Real Madrid Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kazai21
eddig jó szarok vagyunk:/

Mi equipo favorito: Real Madrid

SLICK
na ez kemény menet lesz

kazai21
Hala Madrid!

banok
22.00 Real Betis-Real Madrid
tv: Sport2 hu
streamek: http://stream.forumx.hu/viewtopic.php?t=66&mforum=stream

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

kazai21
Ismert a Real Madrid hivatalos kezdõcsapata: Casillas; Arbeloa, Ramos, Pepe, Marcelo; Khedria, Xabi Alonso, Özil, Kaká, Cristiano Ronaldo és Higuaín. A cserepadon: Adán, Benzema, Granero, Albiol, Varane, Callejón, Lass.

ProGabe
nem-nem. ez úgy szól, hogy csak a felén látszik, hogy másnapos! 😄

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

SLICK
Xabi játékával nincs semmi komoly baj, de msotanában elég körülményes, sokat vár pár olyan helyzetben ahol nem kéne. A távoli lövéseit én is hiányolom. Sõt ez sok mindenkinél zavar, hogy nem nagyon próbálkoznak távolról, pedig bármikor elsülhet jól is.

CR esetében a pótlást úgy értem, hogy legyen egy jó cseréje ha netán sérült lenne. Igaz ott van Maria, Callejón, Marcelo vagy akár Özil is. Szélen bevethetõk õk is...

LasDen
szevasztok, mi a téma?<#hawaii>

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

bakkerman
jócskán bennevan a korban azért Ronaldo,szegény februárban múlt 27 😄DDD

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Casillas
Szerintem semmi baj nincs Xabi játékával. Mondjuk annak örülnék, ha többet lõne kapura távolról is, mint pl. a Poolban anno.
CR-t meg hova akarod még pótolni? 😄DD

Vivimos por ti, vence por nosotros.

Taki 122
Abszolút egyetértek!
Granerot, Albiolt és Callejónt is szívesen látnám gyakrabban kezdõként.
Vagy legalább kaphatnának több lehetõség...

Nálam valahogy így nézne ki a csapat:
(di María / Özil | Khedira / Granero | Pepe / Albiol | Higuaín / Benzema)

Real Madrid C.F. VIVIMOS POR TI...VENCE POR NOSOTROS! Raúl | Zidane | Guti | Cristiano Ronaldo | Sergio Ramos | Higuaín | Iker Casillas

SLICK
valahogy így igen, ilyet elfogadok.
Amit tényleg sajnálok hogy Albiol eltûnt a süllyesztõben... 😞 Pedig egy jó Albiolra szükség lenne a védelem közepén.
Nálam így nézne ki:
Ramos - Varane/Pepe - Albiol - Marcelo

A közzéppályán sztem lesznek majd kisebb változások. Fõleg Alonsonál érzem azt, hogy mostanában kicsit gyengén és körülményesen játszik. A helyére mindenképp be kell építeni valakit mihamarabb... Sahinra kiváncsi leszek, ha úgy adná az ég, hogy több ponttal nyerjük a bajnokságot és akkor az utsó meccseken olyanok kapnának szerepet akik mellõzöttebbek voltak, akkor az embereknek lenne vmi képe arról, hogy kiben lehet még potenciál. Fõleg Albiolban bízom, hogy a valenciai formáját hozza.

Granero nehéz eset, érzõdött a mecchiány rajta, de õ is egész jó meccseket hoz le mikor lehetõséget kap. Ha mégis megválnánk tõle akkor Parejot visszahozhatnánk Valenciából, nagyon feljavult a srác.
Kaká is végre kezd magáratalálni. Callejónnak is jót tenne ha párszor kezdhetne, hátha méginkább feljavulna õ is. Amúgy is igazi madridista, nagy alázattal van a klub iránt.
Így a jobb szél meg is lenne oldva vele meg Di Maríával. CR pótlására sem ártana valaki, Sarabiát vissza lehetne hozni és beépítgetni.
Lass egyértelmûen alapember a védekezõ kp-ként. Khedira is kezd vmi javulást mutatni, ettõl függetlenül nem szivesen látom a csapatban, egyszerûen nem idevaló.
Csatár poszton bõven van mit javulnunk. Benzema sérült volt, igaz azelõtt levolt eresztve kissé, pedig bíztam benne hogy tartja a bomba formáját. Higu-t nem tudom... nincs benne az a tûz mint ezelõtt. Nem azt mondom hogy jó lenne megválni tõle, de mindenképp jó lenne ha régi önmagát idézné na meg ne mlenne rajta az a nyomás mint a nagy meccseken általában jellemzi.
Igazából sok ötletem nincs hogy kik kellenének csatárposztra vagy éppen kiket kellene beépíteni...

REALista
De szép is lenne...

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

LasDen
szerintem ezzel ellent mondtál magadnak....Özil és Mária is fontosak voltak klubjaikban...fõleg Mária...

amúgy a financial fair play hozhat valami változást, bár nem fûzök hozzá sok reményt...annyi biztos, hogy nem lesznek 90 millás transzferek 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Rockynhooo
Ja! Illetve ha igazolunk is akkor is olyan embereket akik nem CR-ek a saját klubjukban hanem ilyen Özil , Di Maria félék akik nagy ígéretek és tele vannak potenciállal.

