Real Madrid Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jakuza001
Mar reg kiderult, hogy ez nem igy van. Azert egy kokler kozel 4 ev alatt nem nyer ennyi trofeat, akarmilyen csapatot iranyit. Egy ilyen poszton mar egyszerre kell lenni jo edzonek es tudni kell mentalisan egy csapatot motivalni. Hosszu ido alatt foleg a masodik ami nagyon fontos mert nem egyszer azert pukkadnak ki jo csapatok, mert a motivacio tulontul lecsokken a jatekosk elhiszik, hogy mar mindent megnyertek es elegedette valnak.

bakkerman
ez jövõre(???) kiderülhet

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Taki 122

Real Madrid C.F. VIVIMOS POR TI...VENCE POR NOSOTROS! Raúl | Zidane | Guti | Cristiano Ronaldo | Sergio Ramos | Higuaín | Iker Casillas

Casillas
Na azért nem mintha Guardiolán múlna a Barca sikeressége.

Vivimos por ti, vence por nosotros.

Voyager5
Õt is Valdano baszta el, már elnézést a kifejezésért.
Azthitte, hogy aki lehúzott 1 évet SAF mellett azzal majd sikeresebb lesz a csapat, mint azzal aki 3 év alatt nyert x trófeát..

Fú de megutáltam akkor ezt a tagot, ez kb olyan mintha most elzavarnák mondjuk Guardiola-t, és kineveznék Karanka-t a helyére, hogy õ majd sikeresebb lesz..
LasDen
akkor se kell jáccani a sértõdött kisfiút...büszkén kiállhat az emberek elé, erre inkább fityiszt mutat....bullshit

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

csak õ pont nem ez a típusú ember
épp ezért szerették õt a játékosok és a szurkolók is

LasDen
és tegnap volt??? én visszamennék és perez pofájába röhögnék (és van is mire fel neki)...ennyi, nem kell itt durcáskodni...

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

talán mert undorító volt ahogyan menesztették?!

LasDen
most mit kéreti magát...

Rockynhooo
Del Bosque nem fogadta el a meghívást, arra az ünnepségre, amelyen a klubnál végzett szolgálataiért tüntették volna ki elismerésképpen.
Meg tudom érteni ? !

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

sztem a Poolos Lucas

megint okosak voltak az újságírók
limperatore
és Lucasnak mióta az a posztja mint xabinak? 😄 meg h a jól tudom vmi 80milliós kivásárlási ára van nem 30

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

SLICK
Sahin... ezzel mindent el is mondtál. Esetleg még Granero ha javulna valamit...

LasDen
Lapértesülések szerint a vezetõség már most gondol a jövõre és keresi Xabi utódját. A jelöltek között van De Rossi és a brazil Lucas is. Elõbbit többször is sikertelenül kereste meg az elmúlt években Perez, utóbbi játékos leigazolásának pedig a 30 milliós kivásárlási ára szabhat gátat

Csabi 29, de rossi 28...milyen jövõre gondolnak? 1 szezonra elõrébb?? másrészrõl meg minek...lesz egy jó sahin akkor nem kell...

Rockynhooo
Özil hatalmas gólt vágott a válogatottban. CR is szabadból. Illetve Marci gyõztes gólt lõtt a braziloknál <#nyes>

Voyager5
Özil eddig 1gól/1gólpassz a Német-Belga meccsen
kazai21
A török Milliyet lap spekulációja szerint már a télen eladná Carvalhot a Real, hogy ne ingyen távozzon. A Fenerbahce és az Anzi is szívesen látná soraiban a játékost, akit a klub 7,9 millió euróért el is engedne. Az ügyet bonyolítja, hogy Mourinho egyik legfontosabb játékosáról van szó.

😄DD

Mi equipo favorito: Real Madrid

a szarfos Higuain hármat vágott Chilének
pföjj<#sniffles>

Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led

nem, de olyan oltári nagy assistokat sem láttam egyiktõl se. Talán Canalesnek volt egy nagyon jó passza valamelyik felkészülési meccsen anno, de könyörgöm, a csapatból szinte mindenkinek volt jó és kitûnõ mozdulata a felkészülési meccseken.

Különc
Egyébként Canales és Pedró Leon feladata a pályán a góllövés volt? Madridban

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

õt is lebaszom, egyikõjüket sem tartom nagy játékosnak igazából...

miilann04
hányszor volt kezdõ? vagy hányszor kapott ~20 percnél több játékpercet?

de akkor már baszd le canalest is, õ meg ilyet nem csinált nálunk.

realmadrid.alonso.eagles.spurs.

azért kapott párszor esélyt...

Casillas
mert tönkretettük a karrierjét, játékostemetõ, herpaderpa

miilann04
mert nem játszott.

realmadrid.alonso.eagles.spurs.

ez az ember ilyet miért nem tudott nálunk?

Voyager5
Szerintem jól tolta. Özil talán egy picivel haloványabb volt. Ronaldo 2 gólpassz.. Callejonnak gyönyörûen lerakta, pedig már vártam, hogy onnan rárúgja 😄 ahogy szokta.

Higuain meg újra a régi Higuaint idézte ezen a meccsen. 2. góljánál fel sem néz, és bevágja a jobb felsõbe. <#worship>

Ja és a 2. gólnál Arbeloa is gyönyörû assistot osztott ki.
horpeti
C. Roni 2 gólpassz, szép lekészítések. 😊 A meccset sajnos nem láttam én se.

LasDen
szerintem sincs ezzel baj...tény, hogy pipita nem olyan technikás mint Cé de ha elérakják a labdát, akkor bekell verni, és õ beveri....:😄DDD

benzema szélsõnek vagy tkp-nak tökéletes a szaros passzolgatásával, de egy csatár gólt lõ, nem passzolgat.....

madridistán általában a Dr. Vér Istvánok értekeznek egymás közt
LasDen
olvasgattam madridistán higany topikot...és érdekes vélemények voltak...hogy pipita kevésbé kombinatív és látványos játékokat nem lehet ráépíteni és csak azt rúgja be, amit odaraknak elég, míg benzema jobban kiveszi a részét a játékból passzol meg minden...😄D és a hszekbõl úgy éreztem, hogy benzemat preferálnák...😄

bakkerman
kakán

<#idiota>

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Rockynhooo
Sajna nem láttam a meccset. Kaká hogy tolta?

Voyager5
ROCKnROLLA
Benzema, tudod miért vagy te buzi?
Mert 10x annyi helyzetbõl harmad annyi gólt lõsz, mint Higuain.

SLICK
Higu mesterhármas!
Azért sajnálom az Espanyolt, nem játszottak rosszul.

SLICK
Mr. Zselé 0-3! Ez is szép volt!

REALista
Callejon<#eljen>

Ronaldo nagyon önzetlen volt.😊

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

SLICK
Feri mikor volt ilyen heves Real meccsen?😄

SLICK
A 2. Gól mégnagyobb volt! Lass nagyon jó volt ma! Örülök, hogy kezdi megtalálni a jó formáját...
Na közben Özil remélem nem sérül le!

Casillas
épp ideje volt

REALista
Higu úgy döntött kiszorítja Benzit a kezdõbõl...😄

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

Pipita baszki <#wow2>
szabii98
higu gól 😄

I met God. She's black

SLICK
nagy gól volt! Jó a meccs is végre, nem egy lazsálós.. Van pörgés rendesen!