81624
-
#73037 Katasztrófa ez a Higany... -
#73036 kicsit felborítja...de a langyos kezdés után nem is nagyon lehet belekötni.... -
#73035 Érdekes kezdő annyi szent -
#73034 Az igen Varane, Essien.Mourinho nem szívbajos...:D -
Neoncsoves #73033 jézus mária, ennyire bekkelős felállást... úristen... jó szar lesz a mai meccs is -
#73032 REAL MADRID: Casillas - Arbeloa, Varane, Pepe, Marcelo - Khedira, Xabi Alonso, Essien - Di María, Higuaín, Ronaldo. Vezetőedző: José Mourinho.
Cserepad: Adán, Ramos, Coentrao, Kaká, Özil, Modric, Benzema. -
Rudee #73031 Mondtam én, hogy hamarosan eljön Varane ideje!! :D
Casillas, Arbeloa, Pepe, Varane, Marcelo, Khedira, Xabi, Essien, di María, Ronaldo, Higuaín
Kérdés csak az, hogy a középpályáról ki fog támadni. -
#73030 Na igen pár játékosra ráférne egy alapos fejmosás. Ha a Valladolid ellen se tudjuk összeszedni magunkat akkor szerintem nem kis füttykoncert lesz két hét múlva hazai pályán...
-
Rudee #73029 Szerintem pár poszton nincs meg a kellő versenyhelyzet.
Özil kapott egy rivlálist Modric személyében, Khedira-nak meg ott lesz Essien, ami pozitív hatással lehet pár meccsen belül. Viszont Di María eddig marha kényelmes (Callejón a kezdőhöz gyenge, csereként meg a szokásosat vagy még kevesebbet nyújt), Benzema-ban nem látom a tavalyi bizonyítási vágyat. Tegnap is csak úgy feladta a kapusnak a labdát olyan lehetőségnél, amiből tavaly még gólokat lőtt. Arbeloa szintén lazán veszi, látszik hogy az Ő helye túl stabil. Tavaly volt mikor Ramos játszott a "helyén" aztán kapart is mikor újra lehetőséghez jutott.
Casillas így teljesen ki van szolgáltatva. Pepe nálam az egyik legjobb eddig. Viszont Coentrao és Marcelo a szememben még mindig kevés a védelem bal oldalára. Létszámban meg vagyunk velük, de nem olyan hatékonyak. Mindkettő az előre játékban tud többet. Ezért is örültem volna Debuchy-nek vagy valami más szélső védőnek. -
#73028 Nem is az hogy a Barcaval, mert ők sem olyan szuper extra jók mint szoktak. Inkább az aggaszt hogy magunkhoz képest iszonyat szarok vagyunk. Mint ha senkinek se lenne kedve játszani meg erőltetett az egész. -
#73027 Az AS megkérdezte olvasóit, hogy képesnek tartják-e Mourinho csapatát a "visszatérésre". A szavazók 69%-a (32.043 személy) pesszimista volt és nem hisz benne, és mindössze 14.396 olvasó gondolja úgy, hogy képes lesz a lépést tartani majd a Barcelonával.
Az szép... -
#73026 Szerintem se kell túl reagálni ezt a 8 pontot így a bajnokság elején főleg hogy a Barca játéka sem az igazi. Inkább a gólképtelenségünk aggaszt kicsit de az se fog sokáig tartani szerintem...:) Mindenesetre a Barca elleni meccset legalább döntetlenre hozni kell majd... -
#73025 igazad van...még mindig nincs baj...annyi vereségünk van mint tavaly, és még most jöjjenek ki a gyengeségek mint később....ha kedden és jövő hétvégén is para lesz, akkor szép lassan lehet kétségbe esni...:D -
#73024 úgy temetitek a csapatotokat mintha nem lenne hátra még 34 forduló...szuperkupa visszavágón ritka szarul játszottunk,de mostmár kezdünk formába lendülni,veletek is így lesz,kedden veritek a Cityt(ebben biztos vagyok),utána meg jönni fognak nektek is a kisebb bajnokik. Korán van még siránkozni meg anyázni -
Rudee #73023 Higu nélkül 4 pont se lenne. -
mrroma #73022 azt a kurva pipat le kel loni!!! -
#73021 azé a City se hangolt olyan kurva mód a keddi meccsre...értem a pesszimizmust, de azé az ilyen 5-0 meg hasonló fasságokat azé elehet felejteni :D -
#73020 Nem volt elég, hogy ismét rettentő gyengén játszottunk, a Sevilla a lehető legaljasabb módon küzdött, ráadásul a legkiábrándítóbb az, hogy a bíró is asszisztált hozzá!
