81624
-
#71271 Real Madrid - Real Sociedad
2012.03.24 (szombat), 20:00
TV: -
#71270 A szövetség és a bírók, egyenesen a Spanyol labdarúgás szégyenei. -
#71269 Özil, és Mourinho egy meccses eltiltást kapott, míg Pepét és Fariát két mérkőzéssel sújtották. Sergio Ramos egyik sárgáját nem vélték jogosnak, így a védő játszhat hétvégén. -
#71268 értem én, de ugye a csapatok mögött komplett vállalatok állnak, akik nyereséget akarnak termelni, szóval attól, hogy papíron valaki mondjuk 20 millió euróba kerül, nem biztos, hogy a valóságban is annyi. -
#71267 lesz egy olyan, hogy financial fair play, ami ezeket hivatott megelőzni (persze kérdés hogy hatékony lesz-e)
amúgy meg az emirates már tavaly óta a klub hivatalos szponzora... -
#71266 eddig sem volt pénzszűkében a klub, viszont ezután... Ha a milliárdos arab befektetők is beszállnak a klubba, márpedig úgy néz ki a helyzet, akkor a 50-100 millás átigazolások csak úgy repkedni fognak a következő évek során. Nem lesz olyan játékos akit ne tudnánk majd leigazolni. -
#71265 evezzünk kellemesebb vizekre ti tuskók..bo ho ho...
egyszer majd elmegyek....egyszer.... -
#71264 Á, akkor viszont tökéletes játékvezetésnek lehettünk szemtanúi, kösz. -
Pukkka #71263 Köszönjük. -
#71262 háh, látom már -
#71261 Hopp veletlenul masik link ment el. Keretik torolni.
Viszont itt van ki kapta azt a bizonyos sargat, ami allitolag mosakodas Casillas szerint.
-
#71259 coentrao büdös bagós és azé nem jácchat... -
#71258 Coentrao nem sérült? -
pacclacc #71257 Ha vannak olyanok aki szeretnek meccseket visszanézni FULL HD-ban és torrentezni, annak ajánlom, hogy most probáljon meg REGISZTRÁLNI a (az) sporthd.org -ra -
pacclacc #71256 Máshol is olvastam egy véleményt!
Tehát akkor nem csak én látom igy! Idézek mást is más forumról :
"Altintop a labdát rúgta el, mikor becsúszott, ez tisztán látszott, nem ért szabadrúgást a szerelés" -
#71255 Szerintem biztos,már csak az a kérdés,hogy Arbeloa vagy Altintop lesz jobb szélen a védelemben.
Sahinnak örülnék ha már játszana azért megnézném mit tud a srác. -
pacclacc #71254 szvsz
Én be se fujtam volna mert ugyláttam, hogy a labdát rugta el Altintop, de majd megnézem HD a meccset, és biztosat mondok! -
#71253 Akkor Albiol - Varane belső védő páros ? :D -
#71252 ja hogy még mindig sérült karvaly is, hát akkor Varane-t kezdőbe végre, hajrá. -
#71251 A Real Madrid a mai napon zárt kapuk mögött folytatja a felkészülést. A hazai csapat következő meccsén hiányozni fog eltiltás miatt: Lass, Ramos, Özil és Pepe. Sérülés miatt nem lesz ott Di María, Carvalho és feltehetően Callejón sem. -
#71250 Casillas - Coentrao, Arbeloa, Carvalho, Marcelo - Khedira - Altintop, Kaká, CR - Benzema, Higuain
De ha Di Maria is játszhat, akkor Altintop se kell kezdőbe, Khedira helyett is jobban örülnék Sahinnak, sőt még Coentrao is feljebb mehet, ha Varane kezd a védelemben, és tartani akarja az egycsatáros szarakodást Mou. De sztem nem lesz itt gond. -
#71249 hát azért a védelem közepe elég komoly szerepet játszhat a meccs alakulásában. mondjuk varane miatt nem aggódom, ő nagyobb hiba nélkül lefogja hozni az egész meccset, viszont kérdés ki lesz a párja, albiol vagy carvalho. utóbbiban már a legkevésbé se bízom, szóval remélem hogy inkább albiol, mondjuk ha jó napot fog ki akkor vele se lesz nagy gond, de ő azért nem olyan biztos pont.
