81624
-
#71792 Pörgessük már fel a játékot jöjjön be Marcelo Khedira helyére és Calejón Mariska helyére:/ -
#71791 Minek kellett megint ellőni megint előre a semmibe???
-
pacclacc #71790 Látom ha labdát rugjuk el akkor is sárga jár :S -
#71789 Remélem támadásban maradunk és nem ülünk az eredményre. Jobb kontrák kellenek... -
#71788 Nem is kell elszállni. Ez kőkemény taktika, és semmi könnyed edzőmeccs, vagy bármi. Azt asszem nagyon sokáig nem várhatjuk hogy a barcát könnyed focival szétpasszoljuk és verjük 2-3 góllal. Én már megszoktam ezt, és látom is, hogy ez kell ide. Különösen tetszik a letámadás, és olyankor nem is tudnak mit csinálni. A védők annyira nem labdazsonglőrök. -
#71787 De érzi a barca is hogy szarul játszanak, dekoncentráltak.. nem elég élesek. Ezért a színészetbe se pörgik bele magukat... majd ha vérszemet kapnak, netán 1 góllal, akkor majd beindul a teljes gépezet, és lesz minden mint a búcsúban... a végén egy Ramos pirossal. :D -
#71786 én ne mfogo kelszállni a győzelemtől, HA(!!!) győzünk, ilyen 3 nehéz meccses szériánál szerintem abszolút jó, ha behúzzuk, még ha szar játékkal. Taktikai harcot folytat Mou. Remélem 1 gólt még valahogy bekotorunk, sokkal nyugodtabb lennék... -
#71785 Jah. De én azt mondom, addig jobb, amíg nem ad lapot a bíró, meg 1-2 kétes szitut inkább elenged... mert amint jönnek a lapok, akkor még jobban kezdik dobálni magukat az emberek... Ez most olyan, mint a Chelsea ellen.. ott se fújt sokat, nem is dobálták magukat, mert minek. :D -
#71784 hogy dícsérik a labdabirtoklást.. 74/26... a felső sort nem nézik, kapuralövés: 4/0 vs 8/4. :D -
#71783 Messi is végigmehetett volna egyszer a félidő végén, ha reklamálás helyett a labdára figyel, mert egymásnak szaladt a két Real védő... :)
De hát Istenem, nincsenek hozzászokva, hogy nem fújnak be nekik minden szarságot. Még így is örülhetnek, hogy Alves megúszta a sárgát azért a félórával későbbi labdaelrúgásért a meccs elején. -
#71782 Amúgy nagyon vicces volt egy jelenet, amikor eladta a Barca a saját térfelén, senki nem is nézett a labdafelé, csak sétáltak lehorgasztot fejjel a barca játékosok... mondom az lol. :D -
#71781 Vagy ha Alves nem akkor majd Busquets.:)))))) -
#71780 Jah, szegény Tejjó 15x próbálta megkerülni. :D Én mindig fosok, mert 2x olyan gyors, de Arbeola mindig épphogy megoldja a szabályosság határán belül.. Kis kéz , tapi, de oda vissza van. -
#71779 Örülj, hogy a barca is ilyen szar, és nem vezet 4-0ra. :D Én elégedett vagyok a játékkal, max. a kontrák mehetnének pontosabban, csak hát nagyon nehéz. De ahogy Özil is elment, abban is ott volt a gól.
Remélem Alves ki fog pontozódni mondjuk egy reklamálásért, vagy műesésért. :D -
#71778 Arbeloa durván védekezik szerintem.. de örülök, megérdemelten vezetünk! -
#71777 Óriási a játék, a színészetet nem eszi a bíró!!!!! Pedig már az 5. percben el kezdték a sírást.
Kemény lesz a 2. félidő. Ha összejön 1-2 kontra, abban mindig ott a gól.
Barca meg totál nincs még ott fejben, remélhetőleg így is marad, mi meg nem veszünk vissza a határozottságból! :) -
#71776 Mariska ma nem az igazi.Callejón jöhet be.
Többieknek meg jobban kéne helyezkedniük,ha letámad a Barca egyből előre rúgjuk mert senkinek se tudunk passzolni:/ -
#71775 az hát, komédia az a topic :) minden ami barcának rossz az csak a bíró miatt van -
#71774 miért nem építün kfel egy normális támadást? Mi ez a fos ívelgetés? -
#71773 Nagy nyomás van rajtunk..:/
-
#71772 mivel a Barca topikban is faszkodsz, nem tudom eldönteni hogy ez még irónia-e, de láttam hogy onnan jött az ötlet -
#71771 viszont a gólotoknál 3an lesen voltak és előtte messivel is szabálytalankodtak, nektek csal az egész spanyol liga :) -
#71770 Irónia! :D -
#71769 -
#71768 nem volt az -
#71767 MEKKORA!!! -
#71766 hoppá -
#71765 KHEDIRAAAAAAAAAAAA!!!!!! -
#71764 GÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
#71763 eeeez aaaaaaazzz :D 1:0 idee!!!!!!!!!!:D -
#71762 alves esése 11es lett volna MEGINT NEKTEK FÚJNAK A BÍRÓK :D -
#71761 Hala Madrid! -
#71760 Ahogy mondani szokták: nem eshet az eső örökké. Most mi nyerünk. :-) -
pacclacc #71759 Ma gyerekek nagyon jó napom volt! Ha az élet igazságos akkor az estém el lesz baszva :S
Sokszor hallom másoktól, h nincs igazság, akkor ma hogy is alakul az estém? -
#71758 Bajnokság szempontjából kritikus a pontrablás, tehát a döntetlen is nagyon jó lenne. Presztizs szempontjából persze nyerni kell + Messi vérző orr. :D -
#71757 [center]Hivatalos kezdőcsapatok:
Coentrão, Arbeloa -
#71756 Igen nagyon jó lenne. De ma a döntetlen is felérhet egy győzelemmel. -
#71755 én csak a győzelmet tudom elfogadni ma! Ideje lenne mostmár visszavágni! -
#71754 A Real Madrid hivatalos kezdőcsapata a Klasszikusra!!!
Casillas, Arbeloa, Pepe, Ramos, Coentrao, Xabi, Khedira, Di Maria, Özil, C. Ronaldo és Benzema!
Padon: Adán, Kaká, Granero, Marcelo, Albiol, Higuaín és Callejón.
#71753 köszönjük! -
#71753 20.00 Barcelona - Real Madrid
tv: Sport1 hu/sk, Digisport 1 ro, Sky Sports 1 uk
streamek itt: