81624
-
#71712 te nagyon értetsz a focihoz:) -
#71711 én leszarom a bl-t...lesz ami lesz....lényeg, hogy bajnokságot behőzzük... -
#71710 Khedira jó volt ma. :)
Özil és Di maria se volt faláb. Alonso volt gyengébb.
Ultra negatív mindenki. :P Slick meg a másik véglet. Na jó éjt! :D -
#71709 úgy tűnik Kakát és Callejónt hétvégére tartogatja a mester :) -
#71708 szar fosch csapat lehánynám mindent meg a portást is.... -
#71707 Több volt ebben a meccsben, ezzel egyetértek. Én mondjuk többet vártam a Bayerntől, de magunktól is..
SLICK-nek meg abban igaza van, hogy a fejekben azért rohadtul ott lehet a classico is, nagyon szerencsétlenül jött most ki ez a sorsolás, tulképp ebben a 2hétben mindent bukhatunk. -
Neoncsoves #71706 Legyen úgy ahogy mondod, de ezzel a faláb középpályával én sajnos nem várok ilyen pozitív eredményeket sajnos egyik fronton sem... -
#71705 egyébként Mourinhot nem lehet hibáztatni, a játékosokon múlik minden, ma is mennyi labadát adtak el, nagyon pontatlanul játszottak, hiányzott a dinamika -
#71704 Irtó erős volt a Bayern védősor. -
#71703 3 kibaszott nehéz meccs elé néztünk, várható volt hogy inkább ezt áldozza be. Barca ellen meg megmutattuk, hogy le tudnánk győzni őket. Főleg a Spanyol kupa meccsekre gondolok és ott a visszavágóra. Ha úgy játszunk mint akkor, tuti megverjük őket. Otthon meg elég erőt fog adni a Barca elleni győzelem is és a Bayernt is megverjük.
-
#71702 Hát az biztos, hogy olyan akarással, ami neked van, is ami miatt most ideges vagy, nyert volna a Madrid! :D
De nyugi, nem a világ vége :D -
#71701 korrekt -
eLiXir #71700 undorító ez a ribéry, lehánynám a fejét -
#71699 Rossz helyzetben nem vagyunk de ebben a meccsben több volt. Ezzel a szar focival is simán egálban voltunk és azért nagyon más ha hazai pályán úgy játszunk hogy a Bayern-nek kell a gól és nem nekünk.Na mindegy hazai környezetben simán lehet ebből egy 3:0 is akár. -
pacclacc #71698 Az a baj, hogy nincs akarás. Nincs küzdés. Simán ki lehetett volna védekezni, a második golt de senki nem teszi oda magát! Kimerem jelenteni, h itt buktuk el a BL-t!
Korán temetek mi? Majd a csapat rámcáfolhat egy hét mulva, de ilyen akarásal? Kétlem...
Ha 3mat rugunk otthol akkor (talán) van esély, mert egy gólt találni fog a Bayern. -
#71697 Kurva jó volt a meccs, kár, hogy vesztettünk a végén, de a párharc még nem lefutott. Nagyon kemény a Bayern. :)
Izgis hét lesz. El Classico, visszavágó... kemény.
Remélhetőleg holnap a Barca is megszenved:D -
#71696 hát a mai teljesítény nagyon gyenge volt, nem tolták 100%-on a srácok, valószínű a hétvégi meccs miatt, lehetett látni a játékukon, hogy a döntetlenre játszanak, ez van, reméljük a legjobbakat :) Ja és CR a gólpasszon kívül nem igazán villogott, köszönhetően a Bayern védelemnek.
-
GazCamp3r #71695 Én inkább azt kérdezném meg, hogy miért kell megpróbálni eltörni az ember lábát, hogyha vesztésre állnak? Egy szót se szólhatott volna Marcelo, hogyha pirosat kap ezért a megmozdulásért -
Neoncsoves #71694 Ha egy Bayerntől kiszopunk te mit vársz egy Barca ellen? :DDDDDD -
#71693 szerintem meg a 92. percben fogják lefújni...ne legyen igazam.... -
#71692 Jó meccs volt, megérdemli a Bayern a győzelmet. De azért nem vagyunk rossz helyzetben. Meccs előtt aláírtam volna ezt az eredményt.
Azt viszont megkérdezném az elmúlt tizen valahány év RM edzőitől, hogy mi a f*szért próbálnak meg ráülni az eredményre ha NEM_TUDUNK_VÉDEKEZNI? -
#71691 jók vagyunk...:DD majd jövő héten...ha kiesünk akkor meg nincs semmi...:D -
#71690 Szinte látom előre lövünk egy gólt a 10. percbe majd ráülünk az eredménybe aztán kapunk egyet a 70. percben majd jön a Nójer parádé.Ne legyen igazam...
-
#71689 jajj nehogy bőgjetek már faszom... Hétvégén egy Classicó lesz, valahol érthető is ez a bekkelés. Engem is idegesít, hogy mindig ez történik, de nézzetek már előre is kicsit.
Fossátok itt a hülyeséget. -
#71688 Miért kell ezeket a gusztustalan antifocistákat erőltetni?(Khedira,Xabi Alonso,Granero)
Menyjenek a Castillába labdát szedni...
És miért kell megint 1-1nél visszavenni? Nyilvánvaló volt hogy még kapunk egy gólt.
MIÉRT KELL MINDIG EZT VÉGIGJÁRNI????????????????? -
Neoncsoves #71687 pedig elég sanszos, ilyen nagy meccseken szokott lenni a legjobb... sajnos -
Ferrari23 #71686 Hát hogy otthon is kapunk gólt az 10000%, szal nehéz lesz :D:D -
#71685 Csak nehogy Nójer parádé legyen aztán a Bernabéuban... -
Neoncsoves #71684 Marci -
pacclacc #71683 Hát ezt igy elbuktuk! Ez a Bayern minket kicsinál otthon is! Szánalmas az az akarás amivel itt mi tovább akarunk jutni! -
Ferrari23 #71682 Mekkora balfaxok voltunk ma is! Megérdemeljük! -
#71681 Nem is értem.Simán támadhattak 1:1 után mert semmi nyomás nem volt a védelmükön.... -
#71680 fújják már le a faszba mert kapunk még egyet... -
pacclacc #71679 Coentráoo gecin megy el a meccs:S -
#71678 Visszavonom... :-( -
#71677 done :D -
#71676 Így van ezaz, védekezzünk, szórjuk el a labdákat elöl, a németek úgyis általában az utolsó 10 percben a legszarabbak... -
#71675 1:1 után mi már nem akartunk gólt rúgni védekezni meg nem tudunk... -
#71674 Ezt nem hiszem el:D -
Neoncsoves #71673 megmondtam :D
Pepe meg elengedi...