81624
-
#72877 Azt figyeltem, hogy a labdatartás egyáltalán nem volt most a Madrid erőssége... Volt hogy kicsit járatták, de általában 4-5 passz után jött egy hosszú keresztlabda, vagy egy ívelés előre. Nem az a tilitoli és labdabirtoklás. Ezt egyébként jónak tartom, csak ugye ez inkább labdavesztéssel jár, és utána viszont sokáig csak védekezni kellett.
Hát én is örültem volna simább meccsnek, de most már mindegy. :) Így játszottak. -
Rudee #72876 Lefelejtettem, hogy Sahinnak is van ideje, hogy megmutassa helye van Madridban. Nagyon bízom benne, hogy jövő nyártól már tényleg a keret hasznos tagja lesz. Egy évet erősödik és edződik, csak meg ne sérüljön a favágóknál. -
Rudee #72875 Azon a poszton a rutin nagy előny azért.
Ráadásul azért is jó üzlet ez, mert ha nem lesz meggyőző, akkor minden etra költség nélkül mehet vissza. Lass télen nyilván kevesebbért mehetett volna, mint most. Kíváncsi is leszek mennyit adtak érte.
Lényeg, hogy van legalább fél évünk körbenézni a jövő játékosát keresve, miközben egy jó szűrő is a csapatban van. Bár Essien-be is lehet még 2-3 jó szezon. -
#72874 na jó 29 éves, de akkor is Lass fiatalabb -
#72873 Hát nem örülök :(
Szvsz Essien nem oylan jó már.. Öreg is. Lass meg kurva jó lehetne ha visszanyerné a formáját... -
Monoton #72872 -
nagy hős #72871 En is, nagyon orulok neki, go essi, olj meg mindenkit a palyan :D -
#72870 na erre sem számítottam.... -
Rudee #72869 Lass az Anzhi-é, helyére jött kölcsönbe Essien.
Jó "cserének" tartom ezt. -
#72868 hála a jó égnek! -
#72867 "Maicon joins City"
Akkor ő is kiesett. -
Rudee #72866 Transfermarkt szerint 4.5m €, ők meg elég pontos adatokat adnak meg. -
#72865 [center]Sok sikert Esteban, köszönünk mindent!
-
#72864 Nem hozták nyilvánosságra. -
#72863 Granero mennyiert kelt el? -
#72862 Sport TV / Facebook: "Szerkesztőségünk egybehangzó döntése értelmében a Bajnokok Ligája csoportköréből szeptember 18-án, kedden a D-csoport rangadóját, a Real Madrid–Manchester City találkozót közvetítjük élőben a Sport1-en."
A menetrend:
Szeptember 18. > Real Madrid - Manchester City
Október 3. > Ajax - Real Madrid
Október 24. > Borussia Dortmund - Real Madrid
A visszavágók időpontjai: November 6., 21., December 4. -
Rudee #72861 Az UEFA-nál az EB sokat számít, mivel saját esemény. -
Rudee #72860 Már a Getafe-be való "száműzése" után is úgy jött vissza, hogy hú mekkora játékos lesz. Sajnos nem tudott élni a kevéske lehetőségével, nekem nem fog hiányozni. -
Rudee #72859 Nem akartam könnyű csoportot, nem is lett az :D
Nem baj, legalább nem ugat a szomszéd, hogy nekünk könnyebb csoportunk van. -
Rudee #72858 Egy bekket. Ha jön Debuchy, akkor majdnem elégedett leszek. Mondjuk egy igazi bal bekk miatt se sírtam volna, de arra úgysincs esély. -
#72857 Egyébként kérdés, minden madridista vélemény érdekelne.
Mivel úgyis ez az egyetlen Madridista fórum amin aktívan jelen vagyok ezért gondoltam rátok.
Ugye ebben az évben kevés igazolás volt, ez nem baj, végülis túlzottan nem kellett venni senkit, bár pótló emberek kellettek volna. Szóval ti milyen posztra, kinek a helyére/cseréjére/pótlására kit láttatok volna szívesen?
majd kifejtem én is a véleményem erről, csak először a Ti véleményetek érdekelne.
