81624
-
#72917 hát tán nem az :D -
Ferrari23 #72916 AS:DFA:SD:AS Marcsa :D:D:D:D:D -
Ferrari23 #72915 Végre egy értelmes megmozdulás Máriától! -
#72914 na Marcsa milyen gólpasszt adott, fú -
Ferrari23 #72913 Nem nagyon megy itt az egész kócerájnak...... -
Rudee #72912 Callejón-nak nagyon nem megy, bár kezdőként eddig se sokszor alkotott igazán nagyot. -
Monoton #72911 Marcelo elkezdhetne jobb lábra is gyúrni, mert vicc, hogy egy passzt sem mer bevállalni a gyengébbik lábával. -
#72910 Éppen írni akartam, hogy gyengén futballozik a csapat ma is.
Ronaldo szép gólt lőtt. -
#72909 aú, kicsit megalázó volt ez a kapus szemszögéből :D -
pacclacc #72908 Remélem szép szülinapi ajándákot kapok ma a csapattól! -
Neoncsoves #72907 Khedira BTB üzemmódban egész jó játékos, remélem idén hozza a jó formáját. -
#72906 interesting...l -
#72905 Ismert a Real Madrid hivatalos kezdőcsapata a Granada ellen: Casillas, Arbeloa, Pepe, Ramos, Marcelo, Xabi Alonso, Khedira, Modric, Callejón, Cristiano Ronaldo, Benzema.
A kispadon: Adán, Varane, Albiol, Kaká, Özil, Di María, Higuaín. -
#72904 Én nem igazán vagyok oda Kakáért, de ezzel nőtt a szememben. Igen is ne a pénzért játszon/üljön a padon. Ráér később is 35+ után Oroszoknál vagy valahol keleten. -
Neoncsoves #72903 Értem én, de ne csináljon úgy mintha aprópénzt keresne... -
#72902 Azért ez nem ilyen egyszerű, ő gondolom játszani akar, és azon kívül, hogy játszott néhány felkészülési meccsen, a bajnokság kezdete óta a keretben (!) sincs soha. Nem kis trauma egy ilyen kaliberű focistának ezt átélni... ráadásul minek ünnepeljen, ha 1. nem vette ki a részét a sikerből, 2. megmondta neki Mou, hogy idén még kevesebbet fog játszani ha marad 3. így valószínűleg eldőlt, hogy nem lesz ott a 14-es VB-n hazájában.
Ezért nem értem a Real idei átigazolási politikáját, azon felül, hogy szerintem az utóbbi évek leggyengébbje, még itt van ez a Kaká-ügy is. Miért nem adták akkor kölcsön valakinek (nem feltétlenül a Milanra gondolok)? 11 millióért a padon fog ülni/a keretben sem lesz a meccsek nagy részén, ez nem túl ésszerű döntés, főleg hogy válság van, ami azért a Realra is kihatott valamennyire, nem hiába volt most kölcsönadogatás meg kölcsönvétel, máskor ez nem volt jellemző rátok.
-
Neoncsoves #72901 hát megbaszhatja magát, egy fotóra nem tud beállni? úgy hogy többmilliós fizetést kap azért hogy a padon ül! rossz vicc, hogy mi lett a focistákból... pénzéhes kurva a 90%uk! FUCK MODERN FOOTBALL -
#72900 -
Monoton #72899 Akkor miért nem sírt, amikor nem kis pénzért leigazoltuk majd a sérülését eltitkolva elment a válogatottal? Ezután fél éves kényszerpihenő, majd azóta is pocsék forma. -
#72898 az biztos,de akkoris szomorú,hogy egykor a világ legjobbja volt,most meg a padra se fér már fel -
pacclacc #72897 Rég volt az! -
#72896 2007 aranylabdása -
#72895 Köszi!
Közben hogy ne legyen off:
A Real megbüntetheti Kakát amiért nem vett részt a Szuperkupa-győzelmet követő ünnepségen és amiért nem pózolt a többiekkel a csapatfotón. Amihez pedig még a már eladott Granero is felvette a Real-mezt. Igazság szerint Coentrao sincs a képen, ki tudja miért... Kakáról azonban az a hír járja, hogy egyenesen megtagadta a részvételt. Egyes források a VIP-páholyban hallották azt mondani, hogy "azok után, amit velem tesznek, nincs sok kedvem fotózkodni".
Én valahogy megértem őt... -
Monoton #72894 -
#72893 Essienről nincs a kórázi ágyas kép? :DDD -
#72892 Következő mérkőzés:
Real Madrid - Granada
2012. 09. 02. (vasárnap), 19:50
TV: Sport1 -
#72891 -
#72890 -
Rudee #72889 Ő középen szokott játszani. -
Rudee #72888 A Castilla-ban kölcsönbe lévő Fabinho pont jobb bekk, nem lepne meg, ha párszor bekerülne a keretbe. -
#72887 ott van Nacho majd jáccik ő....:D kitudja... -
#72886 Most már Lass sincs meg alternatívának jobb bekknek ... :D Tehát Arbeloanak kb végig kell bírnia 60 meccset a legmagasabb szinten :D Max Coentrao tud még ott, Ramost úgy sem fogja visszarakni.
Essien meg jó lesz hátha Mourinho még újra tűzbe bírja hozni. -
Rudee #72885 Érdekesség, hogy az Európa Ligában így lehet Sahin-Lass párharc is :) -
#72884 nem helyes -
Neoncsoves #72883 Anzsiba elment kölcsönbe, leigazolják, aztán majd követi Zsuzsi útját a Dinamoba -
#72882 Helyes. -
Rudee #72881 Elment. -
#72880 Remélem elmegy Lass... -
Rudee #72879 Azért egy védő jöhetett volna még. Igaz, így Varane és 1-2 Castilla-s fiatal előtt még nagyobb a lehetőség. Remélem élnek is vele.
Kaká maradásának én személy szerint örülök, lesz pár meccs amikor Ő dönthet. És az se mindegy, hogy tényleg minőségi játékosokat lehet rotálni. Komoly sérülés nélkül nagyon erős lehet a középpálya.
Elől Morata nagy kérdőjel, pedig nyilván a lehetősége meg lesz neki is, de valahogy benne nem érzem azt a kis pluszt, ami kell oda. A Castilla-ban játszatni kell, aztán lesz ami lesz. -
#72878 Igen, én is azt látom, hogy Benzema jó jó jó, viszont egész máshogy mozog a pályán és kevésbé is kerül csatárpozíciós helyzetbe. Higany meg bemozdul, agresszívan mozog a védők között, helyzetbe kerül, ziccerbe. Már csak be kéne rúgnia. :D