81624
  • LasDen #72957
    de mit cáfoljon??? ő maga mondta, hogy szomorú :DDD
  • szucsy89
    Pedig ilyenkor szokott jönni az, hogy megszólal a játékos, cáfol mindent, nem, jól érzem magam a klubnál maradni fogok, kupákat akarok nyerni blablabla... hát ez ehhez képest durva nyilatkozat.

Azt hiszem megvan a Januári átigazolási piac legnagyobb témája az újságírók számára...
  • Taki 122
    Cristiano Ronaldo (Facebook):

"Az hogy szomorú vagyok, és ennek hangot adtam hatalmas kavarodást okozott. Megvádoltak azzal, hogy több pénzt akarok, de egy nap bebizonyosodik, hogy nem erről van szó. Jelenleg szeretném biztosítani a Real Madrid rajongóit, hogy a motiváltságom, elkötelezettségem, és a minden versenysorozatban való győzelem iránti vágyaimat a történtek nem fogják befolyásolni. Túlságosan is tisztelem magamat és a Real Madridot ahhoz, hogy valaha is kevesebbet adjak ki magamból a klubért, mint amire képes vagyok. Ölelek minden madridistát."
  • Rockynhooo
    Pont most akartam copyzni :(
  • LasDen #72953
    Facééről (tudom nem ő írta, de...)
    "That I am feeling sad and have expressed this sadness has created a huge stir. I am accused of wanting more money, but one day it will be shown that this is not the case. At this point, I just want to guarantee to the Real Madrid fans that my motivation, dedication, commitment and desire to win all competitions will not be affected. I have too much respect for myself and for Real Madrid to ever give less to the club than all I am capable of. Abrazos to all madridistas"
  • szabii98
    Azért az befigyelt, hogy 'elégedetlen, lehet a fizetése miatt évi 10 millió euró'
    Azért az nem rossz pénz szerintem...és egyáltalán, mire költené? minek nagyobb fizetés?? így is lefogadom hogy dúsgazdag a csávó
  • Taki 122
    Nem gondolom, hogy ez lenne a teljes igazság. Csupán érdekesség képpen osztottam meg.

Nem tudom te/ti hogy vagy(tok) vele, de én már régóta nem adok a MARCA véleményére és híreire. Hiába madridi lap, semmiben nem különbözik a többi "kamulaptól", a MARCA és az AS sem. Néha sikerül ráhibázniuk, de egyébként nem szavahihető forrás.
  • szucsy89
    Ha ez igaz, és Realos lennék, most azt mondanám, hogy húzzon a picsába... Ibrához tudnám hasonlítani, mint focista egyik legjobb, mint ember egy nagy szarkupac...
  • Taki 122
    Az igazság Ronaldo-ról - a szomorúságának az okai

Ronaldo szomorúságát nem lehet pénzzel orvosolni. Természetesen a portugál sztár elégedetlen lehet a fizetése miatt - 10 millió eurót keres nettóban évente, annyit, mint Kaká - különösen, ha összehasonlítjuk más sztár játékossal a világ futballjában.

De Ronaldo-t sokkal jobban foglalkoztatja a tisztelet, az odaadás és a megbecsülés. A játékos nem érzi azt, hogy a klub, a csapattársak vagy a rajongók mögötte állnának. Legalábbis nem olyan mértékben, ahogy szerinte megérdemelné.

Csalódott a Real Madrid-ban, mivel a klub nem támogatta az UEFA Európa legjobb játékosa díjért való indulásakor, és van még néhány kisebb részlet, amiket más klub megtesz a játékosaiért, de érte nem. Szintén rosszul érzi magát amiatt, ahogy a Real-ban a kapitányt kiválasztják, a rendszer ugyanis azon alapul, hogy a játékosok mennyi időt töltenek el a klubnál.

A szomorú sztár amiatt is aggódik, hogy a csapattársai sem a pályán, sem az öltözőben nem vezetőjükként tekintenek rá. Úgy érzi, nem értékelik azt az áldozatot, amit a klubbért hoz.

A Santiago Bernabéu híveinek szempontjából még mindig a szurkolókat okolja azért, amiért nem támogatták őt egyöntetűen azon a bizonyos napon, amikor pfujolták, és hogy nem imádják minden alkalommal, amikor gólt lő.

