81624
  • Rockynhooo
    A Juvet ne húzzák már ide 3.nak amúgy jöhet már bárki csak ők ne :D
  • SLICK
    City ellen jó kis meccs lesz...
  • DaniX14
    City , Real és még két valaki ...
  • Effe88
    nyugodj már meg:D:D
    vicc az egészD:
  • WuFraZselic
    ezt minden topikba ellövöd? 2010ről beszéltem, nem általánosságban. csak valamibe bele tudj kötni...
  • Effe88
    mindig az inter játékosaia legjobbak(a legeslegjobbak a világon) ezt megtanulhattad volna már:D:D
  • WuFraZselic
    más kérdés, hogy ehhez 183 helyzet kellett :D
  • Neoncsoves
    24 éves, én nem várom el tőle hogy olyan higgadtsággal játsszon mint egy "veterán" 30 éves :)
  • karajjj
    mert mondjuk hasznosabb játékos, mint Milito
  • Rockynhooo
    Elég régóta ez a szöveg :D
  • Voyager5
    Aztán amikor rúgott egy mesterhármast akkor megértettétek :D
  • Neoncsoves
    nem kell Higanyt bántani, majd egyre jobban fogja megoldani ezeket a helyzeteket... én még mindig úgy vélem, hogy Benzema a másfajta játékstílusa miatt még ilyen helyzetekbe sem került volna.
  • WuFraZselic
    pont ezért nem értettem (meg még sok millióan valószínűleg), hogy a VB-n miért ő kezdett Milito helyett :D
  • szabii98
    Visszavásárlási jog? ő nagy játékos lesz később!
  • Taki 122
    HIVATALOS: Granero a QPR-hoz igazol!

A Real Madrid hivatalos honlapján tudatta, hogy Esteban Granero a Queens Park Rangers FC-ben folytatja pályafutását. A játékos mindenben megegyezett az angol klubbal és sikeresen átesett az orvosi vizsgálatokon.

Forrás: madridista.hu / Facebook
  • Rockynhooo
    A meccs végén jól láttam hogy Mou csinált egy éljenzést a karjaival aztán ment is az öltözőbe? Majd elő sem jött a kupa átadásra?: D Ez szimpatikus volt tőle legalább nem játszotta az álszentet.

Az meg csak nekem tűnik úgy hogy Khedira egyre-egyre jobb és hasznosabb tagja a csapatnak? Kezdem megkedvelni a csávót.

Higany meg ezért nem klasszis mert elbasz mindent kb. Ennyi helyzetből egy RVN bevágott volna 3at legalább.

Modric meg alap hogy azokkal haverkodik akik valamit gagyognak angolul :D
  • Rudee
    Ma BL sorsolás. Lehetnek kemény csoportok. Én ezekből az ellenfelekből bármelyikkel kiegyeznék: Real Madrid, Braga/Schalke, Galatasaray / Juventus, CFR Cluj/Montpellier

Túl könnyű csoportot nem akarok, mert sírnának katalóniában, hogy nem "övék" a BATE vagy az Olympiakos.
  • Rudee
    Ők hittek Mourinhonak :)

Én meg hittem a csapatban :D
  • szabii98
    a szokásos divatok :D amikor kikapott a csapat barcelonában, akkor a sok 'madridista' is aztmondta hogy jelentéktelen...
  • Rudee
    Azért elég röhejes, hogy a meccs után már minden katalán "szurkoló" szerint jelentéktelen a szuperkupa. Akkor az első meccsen 0-1-nél miért mentek előre? Meg miért fájt nekik a Valdes-parádé. Ha jelentéktelen, akkor berúghatta volna a kapujába is a labdát, úgyse érdekel senkit.
  • Voyager5
    Örülök, hogy nyertük a kupát, de számomra túl sok jelentőséggel nem bír.
    Az első félidő fasza volt, habár ilyen gyengén futballozó Barcelonát nem is tudom mikor láttam utoljára.
    A második félidő meg olyan volt mint kb a 2 bajnoki. Valaki már szólhatna a srácoknak, hogy vége a szabadidőnek, mert valami nagyon nem stimmel a csapattal.
    Ronaldo meg tegnap is bizonyította, hogy nemtud nagy csapatnak gólt rúgni :)
  • Taki 122
    Félre ne értsd, nem is várom el azt az iramot 90 percen át, de annyit még bírtak volna, hogy a második félidő elejét is megnyomják és szerezzenek legalább még egy gólt. (...ha már nem tudták berugdosni az első félidőben a helyzeteket)

A ziccereknek én is örültem, de annak már nem, hogy Pipitanak (a tegnapi meccsen) 5 helyzet kellett ahhoz, hogy egyet gólra váltson. Ami valljuk be: (a Barca ellen) édes kevés. Sokkal nyugisabb lehetett volna a 2. félidő ha legalább még egyet belő(nek).

