Real Madrid Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LasDen
szerintem ma este is elfog menni....bo ho ho...

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Tuti hogy el fog menni, csak azt nem tudni, hogy hova és mikor 😄

horpeti
A sportgézás hírben láttam ma, hogy Mourinho már a 4. lakást nézte meg Londonban és tuti hogy azért, mert a Chelseahez megy. vagy valami másik londoni klubhoz. 😄

Taki 122
„A személyzet tagjainak nagy része Chelsea szurkoló, engem is beleértve, így kérdeztük tõle, hogy visszatért-e a klubhoz.”
„Sajnos azt mondta, hogy nem. Mindannyian csalódottak lettünk, mivel nagyszerû edzõje volt a csapatnak. Bárcsak visszajött volna.”

penamadridista.hu - José Mourinho nem a Chelsea miatt volt Londonban

Real Madrid C.F. VIVIMOS POR TI...VENCE POR NOSOTROS! Raúl | Zidane | Guti | Cristiano Ronaldo | Sergio Ramos | Higuaín | Iker Casillas

Taki 122
A mai edzésen Lass és Altintop ismét a csapattal edzett, és akár már az Espanyol ellen is bevethetõek lehetnek. Marcelo és Varane, miután kedden játszottak a nemzeti válogatottjaikban, ma csak a tornateremben dolgoztak.

Real Madrid C.F. VIVIMOS POR TI...VENCE POR NOSOTROS! Raúl | Zidane | Guti | Cristiano Ronaldo | Sergio Ramos | Higuaín | Iker Casillas

Rockynhooo
Coentrao lesérült bár lehet nem fog ártani neki egy kis kihagyás.

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

Taki 122
Németország - Franciaország
20:30, Barátságos mérkõzés, Bréma (ÉLÕ)
TV:

(Német válogatott: Özil, Khedira)

Uhh szörnyû rémálmom volt ma 😮

Rákattintottam a livescore.com oldalra. Megnéztem a spanyol eredményeket, és kibökte a szemem, hogy a Barcelona 11-0ra nyert valaki ellen. Nézem tovább, Real Madrid 7-9 Malaga.

Már 2-0ra is vezetett a Madrid, amikor is megfordította a meccset a Malaga.

Nem akartam hinni a szememnek, ezért megnéztem még 2 oldalon. Ott is ezt írták. Csalódottságomra elkezdtem leállítani a gépet és biztos emlékeztek a régi üzenetre "Most már kikapcsolhatja a számítógépet". Nah ugyanígy megjelent a spanyol bajnoki tabella és 38 forduló után a Barcelona vezetett 1 ponttal 😮

Hát jó müsor volt 😊

Taki 122
Lipcsei beszámolója a képekkel, rendkívül érdekes volt. Érdemes megnézni! <#eljen>

Lekéstem 😞 majd megnézem este 23.00 kor

Taki 122

horpeti
Elõtte csak sorfal van. 😄D

SLICK
szezon végén van 😊

Rockynhooo
Jól emlékszem hogy ha bajnok a csapat akkor mindig az utolsó meccs után van a nagy banzáj? vagy már akkor mikor matematikailag bajnok csapat teszem azt még 3 meccs hátra van de már tuti bajnokok és akkor van az ünneplés? Bebaszna ha kimennék egy tök érdektelen meccsre úgy hogy senki sem partyzik 😄 de szerintem ahogy hivatalosan véget ér a szezon akkor van az ünneplés.

morvaigaben
Igazad van, maga a becsúszás nem volt olyan durva már a visszajátszás után, de a szándékért mehet a lap. Ami tegnapról meg lemaradt, a gól valami elképesztõ volt! Fel is ordítottam örömömben 😄 Ronaldo már sokkal kevesebbet önzõzik, bár itt nem volt sok gondolkodási lehetõsége, hogy esetleg lepasszolja érkezõnek. Nagyszerû helyzetfelismerés volt (meg merész is 0-0-nál eljátszani ilyet 😄 de megérte!)

ASUS X550CC-XO227D, amir?l most ezt írtam :D BattleNet: Gabe#2489

Khedira utáni belépõ, hátulról való becsuszás volt! Amit azonnal lappal kellene mindig jutalmazni. Azért van ez mert a játékos egyáltalán nem tud rá felkészülni és sulyos sérülést okozhat!
Nyilván igy visszajátszva nem volt olyan veszélyes, de ha nem lett volna kamera, akkor nem nagyon gondolkodtunk volna a Piros lap megkérdöjelezhetöségén.

szvsz de lehet ti máshogy gondoljátok.

morvaigaben
Gondoltam, hogy nehéz meccs lesz, de azért ennyire... rég izgultam már Real meccsen. 😄 Ez nagyon fontos 3 pont volt szerintem. A bíróról megint nem tudok mit mondani, a világ legjobb bajnokságába nem ilyen játékvezetõk kellenének. Volt rossz döntés mindkét fél számára. (és most Pepe meg Ramos megnyilvánulását félretéve) azt a Diego Costa gyereket párszor leküldhette volna a pályáról. Kezezés, labdaelrúgás, Ramos lerántása, Pepe után rúgás. Jó nem kell félteni õket sem de na 😄 A Khedira elleni belépõ meg szerintem semmi sem volt. A lényeg az újabb idegen-beli gyõzelem. HALA MADRID!

