Real Madrid Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

azért pl a jégkorongozókhoz képest a focisták hisztis kislányok
szabii98
Szerintem egyértelmûen szabályos.

I met God. She's black

horpeti
Egyáltalán nem puhány se a barca, se a madrid. Egyszerûen a show része hogy össze kell esni. Amikor tényleg agyonrúgják, és szokás szerint fetreng a földön, akkor is 2 perc múlva már sprintel, szal néha amiket a focisták kibírnak, én tuti nem kelnék fel. 😄

LasDen
még pár szász meccs és megverjük õket....egyszer...majd...biztos....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

kazai21
Akkor kolompár is tuti benne volt😄D

Mi equipo favorito: Real Madrid

isuzu kisbusszal meg pitbulkutyákkal, hát maunika, kiezte?
Rockynhooo
Az El Mundo Deportivo<#idiota> szerint Mourinho miután civilbe öltözött a stadion parkolójában megvárta Teixeira játékvezetõt és segítõit, majd nyomdafestéket nem tûrõ szavakkal illette õket és számonkérte a teljesítményüket.

ott várta bézbóz ütõvel meg a sittes spanokkal <#eplus2>

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

kaposi1
Szeretnéd te azt ha egy ilyen vicces csapatotok lenne.<#hehe>

Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:

White QVAS
Felesleges komment, tudjuk, hogy évek óta 75% alatt pörög a csapat minden meccsen. Javaslom, fáradj el személyesen az öltözõbe, és vedd ki a fojtást a játékosokból.

A témához pedig, a félidõben nem hittem, hogy van visszaút, de álmaimban sem gondoltam volna, hogy sikerült így feljönni, gratula a csapatnak.

Rockynhooo
Az a fura nekem hogy az 5:0ás vereségünk óta rendre jobban játszunk a nou campban meg semleges pályán mint otthon... Mellesleg így ki lehet esni mint tegnap tettük , minden meccsnek ilyen szorosnak kellene lennie. Tény hogy ez a világ két legjobb csapata. Remélem bl-ben nem egy ágra kerülünk és összejön az álom döntõ bár addig rögös lesz az út.

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

1 post alapján ne sejtsd szerintem 😄
az a post lehet, hogy egyáltalán nem tükrözi a valós állapotot és ez most helyén van mert nem volt a barcával a spori.
Mivel állításod szerint, te nem láttad, nem értem mi alapján alakítasz ki véleményt.

bakkerman
ki hogy látta a meccset,ennyi. ha csak szigorúan a helyzeteket nézzük,akkor a Real az elsaõ meccsen sokkal jobban lelett játszva,mint ahogy minket lejátszottak tegnap otthon. Azért azt is hozzá kell tenni,hogy félidõben 2-0-ra mentünk,nem tudhatod,hogy mentálisan mennyire pörögtek fel a mieink,vagy mennyire nem. Az tény,hogy az elõzõ meccshez képest kb 75%-on pörögtünk.

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Voyager5
Lehet itt videózgatni, meg bírózni, a végeredményen úgyse változtat. Nekünk a lényeg mostmár a bajnokság, meg a BL.
Kér minden szó. A Barcelona tegnap, le lett játszva. Otthon.

bakkerman
igen,jó ez a kép,sajnos ez így van,már 4. éve minden Real elleni meccsen velünk vannak a bírók,ezt csak Mourinho nem látja be,ezért mindig fölöslegesen küldi ki a legjobbjait ellenünk,pedig úgyse engedik nyerni :SSS

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

tobias88
Aki szerint ez szabályos gól az tényleg elfogult...

Rash87
Nem láttam a mérkõzést,de Fb-on az elsõ poszt alapján sejtem mi történt megint 😄 :\

Glory, Glory Man. United!

Oziris666
Hát spanyol csapat is 2jutott csak tovább a BL-ben...

Sippie
és Pepe szerelési kísérlete is vicces lenne ahogy lepattanna az Offense falról, höhöhö
LasDen
mindkét stílusban érdekes lenne...érdekes lenne ahogy a friscosok focizni próbálnak és az se lenne kutya, ahogy a barca footballozna...😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

szomferi
hát igen, ez már az erõsen másik véglet...

LasDen: azért megnéznék egy Barca - 49ers meccset, lényegtelen hogy milyen kapura játszanak 😄
búskeksz meg alveske ott halna meg a pályán 2 perc múlva 😄

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

[HUN]FaTaL
Igaz is, a premier league a jó példa, ahol még lábtörésért sem jár piros lap.

http://goo.gl/gd6Zi5

Sippie
az angol csapatokat meg a sikeres bl szereplésük miatt amúgy is kiröhögjük 😄
LasDen
arra gondoltam, hogy lehet, hogy a PLesek kiröhögik a többit, mer "puhányok", de az összes focistát kiröhögik a rögbisek és amfocisok...csak ennyi 😄

szomferi
ezt miért mondod? nem a Real szokása minden szartól elesni, Egri Viktor is megmondta hogy Busquets fektében és össze tud már esni! <#idiota>

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

LasDen
szerintem ne taglaljuk, hogy hol röhögnek kin hogy milyen puhány....

