81624
  • Casillas
    és ha azt mondták volna, hogy van, akkor nincs?
  • LasDen #71751
    szóval van....
  • pzoli00
    "A spanyol El Mundo szerint a klub hamarosan hivatalosan is bejelenti José Mourinho "szerződéshosszabbítását". Az új megállapodás értelmében a felek megerősítik az eredeti szerződést és a portugál mester még az eddigieknél is nagyobb hatalmat kap majd a klubnál; míg a tréner segítői jelentős fizetésemelésben részesülnek."

Mourinho marad 2014-ig!
  • Taki 122
    Lass ügynöke: "Senkivel nincs előszerződése. Élő kontraktusa van a Real Madriddal, és nem fog a Galatasarayba menni. A testvére sem találkozott senkivel ettől a klubtól. Most kizárólag a ligára és a BL-re koncentrál."
  • Effe88
    Diarra megy?!!
  • LasDen #71747
    hogy 300 forint lesz-e az euró...
  • commissioner
    Az egyértelmű, csak azon gondolkodtam, h mi lenne a választás elé állítanák, melyiket választaná?
  • Neoncsoves
    mindkettőért menni akar... talán
  • commissioner
    M a fontosabb most Mou-nak, a bajnoki cím vagy a BL győzelem?
  • kazai21
    Nem tudom mi a baja vele,pedig volt egy idő amikor sokat játszatta:/
  • karajjj
    anno a Chelseatől is elpaterolta
  • SLICK
    Hát amennyiben igaz, hogy Lass előszerződést írt alá, beszarok. :( Nem akarom hogy elmenjen, Mounak is benne van a keze biztos... Nem lát??? Ezerszer jobb teljesítményt nyújt mint Khedira..
  • Taki 122
    [center]FC Barcelona - Real Madrid
    2012.04.21 (szombat), 20:00
    TV:

• Effe88
  • horpeti
    Hát ilyen szinten már, ahol Lass is van, jogosan gondolhatja úgy, hogy ugyanannyi (vagy több) pénzért miért ne kereshetne újabb kihívást. Nyilván máshol is jól tudja magát érezni, főleg, ha játszana. Végülis ez a munkája, és ezt is szereti csinálni.

Ez olyan, minthogy valaki marha jó informatikus és kreatív, de egész nap nap excel cellákat kell másolnia jó pénzért egy idilli környezetben. Persze, jön a zsé, meg jó is, de akár gondolhatja úgy, hogy ha már van hivatása, meg kihívásra van szüksége, akkor miért ne csinálná? :)

Másik is váltanak melóhelyet. :DDD
  • Voyager5
    Azért amiért anno Makalele.
    Vagy amiért Eto'o a Barcelonából, majd az Interből..

money money money
  • Neoncsoves
    lehet hogy MOurinho rásegít egy picit
  • pacclacc
    Ha nem szarna bele, akkor miért akarna távozni egy Real MAdridból?
  • horpeti
    Miért, látjátok az edzéseken, mit csinál? :)
    Én nem tudok róla semmit. Gondolom nem szarik bele az egészbe. De lehet. :D
  • pacclacc
    De ő nem akar küzdeni a kezdőbe jutásért :S
  • kazai21
    Lass-t nem szabad elengedni.
  • SLICK
    Lassnál a szerződésmódosítás miatt van egy kis zűr. Remélem megegyeznek a felek és végül marad. Khediránál milliószor hasznosabb játékos, nem egyszer bizonyított... Nem is értem miért nélkülözi Mou... Bár most elvileg sérült.
    Alonso helyett meg megint kérdés, hogy ki lenne jó megoldás... Sahin nagy lutri. De most hirtelen még ötletem sincs ki lehetne helyette. De la Red jó lenne, de hát sajnos.... :(
    Parejo mondjuk nem játszi krosszul Valenciában tudtommal, de sztem neki más a posztja, előrébb játszik. Vagy esetleg megint álmodjak nagyot és esetleg felhozni egy fiatalt és beépíteni? :|
  • Voyager5
    Jaja.
    Varane-t mielőbb be kéne építeni, hogy stabil kezdő lehessen, csípem a srácot, mindig jó teljesítményt nyújtott eddig.
    Marceloval igazándiból csak az a problémám, hogy sokszor hiszi azt magáról, hogy ő Robi Carlos, egy-egy előrefutásánál. Nagyon hasznosan tudja segíteni a támadásokat, csak rá ne lője :D
    Pepevel kapcsolatban meg teljesen igazad van.
    VKP-kra kéne kitalálnunk valamit. Xabi felett lassan eljár az idő, helyettese lenne ugye Sahin, de amennyit ő játszik...
    Lassról azt olvasgatom, hogy menne máshova. Én nagyon szeretném ha maradna még. Simán benne van még 4-5 év. Coentrao-t valóban játszatni kéne többet, ő benne azért nagyon bízok.
    Khedira meg tipikusan az a játékos aki felőlem maradhat is, de ha hoznának a helyére jobbat akkor azt azért tudnám díjazni :D
  • SLICK
    Ahhoz ez a védősor kell:

Ramos, Pepe, Varane/Albiol, Marcelo

Lehet Varane fiatal, oszt? Be kell építeni, nem húzni halasztani, Barca is dobja be a mélyvízbe a fiatalokat. Albiol meg hát ennyi lehetőség mellett, nem hiszem hogy marad, de talán mégis. Nem lenne Ő sem rossz, de ha nem játszik, nem is lesz formában sose...
    Arbeloa jobb szélen sokat gyengélkedik, nem őt kell erőltetni kezdőként.

