Real Madrid Fan Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
de attól még szarok vagyunk és bajnoki cím marha távol van ettõl a teljesítménytõl.
jó gyengék voltunk.
ja és neoncsoves, nem lett igazad.
realmadrid.alonso.eagles.spurs.
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
Hétvégén végre a Bernabeuban játszunk a feljutó Rayo ellen. Remélem addigra Mourinho helyre teszi a játékosokat.
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
non potest pluere aeternum
Valami nagy gond lehet fejben a csapattal.
ASUS X550CC-XO227D, amir?l most ezt írtam :D BattleNet: Gabe#2489
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Vivimos por ti, vence por nosotros.
Probald tiszta fejjel megelni ugy a merkozeset, hogy a frusztraciodat, nem probalod a valosagot leiro hozzaszolasokat megelni, mintha ellened iranyulnanak.
Ehhez nem kell gyogyszer, mert eleg nem reagalni ra, vagy ha te mashogy latod akkor irj valami rendes valaszt es ne probalj bofogos hozzaszolast krealni.
Az, hogy Te milyen szándékkal piszkálódsz elég egyértelmû. Egyszerûen csak arra kérlek, hogy mellõzzük a szúrkálódást, piszkálódást meg minden egyebet, van megfelelõ topik rá...
A Santander edzõje pedig Cuper. Nem biztos, hogy most kéne kísérletezgetni 😄
Elõre is köszi, aztán Hala Madrid!! 😊
ASUS X550CC-XO227D, amir?l most ezt írtam :D BattleNet: Gabe#2489
Casillas, Arbeola, Varane, Carvalho, Marcelo, Xabi Alonso, Lassana, Callejón, Özil, Benzema, Cristiano Ronaldo.
Real Madrid C.F. VIVIMOS POR TI...VENCE POR NOSOTROS! Raúl | Zidane | Guti | Cristiano Ronaldo | Sergio Ramos | Higuaín | Iker Casillas
„Jó érzés, hogy két nagy klub érdeklõdik irántam. A feladatom most az, hogy tovább dolgozzak azért, hogy még több klub akarjon megszerezni, ne csak ez a kettõ. Boldog vagyok, hogy maradok a Santosnál. Amíg jól érzem magam, maradok. Soha nem titkoltam a Santos elõtt, hogy egy nap Európában szeretnék játszani, egyelõre itt folytatom a családom, az enyéim körében"
még több klub akarja megszerezni?? nem értem,hogy ezt hogy gondolja,nyáron Angliától Zimbabwe-ig a fél világ vitte volna,nem tudom mire vár,hogy ennél a két csapatnál is jobbak fognak érte jelentkezni? nagyon már nincs fentebb,max ha a spanyol válogatott honosítaná,de az meg ugye már nem lehet 😄
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
cikk