Ha valóban odébbrakta volna, akkor a kapuban landol az kis hisztiskurva...
szomferi
a PL-ben szerintem ezen röhögnek, hogy milyen puhány kis szarok játszanak mindenfele, hogy egy kis lökéstõl összeesnek és úgy fájlalják a lábukat mint ha sípcsonton vágták volna egy 50 kilós kalapáccsal 😄

[HUN]FaTaL
Pl. mert két kézzel rakta arrébb Alvest, hogy fejelhessen?😄

http://goo.gl/gd6Zi5

Alves eljátszotta a szokásos mûhisztijét, haver bíró meg gyorsan ott termet megvédni.
Kaplan
Egy kicsit tolta lefele a karját a védõnek (talán Alves) ezért elesni szerintem vérgáz. Pont erre mondtam, hogy az ilyeneket tovább kellene engedni és akkor kétszer meggondolná mindenki a felesleges esést, kelést.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

hát nem kellett Alvest nagyon segíteni hogy elboruljon... lemaradt Ramosról, Ramos egy picit belekapaszkodott, õ meg úgy gondolta akkor boruljunk egyet.

tobias88
mert akkorát lökött mint a ház? <#nyes>
chrissparduc
Az utóbbi években lett valamiért divat ez valamiért, hogy egy-egy felugrás után összeesnek és az arcukhoz kapnak! Mindegy milyen bajnokságról beszélünk mindenhol!

gondoltam rá hogy valakivel megrakatom bwinen a piroslapot <#nyes>

REALista
Grat a csapatnak!Egy kicsit sem vagyok csalódott így ki lehet esni.
Most olvasom hogy volt egy Ramos gól is amit nem adtak meg bár a bírón kívül senki sem tudja hogy miért...😄

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

ez szerintem se volt sárga de ha azt nézzük volt ami sárgát ért.. pl. lass becsúszása és akkor már félidõben -1ember..
könyöklési szándékért egyes bírók, ha úgy ítélik meg a helyzetet azonnali pirost inthetnek...elvileg a szándékot is lehet szankcionálni pirossal, lásd a páros lábbal becsúszás múltkor Kompanyt (el sem találta a játékos lábát) mégis 4 meccsre tiltották el...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

SLICK
Továbbiakban itt: El Clasico topik

horpeti
Jó classico nincs piros lap és kakaskodás nélkül. 😄
Bajnokság nagyobb trófea lesz, ha meglesz (sokat kell még azért tenni), és azért még a BLben is van keresnivaló. 😄
Nincs miért szégyenkezni. Az otthoni meccset lehetett volna jobban megnyomni, bár akkor nyilván nem akart belemenni Mourinho egy olyan verésbe, ami után nincs esély, itt meg a 2. félidõ már all in volt. Meg az 1. félidõ is mondhatni.

Kaplan
Srácok, minden elismerésem nektek! Én hiszem, hogy lassan Mou megfogja találni az ellenszert. Végtelen szélmalomharcnak tûnik ez de meg lehet fogni a Barcát. Szerintem Ramos gólja simán megadható volt, néha már elképedve nézem, hogy focisták (Itt nem csak a Barcelona játékosaira gondolok) milyen rohadt könnyen elzuhannak, összeesnek egy-egy szituációnál és megkapják a szabadot. Véleményem szerint totál feleslegesen, ha az ilyen helyzeteket továbbengedné a bíró akkor elfelejtenének egyesek összezuhanni mindenre. Ma is aprítva voltak a katalán srácok bõven de szerintem ma nem léptétek át a durvaság határát. Viszont azt kifejezetten szánalmasnak tartom, hogy ahogy szorul a hurok a Barcelonánál úgy váltanak át a színészkedés fokozatok között.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

De mi lesz Mourinho val ? Vagy mehet a levesbe?

sehol, egészségügyi okok miatt (nem súly), de azt hiszem elég meccset láttam már ahhoz hogy megmondjam ez egyáltalán nem ér sárgát, bár mint írtátok bíró függõ.

mindegy, igazából nemizgat annyira, csak felment bennem az elõbb a pumpa egy picit 😊

szabadrúgás kipattant akkor fújhatott volna de pattanás után mire a szájába vette a sípot már alves megküldte..
nem 2-2 kor kellett volna ennyire hajtani hanem már a mérkõzés elejétõl kezdve
egyébként meg miket kihagyott a barca te jóIsten 😮
mind1 kiesett a real
shevy
a 11-es témába ne menjünk bele szerintem, a lényeg, hogy végre egy jó classicot láthattunk

pzoli00
ez kellemes csalódás volt számomra, nem gondoltam volna, hogy feláll a csapat, a lényeg, hogy megnyerjük a bajnokságot, hala Madrid

Sippie
jaj te kemény legény 😄 Mondcsak melyik élvonalbeli csapatban játszol? 😉
ennyi erõvel most kaphattunk volna 2-3 11est mert anno tavaly nem adták meg ellenetek <#nevetes1>

felhozok egy példát

Magyarország-Horvátország 0-3

Huszti Szabolcsot kiállították a 10. percben csak azért, mert felugrott a horvát játékossal és a könyöke fent volt, de az arcához sem ért a játékosnak...

azért mondom ez bíró függõ...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.