Real Madrid Fan Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
am egyedül mész?
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
az alapár mellé viszont minden szarér felszámolnak még pénzt....
Hala Madrid!
Hala Madrid!
Könnyû mondani, a 93. percben is kötél idegekkel figyelni, amikor egész meccsen pattogott jobbra balra a labda. De hát õk profik. 😄
Még az elõzõ témához: Én már elõzõ évben is bizakodtam a Reál hengerben, de be kellett látni, hogy a Barcát még nem lehetett befogni.
Most is nehéz, de aminek örülök, hogy legalább a bajnokságban sikerül -> mindig az volt az érzésem az elmúlt években, hogy a Barcának van egy domináns taktikája (80% labdabirtoklás, 1 kapu), amivel kétséget kizáróan 90 pert után nyer, míg a Madrid a nagy meccsekre oda tudja tenni magát (van benne potenciál), viszont a kicsik ellen hullajt, mert bevédekeznek, arra meg nincs módszer.
Most ebben sokat fejlõdtünk, a kicsiket is verjük. Az persze más kérdés, hogy a Barca hullajt pontokat, az a madridi játéktól független.
Egymás ellen még mindig a Barcát tartom esélyesebbnek (majd kiderül, ha pl. BL kieséses kör lesz), mert a taktikájuk bírja dominálni a Reálét, de azért vannak jelek a megoldásra, csak nagyon nehéz 93 percig koncentrálni és hajtani. De hát profik.
Na ennyi. 😊
Én nem is vitatom az elmúlt 3 év Barca dominanciáját, elismerem, hogy a legjobbak voltak ez idõ alatt. Aki ezt nem látja be, marha. Most talán fordulni látszik a kocka és végre a Real is kezd elérni valamit.
Más:
"Mourinho megorrolt Kakára, mivel a CSKA elleni meccs utolsó percében, nem a védekezéssel törõdött. A játékos lassan próbált a labda felé mozogni, azonban az edzõ korántsem ezt várta el tõle. A másik "bûnös" CR volt, aki szintén nem védekezett megfelelõen. Utóbbi viszont már 93 perce a pályán volt."
Na most, 1 gólos elõnyél mi a faszért kell védekezni? Tudhatná már õ is nagyon jól, hogy az 1 gól szart sem ér. Bármikor bemakkolhatnak egy gólt, fõleg most amilyen jó formában van a hátvédsor...
Real Madrid C.F. VIVIMOS POR TI...VENCE POR NOSOTROS! Raúl | Zidane | Guti | Cristiano Ronaldo | Sergio Ramos | Higuaín | Iker Casillas
De sok az anti-Madrid drukker is, azokkal se lehet. 😄
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
2012.02.26 (vasárnap), 16:00
TV:
#70810: Abszolút egyetértek! Jót mosolyogtam a cikken... 😄
Real Madrid C.F. VIVIMOS POR TI...VENCE POR NOSOTROS! Raúl | Zidane | Guti | Cristiano Ronaldo | Sergio Ramos | Higuaín | Iker Casillas
#70810: Hát igen,én is így gondolom...
Mi equipo favorito: Real Madrid
Lényeg a lényeg. A sok topa agyu nem látta egyetlen egy mecsünket se végig, és fogalmuk sincs, hogy mi hogy játszottunk.
Mi is rengeteget foglalkoztunk velük, de adja isten, hogy ez többet ne legyen! Legyen ugy mint rég! Maradjanak meg magnak 😄
Örüljünk annak, hogy bennünk keresik a szálkát, a sajátjukéban meg nem érzik a gerendát...
Tisztelem azokat a Barcelona szurkolokat, akiket a Barátomnak tudhatok, és normálisan alkotnak véleményt az én klubomról is. Elismerik, hogy a 10 pont az nem holmi biráskodáson uszott volna el, hanem a saját játékukon!
Felesleges meggyõzni az ilyeneket. Nem azt mondom, hogy 1-2 esetben nem fújtak a mi javunkra, de szándékosságot ebben nem láttam. Téves bírói ítéletek mindig lesznek... De ahhoz hogy 10 pont elõnyre tegyünk szert, semmi támogatásunk nem volt a bírók részérõl, minden esemény amit megítéltek jogos volt.
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
Elég kicsi az össz Barca drukker aránynak.
Mondjuk eddig én is csak nyomi barca drukkerrel találkoztam, de nem hinném, hogy mindenki az. 😄
Itt is van jónéhány kivétel.
Mi equipo favorito: Real Madrid
<#sir>#sir><#sir>#sir><#sir>#sir>
realmadrid.alonso.eagles.spurs.
Csalódott vagyok az X miatt, mivel megint az volt mint régen, rajta voltunk az 1 gólos elõnyön, majd tuti hogy a végére befosnak a semmibõl egy gólt
Megint rögzített helyzetbõl természetesen.
A helyzetkihasználásunk meg egy rakás szar volt.
A szinte sima mûfûn elég jól gurul a laszti. 😊