Real Madrid Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zalrobto
ajj ronaldó

90s EURODANCE MINDÖRÖKKÉ!!! GO MAN UNITED!!! HALA MADRID ! 80s évek rock zenéi és napjaink rock-ja 80s stilusban

Nem azért de a Bernabeuban nem volt ennyi helyzetünk...
zalrobto
higany azért azt belõhette volna<#shakehead>

90s EURODANCE MINDÖRÖKKÉ!!! GO MAN UNITED!!! HALA MADRID ! 80s évek rock zenéi és napjaink rock-ja 80s stilusban

vol 2 ziccerünk, jól indul a meccs, így folytatjuk, csak így tovább

Hajráááá
LasDen
pinto ott volt...bár lehet hogy fölötte ellehetett volna küldeni...

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

higu bazzeg

kazai21
az meleg volt😮OOOOOOOOOOOOOOOO

Mi equipo favorito: Real Madrid

anyád elkezdi a kommentátor hogy gyerekek is nézik a meccset és hogy többek közt ezért nem lehet szankció nélkül hagyni pepe megmozdulását 😄 epic

horpeti
Jee, Kaká! 😄

kazai21
Hala Madrid!

kazai21
A Real Madrid hivatalos kezdõje: Casillas; Coentrao, Arbeloa, Pepe, Ramos; Xabi Alonso, Lass, Kaká; Cristiano, Özil, Higuaín

Az FC Barcelona hivatalos kezdõcsapata: Pinto; Alves, Piqué, Puyol, Abidal; Xavi, Busquets, Iniesta; Cesc, Messi, Alexis

Taki 122
Kaká <#confused> A Mallorca és a Bilbao ellen is jól játszott, remélem ma többet kap 10 percnél...

Kazai: +1 <#eljen> Higuaín

Real Madrid C.F. VIVIMOS POR TI...VENCE POR NOSOTROS! Raúl | Zidane | Guti | Cristiano Ronaldo | Sergio Ramos | Higuaín | Iker Casillas

Dios, kérésed elvileg teljesítve.... 😊

Casillas – Arbeloa, Albiol, Sergio Ramos, Marcelo – Lass, Xabi Alonso, Coentrao – Özil, Higuaín, C. Ronaldo.

ui.: tx a stream et....
kazai21

akarom mondani digi sportja.... a gigi sport az egy másik csatorna rossz lányokkal fujjj....😊)
szabii98
Remélem nem haragudtok meg, de én azon a véleményen vagyok hogy sok esély nincs . Egynek örülnék, ha végig harcolna a csapat, nem csak az 1. félidõben

I met God. She's black

SLICK
Én már abszolút nem izgulok, hogy mi lesz a vége. Nyílván örülök, ha valami csoda folytán (tiszta játékkal) továbbjutnánk, de ha ki is kapunk az ne azért legyen mert belefostunk és nem támadtunk... Nem érdekel ha megszórnának is, de mi se kíméljük õket.

bizonyára vagyunk még páran akinek nincs gigi sportja, szeretnék stream et kérni a meccshez.

Hala Madrid
horpeti
Én csak azt akarom, hogy egy küzdõs madrid legyen, akár piros lapokkal is. Ne adjuk meg magunkat, harcoljunk. 😄
Ne csak nézzük, ahogy körbefocizik a barca.
Persze, lehet nem lesz más választás, majd kiderül.

Taki 122
FC Barcelona - Real Madrid
2012.01.25 (szerda), 22:00
TV:

Real Madrid C.F. VIVIMOS POR TI...VENCE POR NOSOTROS! Raúl | Zidane | Guti | Cristiano Ronaldo | Sergio Ramos | Higuaín | Iker Casillas

Rockynhooo
Bízom bennük de attól tartom hogy a barca nagyon szarrá akar verni minket úgy mond egy végsõ pecsétet nyomni erre az el classico dologra. Félek hogy nagy zakó lesz. De titkon ott van bennem hogy valahogy megverjük õket 😄

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

Az esti meccs amolyan Missoin Impossible küldetés lesz, de hinni Kell a csodákban, mert csodák márpedig vannak!!! Kérlek higgyétek el, hogy képesek lehetünk rá,minden Madridista erejére, energiájára szükség lesz, ha meg akarjuk nyerni a "csatát"!

Az igazi Madridista minden körülmények között kitart a csapat mellett, és ez most sem lesz másként. A legfontosabb szerintem,hogy Mourinho velünk maradjon, jövõre is...

