81624
-
karajjj #80618 Örök emlék marad, mikor 2003-ban a második meccsen a Real ellen bejutottak a döntőbe, de Nedved elsírta magát a pályán, mert sárgát kapott és pont összejött az eltiltása a döntőre.
-
#80617 Én örülök a Juvének. Elgem van már a folytonos Barcából meg Bayernből. Végre egy kis változatosság.... -
#80616 wow! Köszönöm! -
#80615 https://media.zenfs.com/fr_FR/Sports/Eurosport/1462686-31250737-2560-1440.jpg -
#80614 Ez kéne nekem nagy felbontásban! Valaki? :) -
#80613 -
#80612 -
#80611 az a gyep *.* -
#80610 -
#80609 Jogosan várt a cserével. Az Atleti már a félidőben elhasznált 1 cserét, majd a második félidőben még egyet. Carlonak túl sok alternatívája nem volt, bár Jesét talán megléphette volna korábban. Csak ki helyére...Isco nekem nagyon súlytalan volt egész meccsen, de bármikor képes ő is egy jó csavarásra vagy egy nagyszerű labdára, nagy luxus lett volna lecserélni. Ramos szerintem baromi jól játszott a középpályán és kellett is az ütköző ember, hogy lefüleljék a kontrákat. Hernandez is rengeteget küzdött, sokat futott, sok helyen feltűnt (lehet ez volt a baj, mert most CR se nagyon mozgott be a kapu elé). Egyértelműen a hosszabbításra tartogatta a friss embereket Ancelotti. Ez az Atleti nagyon gyenge volt mindkét meccsen, semmi átütő erő, semmi elképzelés, egyáltalán nem érdemelték volna meg a továbbjutást. Tipikus Mourinho-féle buszparkolás volt most ez Simeone részéről. A hármas csere meg jó kis húzás volt, mert Turan taplógeci módon poroszkált lefele a pályáról, elcsalva vagy 2 percet. 1-0-ás vezetésnél bedobni egy hármas cserét úgy, hogy Illaramendi 1 perccel később állhatott csak be Jesé meg Arbeloa után, igazi trollkodás volt. -
#80608 úgyis Münchent kapjuk... -
#80607 hát jó lenne, barca szenvedjen csak bayernnal :D -
nagy hős #80606 Ferfias munka volt, 5 perc hosszabbitas alatt egyenkent cserelni nem rossz pedig. :D
meg amugy is, kit hozott volna be?
Kit kapjon a csapat most? Juveval kiegyezunk? :D -
#80605 mi a faszomat kell egy győzelmen megmagyarázni? ennyire ne legyél már pöts, örüjjé, azt' jóvan :D
Utoljára szerkesztette: ProGabe, 2015.04.22. 22:52:01 -
#80604 gondolom hosszabbításra várt. -
zsotesz #80603 nem volt egyszerű, de végre csak sikerült megverni az atleticot -
#80602 de mi a faszom ez már megint, hogy a 90. percben hozza az első cserét ez az olasz büdös faszkalap takony ember?
-
nagy hős #80601 Jobban orultem volna ha a 93-ban jon, de le kell vedekezni :f -
#80600 na, 1-0 de nem lehetünk nyugottak, 1 gól és annyi :/ -
nagy hős #80599 Turan jo nagy pronyo, benne volt a piros nagyon. Modric kurvara hianyzik mint mindig, jesen kivul mast be sem lehet hozni most -
#80598 na talán majd most 10 ember ellen sikerül valamit alkotni. -
nagy hős #80597 Gyengus, atm védekezésen es favagason kivul nem csinal semmit, oblaknak volt ket vedese. Cr bevaghatta volna ezt az utolso helyzetet a hosszuba mondjuk -
#80596 bejön a kép és épp egy ronaldo helyzet. Milyen a meccs nagy az iram? -
#80595 Jó lenne lőni legalább egy gólt ennyi helyzetből... -
zsotesz #80594 jó lenne mostmár megcsípni az atletico-t mert mostanában nagyon nem megy ellenük -
#80593 nincs jobb kapus nála. Nem véletlenül véd a kispadon.... -
karajjj #80592 Casillas helyett Victor Valdes...
-
nagy hős #80591 Danilo erkezik a kovetkezo szezonban. Carvajallal remelem jokat fognak versengeni a kezdoert. -
#80590 Senki nem vedhette a volna a golokat.
Felesleges ezt is megprobalni Casillas nyakaba varrni, sot szerintem kivetelesen jol vedett, meg ziccert is vedet Alba helyzetenel.
Ez a merkmozes nem rajta mulott, hanem az elso felidei helyzetek elpuskazasai miatt, valamint azon, hogy kipukkadt a masodik felidore a Madrid, valoszinuleg elfaradtak, pedig en pont forditva gondoltam volna, mert ezen a heten nem kellett BL-ben, csak a Barcelonanak jatszani.
Viszont ugy tunik hogy a Madridi jatekosok elfaradtak igy ideny vegere. -
Gauge #80589 na, Casillas is... pont most kellett volna Navas a kapuba. -
Gauge #80588 Remélem Ancelotti megy a picsába és viszi magával ezt a falábú önző Bale-t is. -
#80587 Látszik, hogy totál ki vannak merülve a játékosaink. Rövid ez a kispad sajnos -
zsotesz #80586 a második félidőre nagyon elfogytunk -
#80585 Elmehet a faszba az asszisztens... -
#80584 Sima 3 pont... -
nagy hős #80583 Khedira mesterharmasaval nyerunk -
Monoton #80582 Navas, Arbeloa, Nacho, Llorente, Coentrao, Khedira, Illara, Lucas Silva, Bale, Jesé, Chicharito
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#80581 én nem vagyok ilyen biztos ebben. Sok minden történhet. De én a döntetlenre szavazok... -
#80580 lefociznak mint a szart, abszolút gála meccs a barca javára -
#80579 Sajnos én is.