ASUS X550CC-XO227D, amir?l most ezt írtam :D BattleNet: Gabe#2489

horpeti
Ha jól látom, Barca is behúzza, de õ is csak 1gyel. Meccset nem láttam, lehet végig domináltak. Akkor maradt a 10 pont 😊

SLICK
reméljük a legjobbakat.
Egyébként elég sok dolog kering bennem a csapatról és a játékosokról. De így este nincs kedvem már leírni...
talán majd holnap.

Rockynhooo
Van benne valami. Valenciaban nagyon jól játszott még többször is írtam milyen jó lenne ha leigazolnánk. Egyébként nagyon kell ennek a csapatnak Di Maria. Nélküle nagyon nehéz lesz a bl-ben menetelni. Illetve remélem Benzema se sérül meg újra ha visszatér.

SLICK
Albiolnak az a baja, hogy nem játszatja, nem rossz védõ pedig. Meccshiánnyal meg persze hogy hibázik néha.

Rockynhooo
Nem ártana. Aztán középre meg akkor vagy Kárvájjo vagy merje bedobni Varanet. Albiolt nem kell erõltetni 😄

pzoli00
azért CR fontos helyzetekben elég ha csak egyet villan és meccseket nyer a csapatnak, lásd a mai mérkõzést, vagy a szerdait a BL-ben. Szóval RESPECT! <#worship>

Védelemrõl annyit, hogy nagyon nem jó! Ezzel azért nagyon nehéz lesz BL-t nyerni. Sürgösen el kell gondolkodni! Nagyon szereetném ha Ramos visszakerülne a jobb szélre. Itt ahol most játszik nagyon ... más (nem részletezném)

horpeti
Én is ajánlom nekik! 😄 Ha nem is nyerünk BLt, akkor valami nagyon komoly ellenfél, komoly meccsén búcsúzzunk. A Moszkva nem ilyen, verni kell õket! 😄

Rockynhooo
Moszkva ellen remélem rendben lesz minden jó lenne õket legalább 2vel verni.

pzoli00
CR mit mûvelt, te jó ég <#worship><#taps>

horpeti
Most a csapat úgy ahogy van szar volt. Pár hete meg tök jó, meg elõtte is. Ugyanazokkal az emberekkel. 😊

De persze jó lenne felpörögni, talán egy kisebb hullámvölgy, biztos az oroszok is kivettek sokat.

kazai21
Szvsz. fejben nincs meg valahol:/

Nem Arbeloa a baj ha nem az egész védelem szét van esve....:SS

Mi equipo favorito: Real Madrid

Rockynhooo
Illetve Arbeloa helyett is jó lenne kukázni valakit.

Rockynhooo
Fél éve érlelõdik már bennem ez de már ott tartok hogy ha Higanyt nyáron elviszi valaki full leszarnám. Nem rossz játékos de valami hiányzik belõle.

horpeti
Remélhetõleg nekik is izgis meccsük lesz. Én nézni fogom! 😄

kazai21
<#eljen>

SLICK
köszönjük! 😊

banok

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

SLICK
csak megint a butaságot

Legalább tudnak beszélni róla a szomszédba!

horpeti
Jah, de sorozatosan hibázott a bíró, nagyobbnál nagyobbakat, mindkét oldalra.

horpeti
Aztaqrva, rég volt már ilyen izgalmas. 😄
A bíró nevetséges volt.

SLICK
Forduló gólja meg is van 😄

CR sarokkal

SLICK
Ramosnak csak a könyöklésért járt volna a sárga, nem a szereléséért amit a 3. percben követett el, mert ott a labdát is eltalálta, az más hogy nem változtatott irányt.

horpeti
Sporttv is lol. Szünetben nyomja a Barca gólparádét, miközben írja, hogy 0-0. 😛 Paprikázza még a madrid szurkolókat 😄

horpeti
Nem csodálkozom azon, ha tele van színészkedéssel, de azon se, hogy alattomos könyöklések, lépések vannak (Ramos már bent se kéne legyen), mert a bíró teljesen töketlen, és nem tudja, mit csináljon.

Lehet, pont ezzel teszik izgalmasabbá, ez kell a népnek, a temperamentum? 😊

Mert az biztos, hogy így 10x olyan stresszes egy meccs.

horpeti
Gyerekek, szánalom ez a spanyol játékvezetés.
Nem csodálom, hogy egy eleve paprikás hangulatú meccsen, percenként rossz bírói döntésekkel tiszta ideg az összes játékos, a közönség, mindenki...

Mindkét oldalra nagyon durván folyamatosan tévednek a bírók, partjelzõk.. Úristen....

kazai21
Nekem is van,kint vettem Madridban 27 euróért 😄

#70841: Lassal mivan???:/

horpeti
Ja, az utazáson kevésbé parázom, voltam párszor Madridban, de a Bernabeut még csak kívülrõl sem csodálhattam meg. Szóval minden vágyam, hogy eljussak, és minél elõbb.
Csak egyedül nem akarok, madridista ismerõsöm nincs 😊

horpeti
Én is ki akarok menni már Madrid meccsre. Szívesen társulnék, ha nem is most, de legközelebb. 😊

Meg egy Milan meccsre is. 😛

Rockynhooo
A Real Madrid hivatalos kezdõcsapata: Casillas, Arbeloa, Pepe, Ramos, Marcelo, Alonso, Khedira, Özil, Kaká, C. Ronaldo és Higuaín.

A cserepadon: Adán, Carvalho, Albiol, Coentrao, Granero, Callejón és Joselu.

SLICK
bwint hagyd a picsába. bet365 jobb. Ha már komolyan gondolod a netes fogadást...