Real Madrid Fan Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
Real Madrid C.F. || XBOXONE : dancsi93
kicsit néztem, me aszittem hogy 8Q lesz a meccs...😄
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Slick: Hát kitudja?😄 Okozhat még meglepetéseket Mourinhó😄
Mi equipo favorito: Real Madrid
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
Most meg szimplán nem játszatja, pedig sztem ha megkapná a bizalmat ugyanolyan jó lehetne mint anno a Valenciában. Elvégre nem véletlenül volt spanyol válogatott védõ...
#69274: Na igen Varane-t is megnézném kezdõként. De sztem úgy is az lesz, hogy a kupa meccsen fog lehetõséget kapni Albiol meg Varane is (igaz Varane- esetében ezt meg is mondta Mourinho, mivel az megfelelõ beilleszkedést nyújt számára)
A MARCA honlapján szabadon változtathatod a felállást és összeállíthatod a neked tetszõ kezdõt, a hivatalos keretbõl.
Real Madrid C.F. VIVIMOS POR TI...VENCE POR NOSOTROS! Raúl | Zidane | Guti | Cristiano Ronaldo | Sergio Ramos | Higuaín | Iker Casillas
"A Real Madrid kerete: Kapusok: Casillas, Adán, Mejías. Védõk: Ramos, Varane, Pepe, Marcelo, Albiol, Coentrão...."
Real Madrid C.F. VIVIMOS POR TI...VENCE POR NOSOTROS! Raúl | Zidane | Guti | Cristiano Ronaldo | Sergio Ramos | Higuaín | Iker Casillas
#69268: Albiolt nagyon hiányolom a védelem közepébõl. Ramos helyére jó lenne, így Ramos visszamehetne a jobb szélre, Lass meg Khedira helyére.
hihetetlen hogy mennyire underrated
realmadrid.alonso.eagles.spurs.
(Facebook: penamadridista.hu)
Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Mi a véleményetek a 2 játékosról?? Csak azért kérdezem mert nem láttam még õket játszani.
Khedirában egy Gago 2 féle játékost látok.
Most azért nem lehet sok panasz rá, kezd végre magára találni. De jó párszor hozzá nem illõ poszton játszatja Mou, meg is látszik, hogy akkor méginkább nem akaródzik neki.
#69257: Bízom benne, hogy nem CR lesz az ék és mondjuk Coentrao meg Di Maria lesznek a széleken vagy épp Di Maria és Özil (mert ugyebár Özil is volt Jobb szélsõ poszton)...
Higu vagy Benzema mindenképp kell elõre.
Valahogy így képzelném el:
.................Casillas
Ramos......Pepe....Albiol......Marcelo
...........Lass.............Alonso (picit elõrébb)
.........................Özil
Di María.........Benzema/Higu.........CR
Bár ez már a védelemben megbukik, mert Ramost középen szereti játszatni Mou, mégha azt nyilatkozta is Ramos, hogy jobban vágyódik szélre. Gondolom azért, mert így nem támadhat annyit, vagy egyáltalán semmit...
#69256 - Xabi Alonso sem éppen szélvész, mégis az egyik (ha nem) a legfontosabb játékosunk. VKP poszton szerintem a sebesség nem annyira mérvadó.
Khedira... JÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJJJJJJJ :c

persze fordítva is elsülhet, de nem tartom elképzelhetõnek...
Tudom a választ!!! Az lesz hogy : kit érdekel!! 😄