81624
  • zsotesz
    én attól tartok, hogy kikapunk, de ne legyen igazam
  • Shep
    Na gyerekek mi lesz este? Kikapunk, mint a huzat, vagy összekapják magukat a fiúk?
  • szomferi
    miért érzem, hogy most sem lesz címvédés...
  • REALista
    Április 14: Atletico-Real és Juventus-Monaco
    április 15: PSG-Barcelona és Porto-Bayern
    április 21: Barcelona-PSG és Bayern-Porto
    április 22: Real-Atletico és Monaco-Juventus

• karajjj
    Bazz, pont mint apuka! :D
  • ProGabe #80573
  • REALista
    Nagy kár hogy nem ment be.Az év gólja lett volna...:S
  • szomferi
  • LasDen #80570
    nem rúgják ki, akármi is lesz. Perez megerősítette a helyénm így marad...
  • Gauge
    http://sportgeza.hu/futball/2015/03/12/carlo_ancelotti_real_madrid_ultimatum/

Remélem kirúgják. Nem azért, mert 2-3 meccset elvesztettek, hanem azért, mert nem tudott csapatot építeni.
    Utoljára szerkesztette: Gauge, 2015.03.13. 02:12:10
  • horpeti
    Amúgy szerintem is most pocsék a játék, tök fura, hogy hirtelen mindenki rossz. Lehet Ancellotti miatt, passz. :)
  • horpeti
    Hát azok "Ti", akik folyton csak elégedetlenkednek, ha valami nem megy, meg húzzon Ancellotti a francba, stb. :))
  • LasDen #80566
    ki az a Ti, aki elküldte volna? o_O
  • horpeti
    És mi van a történelmi győzelmi sorozattal? Akkor jó volt Ancellotti? :) Meg a csapat?:)
    Érezhető ez a formahanyatlás, talán fáradtság. De ugyanaz a csapat és edző van most, mint amikor ontották a gólokat. Mondjuk Ti lehet akkor is elküldtétek volna, azt nem tudom. :D
  • LasDen #80564
    csak ötletelek...
  • SLICK
    jajj ennyire rosszat akarsz?
  • LasDen #80562
    ha már velős...van pisztolyod?
  • SLICK
    szerencsére vagyok annyira elfoglalt, hogy idén alig láttam meccset. Az eredményeket attól függetlenül úgy is látni fogom...
    De hajrá várok még valami velős ötletet!
  • LasDen #80560
    akkor kapcsold ki a tv-t. ilyen egyszerű
  • SLICK

• szomferi
    is :D
  • SLICK
    alig várom
  • LasDen #80556
    akkor örülj neki. majd jön egy új edző és akkor puffoghatsz majd rajta....
  • SLICK
    most jöttem haza a melóból... mi ez a 3-4-es eredmény? Ezen már tényleg nem tudom magam felidegesíteni, csak röhögni... El Classicón egy laza 7-est gurítanak majd. Carlot szerintem ott ki is fogják rúgni.
  • REALista
    Jó lenne nem kiesni a BL-ből...:)
  • karajjj

Pedig mennyire le lettem hülyézve... :D

Guardiola pedig ugyanez, csak spanyol kiadásban, vagy talán még rosszabb...
  • REALista
    Guardiolát ide?:D:D::D Agyfaszt is kapnék...:D
  • Gauge
    Anyááááám.... már megint ez a fos ötletelen játék. Hozzák ide Guardiolát. Ancelotti meg takarodjon valami olasz csapathoz, lehet, hogy ott menő ezzel az agyatlan játékkal...
  • szomferi
    hát valószínűleg ezt a meccset is letöltöm, aztán berakom a "Best of" gyűjteményembe
  • 6unn3r
    Na ez az utolsó 10 percben lépem meg az első cserét dolog ismerős, mert Wenger papus is rendszerint ezzel akar intenzívre küldeni. Tavaly volt egy eset, amit még troll módjára reagált is le. Asszem az MU ellen játszottak, kikaptak, majd meccs utáni interjún kérdezték faszért nem cserélt, hiszen hátrányban is voltak. Ha jól emlékszem azon a meccsen nem is cserélt vagy max egyet tök későn. Erre azt válaszolta, hogy minek cserélt volna, miközben már így is 6 támadó játékosa volt a pályán. (Akik egyébként úgy támadtak akkor, mint ahogy egy impotens fasz próbál a punciba bejutni.)
  • LasDen #80548
    Détáriról már lekéstünk.... a picsába....
  • SLICK
    Bernd Schuster
  • Monoton
    Edzőnek ugyan kit?
  • Gauge
    Szerintem ember van, csak Ancelotti nem képes sem csapatot, sem játékötletet eladni a játékosoknak. Sirelmas, h a Madrid játéka ezekből a fos beívelt labdákból áll. Senki sem lő, inkább kiadják a szelére, s onnan jön a beívelés. Akkor inkább jöjjön más edző, kell a vérfrissítés. Nem a kerettel van a baj.
  • SLICK
    hát jó részben a sérüléshullám is benne van, viszont van itt más baj is.
    Ancelotti cseréi... Az Elche ellen, olyan szinten agyvérzés kerülgetett, hogy rendesen rosszul voltam. Nem értettem minek várt az első cserére a 84. percig????? Ezt mondja meg nekem valaki, és nem ez az első eset mikor idáig vár. Én azt nem tudom elhinni, hogy ha a 65. perc után elkezdett volna cserélgetni, akkor annyival romlott volna a játék összképe. Lehet, hogy gyenge emberek vannak padon, de azért annyira mégsem, hogy egy biztos vezetést ne tudtak volna megtartani...
    De amikor egészséges a csapat akkor sincs egy fikarcnyi rotálás sem... Meg van adva, hogy a fő keret játsszon és szükség esetén legyen változtatás... És sajnos ebbe fogunk belebukni.
  • Monoton
    Engem a legjobban az zavar, hogy nincs a padon olyan ember, akivel lehetne biztonságosan rotálni. Itt a tavaszi hajrá, nem fogják bírni a játékosok a folyamatos terhelést.
  • SLICK
    Azt azért én is furcsálom, hogy ennyire nem bírt formába rázódni ennyi idő alatt. Kellene pedig neki a több lehetőség, mert így meg nem is fog. Csak valami nívósabb angol klubba kerüljön, ne ilyen spanyol közép vagy kis csapatokoz.
    Amúgy Bale-t is megvehetné valaki. Egész este egy egyeneset nem tudott labdába rúgni, na meg meccsek óta sincs egy értelmes megmozdulása sem.
    Meg mi volt ez a fos játék? Ez a szélről állandóan beívelgetés annyira átlátszó, hogy siralmas. Oké, hogy fejjátékban többnyire vertük a Villarealt, de ez lófaszt nem ért végül.. Barca úgy elpicsáz minket, meg egy komolyabb klub BL-ben is, hogy namég.
  • Monoton
    Jesét jó lenne elzavarni kölcsönbe az év végén.
  • REALista
    Ennyi helyzetet kihagyni...
  • REALista
    Gratula a bírónak...ilyen szép gólt elvenni Benzematól...:S