81624
  • Jim Morrison
    ja, 11 ellen még gondok voltak.
  • Különc
    9 ember ellen jól megy, jó tudni
  • Jim Morrison
    10-2
  • LasDen #80775
    Összetett a probléma.
    Perez, a szurkolók (akik elhiszik, hogy Madridban csak a legjobb elfogadható. Lásd Bale esete tavaly), a koncepciótlan vásárlások, az edzők nem kapnak hosszú távú lehetőséget, nincs döntési körük, a játékosok elidegenedése egymástól....

Egy olyan elnök kell, akit nem érdekel a "Mi vagyunk a Real Madrid. Itt csak a legjobbak játszhatnak." Bernabeu felfogás. Nem azokat az időket éljük már, hogy össze raksz 5 klasszis csatárt és megnyernek neked mindent. Egy ilyen elnök és vezetés mellett a megfelelő edzővel (aki jelen pillanatban Ancelotti v Klopp lehetne [sajnálom Zidane teljesen lutri. a spanyol 3-ad osztály nem mérvadó, és nem érdekel Guardiola, ő a kivétel]) letehetnék egy sikeres CSAPAT alapjait. A játékosok megvannak hozzá minden poszton. Egy jó edző és egy jó elnökkel a Real Madrid újra tényező lehet Európában, nem csak egy klub, aki a minőségi játékosok miatt oda szokott érni a végére, de aztán elfogy.
    Benítezt lehet utálni, de itt ő kudarcra volt ítélve már a kezdetektől. Leginkább a körülmények áldozata. Máskor, más helyzetben lehet, hogy máshogy alakult volna az itteni pályafutása, de így ez csak rosszul érhet véget számára.....és igazából a Real számára is. Legrosszabb esetben jövő ilyenkor fogják kirúgni és akkor retteghetünk a következő nyárig, hogy ki lesz a következő kolonc edző. Legjobb esetben már most nyáron kapunk egy újabb senkit, aki aztán úgyanúgy távozik mint mindenki. A hátsó ajtón......
  • 6unn3r
    Szerintem nem mindig az edzőkben kell keresni a hibát. Ennek a Madridnak évek óta óriási betegsége Florentino Perez. Amíg ez a fasz multinacionális cégként tekint a Realra, addig hiába lesznek CéRonaldók, meg Hámeszek, meg Tonikrószok, meg majomarcú Bélák. Én kifejezetten nem kedvelem a Barcelonát, de meg lehet nézni, hogy évről évre milyen szűk kerettel rendelkeznek, de valami iszonyat kemény a csapatösszhang. Nem játékosállományban kerekedik a Barca a Madrid vagy más fölé, hanem csapatösszhangban. Elképesztően értik egymást. De a Madridnál meg nem. Sokszor tényleg csak az egyéni villanások döntenek, nem szép a játékuk, legtöbbször ötlettelen. Azért elég nehéz úgy összetenni egy csapatot, hogy legtöbbször nem is hiányposztra igazolnak, vagy éppen nem is a csapat filozófiájába beleillő játékos érkezik. Az egészt egy nagy befektetésnek tekinti Perez. És ez a baj. Mert lehet a pénzügyekhez ért az elnök, de a focihoz egyáltalán nem.
  • sandoranagy
    óriási problémák vannak a csapat körül. Persze nem minden a pincér hibája, de legtöbbjük tőle ered. nem először fordul elő, hogy támadásban a középpálya meghal, és 5-0-5ös formáció rajzolódik ki. nem találnak üres embereket az irányítók. emellett egyénenként is mindenki a padlón van. nem mennek be a ziccerek. a játékosok és szerintem maga a pincér sem tudja mit is akarnak játszani. nem bíznak az edzőben szerintem. remélem hamarosan kibasszák a picsába ezt a faszkalapot
  • nagy hős
    Carloval tavaly ez +9 pont, 20+ lott gollal.
    Beszedes.
    Senor "pedig mi probalkozunk a legtobbet" benitez jobb ha osszeszedi magat lassan
  • LasDen #80771
    na ezért nem kell a malmös nyócnullákat komolyan vneni...
  • REALista
    Jó nézni a játékunk, ennyi beívelésünk a Beckham korszakban nem volt...:S
  • UUUU
    Ez a Benzema 6 meterről oda fejelhetné üresen ahova akarja, aztán még a kaput se talalja el.
  • Jim Morrison
    8-0
    10 meg lehet
  • ProGabe #80767
    ... és CR is megint focizik
  • Jim Morrison
    már 2-0.
    jót tett benzemának az a bizonyos kényes ügy.
  • Jim Morrison
    En mondjuk azt nem ertem, a jatekos miert nem szolt? O csak tudja ha kapott sargat, pirosat, ...
  • LasDen #80764
    Azert itt most nem Benitez a fo kolompos. Ha neki az igazgatas nem mondja hogy kit lehet kit nem, akkor az nem az o hibaja.
  • karajjj
    Nem becserélt, hanem kezdő volt és gólt is lőtt rögtön az elején...

