Real Madrid Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tényleg nem lett, mert nem kaptunk ki 😄

de attól még szarok vagyunk és bajnoki cím marha távol van ettõl a teljesítménytõl.

miilann04
úgy kellett volna kezdeni a meccset, ahogy befejeztük, elöl cr-kaká-dm, higuain-benzema.
jó gyengék voltunk.
ja és neoncsoves, nem lett igazad.

realmadrid.alonso.eagles.spurs.

Voyager5
Ha ott is X-elünk akkor kurvanagy probléma van.
Rockynhooo
Ja kurvára kellett volna egy értelmes csatár nem benzemaval szerencsétlenkedni...

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

nana nehogy Xeljünk velük 😄

egyébként igen szánalmas volt, hogy utolsó 15 percben kezdtük el járatni a labdát... nevetségesen játszik a csapat, nem tudom és nem értem mi lehet a probléma velük

UUUU
Igazam volt amikor azt mondtam, hogy Falcaot meg kellett volna venni a Madridnak, mert nincs egy epkezlab csatarjuk. Szanalmasak voltak elol a tamadok. Raadasul hiba volt nem jatszani Kaka-t mert o volt egyedul aki valami eletet vitt a jatekba, de a 10 perc keves volt amit jatszott, hogy golt is erjenek el belole.

Voyager5
Siralmas volt.
Hétvégén végre a Bernabeuban játszunk a feljutó Rayo ellen. Remélem addigra Mourinho helyre teszi a játékosokat.
Megvonnám tölük az egyhavi fizetésüket, és jótékonykodnék vele! Szánalom! Utolsó 10percbe kell focizni??????? Szánalmas amit a JÁTÉKOSOK müveltek!

ja de nem a liga legszarabb csapatai ellen <#vigyor5>

reálisan kell nézni... hiába szeretem a csapatot, egyszerûen lerí róluk hogy valami nagyon el lett baszarintva a közelmúltban. örülnék ha legalább BL meccsekre kilábalnánk ebbõl...

Rockynhooo
hullámvölgy szarforma. mindig van ilyen és minden csapatnál.

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

LasDen
örülj neki......és csinálj lottót is....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

én vasárnap ezért mondtam amit mondtam 😄 de le lettem hurrogva... és persze megint igazam lett😄

shala
én nem tudom mit hoz a jövõ, de nagyon rossz érzések kavarognak bennem :S

non potest pluere aeternum

morvaigaben
Ronaldo, úgy tudtam hogy a sorfalba lövi....legjobb lenne ha ráállnának a gólvonalra, akkor eltalálná a kaput 😞
Valami nagy gond lehet fejben a csapattal.

ASUS X550CC-XO227D, amir?l most ezt írtam :D BattleNet: Gabe#2489

Voyager5
Amúgy Arbeloát elõbb elég szépen elkaszálták. Hol van ilyenkor a sok hater, hogy kifejtse véleményét az ellen játékosáról?
ilyen teljesítménnyel szerintem simán BL-t meg bajnokságot nyerünk

LasDen
<#unalmas>

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Casillas
Csak a szokásos, pont mint a félidei szakértés Hegyitõl. Muszáj volt Pepét felhoznia még akkor is, ha nem játszik, szánalmas.

Vivimos por ti, vence por nosotros.

UUUU
Az egesz csapat szenved, nem csak C. Az viszont jo hir szerintem a Madrid szamara, hogy egy ilyen gyenge csapat ellen kell ma jatszaniuk, amikor nem megy nekik a jatek es mondjuk nem egy Valencia ellen. mert akkor mar lehet baj lenne.

shala
ronaldo nagyon szenved szegény, a kommentátort meg kibelezném.

UUUU
A tenyek azok tenyek, az hogy szamodra ezek bofogesek egyet jelent, hogy szerinted mindenki bofog, aki szamara tisztan latszodik, hogy mi a valosag.

Probald tiszta fejjel megelni ugy a merkozeset, hogy a frusztraciodat, nem probalod a valosagot leiro hozzaszolasokat megelni, mintha ellened iranyulnanak.
Ehhez nem kell gyogyszer, mert eleg nem reagalni ra, vagy ha te mashogy latod akkor irj valami rendes valaszt es ne probalj bofogos hozzaszolast krealni.

SLICK
Nagyon is tisztában vagyok a tényekkel. Szar formában vagyunk, ennyi.
Az, hogy Te milyen szándékkal piszkálódsz elég egyértelmû. Egyszerûen csak arra kérlek, hogy mellõzzük a szúrkálódást, piszkálódást meg minden egyebet, van megfelelõ topik rá...

