81624
  • Firerock
    Katasztrófa ez a Higany...
  • LasDen #73036
    kicsit felborítja...de a langyos kezdés után nem is nagyon lehet belekötni....
  • szabii98
    Érdekes kezdő annyi szent
  • REALista
    Az igen Varane, Essien.Mourinho nem szívbajos...:D
  • Neoncsoves
    jézus mária, ennyire bekkelős felállást... úristen... jó szar lesz a mai meccs is
  • Rockynhooo
    REAL MADRID: Casillas - Arbeloa, Varane, Pepe, Marcelo - Khedira, Xabi Alonso, Essien - Di María, Higuaín, Ronaldo. Vezetőedző: José Mourinho.
    Cserepad: Adán, Ramos, Coentrao, Kaká, Özil, Modric, Benzema.
  • Rudee
    Mondtam én, hogy hamarosan eljön Varane ideje!! :D

Casillas, Arbeloa, Pepe, Varane, Marcelo, Khedira, Xabi, Essien, di María, Ronaldo, Higuaín

Kérdés csak az, hogy a középpályáról ki fog támadni.
  • REALista
    Na igen pár játékosra ráférne egy alapos fejmosás. Ha a Valladolid ellen se tudjuk összeszedni magunkat akkor szerintem nem kis füttykoncert lesz két hét múlva hazai pályán...
  • Rudee
    Szerintem pár poszton nincs meg a kellő versenyhelyzet.

Özil kapott egy rivlálist Modric személyében, Khedira-nak meg ott lesz Essien, ami pozitív hatással lehet pár meccsen belül. Viszont Di María eddig marha kényelmes (Callejón a kezdőhöz gyenge, csereként meg a szokásosat vagy még kevesebbet nyújt), Benzema-ban nem látom a tavalyi bizonyítási vágyat. Tegnap is csak úgy feladta a kapusnak a labdát olyan lehetőségnél, amiből tavaly még gólokat lőtt. Arbeloa szintén lazán veszi, látszik hogy az Ő helye túl stabil. Tavaly volt mikor Ramos játszott a "helyén" aztán kapart is mikor újra lehetőséghez jutott.
    Casillas így teljesen ki van szolgáltatva. Pepe nálam az egyik legjobb eddig. Viszont Coentrao és Marcelo a szememben még mindig kevés a védelem bal oldalára. Létszámban meg vagyunk velük, de nem olyan hatékonyak. Mindkettő az előre játékban tud többet. Ezért is örültem volna Debuchy-nek vagy valami más szélső védőnek.
  • Rockynhooo
    Nem is az hogy a Barcaval, mert ők sem olyan szuper extra jók mint szoktak. Inkább az aggaszt hogy magunkhoz képest iszonyat szarok vagyunk. Mint ha senkinek se lenne kedve játszani meg erőltetett az egész.
  • REALista
    Az AS megkérdezte olvasóit, hogy képesnek tartják-e Mourinho csapatát a "visszatérésre". A szavazók 69%-a (32.043 személy) pesszimista volt és nem hisz benne, és mindössze 14.396 olvasó gondolja úgy, hogy képes lesz a lépést tartani majd a Barcelonával.

Az szép...
  • REALista
    Szerintem se kell túl reagálni ezt a 8 pontot így a bajnokság elején főleg hogy a Barca játéka sem az igazi. Inkább a gólképtelenségünk aggaszt kicsit de az se fog sokáig tartani szerintem...:) Mindenesetre a Barca elleni meccset legalább döntetlenre hozni kell majd...
  • LasDen #73025
    igazad van...még mindig nincs baj...annyi vereségünk van mint tavaly, és még most jöjjenek ki a gyengeségek mint később....ha kedden és jövő hétvégén is para lesz, akkor szép lassan lehet kétségbe esni...:D
  • bakkerman
    úgy temetitek a csapatotokat mintha nem lenne hátra még 34 forduló...szuperkupa visszavágón ritka szarul játszottunk,de mostmár kezdünk formába lendülni,veletek is így lesz,kedden veritek a Cityt(ebben biztos vagyok),utána meg jönni fognak nektek is a kisebb bajnokik. Korán van még siránkozni meg anyázni
  • Rudee
    Higu nélkül 4 pont se lenne.
  • mrroma
    azt a kurva pipat le kel loni!!!
  • LasDen #73021
    azé a City se hangolt olyan kurva mód a keddi meccsre...értem a pesszimizmust, de azé az ilyen 5-0 meg hasonló fasságokat azé elehet felejteni :D
  • Taki 122
    Nem volt elég, hogy ismét rettentő gyengén játszottunk, a Sevilla a lehető legaljasabb módon küzdött, ráadásul a legkiábrándítóbb az, hogy a bíró is asszisztált hozzá!

