nemértem Mou. miért hagyta padon Özilt, de a beállításával egyértelmûen jobb lett elöl a csapatjáték. Kaka játéka is tetszett ma. Jó lenne ha minimum ezt a formát tudná hozni az idényben.
Casillas viszont ma eléggé gyenge volt, több hibát is vétett amit nem szoktam meg tõle.
Nemértem Mou. miért hagyta padon Özilt, de a beállításával egyértelmûen jobb lett elöl a csapatjáték. Kaka játéka is tetszett ma. Jó lenne ha minimum ezt a formát tudná hozni az idényben.
Casillas viszont ma eléggé gyenge volt, több hibát is vétett amit nem szoktam meg tõle.
amilyen kakin kezdõdött, olyan jó lett a végeredmény 😊
csak azért írtam mert a gól után az eredményjelzõn 6-2, de az alul felvillanó részben meg 7-2 volt
-1
ez mekkora kibaszott gól volt :|
Zombori okoskodik😄DDDDD
"Ezt a lesgólt már elengedte a partjelzõ" 😄DDDDD
Én beszarok már ezeken az idiótákon. 😄DDD Van ennél még lejjebb?
"Ezt a lesgólt már elengedte a partjelzõ" 😄DDDDD
Én beszarok már ezeken az idiótákon. 😄DDD Van ennél még lejjebb?
egy félig sérült ember rúgja a gólunkat<#taps>#taps>
CR<#eljen>#eljen>
CR<#eljen>#eljen>
újabban mi ez az ívelgetõs fos játék?