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

SLICK
Ha ez így van, akkor itt bizony kemény csapat fog épülni! Abban reménykedem hogy mostmár a saját nevelésekkel és nem más top játékosokat igazolunk...

Taki 122
Nem Angliának! Mourinho marad a Real Madridban!

Mourinho: "Új szerzõdést fogok aláírni a Real Madriddal. Szeretném ha én is bekerülnék a klub történelmébe. A Real Madrid és én egy közös projekten dolgozunk, és véghez fogjuk vinni. Ez a világ egyik legnagyobb klubja, és boldog vagyok itt. Úgy érzem bíznak bennem, és megkapom a teljes támogatásukat."

Forrás: www.eurosport.com

Real Madrid C.F. VIVIMOS POR TI...VENCE POR NOSOTROS! Raúl | Zidane | Guti | Cristiano Ronaldo | Sergio Ramos | Higuaín | Iker Casillas

Rockynhooo
fele mint ha másnapos lenne...

LasDen
a csöves brigád....😄

Diarra jó, a videó jó, a zeneválasztás sz@r. 😊

Taki 122
Ma ünnepli 27. születésnapját Lassana Diarra. Isten éltesse!

Taki 122
Betis - Real Madrid
2012.03.10 (szombat), 22:00
TV:

LasDen
ha lerobbanna nem is lenne mit elvinni, hisz mások elvinnék 😄

Voyager5
Autómentõ platóján végezte C. Ronaldo százmilliós Lamborghinije

Kéne a francnak ilyen Lambo, ha lepukkanna pl a Hungária közepén 😄
LasDen
photoshop 😄

Rockynhooo

horpeti
Del Bosque így is magasan veri a mezõnyt, szerintem is jogosan. 😊 Ez a lényeg.

ProGabe

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Rockynhooo
Del Voszke <#eljen><#worship>

shevy
jézusom, kik szavaztak??? Mouririnho a 2., úgy hogy mindössze 1 spanyol kupát nyert??? Ez nevetséges! Mielõtt lehurrognátok, tudom, hogy õ a világ egyik legjobb edzõje, ha nem a legjobb, meg azt is hogy még csak két éve van itt, de akkor is egyetlen egy kupa elég a 2. helyhez?

LasDen
A Marca szavazásán a madridisták minden idõk legjobb Real Madrid edzõjére voksolhattak. A szavazók döntõ többsége szerint (59.4 százalék) Del Bosque a csapat történelmének legjobb edzõje. A második helyen Mourinho áll (19.1), akinek kevesebb, mint 2 év kellett a 2. hely elérésére. A harmadik Munoz lett (14.5).

érthetõ hogy a frissebb emlékek közül kerül ki a gyõztes, de szerintem elvitathatatlan Muñoz 15 címe 14 év alatt...

mindjárt gondoltam 😄
igazi? miért? van hamis is?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
mai Barca - Leverkusen meccs után mondja valaki hogy a Barca nem Messi függõ 😄 4 vagy 5 gólt õ lõtt... azért nálunk nem CR szokta lõni az összeset :\

tobias88
Hát kb. C. Ronaldo helyett simán az igazit tenném be a Madridba. Rendben hogy most lövi a gólokat, de a régi szerintem jobb volt. Amúgy Ramos mit keres bent?
LasDen
én is dagadt vagyok....nekem szabad 😄D

Rockynhooo
Ez nekem nagyon kimaradt. Plz valami linket vagy írd már le kíváncsi vagyok.

ProGabe
most már tudjuk, hogy betegség miatt hízott el. nem tehetett róla

No mivel az arsenal kiesett a bl-bõl így most már Hala Madrid 😄
Remélem JM a tavalyi (hosszú idõ után a nyolcaddöntõn túl jut a csapat) év után idén megnyeri a Bl-t...
LasDen
fizetett hogy benne legyen....

Effe88
komoly kis csapat
fõleg Puskás,Zidane,Di Stefano
de ramos helyett nem találtak valaki mást azért az vicces😄

LasDen
megette a mezét, így nem fér be....

limperatore
és hol van az igazi Ronaldo? ne vicceljünk már 😄

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

banok
Ramosnál nem volt jobb az elmúlt 110 évben? Na ne...

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

miilann04
most komolyan kérdezem ilyen hszek után egyáltalán hogy várod el hogy az itteni madrid szurkolók ne menjenek át a barca topikba és hányják tele faszságokkal?
mondjuk csak ismételni tudom magam, egyáltalán nem kéne átjárni egymás topikjaiba, de fõleg nem ilyen retardált képekkel, és az is egymilliószor el lett mondva, hogy az ilyenekre ott van az el clasico topik.

realmadrid.alonso.eagles.spurs.

rossz topicba tetted

a padon meg ilyen nevek ülnének, hogy Gento, Beckham stb... 😄
LasDen
A Marca szerint a Real Madrid elmúlt 110 évének álomcsapata: Casillas, Ramos, Hierro, Roberto Carlos; Míchel, Zidane, Redondo, Puskás; Cristiano Ronaldo, Di Stefano és Raúl.

egy ilyen csapatot megnéznék a pályán 😄

Casillas
elfogyott a vécépapírja? 😄

Vivimos por ti, vence por nosotros.