Forrás: MARCA
  • szucsy89
    Viccelsz? Télen jön kölcsön+opcióval, 50 évig fogjuk törleszteni egyenlő részletekben. :DDDD
  • szomferi
    ahogy mondod :D
  • WuFraZselic
    Juventus, Milan :DDDD

pont olyan jó anyagi helyzetben van az olasz foci, hogy 80-100m eurót kifizessenek érte :D előbb perkálja ki a QPR azt az összeget mint bármelyik olasz klub :D
  • szomferi
    ehh
  • hedonist
    Az elég gáz, ha nem engedélyezték neki, de nehezen képzelem el. Bár ezek csak találgatások, Ronaldot ismerve ez nem állította volna meg. "Megteheti"..
  • Fyrex
    állítólag szeretett volna egy szabadnapot, ebből az alkalomból hogy hazautazhasson, és a klub ezt nem engedélyezte neki

bár ezek mind csak találgatások...
  • LasDen #72942
    2-án
  • szucsy89
    "Nem vagyok boldog, ezért nem ünnepeltem a góljaimat. Szakmai kérdésről van szó, és a klubnál tudnak róla..."

És ez mióta szakmai kérdés?

Szerintem tényleg lehet valami a háttérben, de nem ekkora dolog, ahogy a sajtó felfújja...
  • Firerock
    Kiderült az igazság. Semmi távozásról nincs szó,nem azért nem ünnepelt tegnap.
    "Ronaldo édesapja 2005 szeptember 2.-án hunyt el"
  • Firerock
    "Anzhi has offered 144 million euros for Ronaldo. But Ronaldo refused to Anzhi.."
  • szabii98
    már a sporthiradó kiírta fészbúkra!! és a sok észlény elhiszi A:DADASDFDSA
  • Rudee
    Pontosan.

2-3 hetente jönnek majd a brutális hírek, mindenki el akar majd menni mindenhonnan. Előre látom, hogy pár napon belül megjelenik egy cikk, miszerint Ronaldoval már megegyezett XY, már csak a klubbal kell. Ami ugye lehetetlen, hiszen először kéne a klubot felkeresni. De hát ilyenkor írnak mindent, amit összezsugorodott agycsökevényükben megálmodnak.
  • Rudee
    Beléptek elé rendesen és ahogy láttam térd a térddel ütközött, az meg igen kellemetlen.
  • Monoton
    Vége az átigazolási szezonnak, valamilyen hírből most is meg kell élni.
  • pacclacc
    Tul kevés játéklehetőséget kap ezért kinába vágyodik!
  • Voyager5
    Itt fogja hagyni a klubot és elmegy az Anzsiba évi 25 milkóért :D
  • Rockynhooo
    SportHirado.hu:
    "Cristiano Ronaldo a klubelnök irodájában járt szombaton. Azzal állt elő, hogy el akarja hagyni a Realt. Pérez és Sánchez kővé dermedt."

Ezt el tudom képzelni ilyen brazil szappanopera módra mint mikor Esmeralda bejelenti José Armandonak hogy már nem őt szereti
  • ProGabe #72931
    :DDDDDSsfadfasfsadfsadfasfddsafasfsdafsadfsadfasdfasfasdsafsafsafs
  • szucsy89
    Ez csak nekem új? Egyébként miért kellett lecserélni, lesérült?
  • Rockynhooo
    Szerintem koholt hír , Marceloval meg a legnagyobb spanok. Bár feltűnően nem örült a tegnapi góljainak bár én azt a rossz bajnoki rajtnak tudtam be.
  • Firerock
    "Cristiano Ronaldo nem jelent meg ma délben Portugáliában a Sporting Lisszabon akadémiáján, ahol délben tartott volna sajtótájékoztatót.
    Egyes hírek szerint már jelezte is a vezetőségnek távozási szándékát. Más források szerint csapattársaival romlott meg a viszonya, elsősorban Marcelóval."

Nagyon remélem hogy nem...
  • horpeti
    Nekem Benzemával az a bajom, hogy nem tud normálisan csatárként helyeztbe kerülni. De ahogy látom, nem is az a dolga.. kihúzódik szélre.. nem tud bekapcsolódni jól az összjátékba (gólpassz ellenére), nincsenek jó beindulásai, betörések... Nem is értem.

