Real Madrid Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

aha, hát akkor mától indul a bwin és a bet365, hátha szezon végére összejön a pénz <#hehe>

Rockynhooo
ja és létezik a couchsurfing nevû oldal ami arról szól hogy az utazók befogadják egymást ingyen. Na most ha kihozod a jegyet 15bõl bár én ezt kétlem meg ingyen szállás akkor elég jó árban kijön.

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

Rockynhooo
Nem olyan vészes. Wizzairrel ki lehet hozni 30ból a repjegyet oda-vissza. Mondjuk 2éjszaka 3 napra tervezem az egészet. Mondjuk hogy kinézek egy olcsó hostelt kb 4ezer per éjszaka azaz 38nál tartok. Ezen felül csak attól függ mennyit költesz. Nem árt számolni a tömegközlekedéssel akkor kaja meg a pia amit iszol. Ami durván rákombóz az a meccs belépõ mert szerintem az is biztos lesz még 30. Kb 70en lesz a kötelezõ költség ezen felül amit felélek olyan 90bõl jön majd ki szerintem. Végülis nem kevés ez de úgy vagyok vele hogy minek melózok meg minek gürcülök rakok félre ha nem azért hogy jól érezzem magam meg valóra váljanak az álmaim. Ha nem sikerül meccsre menni akkor meg ilyen 60ból kijöhet. De persze az nem lenne az igazi. De mint írták 15bõl is meg lehet a repjegy én errõl nem is tudtam majd utánanézek még.

egy ilyen trip hányszázezer forintba kerülhet?

LasDen
felkelltetted az érdeklõdésemet...úgyis most benne vagyok az utazgatásban...😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Rockynhooo
háát. tegnap találtam ki ezt az egészet de ja egyedül. aztán ott már úgyis jönnek majd a kontaktok. lehet nem is az ismerõshöz megyek szállásért hanem vmi hostel ott mindig jó arcok pörögnek. igazából nem tudok még semmit csak meg kell vennem a repjegyet majd a héten azt akkor nincs visszaút. a skandináv utazásnál is ez volt hogy 3 hónappal elõre és így nem volt variálás 😄

LasDen
gondolom tudod, hogy minél korábban veszed annál olcsóbb...😄
am egyedül mész?

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Rockynhooo
wizzairen gondolkozom. dániába azzal voltam igazából elég szar de egy pár órás útra teljesen jó. ha kiderül a meccs belépõs téma akkor veszem csak a repjegyet. de remélem egy héten belül pont kerül az egész végére. De azon gondolkozom ha még meccsre nem is tudok menni akkor is az utcán hatalmas fieszta van (már ha bajnok lesz a csapat) meg a cibelesen. és akkor fizetem a repcsit meg a kaját piát nem is lenne húzós. de persze jó lenne bejutni.

LasDen
a ryanair talán az egyik legszarabb fapados...pont most repültünk vele és igazán szar 😄
az alapár mellé viszont minden szarér felszámolnak még pénzt....

szoltan
Kijutni talán most a Ryanair akcióival a legolcsóbb (talán már 15ezerrel megúszhatod oda-vissza repülõvel, de csekkold le a honlapjukon). Jegyet nem tudom sajnos mennyivel elõtte lehet venni, de talán a srác tudja akinek írtál

Hala Madrid!

Rockynhooo
Van egy kis megtakarított pénzem amibõl pont kijönne egy trip. Írtam a penamadridistának is egy mailt hogy mondják már el hogy lehet eljutni most várom a választ. Amúgy a szezon utolsó meccsére a mallorca ellen szeretnék sajnos ahogy néztem oda drágább is lesz a jegy de szállásom van ha minden igaz így azon spórolnék. Csak nem tudom mennyivel lehet meccs elõtt megvenni a jegyet? akár már most is vagy cak majd pár héttel elõtte..

SLICK
KAN! Én névnapomra egy Madridos sálat kaptam barátnõmtõl 😊

LasDen
a mút héten fateromtól kaptam egy ilyentet...😄

zászló lenne, de megy majd a falra...

szoltan
mi helyszínen vettünk annak idején (kisebb meccseken elõtt 1-2 nappal általában még szokott lenni). Ha biztosra akarsz menni, akkor a madridista fórumon van 1 srác, aki kint él, és tud venni helyszínen korábban is

Hala Madrid!

Rockynhooo
Valaki tudja hogy hol és hogyan lehet venni jegyet Real meccsre? most nézem a hivatalos oldalt de csak a vip páholyba kínál vagy mi a franc nem értek hozzá. plz help

horpeti
Korona blogon jó az utolsó cikk utáni videó 😄

horpeti
Gondolom arra értette, amikor az ellenfél támadott, akkor kellett volna védekezni jobban. 😄
Könnyû mondani, a 93. percben is kötél idegekkel figyelni, amikor egész meccsen pattogott jobbra balra a labda. De hát õk profik. 😄

Még az elõzõ témához: Én már elõzõ évben is bizakodtam a Reál hengerben, de be kellett látni, hogy a Barcát még nem lehetett befogni.
Most is nehéz, de aminek örülök, hogy legalább a bajnokságban sikerül -> mindig az volt az érzésem az elmúlt években, hogy a Barcának van egy domináns taktikája (80% labdabirtoklás, 1 kapu), amivel kétséget kizáróan 90 pert után nyer, míg a Madrid a nagy meccsekre oda tudja tenni magát (van benne potenciál), viszont a kicsik ellen hullajt, mert bevédekeznek, arra meg nincs módszer.

