81624
-
#72997 A Real Madrid hivatalos kezdőcsapata: Casillas, Arbeloa, Pepe, Ramos, Marcelo, Khedira, Xabi Alonso, Özil, Di María, Ronaldo és Higuaín.
A kispadon: Adán, Kaká, Benzema, Essien, Albiol, Modric, Callejón. -
#72996 pirosnál jobb, de még mindig nem tetszik :( -
#72995 szerintem jól néz ki
HAJRÁ FRADI!!!!! -
#72994 [center]A Real Madrid hivatalos oldalán közli, hogy a hétvégi Sevilla elleni mérkőzésen a csapat a harmadik számú szerelését fogja felvenni. A hírek beigazolódtak, miszerint ez a mez zöld lesz. Holnap este 22:00-tól debütál az új mez.
Sevilla - Real Madrid / holnap (szombat) 22:00-tól élőben a Sport2-n
Nekem kifejezetten tetszik. A pirostól ezerszer jobb! -
#72993 -
#72992 :') -
#72991 „Harminchat éves koromig van szerződésem a Reallal, és harminckilenc évesen szeretném befejezni, ez az álmom. És az, hogy itt fejezzem be a karrieremet, abban a klubban, amelynek kilencéves korom óta a tagja vagyok. Persze tudom, hogy az idő múlásával minden egyre nehezebb lesz. Boldog vagyok, mert sosem hittem, hogy ennyi ideig a klub játékosa lehetek, még akkor sem, ha erről álmodtam. Az évek gyorsan telnek, és nagyon elégedett vagyok azzal, amit a Real Madrid adott nekem, és azzal is, amit én tudtam nyújtani cserébe” – fogalmazott a 31 esztendős Iker Casillas.
forrás -
Rudee #72990 Hamarosan eljön az Ő ideje is. -
#72989 Elképzelhető, hogy Pepe nem fog tudni játszani a Sevilla ellen szombaton. Lehet, hogy bedobja a helyére.
"A Luxemburg elleni mérkőzésen Pepe sérülést szenvedett a bal lábán Da Mota durva belépésből adódóan. A portugál játékos sántikálva fejezte be a meccset, a tegnapi edzésen pedig nem dolgozott együtt társaival, hanem pihent. Reményei szerint azonban a következő válogatott mérkőzésen is pályára tud lépni." -
#72988 Varane kibaszott jó kis játékos. Kár hogy nem dobálja a kezdőbe JM. -
#72987 a Real Madrid tönkretette a karrierjét? -
Rudee #72986 Higuaín és Di María Paraguay ellen volt eredményes hajnalban. -
#72985 Tegnap is nagyon sokáig abszolút nulla volt...valaki elmagyarázhatná már neki, hogy kb 3x annyira flegma, és 2x annyira dekoncentrált lett mondjuk 0,5-1 évvel ezelőtti önmagához képest! -
#72984 azért egy Feröer-szigetek ellen na... :D -
pacclacc #72983 Hihetetlen Özil a válogatottba rúgja a gólokat itt meg nem :S -
IXEMGabeo #72982 Sziasztok, kaptam kölcsönbe egy elég jó könyvet Puskás Öcsi bácsiról szól Hámori Tibor írta Legenda és valóság címmel. Olvastátok már? -
Rudee #72981 Özilnek jót tehet ez a mai duplája. Cristiano és Varane is betalált a válogatottakban. -
#72980 de ez elég nagy benyomást tett JM-ben
"A Marca szerint Mourinho azt tervezi, hogy a Sevilla ellen kezdőként fogja pályára küldeni a ghánai középpályást." -
pacclacc #72979 Fantasztikus hír!!!
"Michael Essien megszerezte első gólját a Real Madridban, igaz ezt edzésen tette" -
karajjj #72978 Középső sor balszéle meg Sztálin -
#72977 Középső sor középső meg Ben a Lostból fiatalon. -
#72976 :DDDDDDDDDDDDDDD -
#72975 hátsó sor jobb szélső borat, középső sor bal szélső meg te vagy. -
#72974 Tudtam mindet kivéve Cambiassora azt hittem hogy Raúl Bravo -
#72973 kíváncsi lennék amúgy, hogy a topik mostani törzsközönsége ebből a csapatból pl hány embert ismer fel... :D
-
Rudee #72972 Gravesen a képhez képest később került a csapathoz. -
Rudee #72971 A BL keretben ott van Cheryshev, jó lenne látni hogy mire képes. -
#72970 -
#72969 Túl egyszerű :D
Engem speciel 1998 előtti csapatképekkel lehetne csak zavarba hozni kb.
Ebből a csapatból amúgy nagyon bírtam Helguerát, rohadtjó kis söprögető volt. -
#72968 mindet, pedig nem vagyok Real drukker... sőt még emlékszem pl. Gravesenre is, hogy az mekkora favágó volt :DDDDD -
#72967 egyedül Cambiassoban nem voltam biztos, ilyan gyík feje volt...
A végén pedig ott van a világ legjobbja Zizou... Ő egy Isten.
Amúgy ebből a csapatból Cambiasso lóg ki a legjobban, nem akkora játékos mint a többiek körülötte. Helguera sem volt éppen rossz, bár nála az volt a gond, hogy eredetileg vkp volt. Makelele ugye ott volt arra a posztra és ezért közép hátvédként kezdették el játszatni, ahol bár nem volt rossz, de igazán kibontakozni nem tudott ott. -
#72966 óriási játékosok voltak ezek egytől egyig,bár igencsak irigykedtem,hogy nekünk miért nincs ilyen jó csapatunk(akkoriban),de mostanra full respekt jár nekik,és azért Casillas még mindig a Real legbiztosabb pontja,és tisztelem őt -
#72965 Casillas-Hierro-???- Figo- Cambiasso- Zizu- Makelele- (ismerem, csak nem jut eszembe a neve)- Robi Carlos-Raúl- Ronaldo -
#72964 casillas-hierro-helguera-figo-cambiasso-zidane-makalele-salgado-carlos-raul-ronaldo
bár én nagyon nem vagyok real fan de ebbe a csapatba hatalmas játékosok voltak kb.puskás féle kaliberek -
karajjj #72963 kíváncsi lennék amúgy, hogy a topik mostani törzsközönsége ebből a csapatból pl hány embert ismer fel... :D
-
#72962 tiszta Pokoli Szomszédok :D -
Monoton #72961 Ez hasznos információ volt, kattolnám is pluszt a fejlécedben ha tudnám mire való. -
#72960 kimész azon az ajtón, majd elmész balra és a 4. ajtó jobbra. ott kimész, látsz egy cserép virágot. megfogod, bejössz, majd elmész tovább balra, majd a jobbra 2. fordulónál. felmész a lépcsőn és ott lesz egy ajtó vele szembe. azon nem mész be, hanem a jobbra mellette lévőn. Ott lesz egy ember, aki útbaigazít majd egy cserép virágért cserébe. előfordulhat, hogy tévedni fog, de minden bizonnyal jót fog mondani, ami azt jelenti, hogy gyere ide vissza.... -
Monoton #72959 Elnézést, a Real Madrid topikot keresem. Régebben ennek a pletykarovatnak a helyén volt. Útba igazítanának? :) -
#72958 azt cáfolja amit a szennylapok hazudnak össze...