Real Madrid Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ancelotti elmehet a picsaba, hogy nem jatszat masokat. Ev elejen meg azt nyilatkozta, hogy rendesen fogja rotalni a csapatot, meg, hogy senki nem fog egyhuzamban 2-3 meccset jatszani. Egy Basel ellen miert nem jatszhat Varane, Illarra vagy Isco? Még el sem kezdődött a meccs már felbasztam magam és még ki is kaphatunk.

REAL MADRID

LasDen
Casillas - Nacho, Pepe, Ramos, Marcelo, Kroos, James, Modric, Bale, C, Benz

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

LasDen
előttük és utánuk is lesz Real. Elsőre furcsa lehet, de nem tűnnek el nyom nélkül. Casillas hiányához meg úgyahogy hozzá lehetett szokni tavaly...

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Különc
Fura belegondolni egy Real Madridot esetlegesen Casillas és C. Ronaldo nélkül, bár ugyanezt éreztem Zidane után is

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

contraste
Nem fos edzo, csak valszeg nyomasra "kellett" szetvasarolnia magat felelseges sztarokkal, vagy sztarjeloltekkel. Madridban nincs nyar sztar nelkul - (uj slagerem cime lesz..) Ennek itta meg a levet a mult ideny egyik legjobbja Maria a szurkolok, na meg Ancelotti, aki nagyon is jo edzo, nalunk elso evben PL-t nyert, es ott egy "romokban" (kis tulzassal) levo csapatot kellett osszekapnia Scolariek utan, igaz Hiddink mar elkezdte neki.

ain't got no history

Mert egy fos edző. Nem ide kellett volna jönnie... Guardiolára vágyom vazze.
horpeti
Biztos összekeverte a lapjával, amit a győzelem esetére kapott. 😄

Szerintem meccs előtt megkapják A4-es papíron, hogy mit kell mondani, ha kikapnak.
Különc
Ezeket a mondatokat ilyenkor egy kis cetlin adjál nekik minden meccs után, ha nyertek ha nem, vagy saját kútfőből jön a hülyeség?

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

<#bdead>
Kroos: "Ha mindig úgy játszunk ahogyan ma este, akkor sok mérkőzést fogunk nyerni a szezon hátralevő részében."

REAL MADRID

Shep
Ja, így már értem 😄

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

SLICK
"Probléma a szisztémával: “Nincs gond a szisztémával, néhány játékosnak még szoknia kell a rendszert, de ismerjük. A gond a második félidei intenzitással és a hozzáállással volt, mint az Anoetában. Nincs probléma a rendszerrel.”

Ez egy nyomorék. Én mindig is mondtam, egy játékost nem lehet csak úgy ráerőltetni másik posztra, csak gondolom a játékosok is úgy vannak vele, inkább játszanak ott, csak ne padozzanak. Perez meg megint bebizonyította, hogy a 10. teljesen elvette az eszét és hazavág egy csapatot, és pont azokat az embereket tartja meg akikre egyáltalán nincs szükség. Kibasszuk a sok pénzt és csak rosszabb lett minden.

Ancelotti is ragaszkodik a 433-hoz, mikor van két olyan játékosunk (Isco, James) akiknek egyáltalán nem fekszik az a környezet. Nem is értem, hogy miért nem képes más taktikát is kiprobálni, miért nem tud akalmazkodni a kerethez?

REAL MADRID

LasDen
Am Illarrat sajnálom kicsit. Ő az egyetlen igazán védekezni képes kp a csapatban perpill, de mivel itt van James és/vagy Ancelotti nem tartja jónak még így sem tud bekerülni a csapatba......

SLICK
de rajta is múlik

LasDen
nem Ancelottin múlik....

SLICK
most értem haza melóból. Jól látom, hogy 21 kapuralövésből csak 4 azaz négy találta el a kaput? Hát idén durván rátoltak minket a nyeles cicire. Fos a keret, fos az edző is... Fos lesz a szezon is

LasDen
Ancelotti belé van habarodva...
Mert hát lehet, hogy nem rúg annyi gólt, de a csapatjátékban olyan fantasztikusan veszi ki a részét, hogy azt csak csodálni lehet. Olyan fantasztikus passzai vannak, hogy egyszerűen nem lehet kihagyni a csapatból. Ő a BBC lelke, nélkül C és Bale nem működnének, mert ő a fogaskerék, ami mozgásban tartja őket és még lehetne sorolni napestig miér olyan király Karim...