Ha lehet ne poénkodjuk már el. Jó ilyen dolgokat megbeszélni valakivel, a környezetemben konkrétan nincs madrid drukker, csak 1-2 de azoknál is kimerül, hogy kedvenc csapat, de a közéletével nem foglalkoznak annyira. :D
Úgyis rég volt komolyabb eszmefuttatás. :) -
#72856 Hmmm zoral kis csoport:))) -
#72855 csütörtök, 18:42 - Egyes hírek szerint a Real Madrid és a Lille megegyezett Mathieu Debuchy vételárával kapcsolatban. A spanyol klub 7 millió eurót fog fizetni a francia játékosért.
madridista
Hát nem tudom. Örülök is meg nem is, igaz korántsem biztos még semmi.
Amiért örülök:
- A gyengén szereplő Francia válogatottban egész jó teljesítményt nyújtott, bár csak itt láttam játszani, a csapatában nem.
- Ha beérik igazán nálunk, akkor tényleg egy nagyon színvonalas játékos lehet belőle.
Amiért kicsit fura szájízem van:
- Ramos kíváló jobb szélen. Tudna ő ott játszani, Albiolnak meg sok kihagyás után a sok játékkal hátha visszajönne a Valenciában nyújtott formája.
- Varane mikor lesz beépítve? Nem örülnék ha az egyik tényleg jogosan nagy ígéretnek tartott játékosunkat elherdálnánk.. Bizonyított, hogy kis idő múlva alapember lehet a védelemben.
- Középre esetleg egy rutinosabb védő még jó lehet aki viseli a padot... (Carvalho helyett, ő már öreg és lassú)
Vagy akkor legyen rendes rotáció. Igaz a barcánál kényszerből de muszáj volt rotálni hátul a játékosokat. Igaz nem sült el igazán jól, igaz Mascherano a fekete bárány mert nem védő a rendes posztja. a többiek viszont mind védők. Nálunk meg csak védők kerülhetnének védők helyére...
Bár ki fogja engedni azt a luxust hogy a csapat 2. számú kapitányát padoztassuk, vagy akár Pepét aki tegnap megint klasszis teljesítményt hozott le.
Na mindegy majd lesz valahogy... -
#72854 Jóvan mindegy :D
Higuain - National Team Apps/Goals: 25/13
Milito - National Team Apps/Goals: 24/4
Higuain 24 éves, Milito meg 33.
Részemről a téma befejezve :D -
#72853 kijárt neki, jogosan... Leköptem volna a TV-t ha nem ő nyeri. Ha megint Messi nyert volna akkor méginkább vicc kategóriába menne a dolog. C az EB teljesítménye után az "ezüstérmes" nálam... -
#72852 Még az aranylabdát is meg fogja kapni... -
#72851 ezt simán megnyeritek
dortmundot oda vissza veritek
city idegenbe x otthon győztök
ajax meg vicc -
#72850 "Andrés Iniesta lett az UEFA-nál az előző szezon legjobbja"
ezek normálisak? -
Neoncsoves #72849 Én örülök hogy a Dortmundot kaptuk, Götze gyerek játékára kíváncsi leszek. Elvileg jó játékos -
#72848 Azon sem lepődtem volna meg, ha Ajax helyett Juve-t kapunk. Ez így brutálisan kemény lesz, fel van adva a lecke, remélem nem szopunk sokat :D -
#72847 mindenkit verünk oda-vissza... egyedü legy idegenbeli X lesz a City ellen :) -
#72846 legalább küzdünk a csoport elsőségért :D -
#72845 D csoport
Real Madrid
Man. City
Ajax
Dortmund -
nagy hős #72844 Sima gyerekek, nincs para. En azt mondom inkabb ilyen legyen mint valami foshalmaz kozepszernel is gyengebb csoport akiknek imadkozniuk kell hogy jaj csak nehogy nagy csapattal keruljunk ossze. -
#72843 Kemény kis csoport jött össze :D -
#72842 hihetetlen .. :D -
nagy hős #72841 Nem kell parazni, csoportkor, tokmindegy kit kap a csapat, nincs veszelyben a tovabbjutas, ne parazzatok :D
Allhat barkibol ez a city szerintem egy x-re lesznek jok maximum
Amugy nincs valakinek egy gifje a tegnapi cr sarkazasrol amivel piket ugy elkuldte hogy inkabb befutott a sajat golvonalara? Zseni volt meg tudnam nezni otszazszor :D -
#72840 Ajaxot szinte mindig verjük oda-vissza. Dortmund most már ne jöjjön és nagy baj nem lehet. -
#72839 Ajax... -
#72838 miénk lesz a halál csoport. tuti kifogjuk a Juvét meg a Dortmundot :D