81624
-
#73117 lasst eladtuk. -
#73116 Szerintem többet nem látjuk ebben a csapatban játszani. -
#73115 rossz látni a vkp posztot :( Jövőre muszáj Alonso helyére szerezni valakit, meg remélem Diarra úgy kerül vissza hogy top formában, bár eddig nem tudom hogyan teljesít oroszban... -
#73114 A Rayo Vallecano elleni keret: Casillas, Adán, Pacheco; Varane, Pepe, Sergio Ramos, Marcelo, Arbeloa, Albiol; Khedira, Kaká, Özil, Xabi Alonso, Essien, Modric, Callejón, Di María; Cristiano Ronaldo, Benzema és Higuaín.
Rayo Vallecano - Real Madrid élőben a Sport1-en, 21:30-tól!
Hala Madrid! -
#73113 Jogasan tehetném fel az ominózus kérdést, hogy "Mi lett volna, ha...?" a nagyok mellett ő is sokkal több lehetőséget kapott volna, hisz benne is megvolt az, hogy igazi sztár lehessen. Sajnos ez így alakult. Nekünk akkor is sztár marad.
Mikor lesz olyan, mikor egy saját nevelés ilyen szinten tud majd játszani nálunk és ennyi ideig velünk marad? Remélem Callejón fel fog javulni, mert lenne benne potenciál, igazi madridista, gyors, agilis, de valami még mindig hiányzik nála... -
#73112 Guti, a Real Madrid korábbi legendás játékosa a Radio Marcának megerősítette, hogy végleg szögre akasztja a stoplist és felhagy az aktív futballal. "Így több időt tölthetek a családommal, tanulni fogok, hogy sportigazgató vagy edző lehessek. Az az álmom, hogy a Real Madrid utánpótlásánál edzősködhessek" - mondta Guti.
Köszönünk mindent, Guti!
"Kiszámíthatatlan volt, forrófejű, művészi, durcás, ösztönös zseni."
http://realmadridcf.blog.nepsport.hu/archives/2012/09/22/Adios_Guti/ -
#73111 -
Rudee #73110 Szerintem annyi alapja van, mint ahány helyzete volt a Citynek 60 percig
Játszott 6 tétmeccset idén, simán megkaphatta már a maga kis pihenőjét. Hosszú a szezon. -
#73109 hát vettük észre... csak mennyi lehet az igazságalapja vajon? bár ha hétvégén is padozik Ramos, talán lehet benne valami -
Rudee #73108 Egy meccsen kimaradt és a média máris ezen lovagol. -
#73107 ezmostmiez?? -
#73106 A győzelmet nem kell magyarázni! -
#73105 Juventusban meg esik az eső :D -
Rudee #73104 Azok ám, a stúdióban megint kitettek magukért :D
A City támadósora olyan erős, hogy egy Aguero csak csere. Az nem baj, hogy sérült volt hetekig. Meg hogy Mourinho szerint Maicon oldalán lehet átjátszható a Chelsea védelme. Jó, Ők is kékek, de azért mégis. -
Rudee #73103 Megint elég vicces az ellentábor.
Véletlen győzelem, meg hasonlók. Nem tudom mit néztek. -
Monoton #73102 -
Rudee #73101 Mi a csapat tartásának köszönjük a győzelmet, nem másnak. -
#73100 Szakemberek, szakemberek mindenütt.
#73082: HARMINC kapuralövésünk volt. Nem három perc alatt. -
#73099 "Visszaszereztem a csapatomat, és remélem, többé nem veszítem el őket. Igazat adtak nekem, hiszen ha a Barca vagy a City ellen így tudunk játszani, akkor bármikor meg tudjuk ezt tenni." -
vili 27 #73098 Köszönhetitek Kompanynak. Nézzétek vissza Marcelo, és ronaldo góljait !!! -
#73097 facebookján találtam. mostmár boldogan fekszem le. puszika -
Monoton #73096 aztaa -
#73095 nem igazán találok egymagam =( -
-
#73093 google? -
#73092 Ramos mostani hajáról tudna találni nekem valaki képet? Jöhet priviben is ha zavar titeket itt. -
mrroma #73091 igy van, a spanyol bajnoksag a legerosebb most!!!(mar vagy 2-3 eve) -
#73090 Az biztos igazi csapatkovácsoló győzelem... -
#73089 Grat a Malaga-nak is amúgy akik újfent bizonyították milyen erős a spanyol bajnokság azzal hogy simán verték az orosz bajnokot.:) -
#73088 na megmondtam, vagy megmondtam? -
Rudee #73087 A City első lehetőségéből gólt lőtt, arról nem tehetett senki igazán. A másodiknál Xabi-nak el kellett volna érnie a lasztit, ha már bevetődik. De így ér igazán sokat a győzelem. Ez nagyobb erőt ad, mint egy "sima" 1-0 vagy 2-0. -
Rudee #73086 Erre csak annyit lehet mondani, hogy igazi csapatmunka. Kitettek magukért, kár, hogy csak hátrányban indult be a henger. De legalább beindult -
#73085 Hatalmas meccs volt...bár ettől függetlenül nem kellett volna megnehezíteni maguknak a dolgot :) -
#73084 Geci jó meccs volt.Le a kalappal volt tartás a csapatban.Nagyon kellett ez a győzelem ilyen játékkal jönni fognak a bajnokságban megint a sokgólos különbségek... -
#73083 :D
nagyon jó meccs -
Santata #73082 Ilyenkor kérdezem (szerintem joggal), 87 percig hol voltak a srácok? -
#73081 van isten?? -
#73080 egész elviselhető a 2. félidő :) -
mrroma #73079 Goooooollllllll!!!!!!! -
zsotesz #73078 CR GÓÓÓL