81624
  • szomferi
    hát tán nem az :D
  • Ferrari23
    AS:DFA:SD:AS Marcsa :D:D:D:D:D
  • Ferrari23
    Végre egy értelmes megmozdulás Máriától!
  • szomferi
    na Marcsa milyen gólpasszt adott, fú
  • Ferrari23
    Nem nagyon megy itt az egész kócerájnak......
  • Rudee
    Callejón-nak nagyon nem megy, bár kezdőként eddig se sokszor alkotott igazán nagyot.
  • Monoton
    Marcelo elkezdhetne jobb lábra is gyúrni, mert vicc, hogy egy passzt sem mer bevállalni a gyengébbik lábával.
  • Voyager5
    Éppen írni akartam, hogy gyengén futballozik a csapat ma is.

Ronaldo szép gólt lőtt.
  • szomferi
    aú, kicsit megalázó volt ez a kapus szemszögéből :D
  • pacclacc
    Remélem szép szülinapi ajándákot kapok ma a csapattól!
  • Neoncsoves
    Khedira BTB üzemmódban egész jó játékos, remélem idén hozza a jó formáját.
  • LasDen #72906
    interesting...l
  • Rockynhooo
    Ismert a Real Madrid hivatalos kezdőcsapata a Granada ellen: Casillas, Arbeloa, Pepe, Ramos, Marcelo, Xabi Alonso, Khedira, Modric, Callejón, Cristiano Ronaldo, Benzema.

A kispadon: Adán, Varane, Albiol, Kaká, Özil, Di María, Higuaín.
  • Christian88
    Én nem igazán vagyok oda Kakáért, de ezzel nőtt a szememben. Igen is ne a pénzért játszon/üljön a padon. Ráér később is 35+ után Oroszoknál vagy valahol keleten.
  • Neoncsoves
    Értem én, de ne csináljon úgy mintha aprópénzt keresne...
  • szucsy89
    Azért ez nem ilyen egyszerű, ő gondolom játszani akar, és azon kívül, hogy játszott néhány felkészülési meccsen, a bajnokság kezdete óta a keretben (!) sincs soha. Nem kis trauma egy ilyen kaliberű focistának ezt átélni... ráadásul minek ünnepeljen, ha 1. nem vette ki a részét a sikerből, 2. megmondta neki Mou, hogy idén még kevesebbet fog játszani ha marad 3. így valószínűleg eldőlt, hogy nem lesz ott a 14-es VB-n hazájában.

Ezért nem értem a Real idei átigazolási politikáját, azon felül, hogy szerintem az utóbbi évek leggyengébbje, még itt van ez a Kaká-ügy is. Miért nem adták akkor kölcsön valakinek (nem feltétlenül a Milanra gondolok)? 11 millióért a padon fog ülni/a keretben sem lesz a meccsek nagy részén, ez nem túl ésszerű döntés, főleg hogy válság van, ami azért a Realra is kihatott valamennyire, nem hiába volt most kölcsönadogatás meg kölcsönvétel, máskor ez nem volt jellemző rátok.

• Neoncsoves
    hát megbaszhatja magát, egy fotóra nem tud beállni? úgy hogy többmilliós fizetést kap azért hogy a padon ül! rossz vicc, hogy mi lett a focistákból... pénzéhes kurva a 90%uk! FUCK MODERN FOOTBALL
  • LasDen #72900
  • Monoton
    Akkor miért nem sírt, amikor nem kis pénzért leigazoltuk majd a sérülését eltitkolva elment a válogatottal? Ezután fél éves kényszerpihenő, majd azóta is pocsék forma.
  • bakkerman
    az biztos,de akkoris szomorú,hogy egykor a világ legjobbja volt,most meg a padra se fér már fel
  • pacclacc
    Rég volt az!
  • bakkerman
    2007 aranylabdása
  • szucsy89
    Köszi!

Közben hogy ne legyen off:

A Real megbüntetheti Kakát amiért nem vett részt a Szuperkupa-győzelmet követő ünnepségen és amiért nem pózolt a többiekkel a csapatfotón. Amihez pedig még a már eladott Granero is felvette a Real-mezt. Igazság szerint Coentrao sincs a képen, ki tudja miért... Kakáról azonban az a hír járja, hogy egyenesen megtagadta a részvételt. Egyes források a VIP-páholyban hallották azt mondani, hogy "azok után, amit velem tesznek, nincs sok kedvem fotózkodni".

Én valahogy megértem őt...
  • Monoton
  • szucsy89
    Essienről nincs a kórázi ágyas kép? :DDD
  • Taki 122
    Következő mérkőzés:

Real Madrid - Granada
    2012. 09. 02. (vasárnap), 19:50
    TV: Sport1
  • LasDen #72891
  • LasDen #72890
  • Rudee
    Ő középen szokott játszani.
  • Rudee
    A Castilla-ban kölcsönbe lévő Fabinho pont jobb bekk, nem lepne meg, ha párszor bekerülne a keretbe.
  • LasDen #72887
    ott van Nacho majd jáccik ő....:D kitudja...
  • Rockynhooo
    Most már Lass sincs meg alternatívának jobb bekknek ... :D Tehát Arbeloanak kb végig kell bírnia 60 meccset a legmagasabb szinten :D Max Coentrao tud még ott, Ramost úgy sem fogja visszarakni.

Essien meg jó lesz hátha Mourinho még újra tűzbe bírja hozni.
  • Rudee
    Érdekesség, hogy az Európa Ligában így lehet Sahin-Lass párharc is :)
  • SLICK
    nem helyes
  • Neoncsoves
    Anzsiba elment kölcsönbe, leigazolják, aztán majd követi Zsuzsi útját a Dinamoba
  • Firerock
    Helyes.
  • Rudee
    Elment.
  • Firerock
    Remélem elmegy Lass...
  • Rudee
    Azért egy védő jöhetett volna még. Igaz, így Varane és 1-2 Castilla-s fiatal előtt még nagyobb a lehetőség. Remélem élnek is vele.

Kaká maradásának én személy szerint örülök, lesz pár meccs amikor Ő dönthet. És az se mindegy, hogy tényleg minőségi játékosokat lehet rotálni. Komoly sérülés nélkül nagyon erős lehet a középpálya.

Elől Morata nagy kérdőjel, pedig nyilván a lehetősége meg lesz neki is, de valahogy benne nem érzem azt a kis pluszt, ami kell oda. A Castilla-ban játszatni kell, aztán lesz ami lesz.
  • horpeti
    Igen, én is azt látom, hogy Benzema jó jó jó, viszont egész máshogy mozog a pályán és kevésbé is kerül csatárpozíciós helyzetbe. Higany meg bemozdul, agresszívan mozog a védők között, helyzetbe kerül, ziccerbe. Már csak be kéne rúgnia. :D