81624
  • Effe88
    te nagyon értetsz a focihoz:)
  • LasDen #71711
    én leszarom a bl-t...lesz ami lesz....lényeg, hogy bajnokságot behőzzük...
  • horpeti
    Khedira jó volt ma. :)
    Özil és Di maria se volt faláb. Alonso volt gyengébb.

Ultra negatív mindenki. :P Slick meg a másik véglet. Na jó éjt! :D
  • pzoli00
    úgy tűnik Kakát és Callejónt hétvégére tartogatja a mester :)
  • LasDen #71708
    szar fosch csapat lehánynám mindent meg a portást is....
  • Voyager5
    Több volt ebben a meccsben, ezzel egyetértek. Én mondjuk többet vártam a Bayerntől, de magunktól is..
    SLICK-nek meg abban igaza van, hogy a fejekben azért rohadtul ott lehet a classico is, nagyon szerencsétlenül jött most ki ez a sorsolás, tulképp ebben a 2hétben mindent bukhatunk.
  • Neoncsoves
    Legyen úgy ahogy mondod, de ezzel a faláb középpályával én sajnos nem várok ilyen pozitív eredményeket sajnos egyik fronton sem...
  • pzoli00
    egyébként Mourinhot nem lehet hibáztatni, a játékosokon múlik minden, ma is mennyi labadát adtak el, nagyon pontatlanul játszottak, hiányzott a dinamika
  • szabii98
    Irtó erős volt a Bayern védősor.
  • SLICK
    3 kibaszott nehéz meccs elé néztünk, várható volt hogy inkább ezt áldozza be. Barca ellen meg megmutattuk, hogy le tudnánk győzni őket. Főleg a Spanyol kupa meccsekre gondolok és ott a visszavágóra. Ha úgy játszunk mint akkor, tuti megverjük őket. Otthon meg elég erőt fog adni a Barca elleni győzelem is és a Bayernt is megverjük.
  • horpeti
    Hát az biztos, hogy olyan akarással, ami neked van, is ami miatt most ideges vagy, nyert volna a Madrid! :D
    De nyugi, nem a világ vége :D
  • Effe88
    korrekt
  • eLiXir
    undorító ez a ribéry, lehánynám a fejét
  • REALista
    Rossz helyzetben nem vagyunk de ebben a meccsben több volt. Ezzel a szar focival is simán egálban voltunk és azért nagyon más ha hazai pályán úgy játszunk hogy a Bayern-nek kell a gól és nem nekünk.Na mindegy hazai környezetben simán lehet ebből egy 3:0 is akár.
  • pacclacc
    Az a baj, hogy nincs akarás. Nincs küzdés. Simán ki lehetett volna védekezni, a második golt de senki nem teszi oda magát! Kimerem jelenteni, h itt buktuk el a BL-t!

Korán temetek mi? Majd a csapat rámcáfolhat egy hét mulva, de ilyen akarásal? Kétlem...

Ha 3mat rugunk otthol akkor (talán) van esély, mert egy gólt találni fog a Bayern.
  • horpeti
    Kurva jó volt a meccs, kár, hogy vesztettünk a végén, de a párharc még nem lefutott. Nagyon kemény a Bayern. :)
    Izgis hét lesz. El Classico, visszavágó... kemény.

Remélhetőleg holnap a Barca is megszenved:D
  • pzoli00
    hát a mai teljesítény nagyon gyenge volt, nem tolták 100%-on a srácok, valószínű a hétvégi meccs miatt, lehetett látni a játékukon, hogy a döntetlenre játszanak, ez van, reméljük a legjobbakat :) Ja és CR a gólpasszon kívül nem igazán villogott, köszönhetően a Bayern védelemnek.
  • GazCamp3r
    Én inkább azt kérdezném meg, hogy miért kell megpróbálni eltörni az ember lábát, hogyha vesztésre állnak? Egy szót se szólhatott volna Marcelo, hogyha pirosat kap ezért a megmozdulásért
  • Neoncsoves
    Ha egy Bayerntől kiszopunk te mit vársz egy Barca ellen? :DDDDDD
  • LasDen #71693
    szerintem meg a 92. percben fogják lefújni...ne legyen igazam....
  • Voyager5
    Jó meccs volt, megérdemli a Bayern a győzelmet. De azért nem vagyunk rossz helyzetben. Meccs előtt aláírtam volna ezt az eredményt.

Azt viszont megkérdezném az elmúlt tizen valahány év RM edzőitől, hogy mi a f*szért próbálnak meg ráülni az eredményre ha NEM_TUDUNK_VÉDEKEZNI?
  • LasDen #71691
    jók vagyunk...:DD majd jövő héten...ha kiesünk akkor meg nincs semmi...:D
  • REALista
    Szinte látom előre lövünk egy gólt a 10. percbe majd ráülünk az eredménybe aztán kapunk egyet a 70. percben majd jön a Nójer parádé.Ne legyen igazam...
  • SLICK
    jajj nehogy bőgjetek már faszom... Hétvégén egy Classicó lesz, valahol érthető is ez a bekkelés. Engem is idegesít, hogy mindig ez történik, de nézzetek már előre is kicsit.
    Fossátok itt a hülyeséget.
  • Firerock
    Miért kell ezeket a gusztustalan antifocistákat erőltetni?(Khedira,Xabi Alonso,Granero)
    Menyjenek a Castillába labdát szedni...
    És miért kell megint 1-1nél visszavenni? Nyilvánvaló volt hogy még kapunk egy gólt.
    MIÉRT KELL MINDIG EZT VÉGIGJÁRNI?????????????????
  • Neoncsoves
    pedig elég sanszos, ilyen nagy meccseken szokott lenni a legjobb... sajnos
  • Ferrari23
    Hát hogy otthon is kapunk gólt az 10000%, szal nehéz lesz :D:D
  • REALista
    Csak nehogy Nójer parádé legyen aztán a Bernabéuban...
  • Neoncsoves
    Marci
  • pacclacc
    Hát ezt igy elbuktuk! Ez a Bayern minket kicsinál otthon is! Szánalmas az az akarás amivel itt mi tovább akarunk jutni!
  • Ferrari23
    Mekkora balfaxok voltunk ma is! Megérdemeljük!
  • REALista
    Nem is értem.Simán támadhattak 1:1 után mert semmi nyomás nem volt a védelmükön....
  • REALista
    fújják már le a faszba mert kapunk még egyet...
  • pacclacc
    Coentráoo gecin megy el a meccs:S
  • Amiga
    Visszavonom... :-(
  • szomferi
    done :D
  • Voyager5
    Így van ezaz, védekezzünk, szórjuk el a labdákat elöl, a németek úgyis általában az utolsó 10 percben a legszarabbak...
  • REALista
    1:1 után mi már nem akartunk gólt rúgni védekezni meg nem tudunk...
  • kazai21
    Ezt nem hiszem el:D
  • Neoncsoves
    megmondtam :D

Pepe meg elengedi...