Real Madrid Fan Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Real Madrid C.F. VIVIMOS POR TI...VENCE POR NOSOTROS! Raúl | Zidane | Guti | Cristiano Ronaldo | Sergio Ramos | Higuaín | Iker Casillas
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Zidane miatt kezdtem el szurkolni a Realnak 😊
ASUS X550CC-XO227D, amir?l most ezt írtam :D BattleNet: Gabe#2489
Tudna valaki adni nekem egy torrent/ftp vagy akármilyen linket ahonnét le tudnék tölteni teljes szezonokat?
Konkrétan a 2000/2001es szezon mérkõzései (természetesen amikben a Madrid érdekelt volt) kellene nekem, de bármelyik szezont szívesen megnézném újra 😊
Ez a nosztalgia a belinkelt Zizus videónak köszönhetõ. Nagyon szívesen végignézném a mesteremberek meccseit még párszor 😊
Real Madrid C.F. VIVIMOS POR TI...VENCE POR NOSOTROS! Raúl | Zidane | Guti | Cristiano Ronaldo | Sergio Ramos | Higuaín | Iker Casillas
am arbeloan látszott, hogy alig erõltette meg magát...😄
hiába na, Mourinho ért a csapatmorál fenntartásához 😛
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
végén Ramos Celtics mezben A_S?DASD?ASDM:ASDM nagy repper geci 😄

Lapértesülések szerint Eden Hazard továbbra is az angol bajnokságba vágyik, ennek ellenére Zidane azt tanácsolta a vezetõségnek, hogy minél elõbb készítsenek egy ajánlatot és igazolják le, mert hatalmas tehetségnek tartja és nagy jövõ elõtt áll.
De majd a hétvégi meccsen bizonyíthatunk,hogy tényleg össze szedtük magunkat mert szvsz.kemény meccs lesz😊)
Mi equipo favorito: Real Madrid
ha lehet akkor magyarul 😄
Madridista hasta la muerta!! Érdemes tanulni,mert a tanulás előbb-utóbb meghozza gyümölcsét,és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!! nyamm:D
Jó volt a csapat, de a meccs is laza volt. Régen volt ennyire rugdosódás és agressziómentes egy madridi meccs.
non potest pluere aeternum
De ettõl eltekintve jól játszanak és két gyönyörû góllal vezetnek!<#eljen>#eljen> Az elsõnél tartottak egy rövid rajzórát az Ajaxnak. Szép volt!
azon az ökölrázáson látszott, hogy nagyon akar...
90s EURODANCE MINDÖRÖKKÉ!!! GO MAN UNITED!!! HALA MADRID ! 80s évek rock zenéi és napjaink rock-ja 80s stilusban
http://goo.gl/gd6Zi5
nálam jó volt végig csak azért ajánlottam<#vigyor5>#vigyor5>
90s EURODANCE MINDÖRÖKKÉ!!! GO MAN UNITED!!! HALA MADRID ! 80s évek rock zenéi és napjaink rock-ja 80s stilusban
AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
A myp2pn én is találtam azért jót a sok közül , végigkattintva párat, csak ugye nincs oda írva már, hogy milyen sávszél stb, szal próba cseresznye a méret, nemzetiség, gyorsaság.
BL topicba szoktak fórumos linkeket bepostolni, onnan válogattam aztán az egyik mûködött az egész meccs alatt.
Ma meg lehet inkább a Bayern - Cityt nézem a tvben, nem vagyok szurkolói szemmel érintett egyik meccsen sem. 😄
http://goo.gl/gd6Zi5