Real Madrid Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

REALista
Na meg ha Barca drukker lennék egy ilyen kijelentés után nyilván oda mennék ünnepelni...😄

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

Rockynhooo
Elméletileg azért nem akarták Perezék hogy a Bernabeuban rendezzék a király kupa döntõt mert ha a Barca nyer nehogy a Cibelesre menjen ünnepelni a Barcas tömeg mert abból zavargások lehetnek. Erre berakták a Vicente Calderónba <#idiota>

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

Voyager5
+1
bakkerman
az a hír járja,Mourinho mindent megadna egy Iniesta autogrammért <#eplus2><#nevetes1><#nevetes1>

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Rockynhooo
Azért ... 😄 Elém állna egy Puyol, Xavi vagy Iniesta szintû ikon akik ugyanazt jelentik a klubjuknak mint nekünk Raúl vagy Iker akkor lehet összehugyoztam volna a bokám 😄

LasDen
én kértem volna autogrammot tõle is....jó pézé biztos ellehet adni 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Mindenféle g*ciség nélkül, ha elém Iniesta állt volna ki, elmentem volna mellette.

Casillasnak pedig örültem volna, mint majom a farkának 😊

bakkerman
óóóóriáááásííííí 😄DDDD mindenki azt kérdezte átverés-e 😄DD ha elém állna így Andrés én valszeg szívinfarktust kapnék 😄D

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

shala
Remélem eljutnak arra a szintre is, hogy képesek lesznek hdban sugározni.

non potest pluere aeternum

LasDen
"A Sport Televízió három évvel, 2015-ig meghosszabbította szerzõdését a spanyol bajnoki labdarúgó-mérkõzésekrõl szóló közvetítési jogát"

ez igazán jó hír 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

LasDen

REALista

Voyager5
Ma 110 éves a Real Madrid! A futball történelmének legeredményesebb klubcsapatát 1902. március 6-án alapították.
áfás számla?
SLICK
:_D?S_AD_:ADDD

LasDen
nm...egy ezres lesz...

igen, igazad van. Köszi az infót

Hala Madrid

LasDen
a bl-ben még nem sorsoltak így nem tudni mikor hol kerülnek össze, máshol meg már nem találkozhatnak....esetleg még a libertadores kupában....

A bajnoki ugye?

Hala Madrid

LasDen
2012. április 22.

Amúgy valaki nem tudja, hogy mikor lesz a következõ Real-Barca meccs, vagy esetleg hol tudnék utánanézni? 😊 Én most újra elkezdtem várni az El Classicó-kat, mert úgy érzem, most már meg tudjuk fogni a Barcát. 😊 Legalábbis nagyon remélem!
Köszi

Hala Madrid

Én is pont be akartam linkelni! 😄
2:02-nél mit mûvel Di Maria. Hihetetlen mit mûvelnek ezek a srácok... 😄
Hala Madrid! 😉

Hala Madrid

Rockynhooo

pzoli00
25 meccsen az a 85 rúgott gól borzasztó sok <#wow1>

pzoli00
a csapat bomba formában tolja és ez nagyon jó, CR pedig most van pályafutása csúcsán elképesztõ a gyerek 😊, Kaká nagyon jól játszott tegnap <#worship>, akárcsak Khedira, Carvalho papa már kiöregedett, ezt a formát kell folytatni és nagy baj nem lehet 😄 Az idei a mi évünk lehet, rekordokban és kupákban egyaránt, Hajrá!

szomferi
õ honnan került elõ amúgy?

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

LasDen
morataról jut eszembe, hogy kíváncsi leszek mi lesz ebbõl a Jesét felhozza a nagycsapathoz...ha elmegy azé nem, ha nem akkor meg azé....

horpeti
Nyilván megvan Mou oka arra, hogy ne játszassa Sahint. Ha hasznosabb lenne a csapat számára, mint a többi pályán levõ játékos, akkor tuti berakná. És ennek sok oka lehet. 😊

Voyager5
Én is szorítottam a srácnak 😊 Nem kellett volna sok neki, na majd legközelebb.
horpeti
Jó meccs volt, Carvalhon kívül mindenki jól játszott. 😊
Hál istennek, Kaka is. A végére el is fáradt.

REALista
Egy Morata gól mondjuk szép lett volna még a végén...😊

REALista
Nagyon könnyed gyõzelem.Szép játék.Gyönyörû gólok.<#eljen>

Voyager5
Na Pipita 2. gólja ma.
SLICK
Kaká gól! Kellett már neki! 😊

REALista
Egyetértek.Mou tudja mit csinál és amíg az eredmények õt igazolják addig egy szavunk sem lehet...

LasDen
jah....Carvalhot már csak a piacra lenne szabad elküldeni és nem a pályára...

kazai21
Carvalho harmatgyenge,Varanet be kéne állítani helyette:/

Mi equipo favorito: Real Madrid

Voyager5
Szegény Higanyon átok van :/ bár a gólpassza szép volt.
SLICK
ez de cigány gól lett volna ha nem a keresztlécen landol 😄

SLICK
Khedira gól

Rockynhooo
Azt hiszem két kölcsön adott játékosról van szó akik elmentek egy másik csapatba hogy ott tovább fejlõdjenek majd visszatérjenek. Szóval nem értem mirõl beszélsz hogy Murinnyo a nagy játékos elherdáló.... Épp az hogy szinte mindenkinek megadja a lehetõséget ami nagyon tetszik benne. Ez a Sahin téma érdekes de hagy tudja õ jobban hogy mit csinál én úgy vagyok vele amíg jönnek az eredmények.

SLICK
hoppá Puskás Hungary zászló 😊

Voyager5
Kölcsön van Valenciában 2évre, de valamikor Novemberben vagy mikor lesérült elég huzamos idõre.
kazai21
CR😄DDD 1:0😄

Mi equipo favorito: Real Madrid

P.León is ígéretes lehetett volna( bár õt pont hogy utáltam), de ott van Canales is akinek végül az lett a sorsa hogy kölcsön lett adva a picsába... vagy eladva? nem tudom...

a kosarasok

Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led

Rockynhooo
Mert kiket kaszált még el?

jó de õ a "Namber van"

Voyager5
Madridi betegség... Nagyon sok jó játékost csesztek már itt el különbözõ edzõk.
morvaigaben
Valaki légyszi tudna dobni egy streamet? köszönöm

ASUS X550CC-XO227D, amir?l most ezt írtam :D BattleNet: Gabe#2489