Szóval ne értsd félre, nyilván való volt, hogy nem fog ez menni egész meccsen, de azért ha a letámadást fel is adták, legalább a labdatartásra ügyelhettek volna, mert egyáltalán nem látszott, hogy emberelőnyben vannak, ráadásul 1 gólos vezetésnél nagyon veszélyes volt hagyni a Barcát támadni.
  • LasDen #72815
    azalatt a pár perc alatt míg játszott Modric meg utána is, feltűnt, hogy Cével lettek nagyon jó barátok :DD
  • horpeti
    Nem tudom, miért csodálkozik mindenki a 2. félidei játékon. Az elsőben erőn felül le lett focizva az álmos Barca. Azzal a letámadós és agresszív játékkal, ami kell.
    Ezt nem lehet egy meccsen keresztül nyomni. Általában a bajnokságban is ez van, ha kisebb csapat fogja a barcát. Amíg erejük bírják, nyomják, aztán elfogy és Barca adogat és nyer.
    Most legalább nem nyert, nagy szó. :)

Én nagyon örülök, hogy 6 ziccer volt még a gólon kívül Barca ellen. Emlékszem arra, amikor alig volt helyzet... Most meg 1 félidő alatt 5 ziccer. Én nem vagyok elégedetlen, mert látszik, hogy a csapat TUD hajtani most is, ha be van lőve a max. szint. De azt nem várom el, hogy egész meccsen ez legyen. Barca sem szokta végigpörögni a meccseket, különben 15-0 lenne. Hanem szépen pihen, amikor adogatja a labdát.

Ez csak magányvélemény, de én sem vagyok vak, hogy a 2. félidőben -100% volt a csapat. Az elsőben kellett volna több gól, és akkor a 2.ban nem lett volna annyira szoros, ha visszaveszünk a 120%os tempóból.
  • szomferi
    akkor nem lett volna a gólja se... majd belelendül
  • mrroma
    O de szep volt!!!!, szerintem Pique meg mindig keresi a labdat :))))))
    Higunak nincs helye a csapatba!!!
  • Taki 122
    [center]CAMPEONES, CAMPEONES, OLÉÉ OLÉÉ OLÉÉ !!!

• Taki 122
    Természetesen nagyon örülök a győzelemnek...

...DE: ahogy vissza olvastam azt vettem észre, hogy nem csak nekem tűnt fel a második félidőben nyújtott gyenge teljesítmény. Nagyon bosszantott, hogy hagyták az ellenfelet adogatni és egy-egy alkalommal gólhelyzetbe kerülni. Nem tudom minek volt köszönhető ez a teljesítmény, de számomra nagy csalódás volt a 2. játékrész...

Másik észrevétel: Higuaínnak ma nagyon nem ment, legalább 5 tiszta gólhelyzetet puskázott el, Khedira, Di María és Modric helyzeteiről már nem is beszélve. Kicsit idegesített ez a lassú kedvetlen játék (2. félidő). És féltem, hogy a sok kihagyott helyzet megbosszulja magát a meccs vége felé és elúszik a kupa.

No, de elég az elégedetlenkedésből, a lényeg, hogy behúzták a srácok!

SZUPERKUPA-GYŐZTES A REAL MADRID!!!
  • pacclacc
    jo8
  • Rudee
    Callejón messze van a kedvenctől.
  • pacclacc
    Te vagy a szakértő bocs :D Nem fogok veled összeveszni, hisz jött a kedvenced helyette!
  • Rudee
    Ne mond hogy jól játszott. Olyan "belépői" voltak, hogy a gondolat is fájt, hogy mi lenne ha eltalál valakit. Még jó, hogy rendre elkésett és nem volt már senki.
  • pacclacc
    Di Maria? ember!!!
  • nagy hős
    Amugy kifejezetten szimpatikud ahogy a ket csapat lepacsizott egymassal lefujas utan.
    Bajnokit huzni kell
  • Rudee
    Össze hát.
  • pacclacc
    LEGALÁBB EZEN AZ ESTÉN NE KÁROMKODJUNK!!!!!!!!!!

a ku..a i b. meg!

Miért nehezitjük meg a saját dolgunkat?????????????

Az szivem majd megállt nem egyszer!

Grat a csapatnak! Remélem bajnokságba nem bukdácsolunk továnűbb! Le kell dolgoznunk a hátrányt amit összehoztak nekünk!
  • Rudee
    Azért mi is eldönthettük volna párszor. Az iksz sem volt benne jobban, mint a 3v4-1. Di María volt a gyenge ma, még jó hogy nem talált ember az ész nélküli berepüléseinél. Nem láttam még ilyet tőle.
  • nagy hős
    Orulunk is neki, koszonjuk szepen!
    majd jovore sracok :)
  • SLICK
    Celtic H, Dinamo és Fener 2-3 gól, Real nyeri a kupát... ezeket tettem 2000-é 28.720 jött ^^
  • horpeti
    Az első félidő meg kurva jó volt. Én ezt vártam. 2 félidőt nem lehet végignyomni. De ha a végignyomós félidőben belőjük a 3-4 gólt, már nem is lett volna akkora kurvagáz a 2. :)