81624
  • kazai21
    Nem láttam az első félidőt.Játék,helyzetek,labdabirtoklás?
  • SLICK
    nem kizárt, hogy Varane-t bedobja Mou. Benzema meg nem tudom, szándékosan lassul be, meg bénázik ennyit? Sztem Higu váltja szünetben...
    Bá ra meccs képén nem vagyok meglepve... Látszik, hogy nem erőltetik meg magukat a csapatok, főleg mi, igaz érthető okok miatt.
  • Firerock
    Albioltól nagyon félek,félelmetes dolgokat tud művelni...
  • SLICK
    persze számít...

Amúgy ez a meccs X lesz.
  • Firerock
    Callejon-t sokkal jobban kedvelem,Di Maria-t nem szeretem:/
  • Rash87
    Bocs,a tudatlan kérdésért,de itt is "többet" számít az idegbeli gól? :)
  • Rudee
    Nekem hiányzik Di María. Viszont Khedira ott van, ami jó hír. Remélem a tavalyi játékát hozza megint.
  • pacclacc
    Remélem jó meccs lesz és nem kapuk ki nagyon :(

• cargame
    valaki egy streame-t :)
  • Taki 122
    A Real Madrid hivatalos kezdőcsapata: Casillas, Arbeloa, Ramos, Albiol, Coentrao, Khedira, Alonso, Özil, Callejón, C.Ronaldo és Benzema.

A Barcelona kezdőcsapata: Valdés; Alves, Piqué, Mascherano, Adriano; Busquets, Xavi, Iniesta; Pedro, Alexis és Messi.
  • Taki 122
  • LasDen #72625
    mindenkiét eltörölték....csak mer, ilyen jó fejek....
  • Taki 122
    A Mourinhoét biztos, hogy eltörölték és nagyon úgy fest, hogy a játékosokét is, mivel ott vannak a keretben.
  • Rockynhooo
    A tavalyi meccsen összeszedett eltiltásokkal/büntetésekkel mi van?
  • Taki 122
    Következő mérkőzés:

FC Barcelona - Real Madrid
    2012. 08.23. (csütörtök), 22:30
    TV: Sport1

(Felvezetés 22:00-tól a Sport1-en!)

Várható kezdőcsapatok:

FC Barcelona: Valdes; Alves-Piqué-Mascherano-Alba; Busquets-Xavi-Fábregas; Sánchez-Messi-Iniesta

Real Madrid: Casillas; Arbeloa-Ramos-Albiol-Coentrao; Lass-Xabi Alonso; Di María-Özil-C. Ronaldo; Higuaín

Játékvezető: Clos Gomez (aragóniai bírótestület)

¡Hala Madrid!
  • Rudee
    2 pont nem a világ vége, csütörtökön kellene inkább megvillanni. A Valencia egyébként is mumus valamilyen szinte és a kata lányok se fogják oda-vissza verni őket.
  • Taki 122
    Reméljük ez megbízhatóbb forrás, mint a MARCA:

A tegnapi mérkőzésen Xabi Alonso, Casillas és Pepe ütközött a levegőben, aminek következtében a portugál játékos kisebb sérülést szenvedett. A Real Madrid védőjének kórházban kellett töltenie az éjszakát, ahol átesett egy CT vizsgálaton is, ami kizárta a súlyos sérülés veszélyét.
  • Taki 122
    Jobbulást neki!

A Valencia gólját megelőzően a kifutó Iker Casillas összeütközött csapattársával, a portugál Pepével a Valencia elleni találkozó 42. percében. A védőt a szünetben lecserélte José Mourinho, mert nem volt jól.

A Marca hétfői hírei szerint a 29 éves játékos sérülése súlyos, kórházba szállították, ahol intubálni kellett és lélegeztetőgépre tették. Jelenleg az intenzív osztályon van a brazil származású középhátvéd.
  • mrroma
    Kurva elet, jol elcsesztek, ezert nincs helye Higunak a kezdoben, szerintem rekord hogy haromszor kellet megrugja mig egyszer bemegy :), megint hatranyba vannak, nem lesz ez igy jo
  • pacclacc
    Játékosok töbsége 0 volt! Nyerniakarás zéro!
  • Firerock
    Miért van szükségünk erre a borzasztó Lassana Diarrára?
    Vigye el a Kispest inkább,nem szeretném többet Real mezben látni. Karfiollal együtt
  • SLICK
    Bilbao meglepett hogy így leszopott otthon :|
  • Chris Lowe
    Bilbao-betis mekkora meccs lehetett...3-5
    8-0
  • SLICK
    első meccs meg minden, de ez ellen a Valencia ellen X-elni, elég gáz...
  • szomferi
    szép így kezdeni a szezont...
  • SLICK
    na kéne már a gól... nem kéne x-re hozni ezt a meccset ez ellen a Valencia ellen...
  • Chris Lowe
    Na legalább a madrid mutat valamit az 55 perctől. Jót tett volna a meccsnek ha 1-2 lenne...
  • szomferi
    Benzemának nem áll jól a haj, annyi szent :D
  • Chris Lowe
    Nem volt les, valenciának kéne vezetni.Amúgy jó vacak meccs.
  • Rudee
    Támadó játékban Khedira sokkal hasznosabb, most nagyon kéne.
  • SLICK
    "megölhetik, akkor is folytatni fogja......" ez kész :D
  • LasDen #72605
    tipikus...:D egy kapusra bombát dobhatnak, megverhetik, megölhetik, akkor is folytatni fogja......:DD
  • Rockynhooo
    Pepe - Albiol csere.. van mitől szarni. Jobban örültem volna ha Varane jön de legalább itt az esély Albiol előtt hogy mutasson valamit.
  • SLICK
    loál
  • SLICK
    az mégiscsak egy szuperkupa és Real - Barca volt... presztízs meccs
  • LasDen #72601
    úgy néz ki Casillas KO....
    már látom is...valamiér 3 hónapra kiesik és Adán berobban a köztudatba, bl döntőig menetelünk Casillas feletti játékával és az ő nagyszerű védéseivel és góljával nyerjük meg a BL-t....deal...
  • tobias88
    Hát, emlékezhetsz a tavalyi szuperkupára. A Barca kicsit gyengébb volt de a Madrid úgy pörgött hogy az nemigaz. Közel sem volt az ilyen...
  • SLICK
    év elején mindig ratyi meccsek vannak, ezen ne lepődj meg. A másik, hogy a Valenciánál új edő van, és lehet azt mondta ne ugorjanak neki a Madridnak... Vagyis óvatosabb játékot akar
  • tobias88
    Barcásként leültem megnézni ezt a nagy meccset, de ez amit nyújt a 2 csapat valami iszonyat. Nem tudom eldönteni hogy a Madrid azért nyújt ilyen keveset mert a Valencia nem kényszeríti többre, vagy csak ennyire gyengék ők is még így az idény elején. Mintha valami gyenge barátságos meccset látnék...
  • SLICK
    lászik, hogy idény nyitó meccs, ez a Coentraó féle baki megye 1-ben nincs