Most ebben sokat fejlõdtünk, a kicsiket is verjük. Az persze más kérdés, hogy a Barca hullajt pontokat, az a madridi játéktól független.

Egymás ellen még mindig a Barcát tartom esélyesebbnek (majd kiderül, ha pl. BL kieséses kör lesz), mert a taktikájuk bírja dominálni a Reálét, de azért vannak jelek a megoldásra, csak nagyon nehéz 93 percig koncentrálni és hajtani. De hát profik.

Na ennyi. 😊

SLICK
ilyen idióták mindenhol vannak, amint korábban is írtam, nálunk is. Épp ugyanúgy felhúz egy idióta "realos" is akár egy barcás.
Én nem is vitatom az elmúlt 3 év Barca dominanciáját, elismerem, hogy a legjobbak voltak ez idõ alatt. Aki ezt nem látja be, marha. Most talán fordulni látszik a kocka és végre a Real is kezd elérni valamit.

Más:

"Mourinho megorrolt Kakára, mivel a CSKA elleni meccs utolsó percében, nem a védekezéssel törõdött. A játékos lassan próbált a labda felé mozogni, azonban az edzõ korántsem ezt várta el tõle. A másik "bûnös" CR volt, aki szintén nem védekezett megfelelõen. Utóbbi viszont már 93 perce a pályán volt."

Na most, 1 gólos elõnyél mi a faszért kell védekezni? Tudhatná már õ is nagyon jól, hogy az 1 gól szart sem ér. Bármikor bemakkolhatnak egy gólt, fõleg most amilyen jó formában van a hátvédsor...

+1

Taki 122
Fõleg a "klasszikusok" elõtt, amikor már elõre kiírogatják az 5-6 gólos Real gyõzelmet... <#idiota>

Real Madrid C.F. VIVIMOS POR TI...VENCE POR NOSOTROS! Raúl | Zidane | Guti | Cristiano Ronaldo | Sergio Ramos | Higuaín | Iker Casillas

horpeti
Rajtad kívül még nem sikerült normálisan elbeszélgetni a fociról Barca drukkerrel. 😄
De sok az anti-Madrid drukker is, azokkal se lehet. 😄

horpeti
Ja, én magasról teszek mindenkire, aki netán szídja a Madridot, vagy valami. Egyszerûen nem mozgat az egész. 😊 A madridnak szurkolok spanyolban, és kívánom, hogy legyen minél több siker. A trollokat meg ignorálom. 😄

szabii98
ment a plusz😊

I met God. She's black

Rockynhooo
Ugyanez igaz rám is a Real szurkolókkal kapcsolatban. A saját csapatom drukkerei tudnak a legjobban felbaszni az az igazság 😄

bakkerman
akik a 10 pontot csak a bírókra kenik,és a rózsaszín szemellõnzõtõl nem látják a csapatom gyenge pontjait,szar meccseit,azok nem Barca szurkolók,hanem divat fasszopók,akik csak arra verik a nyálukat,hogy Messi hány gólt lõ,de pont ezek az emberek nem nézik a meccseinket,nincsenek tisztában azzal ki az a Christian Tello,Marc Muniesa, Sergi Roberto,Gerard Deulofeu stb... és még sorolhatnám a B-s playereket. inkább beszélgetek én egy ÕS Realossal,mint egy divatBarcással. sajnos vannak ilyen emberek,amit pacclacc is ír.

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Taki 122
Rayo Vallecano - Real Madrid
2012.02.26 (vasárnap), 16:00
TV:

#70810: Abszolút egyetértek! Jót mosolyogtam a cikken... 😄

Real Madrid C.F. VIVIMOS POR TI...VENCE POR NOSOTROS! Raúl | Zidane | Guti | Cristiano Ronaldo | Sergio Ramos | Higuaín | Iker Casillas

kazai21
Bocsi,*összjáték.

Mi equipo favorito: Real Madrid

kazai21
Ez nagyon szép össze játék volt😄

#70810: Hát igen,én is így gondolom...

Voyager5
Szerintem ezen a fórumon nem kéne foglalkoznunk néhány Barcelona drukker doxazmájával.
Gyerekek. Erre ne szivjátok a fogatok! Persze h nagyitoval figyelnek, de csak azokat a szituáciokat, ami minket segitettek! A többi nem érdekes.

Lényeg a lényeg. A sok topa agyu nem látta egyetlen egy mecsünket se végig, és fogalmuk sincs, hogy mi hogy játszottunk.

