Real Madrid Fan Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Mi equipo favorito: Real Madrid
tv: Sport2 hu
streamek: http://stream.forumx.hu/viewtopic.php?t=66&mforum=stream
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
Real Madrid C.F. VIVIMOS POR TI...VENCE POR NOSOTROS! Raúl | Zidane | Guti | Cristiano Ronaldo | Sergio Ramos | Higuaín | Iker Casillas
Real Madrid - Zaragoza
2012.01.28 (szombat), 20:00
TV:

Real Madrid C.F. VIVIMOS POR TI...VENCE POR NOSOTROS! Raúl | Zidane | Guti | Cristiano Ronaldo | Sergio Ramos | Higuaín | Iker Casillas
De itt írják hogy Llorrente kapta
Mert akkor gáz. 😄"
Alves kapta, csak ügyesen van vágva úgy, hogy Busquets besétál a vonalba. Valami Marcás videó biztos.
az új mez egész jó, az idegenbeli király!
de most miért van a Realnak 3 meze? ott a fekete, a fehér, meg a piros, amiben alig vannak... abba csak ünnepeken játszanak vagy hogy? 😄
AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB
Busquetsnek nem volt lapja azon a mérkõzésen az elsõt kapta a 90+2. percben és a biró nem vont vissza semmilyen sárgát.
Casillas-Coentrao-Pepe-Carvalho-Marcelo-Lass-Xabi-Özil-Kaká-Cr-Benzama
Mi equipo favorito: Real Madrid
Hala Madrid
Mert akkor gáz. 😄
Ha Llorrente kapta, akkor meg ok ez a része.
Villareal-Barcelona
Hala Madrid
Az meg vitathatatlan szerintem, hogy két kapura tarto labdát lekezeztek 16 belül! Nos lehet, hogy nem volt szándékos, de a labda még is kapura tartott, ezért egyértelmü a 11-es! Ha máshogy történt volna ez a 2 kezezés, akkor nem ért volna 11-est! 😄
Kapura Tartott!!!!!!!!!!
Én se csípem DA-t, de az ilyesfajta twitteket/nyilatkozatokat stb. megtarthatná magának.
😄!
Vivimos por ti, vence por nosotros.
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
de az ilyen egyértelmû dolgokat ne sumákoljuk el, köszi.
Ja, Puyol szabálytalanságát még meg sem említettem, nálam azért verte a tizenegyes fogalmát, de azt meg nem fújta be...ez is bírói hiba és óriási!!
szerintem spanyolba be kéne vezetni a meccsenkénti 3 bírót 5 asszisztenssel 😊 akkor talán lenne hasznuk.
The Matrix has you...
AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB
csak, hogy mondjak követendõ példát: CR a 87. percben teljesen szabályosan és mindenkinél magasabbra emelkedve tudott fejelni, ezt így kell csinálni, jól helyezkedni a pontosan jövõ labdára. Ezen a meccsen is szép gólt lõtt, de nekem az elõzõ kupagólja jobban tetszik, most valahogy jobban figyelt a játékára és nem a külsõ körülményekre, ez meglátszik.
nem volt szerencse sem és a bíró is szar volt - nem az ominózus lerántás Ramos-nál, ott jó döntés született, de volt kifogásolható döntése bõven...nem csak Én mondom, a szaksajtó is ezt hangoztatja.
The Matrix has you...
The Matrix has you...
Emlékszem arra, amikor pár éve hátrányban agyonrúgták Ronaldot, és estébõl kelt fel úgy, mintha semmi se történt volna, és majdnem leszedte a bíró fejét, amikor az visszafújta. 😄DD Máskor meg elsírja magát... 😛
Szóval amennyire rúgást ezek kapnak, bírják, nem puhány egyik se.
Amúgy hbd Mourinho 😊
szerk.:
a képet így találtam..
I met God. She's black
The Matrix has you...