• Jim Morrison
    Most ez komoly? Benitez becserelt egy jatekost akinek eltiltasa van igy valszeg kizarjak a RM ot a kupabol? pique twittere beszedes
  • Jim Morrison
    Mi a szar. Vegen shaktar nyer.
    79. Perc 0-4
    89. Perc 3-4
  • LasDen #80760
    várható volt...
  • karajjj
    Pérez: "Rafa Benítez teljes bizalmunkat és támogatásunkat élvezi a klubnál. Megértem, hogy a szurkolók mérgesek, de egységesnek kell maradnunk és folytatnunk kell a munkát".
  • LasDen #80758
    nem hiszem. Szerintem csak a támogatásáról fogja biztosítani....
  • Rockynhooo
    Este valami hivatalos bejelentés lesz, gondolom repül a pincér :D
  • LasDen #80756
  • LasDen #80755
    egyrészt Perez, egyrész Benitez is hibás. Van egy erős mag, akikre biztosan lehet építeni. Navas, Carvajal, Varane, Marcelo, James, Kroos, Modric. De amíg Perez csak a pénzt kergeti, addig itt nem lesz sikert sikerre halmozó csapat...

Csak 100 millás igazolások, mert arról írnak az újságokban, másról nem...
    Utoljára szerkesztette: LasDen, 2015.11.22. 13:33:03
  • ProGabe #80754
    De mégis ki kéne ide? A Pinyő? :D
    Mert amúgy tök mindegy, észre kéne venni, hogy szakítani kell a hagyományokkal és fel kell építeni egy csapatot. Áhhh, 'szom. Belefáradtam már ebbe amúgy, mióta Perez itt van, nincsenek meg a szürke eminenciások, akik igazán jól tudnak focizni.
    Mondjuk lehet nincs igazam, mert már nem követem annyira a dolgokat, de tegnap azt láttam, hogy ezek a szerencsétlenek a pályán azt sem tudták, hol a másik.
  • karajjj
    Ancellotti munkájának is ugyanez volt az eredménye...
    Hosszútávon szart sem ért az elképzelése.
  • tobias88
    Amúgy azt mindannyian tudtuk szerintem, legyen az Barcás vagy Reálos, hogy Benitez alkalmatlan a Madridi edző szerepére és ez most jött ki. Nem mondom, hogy rossz edző, de egyszerűen összeegyeztethetetlen az ő stílusa a Madridéval, inkább akkor hagyták volna Ancelottit dolgozni (de ha nem nyersz semmit Madridban akkor viszlát)
  • ProGabe #80751
    :DDDDDDDdddd

Ez megint mekkora égés volt, te jó ég. Zéró csapatjáték, egyéni jó megoldások teljes hiánya. Oké, hogy ma este a Barcának minden bejött, a Madridnak pedig semmi, de mindez megérdemelten.
  • Rockynhooo
    Kevés a lóvé
  • limperatore
    mekkora szarok vagytok :DDD
  • LasDen #80748
    csak szokásos....
  • Jim Morrison
    0-2...
  • Csabesz6
    Estére giga hajrá!
  • Jim Morrison
    :v
  • REALista
    Szerintem sokan már csak megszokásból felnéznek néha de nem írogatnak.Én is csak ide szoktam írni néha...:)
  • LasDen #80743
    általános jelenség. Egyszerűen kevesebben járnak sg-re....
  • Jim Morrison
    Nekem pl mostanában kevesebb időm volt követni a meccseket, többnyire csak az értesítéseket nézem a telefonomon...
  • ProGabe #80741
    Jah, tök durva. Mi történik egyébként, hogy mindenki eltűnt? Ez általános jelenség amúgy, vagy csak sg-n vagy így?
    Mármint arra gondolok, hogy nem pörögnek igazán a focis fúrumok.
  • UUUU
    Csend és hullaszag.
  • nagy hős
    Guidettinek meg koszonjuk :D