de nem is konkrétan a védelem miatt félek, csak idén eddig minden meccsen ott volt xabi és szűrte a támadásokat lassal vagy khediraval karöltve. na most ezek közül lass eltiltott, khedirat meg nem is értem hogy mit keres egyáltalán a keretben. szóval legjobb esetben is a középpályán khedira coentrao páros fog szűrni, ami azért nem egy életbiztosítás szerintem. (már ha addig coentrao 'kibékül' joséval, nem tudni a cigis dolog miatt hány meccsről akarja mellőzni, bár jelen helyzetben talán nem nagyon engedheti meg magának hogy tovább regulázza coentraot).
de az elmúlt két meccs miatt lehet hogy kicsit támadóbban megyünk neki hazai pályán és 2 csatár kezd, akkor ugye kicsit átalakul a felállás. -
#71248 Ha azt nézed, hogy Callejon sem játszhat, akkor van esély rá, hogy a nagyon beharangozott Sahin végre pályára léphet -
#71247 a középpálya is, bár Kaká ott lesz, meg talán Di Maria... Granero, Sahin maybe? -
#71246 Semmi baj nem lesz a védelemmel. Valahol nem bánom, hogy sem Ramos, sem Pepe nem lesz. -
#71245 Szerintetek következő meccsre mi a reális kezdő ? Védelem érdekes lesz.. -
Neoncsoves #71244 CAMP NOUban ha így játszunk, megint kapunk egy 5öst... minimum... -
#71243 meg fogunk halni... -
#71242 ja értem :D:D:D:D
-
#71241 De hát hiszen idén is velük vannak. -
#71240 Én ugyan soha nem keresem a kifogásokat, és szerintem a Barcára sem fújtam soha, de egyetértek, úgy sportszerű, ha elismerjük a másik fél győzelmét és örülünk a miénknek.
Ettől függetlenül a tegnapi bíróteljesítményt boldog-boldogtalan elítéli érzelmi érdekeltségtől függetlenül, ahogy én látom. -
#71239 Most, hogy látjátok, hogy néhány férresikerült itélet miatt hogy ordít mindenki, hogy nektek fújnak a bírók, nem gondoljátok, hogy a tavalyi "Barcával vannak a bírók" című történet is ugyanennyire alaptalan hülyeség volt? -
#71238 Értem én, hogy nyerni kell(ene), bíró ide vagy oda, de azért nagyon nem mindegy, hogy döntetlen állásnál 40 percet emberelőnyben játszhatunk (Ruben ugyebár), vagy 10 percet kettős emberhátrányban (hosszabbítással együtt). Ez a Sennás mosakodás meg bullshit, a tizenhatos közelében sem volt a szögletnél, inkább csak a bíró húzott be egy 1-est Ruben 9-ese elé utólag, hogy meg tudja magyarázni a baromságát. Csodálom, hogy CR-t nem rakta ki valahogy. -
#71237 Egyébként nagyon hiányzik a csapatba Di María. -
#71236 Az a helyzet, hogy szarul játszottunk tegnap, bíró ide vagy oda. Hétvégén sok hiányzónk lesz, de remélem behúzzuk a Sociedad ellen, és remélem jobban odafigyelnek majd a végén is. -
pacclacc #71235 Igen Pepe kapott eg pirosat egy Villareal játékostól, amiért a Biró is megjutalmazta egy sárgával xD -
#71234 José Luis, a kártyabűvölő
-
#71233 csodás. a tetves spanyol sajtó annyira kiabált, hogy a bírók minket segítenek, hogy az ilyen majmok túlkompenzálnak.
persze megint leírom, hogy a Real Madridnak mindenféle bírói tevékenység, csalás, sérülés ellenére is illik nyernie. főleg ebben a fos bajnokságban. 6 pont még mindig megvan, most dől el milyen csapatot épített a José srác. -
karajjj #71232 -
#71231 elvileg xabi, lass és ramos mellett pepe sem lesz bevethető, de ezután az ámokfutás után még nem teljesen tiszta a bíró ténykedése.
meghát amit callejón kapott a bokájára, nem biztos, hogy kezdő lehet a hétvégén.
legalább rápihennek a bl meccsre...