Real Madrid Fan Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
tv: Sport2 hu
streamek: http://stream.forumx.hu/viewtopic.php?t=66&mforum=stream
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
Mi equipo favorito: Real Madrid
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
CR esetében a pótlást úgy értem, hogy legyen egy jó cseréje ha netán sérült lenne. Igaz ott van Maria, Callejón, Marcelo vagy akár Özil is. Szélen bevethetõk õk is...

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
CR-t meg hova akarod még pótolni? 😄DD
Vivimos por ti, vence por nosotros.
Granerot, Albiolt és Callejónt is szívesen látnám gyakrabban kezdõként.
Vagy legalább kaphatnának több lehetõség...
Nálam valahogy így nézne ki a csapat:
(di María / Özil | Khedira / Granero | Pepe / Albiol | Higuaín / Benzema)

Real Madrid C.F. VIVIMOS POR TI...VENCE POR NOSOTROS! Raúl | Zidane | Guti | Cristiano Ronaldo | Sergio Ramos | Higuaín | Iker Casillas
Amit tényleg sajnálok hogy Albiol eltûnt a süllyesztõben... 😞 Pedig egy jó Albiolra szükség lenne a védelem közepén.
Nálam így nézne ki:
Ramos - Varane/Pepe - Albiol - Marcelo
A közzéppályán sztem lesznek majd kisebb változások. Fõleg Alonsonál érzem azt, hogy mostanában kicsit gyengén és körülményesen játszik. A helyére mindenképp be kell építeni valakit mihamarabb... Sahinra kiváncsi leszek, ha úgy adná az ég, hogy több ponttal nyerjük a bajnokságot és akkor az utsó meccseken olyanok kapnának szerepet akik mellõzöttebbek voltak, akkor az embereknek lenne vmi képe arról, hogy kiben lehet még potenciál. Fõleg Albiolban bízom, hogy a valenciai formáját hozza.
Granero nehéz eset, érzõdött a mecchiány rajta, de õ is egész jó meccseket hoz le mikor lehetõséget kap. Ha mégis megválnánk tõle akkor Parejot visszahozhatnánk Valenciából, nagyon feljavult a srác.
Kaká is végre kezd magáratalálni. Callejónnak is jót tenne ha párszor kezdhetne, hátha méginkább feljavulna õ is. Amúgy is igazi madridista, nagy alázattal van a klub iránt.
Így a jobb szél meg is lenne oldva vele meg Di Maríával. CR pótlására sem ártana valaki, Sarabiát vissza lehetne hozni és beépítgetni.
Lass egyértelmûen alapember a védekezõ kp-ként. Khedira is kezd vmi javulást mutatni, ettõl függetlenül nem szivesen látom a csapatban, egyszerûen nem idevaló.
Csatár poszton bõven van mit javulnunk. Benzema sérült volt, igaz azelõtt levolt eresztve kissé, pedig bíztam benne hogy tartja a bomba formáját. Higu-t nem tudom... nincs benne az a tûz mint ezelõtt. Nem azt mondom hogy jó lenne megválni tõle, de mindenképp jó lenne ha régi önmagát idézné na meg ne mlenne rajta az a nyomás mint a nagy meccseken általában jellemzi.
Igazából sok ötletem nincs hogy kik kellenének csatárposztra vagy éppen kiket kellene beépíteni...
amúgy a financial fair play hozhat valami változást, bár nem fûzök hozzá sok reményt...annyi biztos, hogy nem lesznek 90 millás transzferek 😄
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
Mourinho: "Új szerzõdést fogok aláírni a Real Madriddal. Szeretném ha én is bekerülnék a klub történelmébe. A Real Madrid és én egy közös projekten dolgozunk, és véghez fogjuk vinni. Ez a világ egyik legnagyobb klubja, és boldog vagyok itt. Úgy érzem bíznak bennem, és megkapom a teljes támogatásukat."
Forrás: www.eurosport.com
Real Madrid C.F. VIVIMOS POR TI...VENCE POR NOSOTROS! Raúl | Zidane | Guti | Cristiano Ronaldo | Sergio Ramos | Higuaín | Iker Casillas

2012.03.10 (szombat), 22:00
TV:

Kéne a francnak ilyen Lambo, ha lepukkanna pl a Hungária közepén 😄
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
érthetõ hogy a frissebb emlékek közül kerül ki a gyõztes, de szerintem elvitathatatlan Muñoz 15 címe 14 év alatt...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Remélem JM a tavalyi (hosszú idõ után a nyolcaddöntõn túl jut a csapat) év után idén megnyeri a Bl-t...
fõleg Puskás,Zidane,Di Stefano
de ramos helyett nem találtak valaki mást azért az vicces😄
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
mondjuk csak ismételni tudom magam, egyáltalán nem kéne átjárni egymás topikjaiba, de fõleg nem ilyen retardált képekkel, és az is egymilliószor el lett mondva, hogy az ilyenekre ott van az el clasico topik.
realmadrid.alonso.eagles.spurs.
egy ilyen csapatot megnéznék a pályán 😄