Real Madrid Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zalrobto
itt lehet majd nézni élöben
http://bl.tv2.hu/
<#papakacsint>

90s EURODANCE MINDÖRÖKKÉ!!! GO MAN UNITED!!! HALA MADRID ! 80s évek rock zenéi és napjaink rock-ja 80s stilusban

ProGabe
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
kurva anyját! 😄 hagyták volna meg a diginek

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

bakkerman
akkor még ma bekopog 2 Messi-mezes albán verõember, és szétkennek a falon.

köszönöm szépen ezt a 10 percet,amióta ezen a mondaton kacagok 😄DDDDDD zseniális,most komolyan mondom 😄DDDDDDD

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

ROCKnROLLA
Az elsõ pontra még sosem gondoltam, nem hittem volna hogy ilyen egyszerû a magyarázat!
Még lehet azért egy 3. opció is: egy hangyányit nekik fújnak.

Erre 2 magyarázat lehet:
1. A Barca játékosai kevesebbet szabálytalankodnak
2. Szinte minden meccsen 70-80%-ban náluk van a labda

[HUN]FaTaL
PRO4 adja élõben

http://goo.gl/gd6Zi5

majd pénteken adja felvételrõl a digi, ha jól emlékszek
White QVAS
A BL meccset közvetíti valamelyik magyar adó holnap? Mert ha igen akkor veszem is fel.

ROCKnROLLA
Realos vagyok, dehogy akarlak keresztrefeszíteni, sõt, ha megadod a bankszámlaszámod, akkor még pénzt is utalok. 😄

ja 😊 de hagyjuk, ott az el clasico topik ha errõl akarunk beszélni 😊

de azért jó látni hogy vannak még emberek akik nem akarnak keresztrefeszíteni egy barca fikázás miatt

ROCKnROLLA
Jó hát a Barcáról hadd ne mondjunk semmit... Mert ha kijelented, hogy nekik fújnak, akkor még ma bekopog 2 Messi-mezes albán verõember, és szétkennek a falon.
Azon még jókat nevetek, amikor eszembejut, hogy a Barca az elmúlt 2 évben 1 (egy, one, uno) piroslapot kapott, míg a Barca ellenfelei 38-at... (1-2 hónapja 38 volt)

vitázni tényleg nem éri meg, de így zárásképp annyit, hogy a barcáról nem is nagyon szoktak ilyen médiabotrányok lenni.

valamiért úgy érzem, ha most ez a Real Madrid lenne, akkor baszottnagy címlapokat kapnánk hogy lesgól, etc 😄

de ezt lehet csak bemesélem magamnak, meg a franc se tudja mi történne akkor 😊

na mindegy, ez a bajnokság úgyis a 2 clasico-n fog eldõlni

ROCKnROLLA
Tisztában vagyok a les fogalmával, és tudom hogy ha zavarja a lesen álló az ellenfelet, de nem ér labdába akkor is les, csak itt nem igazán volt belõle reklamáció, és még a médiában sem nagyon áradoztak róla, ezért mondom én is azt inkább, hogy nem volt les. De mondjuk, hogy az volt, lényegtelen, nem éri meg ezen vitázni. 😊

nem az érdemeiteket csökkentettem. szép volt, de azért az Atletico sem állt a helyzet magaslatán

bakkerman
akkor csak 4 gombócba szaladt bele az atletico <#shakehead><#shakehead>

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

nem, de úgymond játékba avatkozott a testcsellel. ezt a helyzetet úgy kell elképzelni hogy elõtte állt volna egy védõ, és ugyanezt csinálja, akkor gátolta volna a védõt a mozgásban, így játékba avatkozott volna és simán les lett volna. de ez szerintem ettõl még ugyanúgy les, csak az a különbség hogy nem volt ott védõ.

WuFraZselic
nem csak az számít, hogy beleért-e...

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

ROCKnROLLA
Messi elsõ gólja nagyon nem volt les, amire te gondolsz az az öngól. Viszont az sem volt les, mert nem ért bele Messi.

LOL! Messi elsõ gólja kábé 1 méteres les volt 😄Dd

Special One
az igen <#nevetes2>

I\'m the best!

horpeti
Persze azért látszott az ellenfelen, hogy lelkes nagyon, de hát nem túl masszív, fõleg, amikor már jöttek elõre, simán átszaladtunk rajtuk. 😊 De volt sok gyors pontos labdajáratás, fõleg felállt védelem ellen, és az tetszett, mert meg lehetett bontani az ellent.

Rockynhooo
Ezt a Varane gyereket nagyon meg kell tartani és beépíteni Karvaj helyett. Remélem vége a gyenge formának. Nem kerültünk egy nagy hátrányba szerencsére de nem akarok többet lelketlen játékot látni... Özil meg hát assist man <#worship><#szeret>

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

horpeti
Kaka nagyon jó volt! Végre... 😊 Bár, amíg szenvedett a csapat addig nem, de addig senki nem volt jó. Aztán átszakadt valami gát...a fejekben.

http://www.youtube.com/watch?v=Nv0r6UvVPq0&feature=player_embedded#!

a bal felsõ sarkot tessenek figyelni rögtön az elején 😄

shala
beszarok, hogy már a barca meccs megy, de a kedves szakértõ úr, még mindig képes a madridot szidni 😄

non potest pluere aeternum

Voyager5
Jó meccs volt, ez. A Rayo fog még kellemetlen perceket okozni egykét csapatnak ebben biztos vagyok.
Nemértem Mou. miért hagyta padon Özilt, de a beállításával egyértelmûen jobb lett elöl a csapatjáték. Kaka játéka is tetszett ma. Jó lenne ha minimum ezt a formát tudná hozni az idényben.
Casillas viszont ma eléggé gyenge volt, több hibát is vétett amit nem szoktam meg tõle.
Special One
ez a 6-2 kellett, mint egy falat kenyér!

I\'m the best!

amilyen kakin kezdõdött, olyan jó lett a végeredmény 😊

Voyager5
Láttam én is 😊
SLICK
csak azért írtam mert a gól után az eredményjelzõn 6-2, de az alul felvillanó részben meg 7-2 volt

-1

Voyager5
Még lehet annyi 😄
SLICK
na 7-2re vezetünk? 😄

Voyager5
Végre Benzema! 😊
SLICK
Özil szép labdaátvétel és gólpaszz, Benzema meg szép gól ^^

DaniX14
Hoppá na mégis jó meccs lett ez !

Real Madrid C.F. || XBOXONE : dancsi93

ez mekkora kibaszott gól volt :|
SLICK
A kurvaistenit! Ez miszép gól volt! 😮O Varane!

miilann04
varane <#hawaii>

realmadrid.alonso.eagles.spurs.

Voyager5
Nincs meccs piroslap nélkül
Voyager5
Zombori okoskodik😄DDDDD
"Ezt a lesgólt már elengedte a partjelzõ" 😄DDDDD

Én beszarok már ezeken az idiótákon. 😄DDD Van ennél még lejjebb?
SLICK
jókor volt jó helyen, ezt már Benzema se hagyta volna ki...

Voyager5
Ezért kell Higuaint kezdetni.
Voyager5
Kaka ma nagyon jól játszik eddig.
White QVAS
Ma még Kakára sincs panaszom, kivételesen. 😊

Voyager5
Ronaldo ezt igencsak bevágta 😊
DaniX14
Na végre , Ronaldo gól ! 1-1

Real Madrid C.F. || XBOXONE : dancsi93

egy félig sérült ember rúgja a gólunkat<#taps>