Real Madrid Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kazai21
Olyan szépen felhoztuk a labdát erre belelövi az emberbe......

Mi equipo favorito: Real Madrid

LasDen
egy EB fontosabb mint egy mezei bajnoki....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

SLICK
Marcelo nagyon harcos volt! Gól örömben minden benne volt szerintem.

kazai21
Özil szépen megcsinálta😄

kazai21
MARCELOOOOOOOOOOOO 1:1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

miilann04
hihetetlen hogy granerot a kezdõben kell látnom.

realmadrid.alonso.eagles.spurs.

Rockynhooo
Nem semmi hogy Mourinho mennyire rotálja a csapatot. Szinte soha nincs kettõ ugyanolyan kezdõ. Van pár állandó ember azt ennyi. Majd kiderül ez jó vagy sem.

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

White QVAS
Az utóbbi meccseken rendre hátránnyal nyitunk, ami mindaddig nem baj, míg fordítani is tudunk, de legalább 1-2x lehozhatnánk a meccset bekapott gól nélkül :S

kazai21
Még reklámoznak-.-

#70228: Nem tudom mi van a csapattal:/

SLICK
na már 0-1 Lorrente...
Köcsög kézilabdát kell adni, mert miért ne...

kazai21
Hala Madrid!

banok

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

kazai21
Kézilabda miatt..3-4 perc és már közvetítik a meccset..

banok
10 perce megy

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Találkozó mikor kezdödik 10 kor ugye?

LasDen
nem rossz de a jobb oldalon gyenge volt és sebezhetõ az oldalán a védelem....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

kazai21
Nem tudom én sem,épp írni akartam...
Másik meg,hogy nem tudom úgy mond mi bajotok van Altintoppal,szerintem nem rossz játékos...

Rockynhooo
Granero , Özil , Kaká együtt 😄 elég Attacker felállás.

Voyager5
Hivatalos kezdõ:

Starting XI: Iker Casillas, Sergio Ramos, Cristiano Ronaldo, Ricardo Kakà, Karim Benzema, Mesut Özil, Esteban Granero, Marcelo, Xabi Alonso, Álvaro Arbeloa, Varane.

Bench: Adan, Fábio Coentrão, Altintop, Albiol, Higuain, Callejon & Lass.
Miért kell ennyire komolyan venni, a marca kezdöcsapatát?? A hivatalos kezdõ csapat hirdetés nem sokkal a meccs kezdete elõtt van!

A marca csak tippel, ugyan úgy mint ahogy te tennéd! Lehet h eltalálja de nem szentírás!

horpeti
Nem jött be, de Madrid még nyerhet 😄D

kazai21
Úúú azt a kannibál fajtáját😄

Rockynhooo
Állítólag Di Maria rögtön elõvette a bökõt <#vigyor>

kazai21

szabii98
remélem nyer ma a Málaga meg mi is.

I met God. She's black

SLICK
nálama védelem így nézne ki:

Ramos - Varane - Albiol - Marcelo

Ramos is megmondta jobban szeretne szélen játszani. Nem hiszem el hogy Albiol olyan fos lenne.

vezérszuszu
Altintop mi a faszt keres ott már megint??????
Varane alap kezdõ lenne nálam. Szépen, tisztán játszik. A jobb hátvéd poszt a kérdõjel mindig.Inkább játszon ott lass csak ne támadjon, mert azt mindig elbassza. Védekezésbe nagyon ügyes.

Hajrá MADRID!

miilann04
"The numbers speak for themselves," he told reporters. "Since the start of 2012 we've conceded two set piece goals against Malaga, one against Mallorca and one to Barcelona. That's too many. We're aware of our mistakes and also of Athletic's set-piece potential," he added.

josé @goal.com

realmadrid.alonso.eagles.spurs.

Taki 122
MARCA.com

Real Madrid - Ath. Bilbao
2012.01.22 (vasárnap), 21:30
TV:

Real Madrid C.F. VIVIMOS POR TI...VENCE POR NOSOTROS! Raúl | Zidane | Guti | Cristiano Ronaldo | Sergio Ramos | Higuaín | Iker Casillas

LasDen

LasDen

bocs a 3. posztért..

(Rubén De la Red ?)

kirõl van szó? nem ugrik be nekem :\

KP-ra nincs ötletem... esetleg ezt az M'Vila gyereket meg lehetne nézni, de róla nem tudok semmit 😄

kazai21
Olvastam,hogy Benzamanak tetszett ahogy szerdán az elsõ félidõben játszottunk😄DDD

pzoli00
én a közeljövõben Soldado-t visszahoznám Valenciából

LasDen
igazából sikerült....csak rossz a szive...(u_u)

kazai21
Akkor mát Khedira helyére is nézzünk valakit😄DDDDD

látod nem sikerül... vele pedig elõretudnánk lépni szerintem. csak az óriási kérdés az, hogy Dortmund hánycsillió euroért engedné el.

SLICK
nem venni kéne, hanem kinevelgetni ilyen játékosokat... :|

kazai21
Ronaldoval el sarkazgatnának😄

óriási tehetség ez a srác... akkor cselez amikor muszáj, fiatal, gyors, és igazi csapatjátékos. ha van rá lehetõség inkább lepasszolja a labdát. Kaká helyére jöhetne is...

Casillas
Ja, végülis az idei bajnoki góljaiknak csak a ~40%-át szerezte Soldado, biztos nélküle is ott lennének valahol a 8-10. hely környékén, az meg tényleg majdnem ugyanaz mint a dobogó.

Vivimos por ti, vence por nosotros.

Jakuza001
A Valenciat ? Erdekes lenne.

bakkerman
ez az idei év nagy vízválasztó nekünk,akár mit nyerünk,ha egyáltalán nyerünk valamit,a lényeg az lesz,marad-e Guardiola. Asszem Lasden írta lentebb,hogy még 2-3 évünk lehet ilyen magas szinten,és utána visszacsúszunk az "átlagba",én így nem határolnám be ezt a kérdést,ameddig olyan edzõnk van,vagy lesz,aki elõszeretettlen hozza fel a La Masiaból a tehetségeket,akik mindent megtesznek a címerért,addig nem lehet gond. Pénzügyileg nem áll úgy a Barca,hogy ha kimegy a Puyol-Xavi féle generáció,akkor pénzért pótoljuk õket.

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Csókolom, Madridban is világszínvonalú az utánpótlás képzés, csak itt eltartják a Getafét meg a Valenciát belõle...
Rosszul látod...a Barca iskola, az utanpotlas elkepesztoen magasszintu. Belenvelik az ifikbe ezt a hihetetlen labdajaratast. Gyors passzok, nem pattan el akarmilyen eros a passz, gyors gondolkodas ez a lelke ennek a csapatnak. Régen az volt a meno meg nyero, hogy csilliokert megvetted a legdragabb jatekosokat aztan tehetsegukbol kifolyolag hoztak a meccseket. Ma már ez nem elég, barca ellen biztos nem. Barca meccseket mikor neha nezek olyan kis "noname" golvagokat latok akik sajat nevelesuek, hogy csak pislogok. Madrid hiaba szorja a penzt...A madrid kiváló játékot tud produkálni a barca meg professzionálisat...ennyi.

LasDen
nem hiszem, hogy változni fog...a barca magának (fõként) termeli a játékosokat...mi meg a ligának...

Voyager5
Pont ezen gondolkodtam a minap. Jelenleg nem látok semmi arra mutató jelet, hogy ez a kocka fordulna.
Sok múlhat azon, hogy marad-e Guardiola, és ha marad akkor még mennyire tudja majd motiválni õket.