81624
-
#80658 Elbaszott egy közönség ez...... -
#80657 Néha jómagam is pironkodom a közönség viselkedése miatt. -
karajjj #80656 ok csá -
Rdinho10 #80655 remélem 10évig nem nyertek semmit megint!!!Saját kapusát,játékosait kifütyülni,meg sem érdemli a madridi publikum a "jól" megbecsült sztárokat!!
Utoljára szerkesztette: Rdinho10, 2015.05.14. 11:23:39 -
#80654 Szerintem itt nem csak Ancelottival van a baj -
Gauge #80653 Benzema, meg Bale kezdőben... csíra. -
Gauge #80652 Remélhetőleg Ancelotti szépen eltakarodik a kurva anyjába. -
Gauge #80651 Cseréljék már le ezt a nyomorék Bale-t.... -
Gauge #80650 Te atyaúristen!!!! Ez a Bale mennyire egy fogalmatlan idóta. Mi a szart keres a pályán?! -
rojiblanco #80649 Real Madrid - Juventus
http://hu.blastingnews.com/sport/2015/05/kerdesek-a-real-madrid-juventus-talalkozo-kapcsan-00390700.html -
#80648 azért annyira nem fogja megszopni se a Real se a Barca. A pénz 50% még mindig a helyezések után járna, az pedig csak a Realéknak lenne jó. Hosszútávon pedig csak jó lehet. Nincs igazán kérdés, végig kell vinni. -
#80647 Ördögi kör ez,mert ha megpróbálják eltűntetni ezeket a különbségeket,azt csak a 2 nagy kárára lehet megtenni,de akkor meg ők lázadoznának. A Barca-Real kettős azért nem csak a spanyol focihoz tesz hozzá nagyon sokat,hanem a spanyol gazdasághoz is,világszintű márkák,és az óriási bevételeikből szép summát lát az állam is azért...Ez régen lett elbaszva,hogy hagyták ennyire leszakadni a többi csapatot az anyagiak terén,mostmár valamelyik ujjukba bele kell harapni ha rendezni akarják a dolgokat -
#80646 azért kellett "szétcseszni", mert a Real Barca kapott 150 milliót, a többiek meg érjék be 30-40 millióval. Nagyon segítette a küzdelem kiegyenlítését o_O -
#80645 Nem konkrétan Real-hoz kapcsolódó hír, de erről ti tudtatok (bocsi ha valakinek ez nem új hír)? Nem értem, hogy egy amúgy jól működő rendszert miért kell szétcseszni? -
#80644 "A saját szintjén is jelentős összeggel, mintegy 7 millió euróval segítette a nepáli földrengés károsultjait Cristiano Ronaldo"
Korrekt.
-
#80643 hát nem tudom, hogy hogy lehet elnézni a kapus személyét -
zsotesz #80642 Casillas védett -
#80641 Jól látom, hogy ez a barom Ancelotti nem Casillas-t rakta kapuba egy ilyen tétmeccsen? -
#80640 most már tényleg vége...:O -
Pukkka #80639 Én nem ezt gondolom. A fő probléma szerint inkább az, hogy hiányzik a kreatív középpálya. Se Modric, se Benzema. Nincs meg a kapocs a csatárok és középpálya között. Ramos egy favágó buta Atleti ellen jó ötlet volt vkp-nak, de a Juve esetében látszott, hogy szenved.
Bale-t csatárként játszatni szintén nem szerencsés, mert látszik, hogy nem érzi magát jól azon a poszton.
Én jelen esetben vagy padoztatnám, vagy beraknám a Bale-t balszélre Isco helyére. Én nem tudom mi van Iscoval, de teljesen enervált, semmi tűz nem látszik benne már hónapok óta.
Valami CR-Borsó , Bale-James-Jesé, Kroos, Marci-Ramos-Pepe-Carva, felállást tudnék elképzelni. Menni kellene előre a széleken, és elővenni a gyors kontrákat, amik tavaly annyira ültek, idén viszont szart se látni belőlük. -
karajjj #80638 Továbbra is állítom, hogy ez a Real nem csapat, csak sztárok csoportja, akik egyéni villanásokkal eldöntenek meccseket. Tegnap kb. egyedül Kroosnak volt értékelhető a produkciója. Sajnos... -
#80637 Na mostmár csak két meccset kell megnyerni a címvédéshez....:D -
#80636 Ohh de lámák vagyunk...hihetetlen...
Nekünk jó az eredmény erre lekontráznak, ráadásul szögletből... -
#80635 na, morata lőtte az első gólt. -
#80634 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
zsotesz #80633 jó meccs volt, a védelem viszont elég sokat balfaxkodott, de legalább a győzelem meg lett -
homeless #80632 Ez pontosan ugyanaz az elbaszott, bárgyú fej amit a kihagyott helyzetei után szokott vágni. Igazi csapatjátékos. -
#80631 zindexen meg nso -n csak azt olvasni, hogy milyen mérges volt ronaldo a tőle "ellopott" gólokért. Persze a videó alapján én is ezt mondom...
persze lehet csak fake smile :D -
nagy hős #80630 James rohadt jo -
nagy hős #80629 James rohadt jo -
#80628 különben... negatív vélemény is vélemény, ha nem tetszik "húzz a picsába valamelyik sarokba vinnyogni" -
#80627 majd Te megmondod :3 -
rojiblanco #80626 Ti kinek örülnétek?
http://hu.blastingnews.com/sport/2015/04/ki-fog-erkezni-a-real-madrid-kozeppalyajara-00368689.html -
#80625 -
Monoton #80624 -
#80623 rúgott 2 gólt, örülj neki vagy húzz a picsába valamelyik sarokba vinnyogni.... -
#80622 á hányinger kerülget, hogy az egekig szopja most mindenki Hernandez péniszét. -
#80621 Első félidő, 44':
1-0
1-1
1-2
2-2
2-3
lehet nézni kéne =) -
rojiblanco #80620 Egy cikk a Real Madrid taktikájáról és a BL negyeddöntő visszavágóról.
http://hu.blastingnews.com/sport/2015/04/a-real-madrid-taktikaja-es-a-bl-negyeddonto-00361321.html -
#80619 1. MÉRKŐZÉSEK
Május 5., kedd
Juventus (olasz)–Real Madrid (spanyol)
Május 6., szerda
Barcelona (spanyol)–Bayern München (német)
2. MÉRKŐZÉSEK
Május 12., kedd
Bayern München–Barcelona
Május 13., szerda
Real Madrid–Juventus