Real Madrid Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kazai21
Higuuuuuu 1:0 ide😊))))))))

Mi equipo favorito: Real Madrid

LasDen
Real Madrid hivatalos kezdõcsapata: Casillas, Arbeola, Ramos, Albiol, Marcelo, Xabi Alonso, Lass, Kaká, Özil, C.Ronaldo, Higuaín. Cserék: Adán, Varane, Khedira, Granero, Altintop, Callejón, Joselu.

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Taki 122
Valahogy én is így vagyok ezzel...õk valóban "galaktikusok" voltak! 😊

Real Madrid C.F. VIVIMOS POR TI...VENCE POR NOSOTROS! Raúl | Zidane | Guti | Cristiano Ronaldo | Sergio Ramos | Higuaín | Iker Casillas

LasDen
azé tudnék 1-2-t mondani....😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

morvaigaben
<#eljen>
Zidane miatt kezdtem el szurkolni a Realnak 😊

ASUS X550CC-XO227D, amir?l most ezt írtam :D BattleNet: Gabe#2489

SLICK
A világ legjobbja! Ez egyértelmû! Soha senki nem elsz ilyen jó mint õ valaha is volt! Egy ISTEN!

Az elmúlt 15 percet googlezással töltöttem, de nem jártam sikerrel.
Tudna valaki adni nekem egy torrent/ftp vagy akármilyen linket ahonnét le tudnék tölteni teljes szezonokat?

Konkrétan a 2000/2001es szezon mérkõzései (természetesen amikben a Madrid érdekelt volt) kellene nekem, de bármelyik szezont szívesen megnézném újra 😊

Ez a nosztalgia a belinkelt Zizus videónak köszönhetõ. Nagyon szívesen végignézném a mesteremberek meccseit még párszor 😊

Taki 122
"GRACIAS ZIZOU"

Real Madrid C.F. VIVIMOS POR TI...VENCE POR NOSOTROS! Raúl | Zidane | Guti | Cristiano Ronaldo | Sergio Ramos | Higuaín | Iker Casillas

LasDen
a kosaras mez nem jelenti, hogy valaki rapper...😄DD

am arbeloan látszott, hogy alig erõltette meg magát...😄

komolyan nekik ilyen edzéseik vannak? 😄 persze amikor én anno 10 évesen jártam edzésre akkor mindig anyázott minket az edzõ meg basztatott...

hiába na, Mourinho ért a csapatmorál fenntartásához 😛

Rockynhooo

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

lol, Carvalho 0:25nél napszemüvegben mint valami maffiózó😄

Rockynhooo

végén Ramos Celtics mezben A_S?DASD?ASDM:ASDM nagy repper geci 😄

LasDen
ic fúúd tájm....😄

márpedig ha õ azt mondja, hogy kell, akkor tessék szépen leigazolni
HALA MADRID!!
LasDen
nah...😄
Lapértesülések szerint Eden Hazard továbbra is az angol bajnokságba vágyik, ennek ellenére Zidane azt tanácsolta a vezetõségnek, hogy minél elõbb készítsenek egy ajánlatot és igazolják le, mert hatalmas tehetségnek tartja és nagy jövõ elõtt áll.

kazai21
Na grat. a csapatnak jól játszottunk nagyon😊

De majd a hétvégi meccsen bizonyíthatunk,hogy tényleg össze szedtük magunkat mert szvsz.kemény meccs lesz😊)

LasDen
karankat én késõbb szívessen látnám a csapat élén mint vezetõedzõt (nem konkrétan a mai meccs miatt) 😄

Burdi
vki feltudná majd tölteni vhova az egész meccset?? 😄
ha lehet akkor magyarul 😄

Madridista hasta la muerta!! Érdemes tanulni,mert a tanulás előbb-utóbb meghozza gyümölcsét,és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!! nyamm:D

horpeti
Jó volt a pro4es stream, csak néha akadt meg. Így mégis olyan volt, mintha TVben nézte volna az ember. 😄

Jó volt a csapat, de a meccs is laza volt. Régen volt ennyire rugdosódás és agressziómentes egy madridi meccs.