Voyager5
Hát jónagy szarok vagyunk...
Második félidõre fel kell pörögni, mert ez eddig 0.
UUUU
Sajnalom hogy neked ennyire fajnak a tenyek. De kerlek cafold meg. Beszelj a valosagrol es ne a hulyeseget hajtogasd.

SLICK
nagyszerû meglátás, nem kell ide beböfögni, fikázni, meg hasonlókat.

dejó a meccs, tök izgi <#taps>

UUUU
Megint mennyi real helyzetet latunk ismet eddig. Eddig volt kb 0.

SLICK
jaja elég langyos...

shala
borzasztóan játszunk megint:S

Voyager5
Kimaradt Ramos, és Di Maria a kezdõbõl.

A Santander edzõje pedig Cuper. Nem biztos, hogy most kéne kísérletezgetni 😄
morvaigaben
Streamet tud valaki?
Elõre is köszi, aztán Hala Madrid!! 😊

ASUS X550CC-XO227D, amir?l most ezt írtam :D BattleNet: Gabe#2489

Voyager5
Hivatalos kezdõ:
Casillas, Arbeola, Varane, Carvalho, Marcelo, Xabi Alonso, Lassana, Callejón, Özil, Benzema, Cristiano Ronaldo.
Taki 122
Az AS szerint, mivel Mourinhonak alaposan bele kell nyúlnia az összeállításba így tervezi a kezdõcsapatot: Casillas, Arbeloa, Varane, Carvalho, Marcelo, Xabi, Lass, Di María, Özil, Cristiano és Benzema.

Real Madrid C.F. VIVIMOS POR TI...VENCE POR NOSOTROS! Raúl | Zidane | Guti | Cristiano Ronaldo | Sergio Ramos | Higuaín | Iker Casillas

Voyager5
Nostradamus
bakkerman
befuccsol

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

szucsy89
Ha MÁR ekkora beképzelt faszkalap, mi lesz ha leigazolja egy európai topklub?
kazai21
Nem tudom mikbe van ez a csávóó😄DD

Mi equipo favorito: Real Madrid

bakkerman
neymar egyébként cáfolta a hírt,rokonánál voltak csak látogatóba,de ez részlet eléggé érdekes:
„Jó érzés, hogy két nagy klub érdeklõdik irántam. A feladatom most az, hogy tovább dolgozzak azért, hogy még több klub akarjon megszerezni, ne csak ez a kettõ. Boldog vagyok, hogy maradok a Santosnál. Amíg jól érzem magam, maradok. Soha nem titkoltam a Santos elõtt, hogy egy nap Európában szeretnék játszani, egyelõre itt folytatom a családom, az enyéim körében"

még több klub akarja megszerezni?? nem értem,hogy ezt hogy gondolja,nyáron Angliától Zimbabwe-ig a fél világ vitte volna,nem tudom mire vár,hogy ennél a két csapatnál is jobbak fognak érte jelentkezni? nagyon már nincs fentebb,max ha a spanyol válogatott honosítaná,de az meg ugye már nem lehet 😄

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Kell egy igazi befejezõ csatár, ez nem kérdés. Felõlem lehet ribanc, ha teszi a dolgát.

SLICK
butaságokat ne írjunk már...

kazai21
😄DDDDDDDDDDDDDDD

Mi equipo favorito: Real Madrid

Voyager5
Jól van látom azért a szokásos trolljaink résen vannak 😄
ha te mondod akkor biztos. meg lehet nézni, Neymar ugyanolyan hisztis mint Di Maria és szerintem (SZERINTEM) nem áll tõle se túl messze a színészkedés.

Akkor rád hasonlit!

agyilag ugyanolyan zokni mint DiMaria, nem tudom mennyivel lennénk elõrébb vele

White QVAS
Én is hasonlókat olvastam, nem 1 helyen, bár a hivatalos honlapon még semmi nincs róla. Úgy tûnik nem kacsa, bár Neymar körüli színház esetében már semmiben nem lehet biztos az ember.

Ki mit hallot Neymar nyári érkezésérõl? Álitolag szép kis összeget fizettünk érte ha persze nem megint megszédültek a szerkesztõk!

cikk

Nekem tetszett! Nem szidta a bírókat! azt mondta, h a bírói tévedések is az ö hibája meg a játékosaié!! 😄D Ha jól emlékszem!