Pepe egy kíváló védő lenne, ha nem borulna el az agya. Akárki köphet rá bármit, ez tény. Nem egyszer bizonyította, ha nyugodt, higgadt akkor tényleg klasszis teljesítményt nyújt.
    Marcelo is jó védő lenne, csak néha ő is visszábbvehetne magából. Coentraon a meccshiány érződik, de nem is értem Mourinho miért őt erőlteti ilyen nagyobb meccseken. Marcelo biztosabb pont mégiscsak a folyamatos játéklehetőség miatt.
  • Christian88
    Nem hiszem, hogy jobban védekeztek volna egy Realnál. Egyszerűen nem ment be ma.
  • Voyager5
    Nemtudom néztétek-e a Chelsea-Barcelonát, de ahogy a Chelsea védekezett, na az az amit mi sohasem fogunk tudni :DDDD, pedig igény az lenne rá.
  • pacclacc
    +1
  • kazai21
    Nem tudom mi bajod van még mindig Mariskával:DDDDDDDDDDD
    Szerintem jobban teljesít még,mint Callejón.
  • szomferi
    előbb legyünk túl a classicon, lehet búskeksz lerúgja Marcsát, aztán fél évre kidől... :/
  • Neoncsoves
    pedig jaú lenne egy Higu - Benz elöl, két szélről megkínálva egy CR-Callejón párossal, majd középen picit hátrébb Özil irányít, mellette/mögötte meg egy mérgezett egér fel-alá futkározva szűri a középpályát.

Padra: Adán, Sahin, Varane, Kaká, Di Maria, Granero
  • Casillas
    remélem a visszavágón Higuain kezd Benzema helyett (neadjisten mellett, de hát két csatárról manapság már álmodni sem lehet)
  • pzoli00
    azért megnéznék egy statisztikát, hogy szögletből hány gólt kaptunk az idén
  • Neoncsoves
    de nem értem... Khedira hogy lehet nálunk fix kezdő? Meg Alonso is az egész szezonos teljesítményével együtt ami max egy Sevillaban menne el, de talán még ott sem. El kell felejteni ezt a mély irányítós dolgot, minden csapat vesz 2 erős és közepes gyorsaságú embert középre akik 6 méterig el tudnak passzolni, jól tudnak szerelni és fejelni azt csókolom... 2 szűrő kp, abból egyik max még támadni is tud, ott is van a 4-5 fős támadó szekció ami még mindig jobb mint ez a 3 fős szenvedés elöl
  • pacclacc
    Igyvan Látszott mikor a másodig gólunkat szoptuk, akkor erősen gondolkodott, hogy szedje e a lábát :S
  • Neoncsoves
    Xabi Alonso hónapok óta, sőt egész szezonban 90 percenként max 1 értelmes passzot ad (az is általában átívelés a túloldalra), amúgy hátrapöcköl vagy lepasszolja a 3 méterre álló embernek. CR nem villant sajnos... A Bayern védelmét lehetett volna cumiztatni 2 csatáros játékkal.
  • horpeti
    Lehet azért volt, mert a Classicora tartogattak, és úgy voltak vele, hogy legyen 1-1, de az is lehet, hogy ennyire elfáradtak (remélem nem). Most már tök mindegy. :D
    Jöhet a köv meccs, alig várom. Aztán a visszavágó.
  • horpeti
    Jah, utolsó 15 percre mintha lehúzták volna a rolót a Madridnál. Erőnlétben jobb volt a Bayern.
    Azért Özil adott pár jó zsugát, és Di Maria is bolondított néha. De persze, nem tudtak dominálni, a Bayern gyönyörűen zárt. Még az a szerencse, hogy annyira Robben és Ribery sem tudott parádézni.

És igen, CR is lehetett volna keményebb, de neki se volt területe, 0 kb.

Ez van, jó volt a Bayern, ez főleg annak köszönhető (nem azért, mert mi voltunk szarok). :D
    De még innen is tovább lehet jutni. Persze ehhez meg kell verni a Bayernt. De ez elvárható a továbbjutáshoz.
  • pzoli00
    én azt mondom, hogy ez az 1 gólos vereség simán belefér, ugyanis ma kb. 80%-on robogott a csapat, tisztán látszott a mozgásukon, hétvégére tartogatják a patronokat :)
  • Neoncsoves
    Alonso öreg már, sajnos köv szezonban én max padra raknám, kezdőbe nem. Özil és Di Maria messze volt a jó teljesítménytől...
    Khedira lehet jó volt egy ideig, de aztán amikor elfáradt még lassabb lett még körülményesebb
  • pzoli00
    CR játéka hiányzott, de nagyon, persze a gólpasszon kívül, nagyon kivették a játékból