Nem varrnám a bíró nyakába a vereséget, de az is igaz, hogy még jó játék mellett is nehéz úgy győzni ha nekünk még szerelni se lehet! Minimum 2 kiállítás simán benne volt a bírkózóválogatott játékában...

8 pont! Nagyon hiányozni fognak nekünk ezek a pontok...
  • Amiga
    Így igaz. A szezon elejét kinulláztuk, de év közben végigverünk mindenkit.
  • IXEMGabeo
    A madridiak tuti a média hatása és a Ronaldo körüli herce hurca miatt játszottak ilyen gyengén...nehéz lesz megvédeni a bajnoki címet
  • DaniX14
    Még a bajnokságban is van 34 meccs hátra ... és minden csapatnak vannak ilyen rossz szakaszai , az igazi drukker meg így is úgy is kiáll a csapata mellett, ilyenkor meg még inkább ! Halad Madrid !
  • pacclacc
    Bl-t nyerünk? Erre csak annyit h álmodik a nyomor :DDDDDDDDDDDD akár ki legyen
  • pacclacc
    ebben a szezonban pihenő lesz.

1 Kupa bőven elég lesz! Az meg már zsebben van !!!
  • Rockynhooo
    pont ez a lényeg hogy a legnagyobb meccsekre majd felszívjuk magunkat mint a barca ellen így jók leszünk európában.
  • szomferi
    az 2-2 lesz, esetleg 3-2, bár ki tudja... ha ilyen passzpontossággal játszik a csapat akkor is, a City alázni fog
  • Ferrari23
    Hát ha így focizunk már kedden kapuink egy 3-4 gólt a city-től, szóval így nehez lesz BL - t is nyerni :D:D
  • Rockynhooo
    A bajnokságban bl helyet érünk el viszont cserébe megnyerjük a BL-t :D Mourinho örömmel távozik hogy mindent megnyert a csapattal végül :P
  • Firerock
    Teljesen mind1. Ez egy vérgyenge csapat,mármint a Sevilla,amit ezek az úgynevezett sztárfocisták letesznek ma,az egy nagy ló...sz. Egy Fradi meccsen több a pontos átadás és az akaraterő.
  • Amiga
    Azért tegyük hozzá, a Sevilla a színész/birkózó válogatottját küldte ki a pályára.
  • Firerock
    Komolyan mondom már gusztustalan. A fele csapatot el kéne küldeni a picsába,had játszanak a "gyerekek" akik akarnak focizni,ezek a férgek egyáltalán nem. Higuain kutya húzzon el először.

Remélem a City ellen megússzuk egy 0-5-el
  • szomferi
    és Higany megint elrúgja az anyjába, komolyan kezdem azt hinni, hogy nem tud rúgni :D
  • szomferi
    egy pipa, már csak Essien kell a harcosságával, hátha gólt érne...
  • szomferi
    na bejött Modric, remélem jön Essien és Benzema is, kellenek a gólok, de nagyon...
  • Rudee
    Arbeloa és Di María holt gyenge. Bár a többiek se villognak, de megint van aki kiemelkedően visszafogja a támadójátékot. Jobb szél abszolút nincs.
  • horpeti
    Azért a Sevilla is vért ivott a meccs elején. Így, hogy gólt is lőttek, nagyon durván hajtanak. Nem lesz semmi, ha innen visszajövünk. De esély megvan, csak a csapkodós játékból nem jövünk ki jól.
  • Firerock
    Lehet hogy az előző meccs a Granada ellen kiesési rangadó volt.
    Szánalmasan gusztustalan amit látok...
  • szomferi
    ó bazdmeg... kajak mintha 5-0-ra vezetne a csapat
  • LasDen #73000
    a büdös picsájukat....
  • szomferi
    jó kezdés...
  • Rudee
    Ez nagyon nem lesz könnyű.