81624
-
#72636 Nem láttam az első félidőt.Játék,helyzetek,labdabirtoklás? -
#72635 nem kizárt, hogy Varane-t bedobja Mou. Benzema meg nem tudom, szándékosan lassul be, meg bénázik ennyit? Sztem Higu váltja szünetben...
Bá ra meccs képén nem vagyok meglepve... Látszik, hogy nem erőltetik meg magukat a csapatok, főleg mi, igaz érthető okok miatt. -
#72634 Albioltól nagyon félek,félelmetes dolgokat tud művelni... -
#72633 persze számít...
Amúgy ez a meccs X lesz. -
#72632 Callejon-t sokkal jobban kedvelem,Di Maria-t nem szeretem:/ -
#72631 Bocs,a tudatlan kérdésért,de itt is "többet" számít az idegbeli gól? :) -
Rudee #72630 Nekem hiányzik Di María. Viszont Khedira ott van, ami jó hír. Remélem a tavalyi játékát hozza megint. -
pacclacc #72629 Remélem jó meccs lesz és nem kapuk ki nagyon :(
-
cargame #72628 valaki egy streame-t :) -
#72627 A Real Madrid hivatalos kezdőcsapata: Casillas, Arbeloa, Ramos, Albiol, Coentrao, Khedira, Alonso, Özil, Callejón, C.Ronaldo és Benzema.
A Barcelona kezdőcsapata: Valdés; Alves, Piqué, Mascherano, Adriano; Busquets, Xavi, Iniesta; Pedro, Alexis és Messi. -
#72626 -
#72625 mindenkiét eltörölték....csak mer, ilyen jó fejek.... -
#72624 A Mourinhoét biztos, hogy eltörölték és nagyon úgy fest, hogy a játékosokét is, mivel ott vannak a keretben. -
#72623 A tavalyi meccsen összeszedett eltiltásokkal/büntetésekkel mi van? -
#72622 Következő mérkőzés:
FC Barcelona - Real Madrid
2012. 08.23. (csütörtök), 22:30
TV: Sport1
(Felvezetés 22:00-tól a Sport1-en!)
Várható kezdőcsapatok:
FC Barcelona: Valdes; Alves-Piqué-Mascherano-Alba; Busquets-Xavi-Fábregas; Sánchez-Messi-Iniesta
Real Madrid: Casillas; Arbeloa-Ramos-Albiol-Coentrao; Lass-Xabi Alonso; Di María-Özil-C. Ronaldo; Higuaín
Játékvezető: Clos Gomez (aragóniai bírótestület)
¡Hala Madrid! -
Rudee #72621 2 pont nem a világ vége, csütörtökön kellene inkább megvillanni. A Valencia egyébként is mumus valamilyen szinte és a kata lányok se fogják oda-vissza verni őket. -
#72620 Reméljük ez megbízhatóbb forrás, mint a MARCA:
A tegnapi mérkőzésen Xabi Alonso, Casillas és Pepe ütközött a levegőben, aminek következtében a portugál játékos kisebb sérülést szenvedett. A Real Madrid védőjének kórházban kellett töltenie az éjszakát, ahol átesett egy CT vizsgálaton is, ami kizárta a súlyos sérülés veszélyét. -
#72619 Jobbulást neki!
A Valencia gólját megelőzően a kifutó Iker Casillas összeütközött csapattársával, a portugál Pepével a Valencia elleni találkozó 42. percében. A védőt a szünetben lecserélte José Mourinho, mert nem volt jól.
A Marca hétfői hírei szerint a 29 éves játékos sérülése súlyos, kórházba szállították, ahol intubálni kellett és lélegeztetőgépre tették. Jelenleg az intenzív osztályon van a brazil származású középhátvéd. -
mrroma #72618 Kurva elet, jol elcsesztek, ezert nincs helye Higunak a kezdoben, szerintem rekord hogy haromszor kellet megrugja mig egyszer bemegy :), megint hatranyba vannak, nem lesz ez igy jo -
pacclacc #72617 Játékosok töbsége 0 volt! Nyerniakarás zéro! -
#72616 Miért van szükségünk erre a borzasztó Lassana Diarrára?
Vigye el a Kispest inkább,nem szeretném többet Real mezben látni. Karfiollal együtt -
#72615 Bilbao meglepett hogy így leszopott otthon :| -
Chris Lowe #72614 Bilbao-betis mekkora meccs lehetett...3-5
8-0 -
#72613 első meccs meg minden, de ez ellen a Valencia ellen X-elni, elég gáz... -
#72612 szép így kezdeni a szezont... -
#72611 na kéne már a gól... nem kéne x-re hozni ezt a meccset ez ellen a Valencia ellen... -
Chris Lowe #72610 Na legalább a madrid mutat valamit az 55 perctől. Jót tett volna a meccsnek ha 1-2 lenne... -
#72609 Benzemának nem áll jól a haj, annyi szent :D -
Chris Lowe #72608 Nem volt les, valenciának kéne vezetni.Amúgy jó vacak meccs. -
Rudee #72607 Támadó játékban Khedira sokkal hasznosabb, most nagyon kéne. -
#72606 "megölhetik, akkor is folytatni fogja......" ez kész :D -
#72605 tipikus...:D egy kapusra bombát dobhatnak, megverhetik, megölhetik, akkor is folytatni fogja......:DD -
#72604 Pepe - Albiol csere.. van mitől szarni. Jobban örültem volna ha Varane jön de legalább itt az esély Albiol előtt hogy mutasson valamit. -
#72603 loál -
#72602 az mégiscsak egy szuperkupa és Real - Barca volt... presztízs meccs -
#72601 úgy néz ki Casillas KO....
már látom is...valamiér 3 hónapra kiesik és Adán berobban a köztudatba, bl döntőig menetelünk Casillas feletti játékával és az ő nagyszerű védéseivel és góljával nyerjük meg a BL-t....deal... -
#72600 Hát, emlékezhetsz a tavalyi szuperkupára. A Barca kicsit gyengébb volt de a Madrid úgy pörgött hogy az nemigaz. Közel sem volt az ilyen... -
#72599 év elején mindig ratyi meccsek vannak, ezen ne lepődj meg. A másik, hogy a Valenciánál új edő van, és lehet azt mondta ne ugorjanak neki a Madridnak... Vagyis óvatosabb játékot akar -
#72598 Barcásként leültem megnézni ezt a nagy meccset, de ez amit nyújt a 2 csapat valami iszonyat. Nem tudom eldönteni hogy a Madrid azért nyújt ilyen keveset mert a Valencia nem kényszeríti többre, vagy csak ennyire gyengék ők is még így az idény elején. Mintha valami gyenge barátságos meccset látnék... -
#72597 lászik, hogy idény nyitó meccs, ez a Coentraó féle baki megye 1-ben nincs