Shep
Első félidőben rúghattak volna vagy 3-at, ha Benzema nem baltázik el mindent. Nem is értem mit keres még a csapatban. Előbb találja meg magát újra, aztán lehet beszélgetni arról ,hogy csereként beálljon, de nem kezdőként.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

LasDen
annyit kijelenthetünk, hogy hosszú évnek nézünk elébe...

Rendesen el van szarva a csapat, a kedvem is elment ettől a balfaszkodástól.

REAL MADRID

Igazi balfax volt ma is a csapat, egy nagy NULLA!

REALista
De szép gól.kár hogy nem mi lőttük...

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

LasDen
Na lássuk mit tud Chicarito

REALista
Benzema te jó ég...

Shep
Hihetetlen ,hogy nem bírják begyakorolni a szögletek védelmét.

LasDen
az lenne a legjobb, ha soha többé nem ítélnének ellenünk szögletet. Mert úgy látszik soha nem tanulunk meg ellene védekezni...

sajnos gól...
REALista
Ez mi volt?😄

Shep
Köszi. Ez így korrektnek tűnik.

LasDen
várható van csak. Hivatalos meg fél-1 órával előtte.
Casillas, Varane, Pepe, Ramos, Coentrao, Kroos, Modric, Ilarramendi, Bale, Benzema, Ronaldo.

Shep
Van már hivatalosnak mondható kezdő estére?

contraste
ha ez tenyleg elhangzott, legalabb van onkritikaja😄

ain't got no history

<#nevetes2><#vigyor2>

FALCAO: - Az volt az álmom, hogy a Manchester United játékosa legyek.
RIPORTER: - Nem a Real Madrid volt az álmod?
FALCAO: - Sok álmom van.
LasDen
Megtaláltuk Pepe utódját. Nem is tudtam, hogy kerestük. Gondoltam Varane-nal meg van oldva a dolog, de tippre ő nem elég nagy marketing érték...

LasDen
a milannak az már versenyképes 😄

Diego López távozott, mivel versenyképes ajánlatot kaptunk érte. "Perez"
Most akkor nem ingyen távozott?

REAL MADRID

Na, 19 millióval csökkent az adósság idén <#eljen>

REAL MADRID

LasDen
de sokan azt mondják, hogy egész szezonban jól védett levantéban. De az egész nyár ilyen volt...

Rockynhooo
Ja, de elég lutri. Jó volt a vb-n , rögtön meg is kellett venni. Szóval van egy lutri kapus, plusz egy elég sokat bakizó koros ikonunk 😊

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

Potosan. Ráadásul vagy 5 évvel fiatalabb is mint Lopez.
Utoljára szerkesztette: karajjj, 2014.09.03. 14:41:40
LasDen
Azért lett hozva Navas, hogyha Iker besül, akkor legyen valaki...

Rockynhooo
Azért bölcs dolog lett volna megtartani Lópezt!

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

SLICK
+1

Egyébként anno évekkel ezelőtt Raúlt is minden augusztusban-szeptemberben a többség fikázta itt a topikban, aztán mindig rácáfolt erre szezon közben, remélem idén Iker is így lesz!
contraste
LOÁÁÁÁL 😄

ain't got no history

LasDen
nagyon kevés lesz ez a 19 ember a mezőnyben. Khedira már sérült, C esélyes, Jesé még mindig...
Illarrának most kell megmutatnia mit tud, mert nem lesz még egy ilyen lehetősége. Perez nagyon elszarta ezeket az igazolásokat

Smithie
Fernando Alonso... Jóvanakkor <#lama><#nevetes1>

"A vadállatban is van szánalom. De bennem nincs, hát nem vagyok vadállat." (Shakespeare: III. Richárd)