81624
-
#72717 Holnap kerül megrendezésre a Bajnokok Ligája csoportköreinek sorsolása Monacoban, amelyet 17:45-től élőben közvetít a Sport1 valamint a Digi Sport 1! -
#72716 Coentrao 4 meccs ban. -
#72715 na, vajon bedobja ma Jose Modricot a mélyvízbe? -
#72714 Következő mérkőzés:
Real Madrid - FC Barcelona
(Spanyol Szuperkupa - 2. mérkőzés, Estadio Santiago Bernabéu)
2012. 08. 29. (szerda), 22:30
TV: Sport1 -
Rudee #72713 Akkor nagy carban lehet a Milan, ha 3 évre rá újra az anyagi helyzet miatt engedték el a mostani párost :D -
#72712 Nem, de a klub anyagi helyzetének rendezése értekében megbeszélték vele, hogy váltson. -
Rudee #72711 Kiégett? Volt pár hete egy felkészülési meccs, ahol 3 gólpasszt jegyzett :)
Bőven beférne még a Milan-ba. De szinte bármely olasz csapatba is. Sőt, kevés klub lenne, ahol ne tudná beverekedni magát a kezdőbe. -
pacclacc #72710 Hát talán Kaka fejéhez se szoritottak pisztojt, hogy márpedig neked jönnöd kell Madridba! -
#72709 Tényleg akkor ők tették tönkre a karrierjét.:D
-
#72708 Nem ide tartozik, de szerintem egyik sztárunk sem akart távozni önszántából (Sheva, Kaká, Silva sőt sztem Zlatan sem).
De tény, hogy Kakának nagyon nem jött be, pedig azt hittem majd alkot vmit Madridban. Jöjjön vissza tény 30 éves és kiégett már, de hát ha tudna adni egy kis pluszt, annyit h a BL-hely meglegyen mondjuk... -
#72707 nem is akart váltani, muszáj volt eljönnie a milanbol
-
#72706 előzményt csekk :) -
#72705 A sajátját tette tönkre azzal hogy nem élt a lehetőségekkel.Jó tény hogy utólag rossz döntés volt hogy idejött de nem hiszem hogy a Real miatt. Egyszerűen nem jött össze neki a váltás. -
#72704 A Real tönkretette a karrierjét. -
#72703 Kaká apja: "Ha azt akarod, hogy a fiam elmenjen, fizesd ki neki, amivel tartozol!"
Mi az hogy tartozol?max a klub tartozhat neki. -
IXEMGabeo #72702 ki tudja igaz-e a híresztelés
sajnálom azért Kaká-t sokkal jobb játékos ő, minthogy itt szenvedjen -
pacclacc #72701 ÉN egy támadó középpályást hoztam volna! Özilke mellé! Mert Kaka-t el akarjuk adni mert kaki! -
#72700 -
#72699 Úgy legyen!
"Megtisztelő és büszkeséggel tölt el, hogy a világ legjobb klubjába igazoltam. Készen állok arra, hogy szerdán pályára lépjek a Barcelona ellen, a döntés azonban az edzőé" - mondta első sajtótájékoztatóján Modric. -
Rudee #72698 Remélem rögtön rekorderként nyit, 3 nappal a szerződtetése után szerintem még egy játékosunk sem nyert címet. Neki most összejöhet. -
#72697 majd meglátjuk hogyan játszik .:) -
#72696 [center] -
#72695 15:00-tól Luka Modric bemutatása élőben megtekinthető az alábbi linkeken:
http://www.marca.com/multimedia/directo/marcatv.html
http://www.realmadrid.com/cs/Satellite/es/1202774640617/RuedaDePrensa/1202774640617.htm
http://www.marca.com/eventos/directo/2012/08/27/4932/asilovivimos.html
Forrás: penamadridista.hu / Facebook / -
#72694 Kedcenc játékosom Özil, sztem lehetséges h ketten pályán lesznek, de most kicsit féltem a kispadtól. -
#72693 [center]Az orvosi vizsgálatokon is túl, mindent rendben találtak Modricnál.
-
#72692 Ha Özil úgy fog játszani, ahogy tette azt a 2 bajnokin akkor nem nagyon lesz szó csatáról :D -
#72690 Modric vs Özil csata?
-
#72689 Ő miért is lesz nekünk jó? :S
Érdekes egyébként, hogy Mou nem hozott valami faszányos védőt. Persze arra nem számíthatott, hogy Pepe lesérül, de én akkor is számítottam egy jó játékosra. -
#72688 Hivatalos: Luka Modric a Real Madrid játékosa!
A Real Madrid honlapján tette közzé, hogy mindenben megegyezett a Tottenham csapatával Luka Modricot illetően, aki 5 éves szerződést fog aláírni a mai napon!
Forrás: Madridista.hu -
#72687 Na ma lesz orvosin Modric, szerintem be is jelentik kora délután. -
#72686 hát igen. a szuperkupán legyünk túl valahogy és húzzuk be ezt a bajnokságot is! -
Neoncsoves #72685 tippmixesek majd rakják meg Granada-t, biztos fincsi kis szorzójuk van:D -
#72684 ...aztán utána jött a Levante elleni vereség és egy döntetlen a Santander ellen. (4. és 5. forduló)
Reménykedem benne, hogy most fordított sorrendben történnek a dolgok és a Granada ellen már gond nélkül nyerni tudunk otthon! -
#72683 tavaly az első meccset 4-1re, a másodikat 6-0ra nyertük, a harmadikat a Getafe ellen 4-2re hoztuk.. -
Neoncsoves #72682 ja meg mintha a special one is kiégett volna nálunk -
Neoncsoves #72681 ezek a játékosok Casillason meg Xabi-n kívül meg sem érdemlik a Real mezt... talán még Higu az aki megérdemli... -
#72680 bontsuk le a bernabeut, hintsük be sóval és menjünk haza.... -
#72679 Kicsit sokkoló eredmény. A Valencia ellen nem számítottam nagy hajtásra, egy szerény egy gólos győzelmet tippeltem, gyengécske játék mellett. De arra végképp nem számítottam, hogy a második fordulóra sem kezdenek ébredezni a játékosok. Őszintén szólva csalódott vagyok, nem is kicsit, pedig még a Szuper-kupa visszavágó hátravan.
# pacclacc: Nagyjából egyet értek. Én azért még nem írnám le az egész szezont, hiszen amilyen játékot mutatott ma a rivális, nem kizárt, hogy a Valencia (jövő héten) vagy a Getafe őket is meg fogja. Nagyon bízom benne, hogy felébrednek a srácok mert meg kellene kezdeni a felzárkózást, ha nem akarjuk, hogy még jobban elhúzzanak!
2 meccs > 1 pont
...valamint 5 pont hátrány!
Ébresztő srácok, Hala Madrid! -
Rudee #72678 Ezek a bírói tévedések rosszabb hatással vannak, mint egy kimaradt ziccer.
De nem baj, fel kell állni. Kaká remélem marad, ma sem ártott volna a középpályára. -
#72677 Alapjáraton ilyen védőkkel felállni hogy Albiol illetve Arbeloa egymás mellet ez felér egy benny hill showal. Egyik sem üti meg a Real Madrid de leginkább a La liga szintjét sem. Ha még ezt az elég nagy lyukat figyelmen kívül hagyom akkor is csatárok terén van egy totál impotens Benzemank és egy fél impotens Higanyunk... Na most ha hátul lenne egy Ivanovic elől meg nem Benzema botladozna a labdában hanem egy Agüero vagy Falcao / Suárez akkor talán nyugodtabb lennék. Így egyelőre nagyon gyenge két csapat rész is.