81624
  • Taki 122
    Rayo Vallecano - Real Madrid mérkőzés második nekifutásra ma 19:45-től élőben a Sport1-en!!!
  • Rudee
    Biztos voltam benne, hogy ma este pótolják. Már csak azért is, mert délutános leszek
  • pacclacc
    A tegnap este elmaradt Rayo Vallecano - Real Madrid mérkőzést ma 19:45 perces kezdéssel fogják megrendezni. A Királyi Gárda szerette volna, ha délután pótolják a találkozót annak érdekében, hogy biztosan lejátszásra kerüljön, azonban az LFP ragaszkodott az esti időponthoz és vezetőjük egyben garanciát vállalt arra, hogy minden rendben fog zajlani.
  • LasDen #73154
    legalább nem kellett messzire utazni...kirándultak egyet...
  • Rudee
    A szerelést folytatják akkor? Mert a meccs még el se kezdődött
  • SLICK
    na kurva élet
  • pacclacc
    vas, 22:03 - Fernández Borbalán hivatalosan is megerősítette, hogy a találkozót elhalasztják. Folytatás a tervek szerint holnap este 20:30-tól várható.
  • Rudee
    Fakk...

Pont, mikor tetszik a kezdő, Kaká a padon, sorolhatnám még
  • Monoton
    joccak
  • Voyager5
    Nem lesz ma meccs, mehetünk aludni :D
  • Monoton
    95% h elmarad :(
  • pacclacc
    Elmarad!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Monoton
    Solo quedan 10 minutos de margen y sólo hay tres focos encendidos. TIC, TAC, TIC, TAC, TIC, TAC
    /marca/
  • kazai21
    Pedig már bekészültem,hogy végre végig nézek egy meccset normálisan.
  • LasDen #73143
    gondoltam, hogy addig várnak...

esetleg szerelhetnének minden játékos fejére meg a labdára is lámpát és mehet a meccs...
  • Taki 122
    22:00 a limit a fények helyreállítását illetően. Amennyiben nem tudják teljesíteni, a mérkőzés minden bizonnyal elmarad.
  • szabii98
    aki még mindig ezzel a -11el jön fb-n azt legszívesebben fejbe lőném, sőt egy egész tárat bele eresztenék .xD na m1, majd ha a barca száját elkeni a madrid, akkor kicsit csitulnak a nagy drukkerkék
  • LasDen #73140
    szerintem az Ultras Surr szabotálta, mert érezték, hogy nagy zakó lesz a meccs és félelmükben elmettszették a kábeleket
  • Taki 122
    Sporthíradó.hu:

Nagy valószínűséggel elmarad a Rayo Vallecano-Real Madrid 21:30-ra kiírt mérkőzése, miután a hazaiak állítása szerint szabotálták a világító berendezéseket, amelyeket eddig nem tudtak üzembe helyezni. A jelek szerint hétfőn este pótolhatják az összecsapást. A sötét stadionban jelenleg senki sem tartózkodik biztonsági okokból.
  • miilann04
    dehogy, átkocognak a fiúk a bernabeuba, csak 10km, és a bemelegítés is letudva.
  • Taki 122
    Elvileg már ott van az EON-os kocsi a stadionnál...
  • LasDen #73136
    akkor debrecenbe kell majd rendezni a rayo hazai meccseit, amíg nem lesz fény....vagy befizetni a villanyszámlát....
  • Taki 122
    Penamadridista.hu (Facebook):

Nincs fény Vallecasban! Egyre közelebb emiatt az esti meccs halasztása.

Ez igen!
  • Rudee
    Már látom a hétfői lapokat: Özil kimaradt ezért távozni akar azonnal!!
  • miilann04
    oké-doki.
  • Taki 122
    A Real Madrid hivatalos kezdőcsapata a Rayo otthonában:

Casillas, Arbeloa, Ramos, Pepe, Marcelo; Xabi Alonso, Essien, Modric; Di María, Cristiano és Benzema.

A cserepadon: Adán, Varane, Khedira, Kaká, Özil, Albiol, Higuaín.
  • SLICK
    vagy annyira gyenge hogy nem lehet rá számítani... igazi pénzkidobás volt...
  • banok
    21.30 Rayo Vallecano-Real Madrid
    tv: Sport1 hu
    streamek:
  • Rudee
    Kezdem úgy érezni, hogy Sahin még itt is többet játszana, mint a 'pool-ban. Ezért aztán megérte kölcsönadni.
  • Effe88
    kölcsönnek indult de végül megvette az Anzsi, 4 éves szerződése van
  • Rockynhooo
    Nagyon bízom benne!
  • Rudee
    Te nem értetted meg elsőre. Kölcsönbe ment el, hogy azóta éltek-e az opciós jogukkal arról meg nem volt hír.
  • miilann04
    hát, gondoltam elsőre megértitek, de nem ment. :(
    de bizisten nem írom be többet, inkább rátok hagyom!
  • SLICK
    hát ha tud teljesíteni is akkor oké... De M'Vila mehetne Khedira helyett nyugodtan...
  • SLICK
    megakadt a lemez ? :D
  • miilann04
    lasst eladtuk.
  • Rudee
    Jó lesz oda Sahin is.
  • SLICK
    Akkor jövőre várok egy M'Vilát :)
  • SLICK
    kölcsönben van, igaz opciója van az oroszoknak rá
  • Rudee
    Kölcsönbe ment csak, de szerintem is minimális az esély a visszatérésére.