Real Madrid Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

basszus, kedira 😄

LasDen
buzi khedira...gólt lõni azt tud, de ami a feladata lenne ahhoz hülye...😄D

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

faszom egy csatár ne egy csúsztatott fejes után érkezõ labdából szerezzen gólt hanem harcoljon ki magának helyzetet... meg ha labdát kap ne az legyen az elsõ hogy lepasszolja vagy hátragurítja..

SLICK
😄?SA_:_:AS?D_:ADS?

A gól is rossz helyezkedés miatt született, értem.

LasDen
egy bal egyenes...az is visszaüthet...

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Benzema meg konkrétan nem tud helyezkedni, az is visszaüthet...

SLICK
adjad!

Más:

A védelemmel lehetne már kezdeni valamit, sokat hibáznak és ez még visszaüthet. Ebben az idényben amúgysem volt az a nagyon acélos.
Marcelo nem értem miért ugrott el a labdától :|

LasDen
senki ne jácca...fasság...

SLICK
ja mert másnak lehet... értem.

Rockynhooo
adjuk is!

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

Casillas
Ne játszd már a hülyét, nem áll jól.

Vivimos por ti, vence por nosotros.

kazai21
góól😊

Mi equipo favorito: Real Madrid

Voyager5
Tudtam, h Benz gólt fog lõni 😊))
SLICK
szarfos mindentkihagyóbenz gólt lõtt BL-ben Lyonnak!
Adjuk el!

LasDen
benz

LasDen
milyen szép kis mellénye van mounak..😄

banok

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

miilann04
benzema még a kisebbik baj.

khedira..

realmadrid.alonso.eagles.spurs.

LasDen
majd a fifaban bizonyíthat....😄

Benzema:S Csereként elment volna! Ha már kezdõ remélem lö legalább 1 gólt!

Voyager5
Mert Benzema bizonyítani akar volt csapata ellen 😄
LasDen
mér nem higany???

Iker Casillas, Álvaro Arbeloa, Sergio Ramos, Pepe, Marcelo, Xabi Alonso, Sami Khedira, Di María, Mesut Özil, Cristiano Ronaldo és Benzema.
bakkerman
a hajvisszaállító funkciót kihagytad,amit nagy szélben,vagy esõben lehet alkalmazni

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

DIGISPORT

20:15
Labdarúgás (élõ)
Bajnokok Ligája, Real Madrid-Lyon

Béta verzió?

LasDen
irigylem hogy irigyled....

irigylem a problémáid
😄😄😄 Még jóhogy a Nikeval van szerzõdése😊
de, biztos, hogy csuklószorító
LasDen
az adidas új tervezése...egy digitális formaszabályzó...

olyan mint egy csuklószorító, de van rajta egy kapcsoló több lehetõséggel. Az elsõ a Gólkirály funkció (tavaly is rajta volt már, de az még béta volt és csak ez volt rajta, ezért volt olyan sok gól), aztán van az Assist király funció (ami idén eddig többször volt használva, például ma), és van az Assist & Gólkirály funkció, ami egyértelmû. És végül van egy utolsó állás is a kapcsolón, de az annyira durva, hogy nem engedélyezett használni csakis a legeslegvégsõ esetben (pl.: BL döntõ 90. percében 0-0-ás állásnál)

kazai21
Hát olyasmi,csuklópánt😄 Babonából hordja úgy emlékszem,hogy már mondták régebben...

Mi equipo favorito: Real Madrid

Ami Ronaldo csuklóján van az nemtudjátok mi? Néztem képeken is közelebbrõl de nemtudok rájönni...😄 (nem csuklószoritó az biztos)
Taki 122
Nagyon jó meccs volt, bár kicsit nehézkesen indult. Nagyon örülök, hogy Higuaín ismét mesterhármast rúgott! Egyik kedvencem és úgy néz ki, hogy kezdi visszanyerni a régi formáját. Az elsõ fõként Ronaldo érdeme volt, de a másik kettõt nagyszerûen rúgta be. Így tovább! HALA MADRID! <#eljen>

Real Madrid C.F. VIVIMOS POR TI...VENCE POR NOSOTROS! Raúl | Zidane | Guti | Cristiano Ronaldo | Sergio Ramos | Higuaín | Iker Casillas

SLICK
Tetszett a meccs, pörgõs volt nagyon. A Betis is szépen játszott.
Sajnálom a bekapott gólt, de ha azt vesszük megérdemelte a Betis.

Voyager5
Ez olyan Raulos volt 😊
szar Higuain, pfujj adjuk el... -.-
SLICK
Ez de szemtelen volt!!! 😄

SLICK
LOL!! Ez mi volt? 😄
Azt hittem kihagyja.

Voyager5
Kár, hogy lehozták Kaka-t 😞
SLICK
Kaká!!! Megérdemelte! Gyönyörûen tekerte el a labdát!

miilann04
helyzetkihasználásunk még mindig fos.

realmadrid.alonso.eagles.spurs.

Pipita!
Voyager5
Ez a Ronaldo gyerek fejlõdik 😛
SLICK
Számítottam erre, hogy nem lesz könnyû meccs a Betis ellen, általában nagyon jók szoktak lenni ellenünk.

Közben gól! Higany! ^^

Rockynhooo
jol védekezik a betis nagyon. varanet akartam volna középre én is.

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

ez wtf???? 10 csere van kiírva, holott elvileg csak 7 csere lehet ligameccsen, nem?

SLICK
Szerintem Varane-t kellett volna kezdetni középen, Ramos meg maradhatott volna szélen.

Taki 122
Facebookról:

Gonzalo Higuaín
Real Madrid - Real Betis: Iker Casillas, Arbeloa, Pepe, Sergio Ramos, Marcelo, Alonso, Lass, Mesut Özil, Ricardo Kakà, Cristiano Ronaldo & Gonzalo Higuaín

Real Madrid C.F. VIVIMOS POR TI...VENCE POR NOSOTROS! Raúl | Zidane | Guti | Cristiano Ronaldo | Sergio Ramos | Higuaín | Iker Casillas