Real Madrid Fan Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
„Sajnos azt mondta, hogy nem. Mindannyian csalódottak lettünk, mivel nagyszerû edzõje volt a csapatnak. Bárcsak visszajött volna.”
penamadridista.hu - José Mourinho nem a Chelsea miatt volt Londonban
Real Madrid C.F. VIVIMOS POR TI...VENCE POR NOSOTROS! Raúl | Zidane | Guti | Cristiano Ronaldo | Sergio Ramos | Higuaín | Iker Casillas
Real Madrid C.F. VIVIMOS POR TI...VENCE POR NOSOTROS! Raúl | Zidane | Guti | Cristiano Ronaldo | Sergio Ramos | Higuaín | Iker Casillas
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
20:30, Barátságos mérkõzés, Bréma (ÉLÕ)
TV:
(Német válogatott: Özil, Khedira)
Rákattintottam a livescore.com oldalra. Megnéztem a spanyol eredményeket, és kibökte a szemem, hogy a Barcelona 11-0ra nyert valaki ellen. Nézem tovább, Real Madrid 7-9 Malaga.
Már 2-0ra is vezetett a Madrid, amikor is megfordította a meccset a Malaga.
Nem akartam hinni a szememnek, ezért megnéztem még 2 oldalon. Ott is ezt írták. Csalódottságomra elkezdtem leállítani a gépet és biztos emlékeztek a régi üzenetre "Most már kikapcsolhatja a számítógépet". Nah ugyanígy megjelent a spanyol bajnoki tabella és 38 forduló után a Barcelona vezetett 1 ponttal 😮
ASUS X550CC-XO227D, amir?l most ezt írtam :D BattleNet: Gabe#2489
Nyilván igy visszajátszva nem volt olyan veszélyes, de ha nem lett volna kamera, akkor nem nagyon gondolkodtunk volna a Piros lap megkérdöjelezhetöségén.
szvsz de lehet ti máshogy gondoljátok.
ASUS X550CC-XO227D, amir?l most ezt írtam :D BattleNet: Gabe#2489
Egyébként elég sok dolog kering bennem a csapatról és a játékosokról. De így este nincs kedvem már leírni...
talán majd holnap.
De persze jó lenne felpörögni, talán egy kisebb hullámvölgy, biztos az oroszok is kivettek sokat.
Nem Arbeloa a baj ha nem az egész védelem szét van esve....:SS
Mi equipo favorito: Real Madrid
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
Lehet, pont ezzel teszik izgalmasabbá, ez kell a népnek, a temperamentum? 😊
Mert az biztos, hogy így 10x olyan stresszes egy meccs.
Nem csodálom, hogy egy eleve paprikás hangulatú meccsen, percenként rossz bírói döntésekkel tiszta ideg az összes játékos, a közönség, mindenki...
Mindkét oldalra nagyon durván folyamatosan tévednek a bírók, partjelzõk.. Úristen....
#70841: Lassal mivan???:/
Mi equipo favorito: Real Madrid
Csak egyedül nem akarok, madridista ismerõsöm nincs 😊
Meg egy Milan meccsre is. 😛
A cserepadon: Adán, Carvalho, Albiol, Coentrao, Granero, Callejón és Joselu.