SLICK
és Özil helyett Altintop 😄

SLICK
Benõ gól ^^ jóvá tette a hibáját 😛

ROCKnROLLA
Benzema gólt lõtt. Ez valami bug lehet, ilyen opció nincs. Idõcsapdába kerültünk. 😄 De azért rálõtte a védõre a buta pöcs. 😄

Taki 122
Talán 3 helyzetbõl legalább 1 bemenne ... :|

horpeti
Én is, pl. Higut. 😊

shala
több rúgott gól, szeretnék egy másik csatárt, kövezzetek meg, de én már nem bízom ebben a francia srácban. Lehet sokat javult tavalyhoz képest, jól mozog, meg tartja a labdát, de gólt továbbra is ritkán lõ.

non potest pluere aeternum

ROCKnROLLA
Mondjuk Air sanyi 😄

Rockynhooo
fel se fogom mi lenne ha benzema helyén egy isten pléja lenne 😞

Taki 122
Benzema kihagyott pár nagyobb helyzetet...<#idiota>😄D
De ettõl eltekintve jól játszanak és két gyönyörû góllal vezetnek!<#eljen> Az elsõnél tartottak egy rövid rajzórát az Ajaxnak. Szép volt!

LasDen
lehet hogy kaka összeszedi magát...??
azon az ökölrázáson látszott, hogy nagyon akar...

kazai21
Kakááá mekkora góóól😊))) 2:0

shala
méghozzá gyönyörû gólt😊

LasDen
persze....egy pillanatra kilépek konyhába és azonnal gólt lõnek...😄DD

kazai21
Gyönyörûûû öröm volt nézni áááá kurvajók vagyunk:$$$$ 1:0 CR😊

shala
benzema tényleg bassza már meg. 😄

kazai21
Benzamaa:|

SLICK
ejj Khedira kezdett :|

[HUN]FaTaL
lol 😄DDD stream 😄DDDD

http://goo.gl/gd6Zi5

zalrobto
végülis ez is jó<#eljen>

90s EURODANCE MINDÖRÖKKÉ!!! GO MAN UNITED!!! HALA MADRID ! 80s évek rock zenéi és napjaink rock-ja 80s stilusban

[HUN]FaTaL
Egyelõre tökéletes a PRO4 stream is, és a minõsége is egész jó ha a media playeres linket nyitjátok meg.

zalrobto
szia
nálam jó volt végig csak azért ajánlottam<#vigyor5>

90s EURODANCE MINDÖRÖKKÉ!!! GO MAN UNITED!!! HALA MADRID ! 80s évek rock zenéi és napjaink rock-ja 80s stilusban

szomferi
@ oldalával mi van? nem tudsz valamit miért nem megy?

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

banok
20:45 Real Madrid-Ajax
tv: Pro4
streamek: http://stream.forumx.hu/viewtopic.php?t=278&mforum=stream

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Taki 122
Egy elég jó minõségû stream: NOS

horpeti
Ha esetleg rátalálsz most is egy jóra, légyszi oszd meg , veetle jó😊

A myp2pn én is találtam azért jót a sok közül , végigkattintva párat, csak ugye nincs oda írva már, hogy milyen sávszél stb, szal próba cseresznye a méret, nemzetiség, gyorsaság.

[HUN]FaTaL
Veetle volt, nem sopcast sry.

BL topicba szoktak fórumos linkeket bepostolni, onnan válogattam aztán az egyik mûködött az egész meccs alatt.

Ma meg lehet inkább a Bayern - Cityt nézem a tvben, nem vagyok szurkolói szemmel érintett egyik meccsen sem. 😄

horpeti
hol szerzel sopcast és veetle csatikat? Mert én a myp2p-t használtam, ill. most is, de megváltozott és csak ilyen rögtön bejövõs ablakok lettek, nem a régi, hogy írta, hogy sopcast, veetle, stb.

LasDen
korrekt...okt.1-tõl itt fibernet helyett invitel lesz és küldtek új csatornakiosztást és berakják a digisportot....pro4-em nem lesz, de legalább nézhetem a pro7-et 😄D

[HUN]FaTaL
Ne nagyon reménykedj, múltkor is teljesen szar volt, össze-vissza akadt. Én a Barca meccset is inkább sopcasttal néztem, kicsit szarabb minõség volt, meg angol kommentátor, de legalább stabil volt.