81624
  • karajjj
    Örök emlék marad, mikor 2003-ban a második meccsen a Real ellen bejutottak a döntőbe, de Nedved elsírta magát a pályán, mert sárgát kapott és pont összejött az eltiltása a döntőre.

• LasDen #80617
    Én örülök a Juvének. Elgem van már a folytonos Barcából meg Bayernből. Végre egy kis változatosság....
  • Firerock
    wow! Köszönöm!
  • ProGabe #80615
    https://media.zenfs.com/fr_FR/Sports/Eurosport/1462686-31250737-2560-1440.jpg
  • Firerock
    Ez kéne nekem nagy felbontásban! Valaki? :)
  • Jim Morrison
  • REALista
  • Jim Morrison
    az a gyep *.*
  • ProGabe #80610
  • 6unn3r
    Jogosan várt a cserével. Az Atleti már a félidőben elhasznált 1 cserét, majd a második félidőben még egyet. Carlonak túl sok alternatívája nem volt, bár Jesét talán megléphette volna korábban. Csak ki helyére...Isco nekem nagyon súlytalan volt egész meccsen, de bármikor képes ő is egy jó csavarásra vagy egy nagyszerű labdára, nagy luxus lett volna lecserélni. Ramos szerintem baromi jól játszott a középpályán és kellett is az ütköző ember, hogy lefüleljék a kontrákat. Hernandez is rengeteget küzdött, sokat futott, sok helyen feltűnt (lehet ez volt a baj, mert most CR se nagyon mozgott be a kapu elé). Egyértelműen a hosszabbításra tartogatta a friss embereket Ancelotti. Ez az Atleti nagyon gyenge volt mindkét meccsen, semmi átütő erő, semmi elképzelés, egyáltalán nem érdemelték volna meg a továbbjutást. Tipikus Mourinho-féle buszparkolás volt most ez Simeone részéről. A hármas csere meg jó kis húzás volt, mert Turan taplógeci módon poroszkált lefele a pályáról, elcsalva vagy 2 percet. 1-0-ás vezetésnél bedobni egy hármas cserét úgy, hogy Illaramendi 1 perccel később állhatott csak be Jesé meg Arbeloa után, igazi trollkodás volt.
  • LasDen #80608
    úgyis Münchent kapjuk...
  • Jim Morrison
    hát jó lenne, barca szenvedjen csak bayernnal :D
  • nagy hős
    Ferfias munka volt, 5 perc hosszabbitas alatt egyenkent cserelni nem rossz pedig. :D
    meg amugy is, kit hozott volna be?
    Kit kapjon a csapat most? Juveval kiegyezunk? :D
  • ProGabe #80605
    mi a faszomat kell egy győzelmen megmagyarázni? ennyire ne legyél már pöts, örüjjé, azt' jóvan :D
    Utoljára szerkesztette: ProGabe, 2015.04.22. 22:52:01
  • Jim Morrison
    gondolom hosszabbításra várt.
  • zsotesz
    nem volt egyszerű, de végre csak sikerült megverni az atleticot
  • SLICK
    de mi a faszom ez már megint, hogy a 90. percben hozza az első cserét ez az olasz büdös faszkalap takony ember?
  • nagy hős
    Jobban orultem volna ha a 93-ban jon, de le kell vedekezni :f
  • Jim Morrison
    na, 1-0 de nem lehetünk nyugottak, 1 gól és annyi :/
  • nagy hős
    Turan jo nagy pronyo, benne volt a piros nagyon. Modric kurvara hianyzik mint mindig, jesen kivul mast be sem lehet hozni most
  • Jim Morrison
    na talán majd most 10 ember ellen sikerül valamit alkotni.
  • nagy hős
    Gyengus, atm védekezésen es favagason kivul nem csinal semmit, oblaknak volt ket vedese. Cr bevaghatta volna ezt az utolso helyzetet a hosszuba mondjuk
  • Jim Morrison
    bejön a kép és épp egy ronaldo helyzet. Milyen a meccs nagy az iram?
  • REALista
    Jó lenne lőni legalább egy gólt ennyi helyzetből...
  • zsotesz
    jó lenne mostmár megcsípni az atletico-t mert mostanában nagyon nem megy ellenük
  • LasDen #80593
    nincs jobb kapus nála. Nem véletlenül véd a kispadon....
  • karajjj
    Casillas helyett Victor Valdes...

• nagy hős
    Danilo erkezik a kovetkezo szezonban. Carvajallal remelem jokat fognak versengeni a kezdoert.
  • Jakuza1
    Senki nem vedhette a volna a golokat.
    Felesleges ezt is megprobalni Casillas nyakaba varrni, sot szerintem kivetelesen jol vedett, meg ziccert is vedet Alba helyzetenel.
    Ez a merkmozes nem rajta mulott, hanem az elso felidei helyzetek elpuskazasai miatt, valamint azon, hogy kipukkadt a masodik felidore a Madrid, valoszinuleg elfaradtak, pedig en pont forditva gondoltam volna, mert ezen a heten nem kellett BL-ben, csak a Barcelonanak jatszani.
    Viszont ugy tunik hogy a Madridi jatekosok elfaradtak igy ideny vegere.
  • Gauge
    na, Casillas is... pont most kellett volna Navas a kapuba.
  • Gauge
    Remélem Ancelotti megy a picsába és viszi magával ezt a falábú önző Bale-t is.
  • ProGabe #80587
    Látszik, hogy totál ki vannak merülve a játékosaink. Rövid ez a kispad sajnos
  • zsotesz
    a második félidőre nagyon elfogytunk
  • REALista
    Elmehet a faszba az asszisztens...
  • REALista
    Sima 3 pont...
  • nagy hős
    Khedira mesterharmasaval nyerunk
  • Monoton
    Navas, Arbeloa, Nacho, Llorente, Coentrao, Khedira, Illara, Lucas Silva, Bale, Jesé, Chicharito
  • LasDen #80581
    én nem vagyok ilyen biztos ebben. Sok minden történhet. De én a döntetlenre szavazok...
  • SLICK
    lefociznak mint a szart, abszolút gála meccs a barca javára
  • Shep
    Sajnos én is.