Hala Madrid!
kazai21
Jó lenne ha végre már Higu kezdene😄

a schalke hivatalosan cáfolta az egészet
Rockynhooo
Ezt én is olvastam egy helyen de máshol meg azt hogy cáfolták na majd kiderül. Én örülnék neki ha újra együtt játszana a két ikonunk. Így is megnézem minden Schalke meccs összefoglalót ha úgy engedi idõm egész meccseket is de így még nagyobb örömmel tenném.

baszki, ez tényleg fájdalmas
Jakuza001
Bar nem Raulrol szol a hir, de nagy respektem Raulnak.
A Ruhr videken is egy ikon lett. Nagyszeru sport ember es nem veletlenul kedveltek meg ott sem. Gutirol mas velemenyen vagyok, Raulnak biztos jobb lesz hogy egy spanyollal lehet egy csapatban, aki raadasul csapattarsa is volt sokaig, ellenben a habitusa miatt a csapatnak inkabb karara lesz, mint elonyere valik. Persze ez szigoruan maganvelemeny.

Guti ismét Raúl mellett a Schalkéban.

Egyébként sajnálom Rault "3." számú csatárnak bõven jó lett volna, Higu és Benz mellé. Egyikük lesérül már már nincs csere csatár. Ezért i s kellett tavaly Adebayor mikor Higany lesérült,ahelyett, hogy marasztalták volna a Real Hõst. Egyébként pont ez hiányzik a Barca ellen,a Real nevelések vért izzadtak a pályán, Clasico alkalmával,
Rockynhooo

miilann04
A tegnapi mérkõzés 84. percében a Real Madrid ultrái elkezdték skandálni José Mourinho nevét, ám erre a publikum egy része füttyszóval válaszolt. Ez talán azt jelentheti, hogy az edzõ többé nem érinthetetlen a nézõk számára. Az ultrák ezen kívül a "terrorista újságírók" rigmust is skandálták!

szóval vszeg mindkettõ igaz, bár a tvn keresztül csak josé nevének skandálása jött át. 😊

realmadrid.alonso.eagles.spurs.

LasDen
am azt írtátok, hogy tegnap éltették mout a meccsen, de mindenhol az van hogy kifütyülték....másik meccset néztem így csak képem volt hang nem szóval én nemtom 😄D

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

REALista
A katalán Sport értesülései szerint....

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

LasDen
"Az As meglepõ hírrõl számolt be. Siro Lopez tegnap éjjel a Punto Pelota címû mûsorban kijelentette klubhoz közeli forrásokra hivatkozva, hogy Mourinho nem tölti ki szerzõdését és annak lejárta elõtt egy évvel távozik a klubtól."

kamu....
bár...

kazai21
Jó kis meccs volt Özil és Marcelo keményen hajtottak😊 Callejónt többet kéne játszatni😄

Rockynhooo
Ja jó volt hallani. Meg elõtte ahogy Callejón nevét skandálták 😊

Rockynhooo
Ramos az egyik kedvenc játékosom de tényleg egy beképzelt vadbarom de hát kell a házhoz egy ilyen is 😄 (barcasoknak nem kell beírniuk hogy nem csak 1 van).
Calleti meg nagy pléja lehet , nem hittem volna hogy valaha is visszahozzuk az Espanyolbol de alapból örültem neki mikor még nem lehetett tudni be válik e?! Talán a jövendõbeli Raul vagy Guti 😊

vagy akár 3-3 is

szabii98
rohadt nagy arc 😄
ebben a meccsben egy komoly 6-7 - 1 is lehetett volna 😄

I met God. She's black

SLICK
Callejón!!!!!! Ez de gyönyörû volt!
És Mou-t éltetik! Azért csak bíznak benne...

aztak** Callejónt el ne merjük adni 😮 fantasztikus ez a srác

LasDen
pogózik....nem szabad?? 😄

szabii98
Lasson még röhögtem, na de amit Ramos mûvel..vagy csak nekem nem tetszik? van pár jó mozdulata, de úgy nekiugrál az embereknek hogy csak na..

I met God. She's black

miilann04
vagy nekem.

realmadrid.alonso.eagles.spurs.

SLICK
+1

limperatore
Azért Ronaldo átadhatta volna a 11-est Benzemának

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

LasDen
de úgy látszik nem õk szerkesztik a sporttv-t...😄D

SLICK
nyugtat azért, hogy nem egyedül vagyok a véleményemmel 😄

LasDen
a te véleményed szerint....viszont a többség szerint az és még nem egyetlen vélemény a mérvadó...(n_n)

SLICK
a kézilabda nem sport. Ratyiság 😊

kazai21
Na nem rossz az össze játékunk csak még mindig nem értem mit akarunk az ilyen felesleges elõre lõtt labdákkal:/
Eddig özil jól tolja😄