Real Madrid Fan Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Lehet felakarja kelteni Pep érdeklõdését! 😄
Amúgy az utolsó 4,5 Clasico bíró szempontból simán Madridi. Egy piroslap sem volt Madridi részrõl, például ma már Diarra-nak kijárt volna a 2. sárga és elõzõ meccsen Pepének az azonnali piros...
meg Xabi helyett jöhetne Marcelo, és akkor Coentrao meg Marcelo helyet cserélne, mert Xabi lassú...
http://www.twitch.tv/hegii
ugye a real kaphatott volna egy büntetõt . ramos ollózása védõ kezén pattant meg , igaz picit de akkor is.
2.gól meg hát idõn túl volt! szögletet elvégezték és (volt ilyenre példa) kipattan akkor a bíró sípja megszólalhatott volna... ám nem sokat tökölt alves hisz egybõl lõtte szóval megadható de vitára adhat okot.
Lass meg ,hogy elkaszálta messit baszki
ramos is amikor megkapta a sárgáját már elõtte is kaphatott volna egyet.
16oson belül meg pepe mit leszínészkedett 😄D puyol háttal picit hozzáért ez meg összeesett mint a királykisasszony 😄
hát b*zdmeg 😄DD
90s EURODANCE MINDÖRÖKKÉ!!! GO MAN UNITED!!! HALA MADRID ! 80s évek rock zenéi és napjaink rock-ja 80s stilusban
A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.
ASUS X550CC-XO227D, amir?l most ezt írtam :D BattleNet: Gabe#2489
na mentem jóéjt😊
Mi equipo favorito: Real Madrid
90s EURODANCE MINDÖRÖKKÉ!!! GO MAN UNITED!!! HALA MADRID ! 80s évek rock zenéi és napjaink rock-ja 80s stilusban
Mi equipo favorito: Real Madrid
ASUS X550CC-XO227D, amir?l most ezt írtam :D BattleNet: Gabe#2489
jó..
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár