81624
  • kazai21
    Pörgessük már fel a játékot jöjjön be Marcelo Khedira helyére és Calejón Mariska helyére:/
  • kazai21
    Minek kellett megint ellőni megint előre a semmibe???
  • pacclacc
    Látom ha labdát rugjuk el akkor is sárga jár :S
  • Amiga
    Remélem támadásban maradunk és nem ülünk az eredményre. Jobb kontrák kellenek...
  • horpeti
    Nem is kell elszállni. Ez kőkemény taktika, és semmi könnyed edzőmeccs, vagy bármi. Azt asszem nagyon sokáig nem várhatjuk hogy a barcát könnyed focival szétpasszoljuk és verjük 2-3 góllal. Én már megszoktam ezt, és látom is, hogy ez kell ide. Különösen tetszik a letámadás, és olyankor nem is tudnak mit csinálni. A védők annyira nem labdazsonglőrök.
  • horpeti
    De érzi a barca is hogy szarul játszanak, dekoncentráltak.. nem elég élesek. Ezért a színészetbe se pörgik bele magukat... majd ha vérszemet kapnak, netán 1 góllal, akkor majd beindul a teljes gépezet, és lesz minden mint a búcsúban... a végén egy Ramos pirossal. :D
  • SLICK
    én ne mfogo kelszállni a győzelemtől, HA(!!!) győzünk, ilyen 3 nehéz meccses szériánál szerintem abszolút jó, ha behúzzuk, még ha szar játékkal. Taktikai harcot folytat Mou. Remélem 1 gólt még valahogy bekotorunk, sokkal nyugodtabb lennék...
  • horpeti
    Jah. De én azt mondom, addig jobb, amíg nem ad lapot a bíró, meg 1-2 kétes szitut inkább elenged... mert amint jönnek a lapok, akkor még jobban kezdik dobálni magukat az emberek... Ez most olyan, mint a Chelsea ellen.. ott se fújt sokat, nem is dobálták magukat, mert minek. :D
  • horpeti
    hogy dícsérik a labdabirtoklást.. 74/26... a felső sort nem nézik, kapuralövés: 4/0 vs 8/4. :D
  • Casillas
    Messi is végigmehetett volna egyszer a félidő végén, ha reklamálás helyett a labdára figyel, mert egymásnak szaladt a két Real védő... :)
    De hát Istenem, nincsenek hozzászokva, hogy nem fújnak be nekik minden szarságot. Még így is örülhetnek, hogy Alves megúszta a sárgát azért a félórával későbbi labdaelrúgásért a meccs elején.
  • horpeti
    Amúgy nagyon vicces volt egy jelenet, amikor eladta a Barca a saját térfelén, senki nem is nézett a labdafelé, csak sétáltak lehorgasztot fejjel a barca játékosok... mondom az lol. :D
  • kazai21
    Vagy ha Alves nem akkor majd Busquets.:))))))
  • horpeti
    Jah, szegény Tejjó 15x próbálta megkerülni. :D Én mindig fosok, mert 2x olyan gyors, de Arbeola mindig épphogy megoldja a szabályosság határán belül.. Kis kéz , tapi, de oda vissza van.
  • horpeti
    Örülj, hogy a barca is ilyen szar, és nem vezet 4-0ra. :D Én elégedett vagyok a játékkal, max. a kontrák mehetnének pontosabban, csak hát nagyon nehéz. De ahogy Özil is elment, abban is ott volt a gól.
    Remélem Alves ki fog pontozódni mondjuk egy reklamálásért, vagy műesésért. :D
  • szabii98
    Arbeloa durván védekezik szerintem.. de örülök, megérdemelten vezetünk!
  • horpeti
    Óriási a játék, a színészetet nem eszi a bíró!!!!! Pedig már az 5. percben el kezdték a sírást.
    Kemény lesz a 2. félidő. Ha összejön 1-2 kontra, abban mindig ott a gól.

Barca meg totál nincs még ott fejben, remélhetőleg így is marad, mi meg nem veszünk vissza a határozottságból! :)
  • kazai21
    Mariska ma nem az igazi.Callejón jöhet be.
    Többieknek meg jobban kéne helyezkedniük,ha letámad a Barca egyből előre rúgjuk mert senkinek se tudunk passzolni:/
  • limperatore
    az hát, komédia az a topic :) minden ami barcának rossz az csak a bíró miatt van
  • SLICK
    miért nem építün kfel egy normális támadást? Mi ez a fos ívelgetés?
  • kazai21
    Nagy nyomás van rajtunk..:/

• Casillas
    mivel a Barca topikban is faszkodsz, nem tudom eldönteni hogy ez még irónia-e, de láttam hogy onnan jött az ötlet
  • limperatore
    viszont a gólotoknál 3an lesen voltak és előtte messivel is szabálytalankodtak, nektek csal az egész spanyol liga :)
  • Grove4
    Irónia! :D
  • limperatore
  • SLICK
    nem volt az
  • Amiga
    MEKKORA!!!
  • banok
    hoppá
  • szomferi
    KHEDIRAAAAAAAAAAAA!!!!!!
  • SLICK
    GÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • kazai21
    eeeez aaaaaaazzz :D 1:0 idee!!!!!!!!!!:D
  • limperatore
    alves esése 11es lett volna MEGINT NEKTEK FÚJNAK A BÍRÓK :D
  • kazai21
    Hala Madrid!
  • Amiga
    Ahogy mondani szokták: nem eshet az eső örökké. Most mi nyerünk. :-)
  • pacclacc
    Ma gyerekek nagyon jó napom volt! Ha az élet igazságos akkor az estém el lesz baszva :S

Sokszor hallom másoktól, h nincs igazság, akkor ma hogy is alakul az estém?
  • horpeti
    Bajnokság szempontjából kritikus a pontrablás, tehát a döntetlen is nagyon jó lenne. Presztizs szempontjából persze nyerni kell + Messi vérző orr. :D
  • Taki 122
    [center]Hivatalos kezdőcsapatok:

Coentrão, Arbeloa
  • Rockynhooo
    Igen nagyon jó lenne. De ma a döntetlen is felérhet egy győzelemmel.
  • SLICK
    én csak a győzelmet tudom elfogadni ma! Ideje lenne mostmár visszavágni!
  • Rockynhooo
    A Real Madrid hivatalos kezdőcsapata a Klasszikusra!!!

Casillas, Arbeloa, Pepe, Ramos, Coentrao, Xabi, Khedira, Di Maria, Özil, C. Ronaldo és Benzema!

Padon: Adán, Kaká, Granero, Marcelo, Albiol, Higuaín és Callejón.

#71753 köszönjük!
  • banok
    20.00 Barcelona - Real Madrid
    tv: Sport1 hu/sk, Digisport 1 ro, Sky Sports 1 uk
    streamek itt: