Real Madrid Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

White QVAS
Egy szó: Nice. 😄

REALista
Az igen! Mi gól már<#worship>!

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

Voyager5
Mariaaaaaaa aztakurva 😄
DaniX14
Hát igen , szó szerint varázsolja a lapokat elõ, csak nem úgy ahogy kéne..

Real Madrid C.F. || XBOXONE : dancsi93

SLICK
de úgy osztogatja a lapokat mint a kurvaélet. Be van lõve

DaniX14
Ez a Iturralde González úgy néz ki mint Hókuszpók 😄

LasDen
- A Real Madrid hivatalos kezdõcsapata: Casillas; Lass, Pepe, Ramos, Marcelo; Coentrao, Khedira, Di María, Özil, Cristiano Ronaldo; Higuaín.

kicsit néztem, me aszittem hogy 8Q lesz a meccs...😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

kazai21
Emlékeim szerint még Pellegríninél játszott szélsõ védõ ként de lehet rosszul emlékszem.D

Slick: Hát kitudja?😄 Okozhat még meglepetéseket Mourinhó😄

Mi equipo favorito: Real Madrid

Rockynhooo
Albiol mint jobb szélsõ az jó ötlet 😄

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

SLICK
Albiolnak ugye volt egy arccsonttörése. Jó sokáig azért nem játszhatott, majd nem is tudom melyik meccsen állította be Mourinho, akkor maszkkal lépett a pályára. Látszódott rajta hogy nagyon zavarja õt a látásban, na meg a meccshiány is érzõdött rajta.
Most meg szimplán nem játszatja, pedig sztem ha megkapná a bizalmat ugyanolyan jó lehetne mint anno a Valenciában. Elvégre nem véletlenül volt spanyol válogatott védõ...

#69274: Na igen Varane-t is megnézném kezdõként. De sztem úgy is az lesz, hogy a kupa meccsen fog lehetõséget kapni Albiol meg Varane is (igaz Varane- esetében ezt meg is mondta Mourinho, mivel az megfelelõ beilleszkedést nyújt számára)

Taki 122
Valahogy így...

A MARCA honlapján szabadon változtathatod a felállást és összeállíthatod a neked tetszõ kezdõt, a hivatalos keretbõl.

Real Madrid C.F. VIVIMOS POR TI...VENCE POR NOSOTROS! Raúl | Zidane | Guti | Cristiano Ronaldo | Sergio Ramos | Higuaín | Iker Casillas

kazai21
Varane se rossz,Coentrão-Lass párost megnézném😊

Taki 122
Nem sérült, mert ott van a keretben. Csak szimplán nem játszatja Mourinho...<#confused>

"A Real Madrid kerete: Kapusok: Casillas, Adán, Mejías. Védõk: Ramos, Varane, Pepe, Marcelo, Albiol, Coentrão...."

Real Madrid C.F. VIVIMOS POR TI...VENCE POR NOSOTROS! Raúl | Zidane | Guti | Cristiano Ronaldo | Sergio Ramos | Higuaín | Iker Casillas

Voyager5
Albiollal amúgy mi van? Már elvesztettem a fonalat. Sérült vagy csak szimplán nem játszatja JM?
Taki 122
Abszolút egyetértek! Sokkal pörgõsebb, gyorsabb, rengeteget szerel és sok hasznos labdát adogat. Nálam alap ember lenne, akár hátul akár a középpályán, Khedira helyett.

SLICK
jobb bekként és vkp-ként is nagyszerûen teljesít. Nem hiszem el, hogy még mindig nem bizonyított eleget Mourinhonak hogy õt preferálja jobban egy Khediránál.

#69268: Albiolt nagyon hiányolom a védelem közepébõl. Ramos helyére jó lenne, így Ramos visszamehetne a jobb szélre, Lass meg Khedira helyére.

miilann04
<#worship><#worship><#worship>

hihetetlen hogy mennyire underrated

realmadrid.alonso.eagles.spurs.

Taki 122
A MARCA szerinti kezdõ:

(Facebook: penamadridista.hu)

Taki 122

Voyager5
😄 Nem, azt Pepe mondta.

A video története ez.
hedonist
Errõl beszélnek a videón?

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

SLICK
nc

LasDen
egy olyan üzlet, ami száz százalékosan megéri...hisz mindenki jól jár...

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

kazai21
"Kit igazolnék le, ha én lennék az elnök? Gaitant a Benficából és Fernandot a Portoból. Mindketten olyan minõséget képviselnek, amik megfelelnek a Real Madrid követelményeinek. Moutinho is nagyon jó játékos, de itt van nekünk Özil."

Mi a véleményetek a 2 játékosról?? Csak azért kérdezem mert nem láttam még õket játszani.

Rockynhooo

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

SLICK
mondjuk alapvatõen Khediránál nem is a lassúsággal van baj, igaz ezt nem is én mondtam, hanem az hogy ügyetlen. Mintha nem feküdne neki a játékunk. Vannak jó megmozdulásai vagy ahogy egy ismerõsöm is fogalmazott: "észrevétlenül segít". Tehát nem tesz semmi olyat, amivel kiemelkedne. Tökéletes példa erre Lass! Megküzd minden egyes labdáért, robotol, kiköpi a tüdejét és ami a legfontosabb, más posztokon is remekül helyt áll! Magabiztos, komolyan mint Makelele....
Khedirában egy Gago 2 féle játékost látok.

SLICK
de nem is kiáltottam ki a világ legjobbjának, elismerem ha faszoskodott, ettõl függetlenül egyik favoritom maradt.
Most azért nem lehet sok panasz rá, kezd végre magára találni. De jó párszor hozzá nem illõ poszton játszatja Mou, meg is látszik, hogy akkor méginkább nem akaródzik neki.

#69257: Bízom benne, hogy nem CR lesz az ék és mondjuk Coentrao meg Di Maria lesznek a széleken vagy épp Di Maria és Özil (mert ugyebár Özil is volt Jobb szélsõ poszton)...
Higu vagy Benzema mindenképp kell elõre.
Valahogy így képzelném el:
.................Casillas
Ramos......Pepe....Albiol......Marcelo
...........Lass.............Alonso (picit elõrébb)
.........................Özil
Di María.........Benzema/Higu.........CR

Bár ez már a védelemben megbukik, mert Ramost középen szereti játszatni Mou, mégha azt nyilatkozta is Ramos, hogy jobban vágyódik szélre. Gondolom azért, mert így nem támadhat annyit, vagy egyáltalán semmit...

Voyager5
Nem így látom, de mondjuk érdekes, hogy amikor idekerült Benzema, és több mint egy éven át balfaszkodott, meg a védõk rugdalták helyette a gólokat akkor nem írtad róla, hogy "gyenge nem ide való" 😉

#69256 - Xabi Alonso sem éppen szélvész, mégis az egyik (ha nem) a legfontosabb játékosunk. VKP poszton szerintem a sebesség nem annyira mérvadó.
Casillas
Remélem most nem csatár nélkül tervezi.

Vivimos por ti, vence por nosotros.

az hogy az õsrégi ikarusz gyorsabb mint õ

SLICK
gyenge, nem ide való...

Voyager5
Nem értem mi bajotok van mindig Khedirával.
SLICK
"A Marca szerint Mourinho a Barcelona elleni rangadón ismét elõveszi a 4-3-3-as felállást. A középpályát a Khedira - Lass - Alonso hármas fogja alkotni."

Khedira... JÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJJJJJJJ :c

szabii98
Hangulatos 😄

I met God. She's black

LasDen

LasDen

Taki 122

ha jól látom Sarabia adta a gólpasszt 😄

kazai21
Hát remélem azért nekünk is még több erõt adott,hogy kikapott a Barca😊

SLICK
itthon mostmár illõ lenne nyerni

LasDen
én nem örülök, hogy kikaptak...veretlenek nem lehettek örökké, de jobb lett volna ha tõlünk kapják meg elõször....így ez a vereség erõt adhat nekik és fellendítheti õket és ettõl tartok én...
persze fordítva is elsülhet, de nem tartom elképzelhetõnek...

SLICK
erre van egy olyan mondás, hogy: "Csak a JÓ csapatnak van szerencséje."

kazai21
Barca topikba meg már olyanokat irkálnak,hogy ma meg az elõzõ héten mákunk volt azért nyertünk😄DD

Nem csak õ! Mi lesz holnap a válasz a divatdrukker barátaimtól, ha megkérdem tölük h mennyit játszott a csapatuk?!

Tudom a választ!!! Az lesz hogy : kit érdekel!! 😄

DaniX14
Na Hegyi Iván sírhat 😄

chrissparduc
Pedig vártam a kamu 11-est! 😄

SLICK
Ha a Classicót is hozzuk sztem a bajnoksággal túl nagy baj már nem lehet

kazai21
haha cumizott a barca 6pont az elõnyünk😄

shala