81624
-
nagy hős #80738 Nolito nagyot vagott.
Mondjuk nem kene 2-0ra igy raulni egy ilyen celta ellen. -
#80737 tavaly meg most nyáron nagyon felbaszták aztán dühből véd káprázatosan....:D -
#80736 Navasra lassan elfogynak a jelzők.Hihetetlen miket véd... -
#80735 Navas valami hihetetlen.Magasan a csapat legjobbja eddig a szezonban... -
#80734 Na csodás Benzema után Modric is megsérült...:S:S -
#80733 Vagy 5 meccsre elegendő helyzetet puskáztunk el...:S
Ráadásul még így is nyertünk volna ha a teljesen szabályos gólunkat nem veszik el a végén.
Kameni előtt meg le a kalappal élete egyik legjobb meccsét játszotta. -
#80732 Hát ezeknek ma nem lehetett gólt rúgni. :( -
#80731 Ez meg egy szép modric passzból keletkezett benzema gól:) -
#80730 Ja szépen összehoztuk nekik...:S -
#80729 Szép egyenlítő gól. -
#80728 Kapcsolgatok barca es real meccs kozott, hat nem lemaradok a 3.celtic és 1. Real gólról?:D
Ath 0-1 Rma -
#80727 Ez meg mi volt?:D -
#80726 csak a bajnokságban. All-time még kell neki pár gól... -
#80725 Az abszolút lista élén, már ami a Realt illeti! 228 gól 203 meccsen, befogta Rault (akinek ehhez 550 meccs kellett). Hihetetlen! -
#80724 Ronaldo egy meccs alatt a góllövő lista élén...:D -
#80723 mivel nem mentek át a papírok időben így De Gea kimarad........................ -
karajjj #80722 Szerintem minden elcseszett meccs után lehetne, nem vereségre, vagy döntetlenre gondolok, hanem a szenvedősebb győzelmekre. -
#80721 szerintem kéthavonta edzőt kéne cserélne! ha ez nem válik be, akkor havonta! -.- -
karajjj #80720 Ezt tegnap is bizonyította... JA, NEM! -
#80719 James nem kis gólokat vágott eddig...:) -
nagy hős #80718 Semmi elkepzeles nem volt, 500 erotlen tavoli loves mellett nezhetetlen jatek -
Gauge #80717 A mi játékosaink miért nem harapanak? Miért nem akarnak? -
Gauge #80716 Nincs csapatjáték, baszki. Ez a Benitez egy címeres pojáca. -
#80715 Hajaj, van itt gond nem kevés. -
#80714 Azért a búcsú menete attól is függ hogyan távozik egy játékos.Zidane búcsúmeccse pl emlékezetes és megható volt a Villarreal ellen... -
#80713 CR nagyon laza...:D -
#80712 és persze hiszen igaz.
Sok mindent köszönhetünk Pereznek, de most már jó lenne, ha eltakadona a k. anyjába és jönne valaki olyan, aki hasonlóan bánik a pénzzel, de az igazi hosszú távú terve az az, hogy visszaüljünk európa trónjára. Mert szépen lassan az udvari bohóc leszünk, talpig aranyban.
Utoljára szerkesztette: ProGabe, 2015.07.26. 13:49:48 -
#80711 A Real egy cég, ami pénzt nyomtat, aztán sokadsorban futball klub. Perezt csak a pénz mozgatja, az anyját is eladná, ha helyette vehetne egy jobbat és 1 hétig a címlapokon lenne vele. Lehet Casilllas eladása futball szempontokból visszás, viszont több mint 1 hónapig az újságok címlapján voltak, beszéltek a Realról. Egymásnak adják a kilincset az edzők. És bár elhiszem hogy sok kupát szeretne nyerni, de szerintem kiegyezne azzal is, hogy 10 évig nem nyer semmit a csapat, cserébe folyamatos bevétel növekedés lenne. Amíg Perez az elnök addig nem lesz itt több éves dominálás európában, triplázás és futball sikerek tucatjai. A mai Real Madrid a kegyetlen üzleti világ... -
#80710 Ennél a csapatnál ennyire becsülik a legendákat és ez a búcsú menete ... :D máshol meg teltházas stadion utolsó meccsen, fanatikus drukkerek végig énekelnek,tapsolnak,skandálják a játékos nevét, meg ceremónia meccs előtt, esetleg szobrot emelnek az adott embernek, visszavonultatják a mezét, stb :D
De ez a realos búcsúztatás is egy módszer -
#80709 baszki én meg bekönnyeztem most, hogy láttam
tényleg elállt a szavam... ott ült egyedül és mondta
ez kéész -
#80708 én hánytam, mikor olvastam.... -
#80707 Nem vagyok naprakész fociból és nem vagyok semmilyen fanatikus drukker, mondhatni sima hétköznapi átlagember vagyok aki néha-néha megnéz egy meccset, de Casillas még nálam is legnagyobbak között van.
Most láttam, hogy elment (lehet röhögni, de tényleg nem követem napi szinten a dolgokat), és kurvára felháborított az egész.
Nem akarok senkit megsérteni, de ez így ahogy van szégyen gyalázat az egész klubra nézve. Felháborító. Komolyan nem találok szavakat. -
karajjj #80706 Én is, de szerintem semmi realitása nincs az egésznek sajnos. -
Monoton #80705 Neki örülnék :D -
karajjj #80704 Jönnek a kacsák, lassan már Ibra is Madridba szerződik... -
karajjj #80703 Azt hittem sötétebb lesz...
-
#80702 megy a balhlé Ramos körül. A Real nem akar még hosszabbítani, amire Ramos megsértődött és most megy a hacacáré. pErsze AZT SEM biztos hogy van balhé és nem csak a sajtó faszkodik..... -
#80701 én már nem is olvasok híreket. időm sincs rá. szóval, mi folyik? -
#80700 csak a szokásos -
Gauge #80699 Atyaúristen. Mi zajlik már ennél a csapatnál....?!