81624
-
#80698 danilo -
karajjj #80697 Pénteken úgy tűnik, bemutatnak egy új igazolást.
Ki lehet az? -
#80696 Ronaldo szerintem csak egy próbababa, amilyen mereven áll. De Marcelo is gyanús.... -
karajjj #80695
-
#80694 Materazzi: “Benitez to Real? Good luck to the fans”
:D -
#80693 ez van, sprite... -
#80692 az soká lesz D: :D -
#80691 nyugi, majd jövő ilyenkor kirúgják. Vagy utána, de 3 évig biztos nem marad.... -
#80690 -
#80689 -
#80688 azt hittem RM szurkoló vagy :o -
#80687 Örülök, hogy elment a gyökér olasz, de annak nem hogy még egy nála is nyomorultabb edzőt hoznak. Nem is értem, miért nem Kloppot igazolták le...
Na mindegy, RIP Real Madrid.
Továbbá lemondanék a házigazda jogomról is, úgyse nézek már be ide. Aki szeretné átveheti.
bb -
#80686 Nem rajta múlt? 0-3-al mentek ki az öltözőbe,majd kihozták döntetlenre. Nyilván a játékosok maguktól találták ki hogy min kéne változtatni. -
karajjj #80685 én sem örülök neki, de többet kinézek belőle, mint anno pl. Luxemburgoból -
#80684 jajjmá.... -
#80683 ez nem rajta múlt :c
/meg érted hogy értettem. Nem örülök neki hogy ő jön(ne) reálhoz. -
karajjj #80682 Én eddig úgy gondoltam, hogy ez, de akkor én kérek elnézést. -
#80681 ez a legnagyobb sikere az elmúlt 20 évben :D -
karajjj #80680 hát ez kurvajó :D :D -
#80679 -
Pukkka #80678 Ez az ember egy lofasz.
-
karajjj #80677 Ha jobban összerakja a csapatot, mint Don Carlo és nem csak a villanásokra fog alapozni, akkor akár még jól is elsülhet az egész. -
#80676 valahogy így vagyok én is. Nem kedvelem, de ez van. Reméljük sok ilyet láthatunk majd tőle :D
-
Monoton #80675 Én sem örülök a spanyolnak, de ha már jön, sok sikert neki. Előre nem fogom leírni, remélem rá cáfol a sok kételkedőre. Remélem! -
karajjj #80674 Még a seggemet is a földhöz csapkodom örömömben! -
Pukkka #80673 Te mióta nézel meccseket? Rotáció hiányát fel lehet neki hozni, de a rotációhoz nem ártana, ha lennének minőségi emberek a padon is, nem holmi Illaramendik. Agyatlan beívelős játék? Motiválatlan játékosok? 22 meccset nyertünk zsinorba a szezon elején, gondolom arról még lemaradtál, ahogy a tavaji játékunkról is. Az hogy ebben az évben nem tudtuk a játékunkat játszani, inkább róható fel a sérülteknek, mintsem a Misternek.
Nem jó edző... nézd már meg mit csinált a csapatból a Mou era után ( úgy hogy én csipem a Portugált ). Betonbiztos öltöző, a játékosok tisztelték, bíztak benne, CDR,BL,CWC,ESC. Emelett sem tavaj, sem pedig idén nem mondhatnám, hogy fölényesen nyerték előttünk a bajnokságot.
De majd most a Benitez jó edző lesz... -
Gauge #80672 Ancelotti nem volt jó edző. Rotáció hiánya, agyatlan beívelős játék, a játékosok motiválatlansága. Az első év szerintem inkább Mou öröksége volt , mint Ancelotti zsenialitása (meg a játekosok bizonyítási vágya is). Ezzel nem azt mondom, hogy rossz évünk, sőt! De alapvetően a tendencia aggasztó és a már említett hiányosságok.
Utoljára szerkesztette: Gauge, 2015.05.26. 15:49:16 -
Pukkka #80671 Te barlangban élsz ombre? Emberemlékezet óta nem volt ilyen fiatal a keretünk. A többi nagy csapathoz képest is kifejezetten jól állunk. -
#80670 Ez egy elmebeteg dolog, lapátra teszünk minden edzőt, ha nem nyerünk mindig.
Az igazi szopóág az, hogy a Barca évek óta ilyen rohadt erős. Pedig már reméltem, hogy Guardiola kiesése után kicsit visszaesik. Miattuk vagyunk túlhajszoltak mi is. -
Gauge #80669 Ja, és fiatalitani kellene a csapatot. Kezdőbe a fiatalokat, CR-t meg a kispadra. Sétáló sztár ott is sztár. Benzemát meg lehet eladni. Tényleg olyan emberek kellenek, akik akarnak és futnak. Nem lehet 11 sétabajnokkal nyerni.
Utoljára szerkesztette: Gauge, 2015.05.26. 10:20:12 -
Gauge #80668 Klopp kell ide, na. -
Gauge #80667 Anyám, Benitez?! Ez kb. ugyanolyan döntés, mint Chicharritot visszaküldeni. Ő volt az egyetlen elől, akik futott is. Nem nézték a meccsek, ez most már világos. Biztosan végigaludták. -
#80666 ő is barcás lehet azért hívta benitezt :D -
#80665 Azért ilyen szinten nem, de veszettül örülök. Igaz, én Barcás vagyok és örülök annak hogy Perez ekkora idióta
Utoljára szerkesztette: tobias88, 2015.05.26. 09:39:06 -
#80664 -
#80663 nézd a jó oldalát. Benítezzel legalábbn megnyerhetnénk az EL-t. Az nagyon megy neki...:D -
Pukkka #80662 Remélem akik azért imádkoztak, hogy Carlo menesztva legyen, most a pöcsüket verik örömükben a földhöz, hogy jön Benitez... -
#80661 Én örülnék, ha maradna még Ancsi. Nem az ő hibája, hogy ilyen lett a szezonunk. Modrics tehet róla, ha ő nem sérült most biztosan készülnénk a döntőre és talán a bajnokság sem dőlt volna még el. -
#80660 klopp?
szerintem nem lenne rossz. -
Monoton #80659