Nem varrnám a bíró nyakába a vereséget, de az is igaz, hogy még jó játék mellett is nehéz úgy győzni ha nekünk még szerelni se lehet! Minimum 2 kiállítás simán benne volt a bírkózóválogatott játékában...
8 pont! Nagyon hiányozni fognak nekünk ezek a pontok... -
#73019 Így igaz. A szezon elejét kinulláztuk, de év közben végigverünk mindenkit. -
IXEMGabeo #73018 A madridiak tuti a média hatása és a Ronaldo körüli herce hurca miatt játszottak ilyen gyengén...nehéz lesz megvédeni a bajnoki címet -
#73017 Még a bajnokságban is van 34 meccs hátra ... és minden csapatnak vannak ilyen rossz szakaszai , az igazi drukker meg így is úgy is kiáll a csapata mellett, ilyenkor meg még inkább ! Halad Madrid ! -
pacclacc #73016 Bl-t nyerünk? Erre csak annyit h álmodik a nyomor :DDDDDDDDDDDD akár ki legyen -
pacclacc #73015 ebben a szezonban pihenő lesz.
1 Kupa bőven elég lesz! Az meg már zsebben van !!! -
#73014 pont ez a lényeg hogy a legnagyobb meccsekre majd felszívjuk magunkat mint a barca ellen így jók leszünk európában. -
#73013 az 2-2 lesz, esetleg 3-2, bár ki tudja... ha ilyen passzpontossággal játszik a csapat akkor is, a City alázni fog -
Ferrari23 #73012 Hát ha így focizunk már kedden kapuink egy 3-4 gólt a city-től, szóval így nehez lesz BL - t is nyerni :D:D -
#73011 A bajnokságban bl helyet érünk el viszont cserébe megnyerjük a BL-t :D Mourinho örömmel távozik hogy mindent megnyert a csapattal végül :P -
#73010 Teljesen mind1. Ez egy vérgyenge csapat,mármint a Sevilla,amit ezek az úgynevezett sztárfocisták letesznek ma,az egy nagy ló...sz. Egy Fradi meccsen több a pontos átadás és az akaraterő. -
#73009 Azért tegyük hozzá, a Sevilla a színész/birkózó válogatottját küldte ki a pályára. -
#73008 Komolyan mondom már gusztustalan. A fele csapatot el kéne küldeni a picsába,had játszanak a "gyerekek" akik akarnak focizni,ezek a férgek egyáltalán nem. Higuain kutya húzzon el először.
Remélem a City ellen megússzuk egy 0-5-el -
#73007 és Higany megint elrúgja az anyjába, komolyan kezdem azt hinni, hogy nem tud rúgni :D -
#73006 egy pipa, már csak Essien kell a harcosságával, hátha gólt érne... -
#73005 na bejött Modric, remélem jön Essien és Benzema is, kellenek a gólok, de nagyon... -
Rudee #73004 Arbeloa és Di María holt gyenge. Bár a többiek se villognak, de megint van aki kiemelkedően visszafogja a támadójátékot. Jobb szél abszolút nincs. -
#73003 Azért a Sevilla is vért ivott a meccs elején. Így, hogy gólt is lőttek, nagyon durván hajtanak. Nem lesz semmi, ha innen visszajövünk. De esély megvan, csak a csapkodós játékból nem jövünk ki jól. -
#73002 Lehet hogy az előző meccs a Granada ellen kiesési rangadó volt.
Szánalmasan gusztustalan amit látok... -
#73001 ó bazdmeg... kajak mintha 5-0-ra vezetne a csapat -
#73000 a büdös picsájukat.... -
#72999 jó kezdés... -
Rudee #72998 Ez nagyon nem lesz könnyű.