81624
  • nagy hős
    Nolito nagyot vagott.
    Mondjuk nem kene 2-0ra igy raulni egy ilyen celta ellen.
  • LasDen #80737
    tavaly meg most nyáron nagyon felbaszták aztán dühből véd káprázatosan....:D
  • REALista
    Navasra lassan elfogynak a jelzők.Hihetetlen miket véd...
  • REALista
    Navas valami hihetetlen.Magasan a csapat legjobbja eddig a szezonban...
  • REALista
    Na csodás Benzema után Modric is megsérült...:S:S
  • REALista
    Vagy 5 meccsre elegendő helyzetet puskáztunk el...:S
    Ráadásul még így is nyertünk volna ha a teljesen szabályos gólunkat nem veszik el a végén.
    Kameni előtt meg le a kalappal élete egyik legjobb meccsét játszotta.
  • Shep
    Hát ezeknek ma nem lehetett gólt rúgni. :(
  • Jim Morrison
    Ez meg egy szép modric passzból keletkezett benzema gól:)
  • REALista
    Ja szépen összehoztuk nekik...:S
  • Jim Morrison
    Szép egyenlítő gól.
  • Jim Morrison
    Kapcsolgatok barca es real meccs kozott, hat nem lemaradok a 3.celtic és 1. Real gólról?:D

Ath 0-1 Rma
  • REALista
    Ez meg mi volt?:D
  • LasDen #80726
    csak a bajnokságban. All-time még kell neki pár gól...
  • ProGabe #80725
    Az abszolút lista élén, már ami a Realt illeti! 228 gól 203 meccsen, befogta Rault (akinek ehhez 550 meccs kellett). Hihetetlen!
  • REALista
    Ronaldo egy meccs alatt a góllövő lista élén...:D
  • LasDen #80723
    mivel nem mentek át a papírok időben így De Gea kimarad........................
  • karajjj
    Szerintem minden elcseszett meccs után lehetne, nem vereségre, vagy döntetlenre gondolok, hanem a szenvedősebb győzelmekre.
  • ProGabe #80721
    szerintem kéthavonta edzőt kéne cserélne! ha ez nem válik be, akkor havonta! -.-
  • karajjj
    Ezt tegnap is bizonyította... JA, NEM!
  • REALista
    James nem kis gólokat vágott eddig...:)
  • nagy hős
    Semmi elkepzeles nem volt, 500 erotlen tavoli loves mellett nezhetetlen jatek
  • Gauge
    A mi játékosaink miért nem harapanak? Miért nem akarnak?
  • Gauge
    Nincs csapatjáték, baszki. Ez a Benitez egy címeres pojáca.
  • Shep
    Hajaj, van itt gond nem kevés.
  • REALista
    Azért a búcsú menete attól is függ hogyan távozik egy játékos.Zidane búcsúmeccse pl emlékezetes és megható volt a Villarreal ellen...
  • LasDen #80713
    CR nagyon laza...:D
  • ProGabe #80712
    és persze hiszen igaz.

Sok mindent köszönhetünk Pereznek, de most már jó lenne, ha eltakadona a k. anyjába és jönne valaki olyan, aki hasonlóan bánik a pénzzel, de az igazi hosszú távú terve az az, hogy visszaüljünk európa trónjára. Mert szépen lassan az udvari bohóc leszünk, talpig aranyban.
    Utoljára szerkesztette: ProGabe, 2015.07.26. 13:49:48
  • LasDen #80711
    A Real egy cég, ami pénzt nyomtat, aztán sokadsorban futball klub. Perezt csak a pénz mozgatja, az anyját is eladná, ha helyette vehetne egy jobbat és 1 hétig a címlapokon lenne vele. Lehet Casilllas eladása futball szempontokból visszás, viszont több mint 1 hónapig az újságok címlapján voltak, beszéltek a Realról. Egymásnak adják a kilincset az edzők. És bár elhiszem hogy sok kupát szeretne nyerni, de szerintem kiegyezne azzal is, hogy 10 évig nem nyer semmit a csapat, cserébe folyamatos bevétel növekedés lenne. Amíg Perez az elnök addig nem lesz itt több éves dominálás európában, triplázás és futball sikerek tucatjai. A mai Real Madrid a kegyetlen üzleti világ...
  • Rockynhooo
    Ennél a csapatnál ennyire becsülik a legendákat és ez a búcsú menete ... :D máshol meg teltházas stadion utolsó meccsen, fanatikus drukkerek végig énekelnek,tapsolnak,skandálják a játékos nevét, meg ceremónia meccs előtt, esetleg szobrot emelnek az adott embernek, visszavonultatják a mezét, stb :D
    De ez a realos búcsúztatás is egy módszer
  • NeoMaN
    baszki én meg bekönnyeztem most, hogy láttam
    tényleg elállt a szavam... ott ült egyedül és mondta
    ez kéész
  • LasDen #80708
    én hánytam, mikor olvastam....
  • NeoMaN
    Nem vagyok naprakész fociból és nem vagyok semmilyen fanatikus drukker, mondhatni sima hétköznapi átlagember vagyok aki néha-néha megnéz egy meccset, de Casillas még nálam is legnagyobbak között van.
    Most láttam, hogy elment (lehet röhögni, de tényleg nem követem napi szinten a dolgokat), és kurvára felháborított az egész.
    Nem akarok senkit megsérteni, de ez így ahogy van szégyen gyalázat az egész klubra nézve. Felháborító. Komolyan nem találok szavakat.
  • karajjj
    Én is, de szerintem semmi realitása nincs az egésznek sajnos.
  • Monoton
    Neki örülnék :D
  • karajjj
    Jönnek a kacsák, lassan már Ibra is Madridba szerződik...
  • karajjj
    Azt hittem sötétebb lesz...

• LasDen #80702
    megy a balhlé Ramos körül. A Real nem akar még hosszabbítani, amire Ramos megsértődött és most megy a hacacáré. pErsze AZT SEM biztos hogy van balhé és nem csak a sajtó faszkodik.....
  • ProGabe #80701
    én már nem is olvasok híreket. időm sincs rá. szóval, mi folyik?
  • LasDen #80700
    csak a szokásos
  • Gauge
    Atyaúristen. Mi zajlik már ennél a csapatnál....?!