Bejön Higuaín, aki egyből helyzetbe kerül, vércseként csap a labdára, stb. Neki a ziccerkihasználásával gond, de helyzetbe sokkal jobban kerül, nem lassít a játékon.

Nemtom, nekem Higuaín jelenléte még mindig meggyőzőbb annak ellenére, hogy bosszantó, hogy miket hagy ki. Jó, ez Benzemára is igaz, csak őt kevésbé látom helyzetben.
  • SLICK
    Hát ez is a felejthető kategóriába tartozó meccs volt, egyetlen pozitívum a győzelem. Na meg hogy pici javulás is volt.

Még mindig le vannak engedve a fiúk, de vajon miért? Ezt valószínűleg nem tudjuk már meg.
    Casillasnak nem volt sok dolga.
    A védelemben leginkább Marceló lóg ki most. Megint össze vissza futkározott, sokszor bonyolódott olyan dolgokba amiket feleslegesen erőltet, mert nem jön össze neki. Amilyen jó volt tavaly, most legalább annyira szar. Remélem hamar észhez tér.
    Callejón továbbra is kezdőként gyenge, bár nem tudom, hogy kihatott-e rá az hogy sokan szürkék voltak most is és így kedvtelenül játszott vagy csak nem tud egyszerűen kezdőként jó teljesítményre.
    Khedira picit támadgatott, de sztem ezt nem kéne erőltetnie. Ezért is sajnálom Diarrát, mert ő legalább tényleg akkor támadott mikor feltétlenül kellett, nem is az volt a dolga, hanem a labdaszerzés, rombolás. Modric jó lesz, még nagyon szoknia kell a taktikát és a légkört, nem volt folyamatos labdajáratás a támadáskor, néha picit várt. CR meg mákos volt, még mindig elég gyenge, de legalább lőtt 2 gólt. Reméljük nem lesz súlyos sérülése. Ha netán mégis ki kell hagynia a következő meccset, akkor majd kiderül, hogy mennyire függ tőle a csapat. Nem tetszett, hogy mindig játszott, akkor is ha szar is volt és nem cserélték le. Nehogy az legyen hogy netán lesérül hosszabb időre akkor meg szenvedve játszunk nélküle... Benzema még mindig vérfos, akármennyire kedvelem meg bízom benne, nem bírom felfogni miért nem tud egy Lyoni teljesítménnyel előrukkolni...
    De ezt már megfigyeltem, ha valaki idekerül Madridba, hirtelen minden erősségét elfelejti vagy nem tudom. Ott van rögtön CR... Ezer évben talál be szabadrúgásból, cselei szarok többnyire. MU-ban sztem jobb volt... Xabi Alonso is távolról lőni elfelejtett. Akkor ugye BEnzema bénázásai, bár sokszor nem is a rendes posztján játszott midnegy ettől függetlenül volt már alkalma bizonyítani, ha ebben az évben nem rukkol elő valami hihetetlen bomba formával akkor idény végén mehet... Na meg Higuaínra is kiváncsi leszek, mit alkot. Ha továbbra is 1000 helyzet kell egy gólhoz, na meg ha BL-ben is hurka lesz ő is mehetne év végén... Nem hiányozna.
    Remélem Özil is feljavul, bár gondolom most ő sem bírt volna jobban felpörögni, hisz tényleg elég langyos volt a játékunk.
  • LasDen #72925
    annyira szar meccs volt...nézni alig volt kedvem...
  • Ferrari23
    Hát nekem mixen over 2,5 volt pakolva, szóval én örülök a lesgólnak :D
  • Taki 122
    Végeredmény: Real Madrid 3 - O Granada

Gólokszerzők: C. Ronaldo (2) és Higuaín.
  • Rudee
    Hát 2-0-nál nem annyit ér, mint 0-1-nél ugyebár
  • Ferrari23
    Lesgól volt, de mind1... :D
  • szomferi
    két csatárral csak-csak, még kettő szerintem meglesz
  • Ferrari23
    És innentől kezdve nem lesz belőlünk semmi :D Mostanában legalábbis 10 ellen nem tudnak játszani a srácok.
  • Rockynhooo
    na legalább a szokásos kiállítást megkaptuk ha már 11est nem adtak :)