Mi is rengeteget foglalkoztunk velük, de adja isten, hogy ez többet ne legyen! Legyen ugy mint rég! Maradjanak meg magnak 😄

Örüljünk annak, hogy bennünk keresik a szálkát, a sajátjukéban meg nem érzik a gerendát...

Tisztelem azokat a Barcelona szurkolokat, akiket a Barátomnak tudhatok, és normálisan alkotnak véleményt az én klubomról is. Elismerik, hogy a 10 pont az nem holmi biráskodáson uszott volna el, hanem a saját játékukon!

SLICK
egyéb rajongói oldalakra is gondolok, ahol több százan írnak. Jó mondjuk ezek mind magyarok, ebbõl jó adag divat... De akik megrögzött fanatikusok, és "értenek" a focihoz, mert néhányszor meccset néznek, olyan marhaságokat írnak, hogy egyszerûen hatalmas lelkierõ kell visszatartson, hogy leoltsam az ilyeneket és ráébresszem a valóságra.
Felesleges meggyõzni az ilyeneket. Nem azt mondom, hogy 1-2 esetben nem fújtak a mi javunkra, de szándékosságot ebben nem láttam. Téves bírói ítéletek mindig lesznek... De ahhoz hogy 10 pont elõnyre tegyünk szert, semmi támogatásunk nem volt a bírók részérõl, minden esemény amit megítéltek jogos volt.

REALista
Lényeg ami lényeg, remélem még bírózni fognak jó pár évig, esetleg évtizedig...😄

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

gabi89
Megérdemeljük amúgy ezt a bírózást 😄DD mert mi is ezt csináltuk (tisztelet a kivételnek persze) éveken át, hogy a bírók miatt nyert a barca ennyi címet. Nyilván volt rengeteg hibás döntés de a Barca igen jó volt az elmúlt pár évben ez vitathatatlan és ezért nyerte a címeket fõleg nem pedig a bírok miatt.

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

horpeti
Jó hát beszélünk 3-4 emberrõl SGn, meg még maradék 10-20on egyéb magyar fórumokon.

Elég kicsi az össz Barca drukker aránynak.
Mondjuk eddig én is csak nyomi barca drukkerrel találkoztam, de nem hinném, hogy mindenki az. 😄
Itt is van jónéhány kivétel.

SLICK
Vicc az egész! Barca topikban is olyan buta csõlátásúak vannak, hogy nem igaz. Nehéz megemészteni, hogy nem õk vannak elõl, pedig most pár évig megint csak a hátunkat leshetik. Ezért kreálják az ostobaságokat. Utálom már a beképzelt beszédjét jó pár barca drukkernek, nem csak itt a fórumon, hanem más helyeken is. Legszivesebben felképelnék jó párat belõlük.

kazai21
A bírók tolják elõre a Realt

Nevetségesek😄

#70803: Picsába:/

miilann04
A Marca ma címlapon közölte a rossz hírt, miszerint Di Maríának újabb egy hónapot kell kihagynia.

<#sir><#sir><#sir>

realmadrid.alonso.eagles.spurs.

SLICK
nekem nagyszerûen elvitte a tippmixemet is.
Csalódott vagyok az X miatt, mivel megint az volt mint régen, rajta voltunk az 1 gólos elõnyön, majd tuti hogy a végére befosnak a semmibõl egy gólt

Rockynhooo
Nem a parádé hanem a túlélés volt a cél szerintem. Elõnybõl várjuk a visszavágót amit hazai pályán játszik a csapat. Hova többet...?!

Én össz 4 helyzetet számoltam amibõl 1 gól lett....ez nem sok sztem egy Madridtól
horpeti
Volt azért sok helyzet szerintem, be lehetett volna lõni párat. Az ellenfél sem csinált sokkal többet, pedig nekik hazai pálya volt, ismerték a mûfüvet😛

várható volt ez, Madrid elképzelés nélkül játszott ismét...1-2 kidolgozott helyzet alakult ki, de a kapuig nem ment el a labda, amibõl pedig a gól született, az is kipattanó labda volt.
Voyager5
Annyira tudtam, hogy ezek a szerencsétlenek bekotornak egyet.
Megint rögzített helyzetbõl természetesen.
A helyzetkihasználásunk meg egy rakás szar volt.
Rockynhooo
Jó az X idegenben. Így is mi vagyunk elõnyben. Otthoni körülmények között meg legalább 2vel kellene nyerni , reméljük megtelik a stadion és nagy lesz a hangulat. Kb azt várom mint tavaly a lyon elleni visszavágón.

pzoli00
ettõl féltem <#szomoru2>

Idegenben bõven jó az X. Otthon sima 2-0 😊 aztán csõõ

horpeti
Lõhettünk volna 5öt, erre 1-1. Végülis legalább túléltük 1 sérüléssel, remélhetõleg az se komoly.

Voyager5
Callejon passzolhatna néha
horpeti
Hát ahogy pattog a labda, simán bennevan mindkét oldalon 1-1 talált gól.
A szinte sima mûfûn elég jól gurul a laszti. 😊

pzoli00
nehogy visszanyaljon a fagyi, remélem nem állunk be 10 emberrel védekezni